Venäjän uhka

Lisää
8 vuotta 11 kuukautta sitten #25075 : juppe
Venäjän uhka kirjoittanut juppe
Nyt on löytynyt niin harhainen aisantuntija, että Torstikin jää toiseksi

www.verkkouutiset.fi/politiikka/salonius-pasternak-29990
www.iltalehti.fi/uutiset/2014122918957732_uu.shtml

Jussi Niinistö epäilee, että kyse on pelkästä natottamisesta.

www.iltalehti.fi/uutiset/2014122918957630_uu.shtml

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
8 vuotta 11 kuukautta sitten - 8 vuotta 11 kuukautta sitten #25077 : Antero
Vastaus käyttäjältä Antero aiheessa Venäjän uhka
Palsternakki on ollut jo pitkään Naton mainosmannekiini ja jonka jutut, kuten kaappi-sireeninkin, on tullut jo pikään sivuutettua seuraavaan mainokseen.

Tuossa eilen Yli-Mainiosta tietoa hakiessani, eteen tuli suomen-venäläinen Klimenkon Vihtori. Mies on menneen ajan laulaja ja myöhemmin helluntai uskoonkin kääntynyt, jonka poika oli nähnyt enteellisen näyn perheen lomamatkalla Lausannessa Sveitsissä. Näky sinänsä menetti merkityksensä nopeasti, kun Neuvostoliitto kaatui ja muutenkin puolen Suomen miehittämiselle ei ollut enää samalaista tilausta uskovien piireissä korostaa asiaa. Päin vastoin siitä paremminkin pyrittiin vaikenemaan.

Nyt sikäli tilanne alkaa olla Ukrainan tapahtumien myötä jo pidemmän aikaa erityisesti Iltapäivä lehtien joka päiväistä uutisjargonia, jossa Venäjällä pelotellaan harva se päivä samaan vanhaan tyyliin kuin 1970 - 1980 luvulla Neuvostoliiton Itä-Suomen ja Lapin miehityksellä. Erona uskovien agendaan on vain se, että tavoitteena on liittää Suomi tiukemmin lännen valtaliittoihin ja Nato-jäsenyyteen. Monikaan suomalaisista ei taida muistaa, kuinka Neuvostoliitto aina silloin tällöin kokeili suomalaisia ja ehdotteli yhteisiä sotaharjoituksia. Vähemmälle huomiolle on jäänyt sellainen seikka, että Neuvostoliitto ehdotti tosissaan sotajoukkojensa sijoittamista puolustamaan linjalla Kuhmosta Tornioon Pohjois-Suomea ja Suomen armeija huolehtisi eteläisen puoliskon puolustamisesta:

Prahan sota-arkistot sekä DDR:n kansanarmeijan arkistot avautuivat lopulta tukijoille. Näiden ja eräiden muiden muistioiden myötä on julkisuuteen tullut tietoa, joka antaa aihetta Klimenkon pojan profetian uudelleen arviointiin. Arkistojen kätköstä ovat paljastuneet idän ja lännen kulissientakaiset puuhailut 70-luvulla ja vielä 80-luvullakin pohjolan suhteen.

Suomessa tiedot tulivat julki ensimmäistä kertaa YLE:n MOT ohjelman poliittisen toimittajan Olli Ainolan dokumentissa SALAINEN SOTA (ma 26.3.2001 klo 20:00). Emme ole pelkän muistitiedon varassa, sillä ohjelman sanatarkka käsikirjoitus oli pitkään luettavissa YLE:n internetsivuilta, josta se on otettu talteenMielenkiintoista on se, että Pohjois-Suomen miehitystä ehdotettiin tosissaan Neuvostoliiton taholta:

Ainola taustoitti aluksi miten osoituksena halukkuudestaan puolustaa Pohjois-Norjan strategisia alueita Neuvostoliiton kuviteltua hyökkäystä vastaan, Pohjois-Atlantin puolustusliitto NATO aloitti syyskuussa 1972 mittavat sotaharjoitukset pohjoisessa. Se harjoitteli kolmatta maailmansotaa, joka kuvitteellisen tilanteen mukaan oli alkanut Neuvostoliiton hyökättyä Suomesta käsin Pohjois-Norjaan!

Sotilasliitto NATOn viimeistellessä esikunnassaan "Strong Express" nimisen harjoituksen yksityiskohtia kolme korkea-arvoista suomalaisupseeria saivat kutsun Neuvostoliiton diplomaattiasuntoon Helsingin Töölöön. Illanvieton päätyttyä puolustusvoimien komentaja kenraali K. O. Leinonen ja pääesikunnan päällikkö kenraaliluutnantti Lauri Sutela poistuivat asunnolta, mutta isännät pyysivät kenraalimajuri Paavo Junttilaa vielä jäämään. He halusivat tehdä "erään ehdotuksen".

Ruokasali oli siistitty ja pöydälle oli avattu Suomen kartta. Ainolan dokumentti kuvailee koruttomasti, kuinka karttaan "oli piirretty ikään kuin uusi rajaviiva; suurin piirtein Oulu-Kajaani-linjalle". Kenraali Paavo Junttila oli järkyttynyt ehdotuksen kuullessaan, mutta onnistui kätkemään järkytyksensä. Koko ehdotelma kuulosti kuin sodanjulistukselta: "Neuvostoliitto hoitaisi rajaviivan pohjoispuolella olevan alueen eteläisin osan jäädessä Suomen armeijalle". TV-kuvassa kerrontaa siivitti Pohjois-Suomen, koko Lapin läänin, peittävä liehuva punalippu. Suunnitelman mukaan Pohjois-Suomeen tuotaisiin pysyvästi Neuvostoliiton sotakalustoa ja -joukkoja. Junttila, Sutela ja Leinonen alistavat ehdotuksen presidentti Urho Kekkosen ratkaistavaksi, joka määräsi keskustelut aloitettavaksi. Huippusalaiset konsultaatiot käynnistyivät huhtikuussa 1972.


Sutelan tultua kenraaliksi 1974, tälläiset haihattelut loppui siihen ja Sutela omatoimisesti katkaisi neuvottelut lopullisesti. Neuvostoliiton hajottua Suomi sai enemmän liikkumatilaa länteen, mutta päättyikö Pohjois-Suomen merkitys siihen niin idän kuin lännen kannalta... Klimenkon poika sai profetian 9.6.1979 klo 22.15 Lausannessa Sveitsissä. Klimenko julkaisi näyn 1985 ensimmäisen kerran, mutta sen vastaanotto oli nihkeää. Saatuaan toiselta näkijältä tukea siihen, hän julkaisi sen toistamiseen:

Klimenko julkaisi poikansa sanoman uudestaan. Kimmokkeen hän sai 74-vuotiaan Saima Honkosen ihmeellisestä näystä. Honkonen, joka ei tiennyt Klimenkon perheestä mitään oli 9. Kesäkuuta 1979, siis samana päivänä jolloin Klimenkot olivat lomamatkallaan Lausannessa, kokenut erikoisen ilmestyksen: Hänet oli viety seuraamaan tuntemattoman perheen lomamatkaa Sveitsin Lausanneen. "Sitten kuulin aivan selvästi sanan Lausanne. Sana Lausanne sanottiin aivan selvästi minulle", Honkonen kuvaili. Lisäksi hän osasi kertoa yksityiskohtia, matkan vaiheista, matkareitistä ja tapahtumista, joita Klimenko ei ollut edes julkaissut vuonna 1985 kirjassaan En voi enää vaieta.

Honkonen seurasi näyssä perhettä määränpäähän saakka. Hän kuvaili kuinka hämärässä huoneessa pieni poika yllättäen nousi sängyssään ylös ja alkoi profetoida hyökkäyksestä Norjaan. Isä kykki vieressä ja kirjoitti kaiken ylös. Honkonen näki näyssään kultaisilla kirjaimilla pojan nimenkin: AbA. "Ihmeellisesti se poika puhuikin: - voi että kun norjalainenkin oli kuin venäläinen. Pukeutuu venäläisen vaatteisiin. Ja sitten ne ruotsalaiset kyykkii ja kyyristelee siinä maansa rajalla, omalla puolella, pyssyjen vaiheilla. Tällainen näky on ihmeellinen lapsen suusta" , Saima Honkonen kertoi kasetissa, johon hän oli tallettanut näkykokemuksensa pian sen tapahduttua. Myöhemmin hän antoi kasetin Klimenkolle. Viktor Klimenko koki poikansa näyn tulleen sinetöidyksi. Aika oli käymässä vähiin.Kuten tiedämme, näky ei ole toteutunut... ei ainakaan niin että Neuvostoliitto tulisi ja miehittäisi. Entä Venäjä... näyssä puhutaan Venäjästä. Nykyisin tiedetään että Venäjä valmistautuu puolustautumaan ja puolustautuminen tapahtuu Naton uhkaa vastaan sen miehittäessä maa kerrallaan Venäjän vastaisia rajalinjoja. Myös Suomen päättäjien tekemät julkisuudelta salatut suunnitelmat ja sopimukset aiheuttavat vastatoimia automaattisesti:

Suomi on sitoutettu ilman kansalaiskeskustelua - sotilaallisesti - länteen. On täysin perusteltua kysyä, tietääkö taaskaan eduskunta siitä mihin Carl Haglund on Suomen tällä kertaa maamme sitouttanut? NATO-isäntämaasopimuksen eduskuntakäsittelyäkään ei koskaan tullut, ei edes jälkikäteen. Lukuisat suomalaiset ovat hämmästelleet valtamediassa jonkin aikaa jatkunutta hysteriaa Venäjän väitetyistä ilmatilaloukkauksista. Nyt saatu tieto Suomen sitouttamisesta Pohjoismaiden ja Baltian (NB8) sopimaan yhteiseen sotilaalliseen ilmatoimintaan Britannian johdolla antanee selityksen Venäjän ilmavoimien - "melkein ilmatilaloukkausten" - nojalla tapahtuneelle median pelottelukampanjalle.

Britannian puolustusministeri Michael Fallon veti näkyvää roolia Norjan Oslossa, jossa kahdeksan Pohjois-Euroopan maata ja Britannia sopivat yhteisen sotilaallisen rajojen ylittävän harjoittelun Pohjoismaissa sekä tiedustelutietojen vaihdon lisäämisestä vastauksena väitetylle "Venäjän invaasiolle" ilmatilassa. Yhteisestä sotilaallisesta ilmatoiminnasta Venäjää vastaan sopivat torstaina Britannia, Norja, Tanska, Ruotsi, Suomi, Viro, Latvia ja Liettua. Sopijoina olivat maiden puolustusministerit. Mikä erityisesti huomioitavaa, Islanti ei NB8-maana ottanut osaa kokoukseen. Norjan kokous, jossa Suomi sitoutettiin koko Pohjois-Euroopan kattavaan sotilaalliseen yhteistoimintaan Venäjää vastaan, jossa mukana on NATO-jäsenmaita ja Ruotsi, alkoi keskiviikkona 12.11.2014 ja jatkui torstaina 13.11.2014.


Suomen tämän hetkisten sopimusten myötä tilanne vaikuttaa siltä, että Suomi olisi se hyökkäävä osapuoli joka ainakin kerjää verta nenästään... Joka tapauksessa Klimenkon pojan profetiassa on sellainen yksityiskohta joka vetää mietteliääksi:

Suomalaiset on kovia jätkiä. Niitä ei ollut kuin kaksikymmentä ja norjalaisia kymmenen (miljoonaa) tuhatta. Niitä oli paljon, mutta suomalaiset on kovempia. Ruotsalaiset kyyristelivät siinä välissä. Me hakattiin ne kaikki lyttyyn. Ja Jumala auttoi meitä.


Ja Venäläisten osuus tässä oli seuraava:

Venäläiset tulivat tänne taistelemaan norjalaisia vastaan. Kaikki maat jotka ovat Venäjän rajalla ovat pahoja.


Lopulta Venäläistenkin käy köpelösti:

Nyt me hyökätään venäläisten valleille, kun ne on niin inhottavia.


Lopuksi koko profetia taustoineen:

Ollessaan perheensä kanssa lomamatkalla Lausannessa, Sveitsissä 1979 Viktor Klimenko, joka ei tuolloin vielä ollut uskossa, sai todistaa kummallista tapahtumaa. Lapset oli laitettu jo nukkumaan. Yhtäkkiä Klimenko kuulee viereiseen huoneeseen neljä ja puoli vuotiaan poikansa Aban huudon: "Suomalaiset ja venäläiset hyökkäävät Norjaan!". Klimenko kiiruhti katsomaan mistä mekkala johtui. Poika, joka oli kuin puoliunessa, alkoi kuvailla näkemäänsä eriskummallista unta. Jostain syystä Klimenko kirjoitti kaiken ylös ja kuvaili kummalista keskustelua.

9.6.1979 klo 22.15 Lausanne, Sveitsi

Aba näki unen.

Suomalaiset ja venäläiset hyökkäävät Norjaan. (Kuka hyökkäsi Norjaan?) Suomalaiset ja
minä! Siellä oli korkeat muurit ja muurilla koreita torneja, eikä sinne voi kiivetä.
(Minulle jäi sellainen mielikuva, että hän kertoi Pohjois-Norjasta.) Ja sitten ne norjalaiset
taistelivat norjalaisia vastaan. (Miten niin, eikö venäläiset ja suomalaiset?) Ei kun,
kato kun niillä oli siellä toisella puolella sellaisia "niin kuin venäläisiä". Ja taistelivat
kauheasti kans keskenään. Suomalaiset on kovia jätkiä. Niitä ei ollut kuin kaksikymmentä
ja norjalaisia kymmenen (miljoonaa) tuhatta. Niitä oli paljon, mutta suomalaiset on
kovempia. Ruotsalaiset kyyristelivät siinä välissä. Me hakattiin ne kaikki lyttyyn.
Ja Jumala auttoi meitä. (Missä Jumala oli?) Se oli pilven päällä ja se tuli sieltä alas
ja auttoi meitä kun se oli niin kiltti.Ja sitten kaikki olivat kuolleet. Kaikki, lapset
ja kaikki. (Eikö Suomi taistellut Venäjää vastaan?) Ei, kun venäläiset tulivat tänne
taistelemaan norjalaisia vastaan. Kaikki maat jotka ovat Venäjän rajalla ovat pahoja.
Nyt mä haluan katsoa lisää unta.

(Menin pois ja annoin hänen nukahtaa. Ajattelin palata hetken kuluttua kyselemään lisää.
Hetken kuluttua herätin hänet. Tuskin hän oli edes nukahtanut. Tuntui kuin hän olisi
puolihorroksessa ja joku puhuisi hänen suullaan. Oliko tapahtunut jotain uutta?)

Nyt me hyökätään venäläisten valleille, kun ne on niin inhottavia. Eihän se mitään, isi,
vaikka sä ootkin venäläinen? Enkä mä enää jaksa kertoa tästä sodasta, enkä halua nähdä
tätä typerää unta. Mä haluan nukkumaan nyt.

Hyvää yötä isi kulta.

(Kirjoitin profetian koneella puhtaaksi ryppyisistä muistiinpanoistani 10. Kesäkuuta 1980,
eli melko tarkalleen vuotta myöhemmin kun sen kuulin.)


Klimenkon mielestä oli hyvin erikoista, että vajaa viisivuotias poika, joka ei tiennyt sen enempää maantiedosta kuin maailmanpolitiikastakaan, osasi kuvailla tällaisia tapahtumia niin toden tuntuisesti.


Jk. lähde Klimenkon näkyyn:

www.patmos.fi/blogi/kirjoitukset/276/kuk...uunnitelmat_ja_suomi
Viimeksi muokattu: 8 vuotta 11 kuukautta sitten Antero. Syy: lisäys

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
8 vuotta 11 kuukautta sitten #25078 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Venäjän uhka
Mielenkiintosta että olin tossa serkkuani moikkaamassa ja se kerto kaskuna ne pari kertaa kun oli sattunut Klimenkon tapaamaan, ja totesi melko yksikantaan että lievästi sanoen originelli ja omintakeinen tyyppi. mutta en nyt viitti juttujen yksityiskohtiin mennä, kaipa niitä on muutkin hänet tavanneet kertoilleet jos se tosiaan on niin vauhdikas kun jutut antaa ymmärtää.

mutta toi sodanlietsonta – parempaa sanaakaan ei tuu nyt mieleen – mitä YLE ja Hesari on tossa toitotellut viime viikot on ollut kyllä huolestuttavan kuuloista puhetta. Lähinnä rajakaupan yms sellaisen takia noista puheista voi vielä irrota taloussektorilla melkoiset takaiskut, jota nää nato-kiihottajat ei tunnu ymmärtävän. Muuten tajuan kyllä agendan; venäjällä pelottelu on ennenkin toiminut jotain sisäpoliittista muutosta hakiessa, ja näin massiivinen venäjäpelottelu kielii, että tekeillä on jotain tavanomaista isompaa. Kai se liittyy vaikka johonkin virallisiin nato-neuvotteluihin tai lisäsopimuksiin tai pianhan sen näkee.

Tätä itse pääagendaa eli sotapuheita en sijaan oikein osaa ottaa vakavassa mielessä, vaikka sota sanana vakava onkin. Sillä se mitä suomalaiset pullistelee median välityksellä on venäläisille pelkkää hyttysen ininää. Suomi kun ei ole venäläisille millään muotoa vakava sotilaallinen vastus ja itse asiassa sen verran naurettava vastustaja, ettei ihme että suurvenäläistä ideologiaa ajavat ole todenneet että Suomi ylipäätään on olemassa puhtaasta armosta. Säälistä. Aivan kun koppakuoriainen lattialla jonka voi rutata tai olla ruttaamatta.

Tiedän senkin että jos tän asian näin sanoo, se saa jokaisen juntti-einarin karvat pystyyn ja sit saa kuunnella pitkää luentoa kollaajoen taisteluista. Tosiasia kuitenkin on, että suomalaiset eivät pysty puolustamaan maataan moisen suurvallan edessä, jonka armeija on jo teknisestikin valovuoden edellä. Eikä suomella voi tietenkään olla mitään voitettavaa, saavutettavaa missään kahakassa venäjää vastaan – se voi vain hävitä tai pelata aikaa ja hävitä vähän myöhemmin. Venäläiseltä kannalta on oikeastaan yksi ja hailee onko meillä kymmenen tai satatuhatta reserviläistä, puoli miljoonaa tai vaikka vaan sata – lopputulos on aina sama. mutta poliittinen johto nyt antaa näitten puheitten jatkua koska ne on tarkoitettu sisäpoliittiseksi välineeksi.

Luulenpa kyllä että kokoomuksen tulevan vaalitappion myötä myös nato-haaveet tulevat jäämään kokoomuksen oppositiovuosien mittaiseksi, joten periaatteessa näillä nato-haukoilla ei ole nyt mitään menetettävää ja uutisointi käännetään kiovalaiselle kanavalle eli vyörytetään uutisankkaa ja perättömiä huhuja kerta toisensa jälkeen kunnes henkinen vastarinta murtuu.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
8 vuotta 11 kuukautta sitten #25079 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Venäjän uhka
Ennen kuin netistä oli kansansivistykseen yritin etsiä totuutta kirjastosta. Sieltä on jäänyt mieleen muuan näkökulma, jota piti hakea ajan kanssa, koska huomio keskittyi aina aisantuntijoiden omaan kummasteluun ja närkästymiseen.

Tarkoitan siis psykopaatin näkökulmaa.

Niille pahuus ei ole sitä, että aseellisen ryöstön yhteydessä tulee tapettua joku ja muut nostavat siitä jostain syystä kauhean haloon, vaan sitä mitä nuo sotaa lietsovat aisantuntijat tekevät, eli tuovat omahyväistä pärstäänsä julkisuuteen pelottelun ja vainoharhafantasioiden avulla, vaikka se voi johtaa sotaan. Ne ottavat riskit ihan tietoisesti ja nauttivat siitä, kun taas psykopaatti halusi vain rahaa ja joku alkoi leikkiä sankaria väärällä hetkellä eikä sen keskittymiskyky ole paras mahdollinen.

Jos vertaa tätä aisantuntijakaartia ISIS:n iloiseen joukkioon, joka on rakentamassa kalifaattia, niin ne häviävät sillekin, koska niiden touhuista puuttuu jatkuvuus kokonaan. On jonkun muun vastuulla jos Hesaan putoaa lämpöydinpommi.

ISIS leikkaisi tuommoisilta päät irti, koska ne vaarantaisivat kalifaatin jatkuvuuden.

Muiden nurkissa loisiva mafiaorganisaatio koostuu aisantuntijoihin verrattuna jo enkeleistä, koska se ei katsele hyvällä edes jihadisteja eikä vahingossa tappavia psykopaatteja.

On hyvin vaikea keksitä jotain tekosyytä panna Suomeksi kutsutun jäteläjän hyväksi tikkua ristiin kun alin pohjasakka saa sitä enemmän palstatilaa mitä sairaammat jutut sillä on ja viholliset ovat hyvä-paha-asteikolla monta pykälää korkeammalla

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
8 vuotta 11 kuukautta sitten #25080 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Venäjän uhka
Mitä olen kattellu niin tää ns. sodanlietsonta voi olla myös jatketta pakotepolitiikkaan. Onhan tää sama agenda Ruotsissakin ja viron pressa se vasta onkin kaivellu verta nenästä. Jotenkin on kuva että jos menis katteleen toisten kieliryhmien alueelle niin ehkä jossain Latviassa, Puolassa, Unkarissa jne on sama meininki ja samat puheet. Joka taas todistaa että se mistä meillä puhutaan ja mikä on niinku suomalaisille tärkeetä onkin todellisuudessa tuontikamaa ja joku tuolla jossain vetelee langoista.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
8 vuotta 11 kuukautta sitten #25082 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Venäjän uhka
Sillä nyt ole sen kummempaa väliä mistä sonta on kotoisin, koska se on joka tapauksessa turvallisuuspoliittinen uhka.

Enempi nyt kannattaa jännätä milloin sontatuutteja alkaa kuolla hämärissä olosuhteissa. Varsinkaan NATO-maissa tämmöinen perseily ei hirveästi kannata, .

Suomalainenkin sontatuutti saattaa säikähtää kun hienojen ulkomaisien kollegojen viimeiset käyttöpäivät alkavat tulla vastaan, mutta oikeasti me tarvittaisiin salainen poliisi tekemään näitä likaisia hommia. Liberaaliyhteiskunta ei kuitenkaan kauaa toimi ilman semmoista.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.259 sekuntia