Trump

Lisää
22.03.2016 18:26 #30434 : Jukkis
Trump kirjoittanut Jukkis
Mun täytyy muuten sanoo että mä diggaan tota Trumpia päivä päivältä enemmän ja enemmän.

www.hs.fi/ulkomaat/a1458613098890?ref=hs-etusivu-luetuimmat-#3

www.verkkouutiset.fi/usa-vaalit/black%20trump-47652

Se puhuu just sitä mitä oikeestaan kaikki haluaa kuulla: eurooppa saa natoineen suksia vittuun, usasta ei ole ollu muuhun kun sotiin kansojen kanssa jotka on melkeen keihäin varustettuja ja ihan turha häsätä siellä sun täällä kun oma maa on konkassa. täähän on sitä puhetta jota kaikki oikeesti haluaa toteutuvan. nähtäväks sitten jää tekeekö Trump soinit eli meidän kaikkien kyynisyys näihin lupauksiin on tietenkin selviö

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
23.03.2016 01:55 #30438 : Jakke
Vastaus käyttäjältä Jakke aiheessa Trump
Lähes päivittäin media suoltaa kaikennäköistä trumpinvastaista mitä nyt ikinä löytävätkään, ei erityisen puolueetonta uutisointia, viimeksi eilen oli iltasanomissa artikkeli kuinka Trumpin puhekieli on kuin "6-vuotiaalla" mielestäni tällainen uutisointi on kuin suoraan leikkikoulusta... Näköjään isot tahot eivät mistään hinnasta halua Trumppia valtaan, toivottavasti JFK ei uusiudu jos hänet valitaan, olisihan se paha jos uus pressa ei pomppisi bildebergien ja Rothschildien pillin mukaan niinkuin edelliset.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
23.03.2016 14:17 - 23.03.2016 14:18 #30443 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Trump
Historia toistaa itseään sillä tavoin että juuri tälläin (kotimainenkin) media suhtautui Ronald Reaganiin. Hänhän oli vaalikampanjansa ajan oikein möläyttelyjen kuningas ja vitsaili koko ajan täysimittaisella ydinsodalla neuvostoliiton kanssa. Äänestäjien suurin pelko taisi olla että Ronnie on vähän hullu - eikä ihan vähääkään. Euroopassa, erityisesti sos-dem suomessa - mieheen suhtaudutiiin mediassa hyvinkin negatiivisesti.
Aikansa sekoiltuaan Ronnie sit yllätti kaikki. pari päivää ennen vaaliuurnien avaautumista - kun sen nimi oli kaikkien huulilla - se antoi haastattelun jossa se esiintyi erittäin tasapainoisesti, isällisen rauhallisesti ja vaikutti harvinaisen järkevältä. Näyttelijänä se osas nää temput. Sanotaan et se voitti vaalit tällä kikalla. esiinty aikansa sekopäänä ja sit viime metrillä tosi fiksustii.
Eikä se sit pressanakaan mikään huono ollu kun aattelee et se lopetti kylmänsodan ja luotsas tyypit tietokoneiden aikakaudelle.

Mulla on tunne ett Trump toistaa tätä kaavaa. se koettaa saada nimensä kaikkien huulille ja et sitä seurataan. se käyttää yksinkertaista terminologiaa george bush nuoremman tapaan eli ns. tiivistää asiat (Soinilaisittain "sutkauttaa"). On luultavaa et se sit loppumetreillä vetää kans jotain oikeen järkevää. mulla on kumminkin siitä positiivinen kutina että se ei olis niin järjestelmän korruptoima kun H.Clinton joka on varmaan etukäteen sitonu kätensä kaikenlaisiin sopimuksiin.

Mut oleellisinta Trumpissa on - valitaan se tai ei .- et se on luotsannut kampanjansa amerikkalaisten toiveiden, pelkojen ja tarpeiden mukaan eli tehny laajan sosiologisen tutkimuksen. se puhuu mitä amerikkalaiset oikeesti haluaa ja jenkit on väsyneet oleen maailmanpoliisina ja pommitteleen jotain kehittymättömiä maita ja amerikkalaisten silmissä niin alkeellisten maiden tuhoaminen niin ylivoimaisin asein on pelkurimaista toimintaa. ja kun tän edes sanoo ääneen, edes vaalikampanjassa niin siitä voi tulla pysyväluonteinen agenda.
Viimeksi muokattu: 23.03.2016 14:18 Jukkis.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
02.04.2016 14:26 #30563 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Trump
Mä olen ihmetellyt Trumpin persoonaa ja se on niin grynderi kuin olla voi. Puheista tietää miten rehellinen se on ja jos se olisi huono pitämään lupauksia niin demokraatit olisivat kaivaneet sen jo esille.

Miten tällainen tyyppi sitten sopii politiikkaan on ihan toinen juttu, koska rakennusalalle sopivat ihmissuhdetaidot eivät välttämättä sovi muualle ja Trumpin eukkokin vaikuttaa olevan stereotyyppinen vittuilemalla isketty raksamiehen märkä uni.

Politiikassa pyörii ihan toisenlaista porukkaa ja jenkkien tilanne on se, että toinen puolue on kallellaan kolmanteen internationaaliin ja toinen neljänteen.

Bushin hallinto oli niin tulipunainen että Rumsfeld vaikutti luotettavalta ja Bushissa itsessään on paljon samaa kuin metallialalla vastaan tulleissa tyypeissä, joihin ei hirveästi luoteta.

Mä en niitä piirejä kyllä kovin syvällisesti tunne, mutta jonkin verran kuitenkin.

Tää marxilaisien hallinto on sitten puhdistellut armeijasta pahimpia trotskilaisien nimittämiä höyrypäitä, mikä antaa ymmärtää, ettei Trump välttämättä ole ihan oikea tyyppi pitämään jöötä, koska rakennusalalla ei hirveästi tutustu kommareihin.

On se kyllä parempi vaihtoehto kuin Clinton, jolla on turhan tiiviit suhteet trotskilaisiin.

Demokraattien hyvä puoli on siinä, että marxilaiset odottavat, että vallankumous tapahtuu itsestään, joten niillä riittää huomiota reaalipolitiikalle. Trotskilaiset taas puuhaavat vallankumousta aktiivisesti ja sen takia marxilaililla on nyt ollut kova työ pitää talousjärjestelmää pystyssä, koska sitä tuhottiin kaksi kautta järjestelmällisesti.

Velkataakka on republikaanien luomus, vaikka ne nyt heristävät sormea kun demokraattien on pakko ottaa lisää velkaa, ettei koko höskä romahtaisi.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
02.04.2016 20:49 #30569 : Antero
Vastaus käyttäjältä Antero aiheessa Trump
Sanovat trumppia ameriikan Soiniksi...

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
04.04.2016 09:52 #30584 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Trump
Trump on vaan samanlainen trotskilaisien kulissiäijä kuin Bush ja sen ansio on siinä, että se on viihdyttävä.

Teekutsuliike on niille todellinen mörkö, koska se on trotskilaisien soluttama, mutta ei niiden hallinnassa, koska se ei ole siinä mielessä organisoitu liike, että sitä voisi esimerkiksi päästä johtamaan.

Se on niin pieni tekijä, ettei se pysty muuttamaan mitään, mutta se voi hidastaa kehitystä ja sekin on hätähousuille paha asia.

Nyt sitten jännätään pääseekö republikaanit taas panemaan kaiken paskaksi siinä toivossa, että vallankumouksen aika olisi niiden vahtivuorolla, vai pääseekö demokraatit vahvistamaan omia asemiaan siltä varalta, että niillä kävisi tuuri.

Muun maailman kannalta demokraatit ovat ehdottomasti parempi vaihtoehto, koska ne eivät pane kaikkea paskaksi tahallaan tai yritä levittää vallankumousta muualle niin kuin trotskilaiset, koska niiden mielestä vallankumous tulee ajallaan eikä sitä pidä hoputtaa.

Jenkkien kannalta tässä ei ole enää muita vaihtoehtoja kuin milloin vallankumous alkaa, koska talousromahdus on varma juttu ja armeija sun muut on kommarien käsissä.

Pääsi sitä johtamaan kumpi puolue tahansa niin siitä tulee samanlainen verilöyly.

Teekutsuliike voi korkeintaan antaa kansan hamstrata aseita ja ammuksia, mutta sillä on jo niitä sisällissodan tarpeisiin ja vastassa on maailman mahtavin armeija, jota kai on paisutettu ihan vaan sen takia, että se varmasti voittaisi sisällissodan, koska osa siitä väkisinkin vaihtaa puolta.

Kansalliskaartilla olis tarpeeksi sotilaallista voimaa jenkkien tarpeisiin, mutta kun se pirulainen on tarkoitettu puolustamaan kansaa eikä tekemään vallankumousta keskushallinnon piikkiin.

Kaiken maailman mititiat on ihan yks vitun hailee, koska ei niistä ole kuin sissisotaan.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
04.04.2016 11:01 #30586 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Trump
Se johtuu varmaan Hollywoodista, että kommarit pystyy nykyään leikkimään keskenään oikeistoa ja vasemmistoa ja leimaamaan muut äärioikeistoksi.

Nistit jää kanssa helposti huomaamatta, koska Hollywoodin näyttelijät on melkein kaikki äärivasemmistolaisia nistejä.

Mä melkein luulen, että ns. roskalehtien lukijat on paremmin perillä maailmanmenosta kuin muut, koska ne jaksaa seurata roolimallien sekoiluja päivästä toiseen eikä televisiota katsoessakaan pääse unohtumaan, mitä ne oikeasti ovat.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
07.04.2016 13:43 #30643 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Trump
Mä olen tässä tehnyt vähän OT-tutkimusta, koska Trumpilla on kirkkaat silmät ja se on nykyään harvinaista politiikassa.

Vielä ei ole tullut muita vastaan.

qzprod.files.wordpress.com/2015/11/rts7ux4.jpg?quality=80&strip=all&w=1600

Sameissa silmissä trendi näytäis olevan siirtymässä kuolleen kalan silmistä siihen, miksi sitä nyt kutsutaankaan, mitä esiintyy paljon niillä, joilla on nenä kiinni kuvaruudussa suunnilleen koko ajan.

Se Kim Jong-un-look, missä väri näkyy, mutta ei silleen kirkkaasti vaan jotenkin pehmeästi ja vähän kosteasti.

Ittellä on sentään vielä kirkkaat silmät niin että politiikkaan tuskin kannattaa yrittää.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
27.04.2016 01:47 #30948 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Trump
KKK tukee Trumpia kannattamalla Clintonia, jolle nää äänet voivat käydä kalliiksi.

www.vocativ.com/312479/kkk-endorses-hillary-clinton-for-president/

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
26.05.2016 23:48 - 26.05.2016 23:57 #31540 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Trump

Donald Trump Releases 15-Second Horror Movie Starring Bill Clinton As a Rapist


nymag.com/daily/intelligencer/2016/05/new-trump-ad-depicts-bill-clinton-as-a-rapist.html

Jännä miten nää jutut ei tavoita suomalaista mediaa, eikä tässä oo edes kyse vasemmistomyönteisyydestä vaan rapakon takaa ei vaan enää tuu skandaaliuutisia johtajista.

Joskus mainitaan jotain skandaaleja menneisyydestä, eli mitä tapahtu siihen aikaan kun presidentit vielä paneskeli vapaaehtoisia aikuisia naisia, mutta tää nykymeno on tabu. Oikeestaan sen alkamisen voi kai arvata siitä, mihin meikäläinen media lopettaa näiden vapaa-ajan harrastusten tonkimisen.
Viimeksi muokattu: 26.05.2016 23:57 juppe.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
27.05.2016 22:39 #31575 : koizilla
Vastaus käyttäjältä koizilla aiheessa Trump
Väyrynen on nyt sanonu kannattavansa Hillarya: www.hs.fi/paivanlehti/24052016/a1463977805515

Mepeistä ainoa joka kannattaa Trumppia on Halla-aho.

Jotenkin aina kuvittelin että Soini ois ollu puheidensa mittanen mies, mutta asia olikin täysin päinvastoin. Väärässä olin. Nyt sitten taas uskon että Trumppi ei ole mikään Soini.. Mutta oli tää Trumppi mikä tahansa, en mä nyt tiedä onks toi Hillary sen parempi noista kahdesta?

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
03.06.2016 00:51 #31772 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Trump
Median Clinton-myönteisyys on ihan hätkähdyttävällä tasolla. Umpikorruptoituneesta sarjaraiskaajan eukosta ei ei olla löytävinään mitään vikaa, mutta Trumpista löytyy aina jotain, vaikka se pitäisi keksiä.

Esmes tuo uutinen vääntää ihan päälaelleen sen, että joku pornofirma tukee Trumpia omalla tavallaan. Se on tähänkin asti ollut pelkästään hyvä merkki, että ehdokasta markkinoidaan myös runkkareille.

www.findance.com/uutiset/29923/pornosivusto-pelleilee-donald-trumpin-kustannuksella

AP:n sivuilla oli joskus jopa ns. uutinen, missä kauhisteltiin poliitikkojen valehtelua ja sillä varjolla tehtiin Trumpista uhkakuvaa, vaikka Clintonin kampanjaan on muun muassa kuulunut käryäminen siitä, että yritettiin lavastaa joukkotappelu Trumpin ja Sandersin kannattajien välille.

Tää on suoraan sanottuna ihan vitun sairasta, koska tässä oikeestaan pitäisi keskustella siitä, kannattaisko Bill viimeinkin kastroida ja Hillary määrätä liiketoimintakieltoon.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
03.06.2016 03:04 #31774 : Antero
Vastaus käyttäjältä Antero aiheessa Trump
Kattelin tuosta Trumpista jotain kannatusvideota parin kuukauden takaa, kun tämä astui syrjään ja kaveri alkoi sitten tätä kehumaan. Se mikä pisti silmään oli Trumpin kädet, jossa sormen- ja peukalonpäät liitetään yhteen "harpiksi ja suorakulmaksi" ja jolla ohimennen viestitetään kuuluvuutta tähän maailmanlaajuiseen yksipuolueeseen.

Tässä soininpoika näyttää mallia:


Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
03.06.2016 04:03 #31775 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Trump
Vapaamuuraria on myös helppo teeskennellä kun ne ei itekään tiedä keitä kaikkia niihin kuuluu. Netissä huhutaan vaikka että Stalin oli yksi niistä ja niitten sivustoilla mietitään miten totta se on.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
04.06.2016 00:35 #31820 : aamutähti
Vastaus käyttäjältä aamutähti aiheessa Trump
Kyllä Trump on paljon Soinia rikkaampi ja vaikutusvaltaisempi. En menis rinnastamaan.
Jenkeillä on tuo protektionismi ja rajat kiinni mentaliteetti vähän samanlaista
kuin persuilla. Ehkä vähän konservativismiin taipuvaista ei tupakkaa ei alkoholia
nuorille linjalla. Trump saattaisi jopa pistää Amerikkaa parempaan suuntaan.
Tuossa oli aivan tuore haastattelu.

Tietäjä ja teknoshamaani

www.satanismi.fi

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.140 sekuntia