Suvi Linden ja hyvää kokkelia

Lisää
20.02.2018 18:42 - 20.02.2018 18:45 #39230 : Jukkis
Kai se täytyy tälle uganda-jutulle avata ihka oma saittinsa kun jotenkin on onnistunut pääseen juorumaailman keskiöön. Ainakin tää Arto Luukkanen usarissa oli käyttäny tätä sivua lähteenä ja bannia tuli alta viiden minuutin.
Sen tiiän että artikkelin nimi oli Suomalainen Watergate: Teräsvuori & Linden? — Arto Luukkanen ja koska oon tumppu, niin en tiiä miten se kaivettas esiin googlen välimuistista, olis kiva lukee.

MUOKS: Eihän se vaatinu kun googlesta ottaa "välimuistissa" käyttöön... olinpa mä taas tyhmä...

Paljon porua vissiin tullu tuosta lauseesta 14 tins of drugs joka aikanaan julkaistiin heti ugandassa ja siinä oli yksityiskohtana nokassa ollu rusehtava jauhe ym. Sittemmin kaikki muut yksityiskohdat on osoitettu toteen ugandan poliisin tiedotteissa mut vielä ei ole kotimaan media päässy näihin purkkeihin asti. Mikä sitten sitookin kivasti Suvi Lindenin huumekauppaan ...
Viimeksi muokattu: 20.02.2018 18:45 Jukkis.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
20.02.2018 18:47 #39231 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Suvi Linden ja hyvää kokkelia
Tuoreimman tiedon mukaan Etukuri kaapattiin siksi, että Linden puhui siitä paskaa. Elikkä sen piti päästä lähteen nopeesti pois maasta eikä siinä vaiheessa yhtään haitannu, että paskapuhe paljastuis myöhemmin.

Etukurin mukaan Suvi Lindén oli kertonut Ugandan poliisille virheellisiä tietoja hänestä.

– Hän väitti, että olin ollut huoneessa, josta liikemies löydettiin kuolleena.

Etukurin mukaan väite ei pidä paikkansa. Asian voi tarkistaa valvontalaitteista.


www.is.fi/ulkomaat/art-2000005575399.html

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
20.02.2018 18:54 #39232 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Suvi Linden ja hyvää kokkelia
Tää on vielä Googlen välimuistissa.webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:z3e1fmvskY4J:a...d=2&hl=fi&ct=clnk&gl=fi&client=firefox-b

Suomalainen Watergate: Teräsvuori & Linden?
19.2.2018 19:27 Arto Luukkanen

Kokoomus Nettivalheet Suvi Lindén

3 kommenttia

ilmoita asiaton viesti

Lindenin tapaus paisuu ja koko ajan tulee lisää tietoa: tarkastettua ja tarkastamatonta.

Kun oma media ei toimi, on hiljennetty tai ei uskalla toimia alkavat huhut ja jutut kiertämään.

Kansalaiset alkavat harjoittamaan ns. "kansalaisjournalismia".

Eräs näistä on nimimerkki Sinikiven juttu: " www.sinikivi.com/sinikiven-paakirjoitukset/maailmanmeno/486-suvi-lindenin-uganda-bisnekset ".

Propagandan ja disinformaation valheiden ja hämäyksen ja totuuksien seulominen on joskus kovaa työtä, jossa pitää olla aina valppaana.

Tässä erityisessä tapauksessa lukija jää haukkomaan henkeään ja ihmettelemään sitä mistä tämä tieto on peräisin.

Eihän se vain ole totta? Onko tämä kaikki keksittyä?

Selostan nämä SInikiven esittämät väitteet esimerkkinä sellaisesta tiedonvälittämisestä, jossa joko a) tiedetään enemmän kuin julkinen media tai b) halutaan levittää walheita. Hänen mukaansa kyse on "kansalaisjourmalismista", sillä "asiaa on medioitu sellaiselle polulle, että isot pojat pysyvät piiilossa".

A) SInikivi: Suvi Linden toimi hämärässä "NxtVn:n hallituksessa jossa on on myös veljensä Seppo Lindén. Mielenkiintoisesti muita hallitusjäseniä ovat kolme egyptiläistä Akram Emil Farag, Alhamd Alkhayat, Khaled Naguib Zaky Sedrak, kuwaitilainen Ali A. A. Alzaben ja yksi Arabiemiraateissa asuva australialainen Nicholas John Fortune."

B) Sinikiven mukaan ko. yhtiö vie ja välittää aseita ja hämärää tiedusteluteknologiaa erilaisille toimijoille ympäri maailmaa. Lindenin roolina oli toimia "peitteenä" ja julkisivuna sekä Suomen tullin erehdyttäjänä kun Suomeen tuodaan jotain muuta.

C) Todellista toimintaa hoiti kokoomuslainen liikemies Tuomas Teräsvuori. Sinikivi luonnehtii häntä seuraavasti: " Nyt on vain niin että Suvi Lindeniä ei uskalla päästää yksin Ugandan kaltaiseen maahan. Kotimainen hämäräeliitti, joka on jonkinlainen Patrian ja puoluejohdon liitto, keksii Tuomas Teräsvuoren, kovanyrkkisimmän kokoomuslaisen, jolla on turva-alaa takana. Suomeksi tämä tarkoittaa portsarialaa...."

En selosta tätä enempää. En viitsi. Jokaisen kannattaa katsoa tämä artikkeli itse. Kun luin sen ensimmäistä kertaa niin kavahdin. Miksi tällaista levitetään? Näitä myös luetaan sillä kun virallinen media laahaa tai pelkää valtaa se jättää sellaisen tyhjiön, johon sitten kaikenlaiset toimijat tulevat mukaan.

Lyhyesti: SInikivi kertoo hämärästä liiketoiminnasta, jota kokoomus siunasi ja johon liittyy laittoman kontrabandin välittämistä.

Olen hämmästynyt ja odotan, että kokoomus kiistää tämän tiedon ja kertoo että sillä ei ole mitään tekemistä tämän herra Teräsvuoren kanssa. MInun mielestäni ajatus siitä, että kokoomuksella olisi jotain tekemistä laittomuuksien kanssa on törkeä ja hirveä. EN USKO SIIHEN.

Paheksun väärän tiedon levittämistä. SInikiven tiedot näyttävät olevan hämärää täynnä ja suoraan MV:n töötistä. Suoraan sanottuna: se näyttää olevan itänaapurista))) (Poroshenkoa haukutaan kuin vierasta sikaa) se ei kuitenkaan sulje sitä pois, ettei siinä voisi olla oikeiden tietojen hippuja.

Mikäli - joka siis tuntuu mahdottomalta - Sinikiven "kansalaisjournalismi" kuitenkin pitää paikkaansa, on meillä käsissämme suuri suomalainen skandaali. Suomalaisen poliittisen elämän Watergate.

Isojen varpaiden on tultava esille!

Pahinta Sinikiven jutussa on hänen luonnehdintansa suomalaisesta mediasta: "Kotimainen mediakin ymmärtää jättää pöyhimisen tiettyyn rajaan. Päätoimittajat saavat puhelun korkealta taholta joka antaa ymmärtää että ensi vuonna lehdistöavustus voi olla isompikin, jos tiettyjä asioita ei uutisoida ja vaikka tässä on tutkintalinjaa Keskusrikospoliisille, sekin saa soiton sisäministeriön kansliasta jossa puhutaan jotakin ”kansallisista eduista”."

Nyt media töihin! Ylen voisi päästää Linden-bannista pois. Kysymyksiä on paljon:

Onko uhri suomalainen Tuomas Teräsvuori? Onko hänellä yhteyksiä kokoomukseen. AInakin vuoden 2017 vaaleissa hän oli ehdokkaana? ( vaalikone.yle.fi/kuntavaalit2017/vantaa/ehdokkaat/19697 ). Onko tämä tieto jotenkin salainen? Eversti Kaka kiistää kutsuneensa nämä henkilöt Kampalaan ( www.monitor.co.ug/News/National/ISO-boss-speaks-hotel-deaths-Aya- ...) mutta kuka komensi Teräsvuoren Afrikkaan?

Ennen kaikkea: cui bono? Ketkä tästä kaikesta hyötyivät?

Nyt voisi ministeri Petteri Orpo tulla ulos. On jo aika.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
20.02.2018 19:01 #39233 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Suvi Linden ja hyvää kokkelia
Kun mennään faktoja läpi niin aikas tavalla Teräsvuori on nähnyt vaivaa matkojensa savuverhon luomiseen. Hankkinut ensin täältä päästä Patrialta esitteitä kuin virallinen asekauppias ja sitten sieltä päästä väärennetyn kutsukirjeen. On kai sanomattakin selvää että kilomiehiä se oli tapaamassa ja ne sille sen lupapaperinkin hommas. Sit se lähti sinne Lindenin kanssa ja veti överit jo samana yönä. Linden itte sanoo olleensa avaamassa "uusia liiketoimintamahdollisuuksia". Miltä tää ny meiän kaikkien silmissä näyttää?

Minen tiedä mitä tiny pitäis kääntää mutta välttämättä ei puhuta mistään piskuisista foliopusseista. Mulla on tunne et sellaisia minimaalisia määriä saa kyllä täältäkin ilman erityistä vaivaa. Eikä se varmaan ole vaan retkahtanut paikalliseen kun kerran diilerit oli sitä vastassa lentoasemalla. Eipä vaan arvannu et tyypit oli jatkanu sitä hyönteismyrkyllä...vissiin se piikitti sitä ja se ruskee mönjä naamalla on ilmeisesti kuivunutta oksennusta.

Tästä me sitten päästään siihen että kaksikko Linden & teräsvuori on ennenkin tehny tälläsen matkan Qatariin ja tohtiiko ees aatella millaisia tuliaisia sieltä on sitten kannettu. Sitä ennen Teräsvuori on vissiin yksin käyny hakemassa "pakistanilaista" suoraan kultaisesta puolikuusta. Siinäkin on ollu Patria savuverhona. En yhtään ihmettele että saivat kenkää kun Patrian johtokunnalle valkeni että teräsvuori on niitä käyttäny savuverhona huumekaupoissaan.

ja vielä kun me tiedetään mikä yhteys Teräsvuorella oli kotimaisiin liivijengeihin ei ole vaikea kuvitella loppuja. Kaveri on roudannu tänne kymmeniä kiloja -ehkä enemmänkin- ja täältä se on sit lähteny pitkin eurooppaa. Ilmeisesti tää Qatarin kontakti on vaan kuivunut tai poliisi päässy jäljille joten oli aika haalia ugandasta uusia "liiketoimintamahdollisuuksia".

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
20.02.2018 19:03 #39234 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Suvi Linden ja hyvää kokkelia
ja tohon Luukasen juttuun että jostain syytä Sinikivi on nyt tapetilla ja kävijälaskuri pyörii villisti. On päästy vihdoin viimein hetkellisesti huipulle ja se iänkuisen vanha ongelma: miten pysyä siellä?

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
20.02.2018 19:15 #39235 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Suvi Linden ja hyvää kokkelia
On tässä jotain takana, koska Musevenin mielestä tätä kannattais tutkia kolmeen pekkaan suomalaisien ja ruottalaisien kanssa. Ei sellasta kööriä tarvittais jos katukaupassa liikkuis myrkyllistä kokaiinia.

Kuus vuotta takaperin siellä kuoli jenkkiläinen tuottaja tälleen ja ugandalaiset pysty selvittämään sen ihan loistavasti yksin.

www.reuters.com/article/us-uganda-drugs-death/bad-cocaine-ki...producer-in-uganda-idUSTRE81O0IA20120225

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
20.02.2018 19:20 #39236 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Suvi Linden ja hyvää kokkelia

Maanantaina 5. helmikuuta Sheraton-hotellista Kampalasta löydettiin kuollut ruotsalaismies.

HS:lle kerrotun tiedon mukaan poliisit olisivat tiistaina kertoneet epävirallisesti ruotsalaismiehen löytyneen ”kokaiinin keskeltä”.


www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005575289.html

Etelä-Amerikan huumekartellit toimii kanssa siellä, niin että tätäkin on oltu voitu olla ostamassa.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
20.02.2018 19:24 #39237 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Suvi Linden ja hyvää kokkelia

Jukkis kirjoitti: ja tohon Luukasen juttuun että jostain syytä Sinikivi on nyt tapetilla ja kävijälaskuri pyörii villisti. On päästy vihdoin viimein hetkellisesti huipulle ja se iänkuisen vanha ongelma: miten pysyä siellä?


Lisää näitä ajankohtaisia aiheita, jotka ovat lööpeissä. Suurin osa sun jutuistas kuuluis oikeessa lehdessä viikonloppujuttuihin.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
20.02.2018 20:20 #39239 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Suvi Linden ja hyvää kokkelia
Minen kauheesti tiiä mut hyllyssä oli jossain kohtaa toi Kokaiinin historia jonka näemmä olen harmikseni kadottanut. noh, saahan uuden divarista vitosella jos kattoo aiheelliseksi. Muistaakseni siinä oli juttua miten alkuun keskiamerikan huumeparonit lennätti kokaiinin afrikan kautta, koska sen tutkavalvonta nyt on mitä on, ja onhan se lähempänäkin eurooppaa. Sit kartellit vaan jossain kohtaa keksi siirtää koko tuotannon afrikkaan ja erityisesti Ugandan naapurimaa Kongo voi leuhkia isoilla kokaiiniviljelmillään.

Eikä se tuntematonta ole Ugandankaan puolella. Itse asiassa matka Kampalan lentokentältä kaupunkiin tunnetaan `Savutien´nimellä koska heti palmurivistön toisella puolella avautuu isot hasisviljemät joita on hehtaarikaupalla. tai näin ainakin kymmenen vuotta sitten mutta mihin se siitä olisi muuttunut?

Tää Teräsvuori tuntuu just tuollaiselta kansainväliseltä liikemieheltä, venäläisittäin Biznezmanilta joka ostaa, myy, välittää kaikenlaista ja on aina siellä missä tapahtuu -eli kolmannessa maailmassa- ja hommat hoidetaan dollaritukoilla. Tosin se tuntu olevan vielä melkoinen pikkutekijä mutta muutaman vuoden päästä olis hyvinkin voinu nousta keskikastiin. Olis tietty kiva nähä mistä tää Lindeninkin firma on takonu muhkeita voittoja kun ei se mitään teekään, jonkinlaisilta peiteyrityksiltä ja bulvaaneilta ne tuntuu jotka pesee rahatukkoja vastinetta vastaan.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
20.02.2018 22:10 #39240 : juppe

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
20.02.2018 22:31 #39241 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Suvi Linden ja hyvää kokkelia
Niin se katoo se mainen kunnia. Alussa pyörittiin konferenssissa jossain kiinassa ja lujaa pyyhki. Pari vuotta myöhemmin linden tapaa teräsvuoren kanssa enää kilomiehiä ugandalaisella lentokentällä. Kai se kohta palailee kotiin sieltä egyptistä ja selittää miten joutu huijauskirjeen uhriksi. Ihan vaan sattumalta tavattiin diilereitä ja matkakumppani löyty överiin kuolleena.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
20.02.2018 23:24 #39242 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Suvi Linden ja hyvää kokkelia
Mä oon miettyny, että mitä se NxtVn tarkottaa, koska nää tykkää piilomerkityksistä. Lindenin konsulttifirma on Pearlcon kun sen toinen nimi on Helmi ja näin päin pois.

Nxt vois ehkä olla todella yllättävästi next, mutta mitens loput? Veaponissa olis kirjotusvirhe ja se olis aika hölmökin.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
Lisää
21.02.2018 01:13 #39244 : koizilla
Vastaus käyttäjältä koizilla aiheessa Suvi Linden ja hyvää kokkelia

On päästy vihdoin viimein hetkellisesti huipulle ja se iänkuisen vanha ongelma: miten pysyä siellä


Aika simppeliä. Varmaankin jatkamalla asioiden penkomista, joista olis parempi pysyä kaukana. Joitain viisaita lausahduksia: "Oppiaksesi kuka hallitsee sinua, selvitä ketä et saa arvostella", tai että se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa.. tai follow the money.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
21.02.2018 10:51 #39245 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Suvi Linden ja hyvää kokkelia
Hollanti olis hieno maa jos olis rakentelemassa omaa kansainvälistä huumekartellia, koska poliisi on siellä näissä asioissa ihan voimaton.

news.sky.com/story/netherlands-is-turning-into-a-narco-state-police-warn-11259252

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.178 sekuntia