Kanavointi: Käärmeen myrkkyä Suomeen

Lisää
2 vuotta 3 kuukautta sitten #48835 : futu

Koelabrasta "karannut" korona on antanut monia hyödyllisiä välineitä maailmaneliitin käsiin globaalisti. Lähes tavallinen flunssa on naamioitu globaaliksi pahikseksi, jota vastaan "valkeuden joukot" käyvät piikein ja kemikaalein.
Koronapiikki on kokeellinen geeniteknologia eikä se kuulu lapsiin vaan korkeintaan labraan.
Tätä kaikkea on vastustamassa "kulkutautimyönteisten" lauma jotka haluavat lasten kuolemaa ja koko yhteiskuntajärjestyksen romahtamista.
Varsin taidokasta propagandaa, vai onko sittenkään?
Yksi tärkein voimavara, minkä Illuminati saavuttaa koronan varjolla on armeijoiden mobilisointi kotimaan "turvallisuutta" ylläpitämään. Tällöin tavallinen lääkäri lopulta voi komentaa poliisin lisäksi armeijaa.
Eräs toinen on taas kahtiajaon edistäminen yhteiskunnissa, sillä jakautunut kansakunta on jo valmiiksi itseään vastaan joten ovelan hyökkääjän ei tarvitse kuin kulisseista vedellä naruista saadakseen yhä lisää valtaa Suomessakin esim. ulkomaisten kaivosten ryntäys turmelemaan ja ryöstämään Suomen maaperää.
Nk. Illuminati (valaistuneet) ovat monelle arkipäivää ja yhä useammalle on tieto tästä saapunut "salaliittoteoriana". Mutta kun yhä useammat salaiset liitot tulevatkin julkisiksi, niin eihän kyseessä ole enää salainen liitto: vain liitto.
Sen liiton pelinappuloita ovat niin Amerikka, EU kuin luultavasti myös Kiina ja Venäjä.
Yhteistyössä Kiinan valtion kanssa vapautettiin tarkoituksella tehtailu virus laboratoriosta, koska uuden maailmansodan valmistelu tarvitsee yhä enemmän rahaa ja resursseja.
Eliitin tarkoitus on, kuten ohjeissaan on sanottu, pitää ihmiskunnan väkiluku 500.000.000 ihmisessä.
Tähän on vielä matkaa, joten kemikaalivanojen, plutoniumin, kloorin/fluorin lisäksi on alettu tehtailemaan viruksia kuten sika- ja lintuinfluenssakin olivat.
Jossain vaiheessa nk. liskoihmiset painavat reset-nappulaa ja tapahtuu taas "hajoita ja hallitse" ja historia toistaa itseään. Seuraavan maailmansodan seurauksena ei vaan valtioiden rajat muutu, vaan ne yhdistyvät ja tällainen maailmanhallitus ja maailmanuskonnon järjestäminen näkyy jo Paavinkin toiminnassa.
Tehtailtujen virusten avulla saadaan sairastutettua (lisää rahaa eliitille lääkefirmojen kautta) kuin myös tapettua (kohti 500 miljoonan ihmisen päämäärää) ihmisiä ns. laillisesti.
Kylmä sota nimittäin loppui siihen, että internetin aikana propaganda ei toimi kun yhä useammat ihmiset ovat löytäneet sen totuuden: että meidänkin yhteiskunta on läpimätä korruptiopesä. Ja yhä vähemmän ihmisiä olisi valmis menemään rintamalle tällaisen mätäpaiseen vuoksi. Koska yhä useammat ihmiset ovat valmiita pikemminkin hyväksymään Venäjänkin naapuriksi, kuin viholliseksi.
Tästä syystä maailmaneliitti on erityisesti tänne sijoittanut joukkojaan ja tukikohtiaan, koska on tärkeää pitää yllä vihollisuuden ilmapiiri suurvaltojen kesken. Muutenhan keinot näiltä saatanallisilta voimilta olisivat loppu, kun yhteiskunta Pohjois-Koreassakin lopulta vaatisi kaikkien armeijoiden alasajoa ja että resurssit laitettaisiin yhteiskuntien rakentamiseen: ei niiden tuhoamiseen.
Syntyisi lopulta niin isoja mielenosoituksia sotaa vastaan, jos jokin suurvalta alkaisi harventamaan ihmisiä: että perinteinen peli ei enää vetele, niin Illuminati on alkanut keksimään ovelampia tapoja harventaa väestöä: kuten eläimiä luonnossa harvennetaan, etteivät ne lisäänny yli ekosysteemin sietorajojen ja aiheuta hallitsematonta romahdusta.
Sinänsä siis Illuminatin suunnitelma on Linkolaisittain järkevä ja realistinen, sillä on toden totta: että planeetta on monenlaisessa pulassa ihmisen tekojen seurauksena.
Minä en ole mikään "näkijä" tai suuri "profeetta". Maailmassa on aina ollut salaliittoja ja ihmiset haluavat tappaa toisensa puupenninkin vuoksi. Miksi ei sitten miljardien vuoksi, mitä esim. lääkefirmat takovat voittoa sairaiden ihmisten selkänahasta?
Sillä Jumala on luonut jo kaikki lääkkeet, mutta ne kielletään lakien avulla sitämukaa kun niiden lääkinnällisen tehon on tieteen uskonto todistanut.
Minulla ei ole valtuuksia sanoa kenellekään, että otatko tai et rokotteita, pillereitä tai muuta maailmanajan velhouksia/noituuksia.
Sen voin kuitenkin sanoa, että lopulta kaikki elämä ja kuolema ovat Jumalan käsissä joten kun maapallo on aikojen alussa jo kirottu niin siihen ilmeisesti kuuluu myös rutot ja muut ikävät pöpöt.
Jos kerran Jumala on kironnut koko planeetan, niin tuskinpa ihmisellä on voimaa vastustaa saatika kumota Jumalan asetusta. Päinvastoin, jos emme pyri lähentymään Jumalaa kansana: niin lopultahan tulee vain suurempi tuomio.
Voimme siis ajatella, että myös Illuminati on Jumalan asettama. Ihmiset ovat pahoja, kieroja ja ansaitsevatkin tällaisen pahan, kieron lainpitäjien joukon.
Jos et Jumalaan halua luottaa, niin kannattaisi luottaa ainakin luontoon ja rokotteiden sijasta voi hyvinkin käyttää D-,C-vitamiineja ja erityisiä antioksidanttisia tuotteita kuten Spirulina tai mustikka, maitohappobakteereja ja kevyttä, säännöllistä liikuntaa.
Elämällä harmoniassa luonnon kanssa saavutetaan paras mahdollinen vastustuskyky mille tahansa pöpölle. Eiväthän rutotkaan tappaneet kaikkia ihmisiä, jotka altistuivat pöpöille - kyse on myös geeneistä, joita ihminen kantaa ja suoliston mikrobistosta, joka syntyy kun lapsi syntyy.
Suoliston mikrobisto aikuisella on hyvin paljolti perua juuri tuosta tapahtumasta, kun lapsi altistuu naisen vaginan ja peräaukon mikrobistolle. Lopulta ne siirtyvät myös lapsen suolistoon.
Tieteen uskonto tuntee hyvin vähän suoliston mikrobistosta saatika sen toiminnasta, mutta sen on havaittu vaikuttavan niin masennuksen, syövän kuin muidenkin sairauksien syntyyn tai päinvastoin, että oikeanlainen suoliston mikrobikanta on tärkein vastustuskyvyn ylläpitäjä.
Tällöin, rokotteiden sijasta, olisi tämä hysterian piirteet saanut rokoteuskovaisten joukko voinut resurssit ja rahan suunnata mielumminkin siihen, että tehtäisiin laittomaksi esim. valkaistu vehnä, valkaistu sokeri. Valkoinen, käsitelty sokeri on täysin eri asia, kuin aito ns. intiaanisokeri joka myös sisältää hivenaineita, joten periaatteessa alkuperäinen sokeri on terveystuote.
Kaikkihan tietävät sanonnan, että se helpoin tie useinkaan ei ole se oikea. Se olisi helppoa, jos kaikki vain rokotettaisiin niin ketään ei kuolisi mutta Suomessa kuolee esim. alkoholiin huomattavasti enemmän kuin koronaan eikä silti ole lähes lainkaan valtiolta tullut vastinetta alkoholismin ehkäisyyn Suomessa. Päinvastoin, valtiohan on Suomen suurin alkoholin diileri: Alko jolla on luonnollisesti monopoli.
Samoin valtio nyhtää mummoilta ja peliriippuvaisilta rahat: Veikkaus.
Tämä kiero, saastainen ja roistovaltio ei ole mikään hyvinvoinnin mekka muutakuin niille, jotka eivät kovinkaan halua miettiä elämää mustavalkoisesti: eli että olisi olemassa oikea ja väärä.
Sensijaan, on sateenkaaren eri värejä ja oikeutta ei enää ole olemassa: valtio on suurin epäoikeudenmukaisuus maassa ja ihmiset ovat valmiita hyväksymään epäoikeudenmukaisuudet.
Sensijaan, että Räsäsen kaltaiset "profeetat" jahtaisivat homoja niin voisivat keskittyä vähemmistöjen vainoamisen sijasta näihin isoihin pahiksiin kuten lääkefirmat yhteiskunnassa. Mutta eihän se ole niin vaan Räsäsen kaltaiset harhaanjohtajat ovat näiden käärmeiden ystäviä.
Pyytäisin jokaista nyt rauhoittumaan kaikenlaisesta kiihkoilusta, se ei mitään edistä, miekkarit ja nettikampanjat esim. adressit.
Olkaamme vastavoima maailman tuulille, mitä kovemmin ja nopeammin asiat menee niin ollaan itse sen vastavoima eli rauhallisia ja hitaita.
Hitaita varsinkin suuttumaan sillä jos on suuttunut jollekin ihmiselle, se on murhaajan henki silloin.
Eihän luonnolliselle käärmeellekään olla vihaisia, vaan se tapetaan koska on vaaraksi ihmiselle ja varsinkin lapsille.
Ja vaikka jokin näistä käärmenpäistä iskettäisiin maahan: minä sanon, kaksi tai kolme päätä tulee kuolleen tilalle.
Jos siis Saatana on valheen ja murhan isä: Saatanan on Jumala asettanut hallitsemaan maailmaa, kunnes Jeesus Kristus tulee takaisin; katsokaamme omaan napaan, mitä kaikkea maailmallista on meissä itsessämme?
Näin emme lankea ansaan, kuten on kirjoitettu että sokeat johtavat sokeita ja kummatkin lankeavat kuoppaan.
Älkäämme siis kirotko, vaan pikemminkin siunatkaamme. Näin meissä toteutuu rakkauden käsky eikä meille ole olemassa vihollisia vaikka meitä vainotaan.
Morihei Ueshiba, Ai Ki Don keksijä, kertoi valaistuneensa. Hänen valaistumisensa oli erilaista kuin ns. Illuminatin. Se ei kehoittanut tappaamaan ja vahingoittamaan ihmisiä, kuten esim. Karate, vaan päinvastoin: jos joku hyökkää sinua kohtaan, et edes ajattele henkilöä pahana vihollisena, vaan ihmisenä joka on epäharmoniassa.
Tällöin, jos hyökkääjä lyö sinua, niin et lyö takaisin sillä silloin vain negatiivinen energia lisääntyisi. Toisinsanoen, vaikka voittaisit taistelussa sen toisen, niin epäharmonia, negatiivinen energia ja väkivalta olisi vain lisääntynyt.
Sensijaan, Ueshiba kehitteli väkivallattoman lajin jossa hyökkääjän voima osoitetaan häntä itseään kohtaan eli liikevoima, jolla hyökkääjä tarkoitti satuttaa sinua ohjataankin siihen, että hyökkääjä saadaan maahan makuulle.
Aidossa, alkuperäisessä Ai Ki Dossa ei siis ole lainkaan lyöntejä tai potkuja, joiden olisi tarkoitus satuttaa ja vammauttaa vastustajaa.
Miettikäämme itsekin siis, me ns. aktivistit, että millainen toimi ja teko olisi omiaan aiheuttamaan jotain hyvää ja valoisaa tänne pimeään ja pahaan maailmaan.
Älkäämme vajotko itkupotkuraivareiden maailmaan, vaan miettikäämme mikä on oikeasti rakentavaa kaikille.
Jos toimemme ovat vain sitä, että kiroamme Illuminatia niin onko meillä silloin korkea, valaistunut tietoisuuden taju? Vai eikö valoisesta mielestä tule jotain valoisaa ja mukavaa kaikille, koko yhteiskuntaan?
Tieto lisää tuskaa ja muistettava on se, että se on taakka. Suuri osa ihmisistä haluaa ummistaa silmänsä elämän faktoilta ja oikean elämän tapahtumista, senijaan upottautuen kuka mihinkin salkkaripsykoosiinsa: paeten oikeaa elämää.
Älkää siis ihmetelkö, kun ihmiset teihin vihastuvat kun kerrotte totuuden: se on itsepuolustusreaktio, koska nuo ihmiset kokevat että totuus hyökkää heitä vastaan ja heidän valheiden verkostonsa ovat vaarassa kaatua.
Suuri osa ihmisistä ei ole valmis mihinkään muutokseen tai edes myöntämään muutoksen tarvetta. Ei siis pidä tuputtaa, vaan suoda jokaiselle oma rauha kulkea omaa elämäntietä. Ja valita itselleen se elämäntie, että haluaa olla kaikkien kaveri: älä näe missään vihollista.
Ketä tässä maailmanajassa saa kiitoksen Jumalalta: ne, ketkä ovat täysin kodissaan tässä saatanallisessa yhteiskunnassa vai ne, jotka ovat itkusilmin yrittäneet käännyttää ihmisiä totuuteen ja rakkauteen?
Niin, itsehän uskon Jeesuksen Kristukseen mutta en liiku uskovaisten kanssa: on selvää, että suola on käynyt mauttomaksi ja uskomatonta kyllä, suola on myös hapannut ja kaikilla muillakin iljettävillä tavoilla pilaantunut.
Jos olet siis uskovainen niin eroa niistä lahkoista ja elä mielummin yksin: näin et tule osallisiksi heidän synteihinsä, kuten aviorikokset.
Kirjoittanut: Jesurun Tiikeri
Matt. 7:21
"Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra', pääse taivasten valtakuntaan. Sinne pääsee se, joka tekee taivaallisen Isäni tahdon. "
Illuminatin ohjekirja:
en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.197 sekuntia