Terveydenhuollon romahtaminen

Lisää
1 vuosi 1 kuukausi sitten #50219 : juppe
”Tilanne on katastrofaalinen” – Husin työntekijät kertovat toistuvista vaara­tilanteista päivystyksessä

www.hs.fi/kaupunki/art-2000008976089.html

Oikeestaan tää on hauskaa kun ei oo itte tolla alalla. Just äskön ulvottiin vuosikymmeniä, että on rasisti jos ei usko, että nää ongelmat paranee halvoilla mutiaisilla kun ongelma on siitä, että työ ei kelpaa suomalaisille, saatana! Nyt on sitten rasismi voittanu kun sitä mantraa ei kehtaa hokee enää kukaan.

Demokraattisestihan tää on päätetty, niin että ajatusta voitais jatkaa silleen, että vaikeimmissa tilanteissa riittäis eläinlääkäri ja nukutuspiikki kun ei ne asiakkaat kummiskaan sen enempää tarvii. Inhimillisellä älyllä ongelma olis vältetty, mutta tushnaeläimien piti taas kerran päästä riiteleen ja puhuun paskaa niin kauan, että koko homma leviää kunnolla reisille.

Aika turha tässä vaiheessa on enää ruveta ongelmia ratkoon kun amattitaitosinta väkee pakenee joukoittain, koska järjestelmä kaatuu siihen ja ammattitaidon saaminen takasin vie kauan kun hommat ei kiinnosta ees niitä halpoja mutiaisia. Tääkin ajatus oli pelkästään umpirasistinen kun neekeriorjuus ei oo enää tätä päivää, mutta eihän ne sitäkään onnistunu tajuamaan kun neekerit on vanhoissa leffoissa silleen mukavan nöyriä ja niillähän suuret ikäluokat on ittensä sivistäny.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
1 vuosi 1 kuukausi sitten #50220 : koizilla
Vastaus käyttäjältä koizilla aiheessa Terveydenhuollon romahtaminen
Eiköhän tuossa ole isoin ongelma se että rokottamattomat ei saa alalla työskennellä. Ilmeisesti menee vielä niin että edes 2. piikkiä ei riitä, tarvitaan jatkuvaa buusteria että työpaikka säilyy.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.198 sekuntia