Elokuvapäiväkirja

Lisää
8 vuotta 1 kuukausi sitten #26737 : Jukkis
Aattelin ruveta pitään tällästä elokuvapäiväkirjaa. Lähinnä terapeuttisista syistä sillä tälläset hommat voi olla pirun stressaavia koska pitää ohjata tota ihmisten logistiikkaa, hankkia välineitä ja kaupan huipuksi ylläpitää sitä taiteellistakin hegemoniaa. Sekä näissä nollatuotannoissa pitää tietenkin omata melkoiset myyntipuheet jotta saa jengin talkoovoimalla liikkeelle. Tai mikään ei o koskaan nollabudjettia. Rahaa palaa silti.

Suuri visio

Yhtä kaikki, mulle oli itsestäänselvää alusta saakka että teen yhden kokopitkän ja todella hyvän elokuvan, ja lopetan urani siihen. Missään nimessä en lähde tälle indie-tielle että sävelletään yks lyhäri kerran vuodessa ja ollaan ikuisia lyhytelokuvatekijöitä. Yks kokopitkä. Olkoonkin että se on väliinputooja elokuva. sitä ei osta kotimaiset kanavat, saati videolevittäjät. Suomenkielisenä se ei kelpaa kansainvälisille markkinoille ja ei sille oikeen oo elokuvafestareitakaan kun ne on lyhärivetoisia. Silti se tehdään. Välinpitämättömässä, pilkallisessa ja vähättelevässä ilmapiirissä kuten sen voi kyynisesti todeta jos lähtee tälle tielle työväenluokasta käsin, jossa ympäristö ei ollenkaan tajua mitä duunaat.

Harjoitustyö osa 2

Ihan noin vaan sellaista ei voi tehdä. Alle tehty Vaivaistalo oli alku. Nyt on sitten vielä toisen lyhärin paikka eli Niina – palkkionmetsästäjä, josta tulee säädyttömän rivo, tajuttoman väkivaltainen, törkeä ja ylipäänsä siinä on vaan niitä elementtejä johon sensuuriviranomaiset puuttuu. En tiedä missä senkin näkis, alkuun oli aatos heittää se youtubeen mutta sieltä se poistetaan alta aikayksikön.
Kuvaukset alkaa nyt lauantaina ja eka kohtaus on se, missä suukapuloitu pääpahis on sidottu alastomana kattoon ja Niina – palkkionmetsästäjä, ottaa sen kiveksistä kii ja rusauttaa ne nyrkkinsä sisässä. Meni pitkän aikaa ennen kun kekkasin että sen voi tehdä verellä täytetyllä ruskeella kananmunalla kaikkein yksinkertaisemmin.

Kitinää miesavustajista


Palaan vielä siihen että miesavustajia on ällistyttävän vaikea saada. Erityisesti jos ei ole nimeä, sillä kai näissäkin vaikuttaa onko jo nimeä alalla, ja tulokkaisiin suhtaudutaan ilmeisesti piittaamattomasti. Mun tarttis meinaan saada pari ukkoa vuosaaren uimarannalle la 25.4 päiväksi ja jos täältä löytyy vapaaehtoisia hesalaisia niin yhteydet tännepäin… kai mun tarttee kierrättää samoja naamoja kun jonkun southparkin kenny –tyyliin jossa samat heebot kuolee kerta toisensa jälkeen.

Ihan vaan kattookseni miten noita miesavustajia irtoo, menin huvikseni yhteen opiskelijapäättötyöhön jossa esitin humppaveikko Reima & Rimpuilijat solistia, joka erheessä eksy kulmankuppilan sijasta punk-luola kalmankuppilaan. Kuvaavaa on, että olin näemmä ainoa vapaaehtoinen joka oli ilmoittautunut. Aika vaikeehan se on yksinään esittää kokonaista humppabändiä.mutta ei se oo ihan noin toivotonta. Olen onnistunut sitä kokopitkää varten haaliin kyllä ihan vakavastiotettavia näyttelijöitä, sain efektimiehenkin ja kaikki nimiroolien tekijät. Yks ongelma on edelleen kokopitkässä 15 aseistettua rosvoa, mutta humpparoolia heittäessäni joku veteraani neuvo ottaan yhteyttä pirkanmaan sinibaretteihin josta vois saada koko poppoon kerralla – ja hyvällä lykyllä aseineen kaikkineen, joka on kans yhdenlainen logistinen ongelma.

Eli yhteenvetona. Kun haet naisavustajia, niin jokainen mimmi haluaa olla filmitähti. Niitä on aamulla jono oven takana. Kun haet miesavustajia, etkä tosiaan oo mikään spielberg, niin vastaanotto on suuri hiljaisuus; jahkailevaa, halutonta, jäyhääkin. Rahaa kinutaan ekana ja kuitenkin perutaan paria päivää ennen. Noh, mulla on onneksi tän Niinan kohdalla niin, että kun ongelman on tiedostanut, mulla on hesan suunnassa agentti jonka pitäis hoitaa ihmiset paikanpäälle ees sunnuntaiks.
Liitetiedostot:

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
8 vuotta 1 kuukausi sitten #26742 : Antero
Vastaus käyttäjältä Antero aiheessa Elokuvapäiväkirja

Jukkis kirjoitti: Meni pitkän aikaa ennen kun kekkasin että sen voi tehdä verellä täytetyllä ruskeella kananmunalla kaikkein yksinkertaisemmin.Ai "somalinmunilla".... Emäntä oli kaupassa ostamassa kananmunia kun yksi isäntä oli edellä ja otti paketin jossa oli ruskeita kananmunia, tuumaisi emännälle että pitää ostaa näitä "somalinmunia", ne kun on niin hyviä... :laugh:

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
8 vuotta 1 kuukausi sitten #26744 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Elokuvapäiväkirja
Joo, tässä on sekin juttu että kundi siis sidotaan kattoon kaunotarten toimesta ja vieläpä suukapuloidaan. Kiistatta tilanteen voi nähdä eroottisena. En oo sille mitään puhunu mutta aion pakata kukkasumuttimen mukaan mahdollisen erektion varalta. sillä kun suihkuttelee jääkylmää vettä nivusille niin eiköhän rauhoita tilannetta kummasti :ohmy:

Äsken kävin vuokraan lamput. Kerron nyt siitäkin, mistä sen tietää mitä hyötyä itsekullekin on näistä mun vuodatuksista. Oon käyttäny vuokralamppuina tota Akuntehtaan Legendaa kun niillä on suhteellisen reilu meininki. Sillon kun Vaivaistaloa väännettiin niin sain sieltä ne vanhat pikkukakkosen rohjakkeet jotka paino hemmetisti, kuumensi huoneet löylyhuoneen mitoille ja pienestäkin kolhusta polttimo hajos. Kun ne kerran sammutti, piti venata puolisen tuntia ennen kun uskalsi sytyttää uudelleen ja mulla on edelleen tunne, että niitten lamppujen takia meni melkeen yks tai työpäivää ylimäärästä. Tekniikka on sittemmin muuttunut. Nyt otin tollaset led-paneelit joita lapsikin osaa käyttää ja takana on vaan yks hanikka jota kiertämällä syntyy päivänvalo, pehmeä tai kova valo ja niissä on vieläpä akutkin jottei tartte mettään vetää kilometritolkulla kaapelia. Kaksi lamppua ja koko komeus menee 6kg kassiin.. kyl tekniikka on pommia.
Otin vielä spottivalon kun aattelin yhden kung-fu -kohtauksen kuvata seinävarjoina. nää on näitä mun kunnianhimoisempia virityksiä jotka ei sitten yleensä paikan päällä toimikaan.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
8 vuotta 1 kuukausi sitten #26790 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Elokuvapäiväkirja
Joo, mä' en oo muistanu kiittää arvon vapaaehtoisia jotka oli mukana antamassa väriä harvinaisen törkeeseen Niinaan. Kiitetään nyt tässä. Kaikki meni taas kommelluksitta ja en malta olla kehumatta että osasin taas aikatauluttaa hommat niin, että meni vaan 40min yli.
Kuten aina, kaunottarissa löytyyja pannaan ny muutama promokuva paronin ilkeästä vaimosta joka tuppaa antaan palveluskunnalle ruoskaa pienestäkin tekosyystä. tätä naista ei kyllä kukaan halua emännäkseenja ihan loppukevennyksenä että kaikkihan me ihmetellään miten pukeutua oikein työhaastatteluun. jotkut osaa tän taidon luonnostaaneli ens viikonloppuna jatketaan ja sit onkin periaatteessa valmis. periaatteessa tarkoittaa taas jumiutumista jälkityöhön mut uskon että ääni kun on valmiina filmissä, ei tästä sellaista tuskaa tule kun viimeksi. tonni meni arviolta rahnaa.
Liitetiedostot:

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
8 vuotta 1 kuukausi sitten #26814 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Elokuvapäiväkirja
Näin päiväkirjan kannalta todetaan että oli sitten saakutin hyvä idea tehdä lyhäri ennen oikeen elokuvan tekemistä. Yksistään siksi että sitä hehkutellessa rupee saamaan noita kontakteja kummasti. Toinen on sit testata ihmisiä etukäteen. Ei uskoisi että sitä tosiaan on löytänyt sällejä suoraan kadulta jotka on näyttelijätaitoisia ja joiden kanssa menee hommat jouhusasti kun vuorosanat tulee kun vettä vaan. Mikä parasta – kun ihmisen näkee kasvokkain ja sitä kattoo suoraan sieluun, tajuaa että tuohon tyyppiin voi luottaa.


Näissä likoissa sentään on sielua ja tervehenkistä taipumusta väkivaltaan

Sitten voi mainita sen mitalin toisenkin puolen. Varsinkin noissa naisimmeisissä on sittenkin se oma rotunsa joka on niinku innoissaan ja vähän vastaileekin, mutta joita kohtaan alkaa epäilykset herätä kun ne on niin ylimalkaisia ja vähän semmosia innottomia joo joo –akselilla. Eikä niistä tiedä itse asiassa mitään. Itse asiassa ne on hiljaa mielessään tehneet jo päätöksen ettei ne oikeestaan osallistukaan. mutta oikeaoppiseen diiva-tyyliin kuuluu myös, että sitä ei missään nimessä ilmoiteta ohjaajalle vaan aatellaan että jos vaan ei vastailla sähköposteihin, homma ikään kun katoaa ittekseen. Sitä ei sitten itte tiedä kun panee karusellia pystyyn ja vasta päivää paria ennen tehty varmistusviesti ilmentää karmaisevan vastauksen. Tätä sakkia pitää ilmiselvästi varoa ja kehittää joku varasuunnitelma. Tai pikemmin eliminointiprosessi. Onneks tuli väännettyä tätä lyhäriä niin sai karsittua pari turhanpuhujaa.


Indie-tuotannossakin voidaan joutua läpikäymään palkkaneuvotteluja ohjaajan kanssa

Tän takia nää oikeet elokuvantekijät pistää aina nimet papereihin, et jos vetää välistä niin on velvollinen korvaamaan ne kaikki kulut, mitä tulee kuvausaikataulujen pettämisestä, valo- ääni- ja kuvausmiesten turhasta tulosta paikalle ja tietenkin myös toiset näyttelijät on sitten tälläytyneet ihan turhan takia. ja koko se soppa kaatuu kun pikkudiiva ei näe asialliseksi ilmoittaa mitään. Noh, mulla nyt ei ole varaa ottaa nimeä paperiin kun en mitään kellekään maksakaan, joten täytyy varmaan kehittää joku reservisysteemi.
Tulihan tälläinenkin ilmiö esiin.
Liitetiedostot:

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
8 vuotta 1 kuukausi sitten #26844 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Elokuvapäiväkirja
Trailerin tekeminen ei sentään kauaa vie. Nyt kun tätä kattoo niin kaiken sen väkivallan ja rivouden keskeltä erottuu melkoisen äärifeministinen maailma jossa naiset on kauniita ja tappavia ja miesten osa olla joko uhreja tai täysiä törppöjä

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.251 sekuntia