Sananvapaus

Lisää
03.11.2018 18:11 #42093 : koizilla
Sananvapaus kirjoittanut koizilla
Laitetaan tämä nyt tänne, äärinmäisen hyvä analyysi filosofian tohtorilta sananvapauden tilasta suomessa.

http://jukkahankamaki.blogspot.com/2018/10/dialektiikan-pimea-ydin-sananvapaudella.html?m=1

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
03.11.2018 23:52 #42096 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Sananvapaus
Mä olin tän lukenut jossain aiemmin ja kyllä mullekin jäi janitskin-jutusta mielikuva että se oli harvinaisen puolueellinen oikeusistunto. Olen tainnut jo aiemminkin kommentoida asiaa Backmanin kantilta jolle sanat "nato-pissis" meinas tuoda 8kk vankilaa koventamisperustein mutta tästä joutu tuomari sentään antaan periksi. en kyllä tajua kuukauden ehdollistakaan. Sitäkin ihmettelen että asianomistajan rahalliset vaateet menee kertaheitolla läpi. Yleensähän näissä on tapana että asianomistaja vetää vaateensa yläkanttiin ja sit niitä aletaan pudottaan kohtuullisiksi. mutta nyt ei ollu siitä puhettakaan.

janitskin on tietenkin oma lukunsa. kiistatta hänen hommissaan on ollu paljon rikolliseksi katsottavia aineksia ja silkkaa stalkkaamista muttei siinäkään oikeus toteutunut. Pitää muistaa että oikeudessa tapahtuu kaksi asiaa: se on paikka jossa syytetty ja asianomistaja kohtaa ja sitten on se toinen juttu mitä valtio vaatii syytetyltä yleisen oikeustajun nimissä. moinen vankeustuomio ei ole ollenkaan kohtuullista. Korvaussummat ovat nekin tähtitieteellisiä.

Onneks tätä puidaan vielä hovissa jossa varmaan asioita kohtuullistetaan.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
04.11.2018 05:03 #42097 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Sananvapaus
Mä en oo junttien elämöintiä paljon seurannu, koska se ei enää paljon vähemmän vois kiinnostaa, mutta ne vaikuttais suunnittelevan jotain. Niille on pyhä totuus, että Ukrainan separatistit haluaa liittyä Venäjään, vaikka kommunistista diktatuuriahan ne siellä kehittelee. On Gulag ja kaikki.

Bäckman saa kaikessa rauhassa toimia niitten destanttina eikä tähän puoleen kajottu oikeudenkäynnissäkään. Se on vaan Putinin trolli, vaikka pitääkin jotain kommarien lähetystöä.

Sitten on tää Airiston helmen tapaus, missä pitää olla näkevinään venäläinen tukikohta, vaikka se on ihan oudossa paikassa. Paljon huonompaa paikkaa pikkaselle tukikohdalle ei enää löydy, koska sitä on mahdotonta puolustaa kun se on syvällä toisen maan saaristossa.

Se vaikuttaa liittyvän salakuljetukseen, mikä on saaristolaisien perinteinen elinkeino. Sisällissodassa tapettiin paljon sitä häirinnyttä porukkaa. Venäläisiä haettiin vapaasti vankileireiltä ammuttavaks ja muita tapettiin muuten vaan ja sitä seliteltiin jääkärikostoilla, joista ei saa oikein mitään selvää jos niitä ajattelee tällä tavalla.

Siellä voidaan ihan hyvin suunnitella itsenäistymistäkin, koska näitä asioita ei sovi ihmetellä, vaikka nää ei oo viittiny salailla tämmösiä pyrkimyksiä. Rotuopeista ei näköjään sais puhua jukisuudessa, mutta sitäkään ei saada loppumaan.

Tampere on toinen outo paikka, koska siellä Venäjän vastanen hysteria on voimakkaampi kun muualla ja tarranatsien yhdistys kiellettiin sen takia, että joku niistä tappo äärivasemmistolaisen häirikön vahingossa Hesassa. Siitäkään ei tiedä, että mitä siellä oikeesti on tekeillä, mutta kaikki on kummiskin avoimesti umpihulluja ja vanhastaan tiedetään, että Tampere eroaa valtiosta herkästi.

Janitskin sohasi tätä kusiaispesä kunnolla, vaikka se ei näköjään halunnu kun rahaa ja mainetta, ja sitten se vielä haukku MV:n lukijat julkisuudessa. Nää asiat pitäis hoitaa virittelemällä keskustelua siitä, että eikö porukka vois mitenkään käyttää joskus vähän järkeäkin, ja luovuttamalla heti kun tule selväks, ettei se oo vaihtoehtojen joukossa.

Vähemmästäkin pääsee kansan viholliseks.

Paras kirja, jota ehkä et ole lukenut.
Pohjolan Galápagos.pdf

EPUB-versio.:
Pohjolan Galápagos.epub

Nyt saatavilla myös hienosti linkitetyn näyteluvun peruskorjattu versio.
Musta surma.pdf

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
04.11.2018 12:24 #42100 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Sananvapaus
Jos puhutaan sananvapaudesta niin ehkä enemmän olen huolissani isosta kuvasta. Minä olen vielä sitä sukupolvea joka muistaa miten suomessa aikanaan naureskeltiin jenkkimedialle ja sen naurettavuudelle. Eikä mennyt sitten aikaakaan kun se oli täällä ja se valtava panostus sivistykseen, analyyttiseen ajatteluun ym karisi hetkessä ja kaikki se vaiva meni hukkaan kun propaganda alkoi jyllään töysipäiväisesti mediassa.

Sillä kun asiaa katsoo, pääagendat on propagandaa ja niissä ei yleensä toisinajattelua katsota hyvällä. Maahanmuuttokeskustelu ja siitä irtaantunut rasismi onneksi on jo last season joten se voidaan sivuuttaa mutta on paljon muutakin. On ilmastonmuutosta, muovin vastustamista, rokotteiden tuputtamista, hallituksen "työllisyysihmettä" (vaikka verotulot eivät ole nousseet yhtään?) ja mitä näitä aihepiirejä onkaan. Venäjään nyt ainakin suhtaudutaan avoimen vihamielisesti eikä Trumpiakaan turhan puolueettomasti ole kohdeltu kertaakaan. Kriittisiä näkökulmia niihin aiheisiin on turha ujuttaa mukaan ja vielä turhempaa on yrittää korjata pahimpia ylilyöntejä. Meillä nyt vaan media kokonaisuutena pyörii tiettyjen arvomaailmojen mukaisesti ja sitä toistetaan toistamasta päästyä kunnes menee oikea totuus tyhmemmällekin kaaliin.

Kyllähän tää niin on, että jotain vaihtoehtomediaa tässä oltais vailla

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
04.11.2018 12:40 #42101 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Sananvapaus
Isot puolueet on ostettu Venäjän kavereiks arktisella ulottuvuudella, missä tulee liikkuun isot rahat. Kähminnöille on jätetty niin hyvin tilaa, että ne pelkää, että rahvast tajuaa, että ne on ostettu, ja sen takia pitää syyttää muita. Venäjä muka tukis jostain persaukista nettilehteä ja Halla-ahoa, joka ei oo tähänkään asti tarvinnu vaalikampanjoita ollenkaan. Jos se hommaa huvikseen jonkun mainosbannerin, niin se ei näy ees puolueen rahatilanteessa.

Paras kirja, jota ehkä et ole lukenut.
Pohjolan Galápagos.pdf

EPUB-versio.:
Pohjolan Galápagos.epub

Nyt saatavilla myös hienosti linkitetyn näyteluvun peruskorjattu versio.
Musta surma.pdf

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.168 sekuntia