Jukka Hankamäki: Pavlovin koirat

Lisää
10 kuukautta 3 päivää sitten #50707 : juppe
Totuus kiihottaa on saanu jatkoa.

MEDIATUTKIMUSHANKKEEN TOINEN OSA

Tässä kirjassa kerrotaan teoksen ”Totuus kiihottaa – Filosofinen tutkimus vasemmistopopulistisen valtamedian tieto- ja totuuskriisistä” vastaanotosta.

Raportissa osoitetaan, kuinka valehtelu, vihapuhe ja maalittaminen toimivat vihervasemmiston hyökkäys- ja selvitymisstrategioina valtavirtamediassa, politiikassa ja yliopistollisessa toiminnassa.

Lukijalle valaistaan, mitä ovat tieteen ja politiikan medioituminen, vasta- ja peiteuutisointi sekä lehdistöreportaasitiede. Vasemmistolaisperäisen woke-häiriköinnin ja cancel-terrorin tuhoisuutta havainnollistetaan monin esimerkein.

”Pavlovin koirat” on teoksen ”Totuus kiihottaa” jatko-osa, joka täydentää mediatutkimushanketta. Tässä kirjassa todistetaan, kuinka toimittajat ja byrokraatit osoittivat teoksessa ”Totuus kiihottaa” esitetyn kritiikin täysin ansaituksi omalla suhtautumisellaan.

Tämä tutkimus on tuotettu tarkoin tieteellisin arviointiperustein. Teos muodostaa tiukan akateemisen ruuvipuristimen, ja se on tarkoitettu kaikille median käyttäjille.

FT, VTT Jukka Hankamäki on väitellyt tohtoriksi teoreettisesta filosofiasta ja sosiaalipsykologian vuorovaikutusteorioista. Hän on käsitellyt tiedon, totuuden ja viestinnän kysymyksiä myös useissa aiemmissa kirjoissaan.


archive.org/details/pavlovin-koirat-jukka-hankamaki_book

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
10 kuukautta 2 päivää sitten #50712 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Jukka Hankamäki: Pavlovin koirat
Tossa on alussa hyvää juttua edellisestä osasta. Se ei tullukkaan yllätyksenä persuille vaan persut säikähti palautetta ja pakeni vastuuta. Jopa Turkkila petti eikä ollu tietävinään kirjasta mitään, vaikka se oli itte halunnu siihen lisää epäasiallisuuksia. 

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
10 kuukautta 2 päivää sitten #50713 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Jukka Hankamäki: Pavlovin koirat
Loppujen lopuksi, missä Hankamäki teki sellaisen virheen että potkaistiin hetkessä näkymättömiin? Kaiketi siinä että pisti paperille sellaista, jota on tavattu esittää vaan suullisesti. Persujen puoluekokousten tupakkkipaikoilla, tupailtojen nurkissa ja sauna-illoissa kuulee kaikenlaista. Siellä eronneet keski-ikäiset maalaisäijät tilittää mielipidettään naisista ja niiden kavaluudesta koko sielunsa voimalla. Mutta pistäpä sama sitten paperille "tieteellisenä totuutena" niin ongelmat alkaa.

Laajemmin katsottuna erilainen informaatio toimii erilaisilla tasoilla. Tuollaiset puheet uppoaa hyvin suullisessa perinteessä mutta ei kirjallisesti ja julkisesti. Uskon että on muitakin jotka messuaa pienelle porukalle näitä juttuja keräten kannatusta mutta osaavat visusti pitää turpansa kiinni samoista asioista isommilla foorumeilla. Niihin pätee vuorostaan toisenlaiset säännöt

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
10 kuukautta 2 päivää sitten #50714 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Jukka Hankamäki: Pavlovin koirat
Tässä on takana sellanen kuvio, että Helsingin persut oli menettäny vihasien urosjunttien kannatuksen ja ne halus saada sen takasin. Hankamäki kirjotti sen kirjan valvotuissa olosuhteissa ja varmaan siks siitä tuli niin hyvä provo, että siitä olis riittäny riidan aihetta pitkäks aikaa jos muut olis lukenu sen kunnolla, mutta kun ei lukenu, niin puolueen piti irtisanoutua siitä.

Jos tää riidan haastaminen jätetään huomiotta, niin eihän se turha kirja oo, koska se kertoo miten julkinen keskustelu meni sellaseks, että kansa menee shokkiin kun paljastuu, että venäläiset on venäläisiä. Eihän siinä tarvii nykyään mitään järkee olla kun tärkeintä on se, että jokasella voi olla oma totuus, ja jos joku ei kunnioita sitä periaatetta, niin se on häirikkö. Ihan samahan se on, mistä muitten syyttäminen paskanpuhujiks johtuu, koska siitä voi loukkaantua, vaikka se oliskin totta.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
10 kuukautta 1 päivä sitten #50716 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Jukka Hankamäki: Pavlovin koirat
Oot sä muuten huomannu et Persut on aikas vauhilla siivonneet kaikki hörhöt keskuudestaan? Huhtasaari ja Hakkarainen on karkotettu Brysseliin, Hankamäkeä ei kukaan tahdo tuntea ja Anokin lähti itte ja alko näemmä jonkunsortin lahkolaiseksi joka puhua papattaa Jeesuksesta kaiken kiroilun seassa. Entäs sitten legenda Ossi Tiihonen josta ei tiiä missä se on ja lopuille pantu kuonokoppa rasismi-heittojen suhteen.
Näemmä Persujen puoluejohdolle on liian tärkee aarre noi kaapatut keskustalaiset, jotka tunnetusti on konservatiivista väkee ja joista täytyy pitää kiinni.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
10 kuukautta 1 päivä sitten #50719 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Jukka Hankamäki: Pavlovin koirat
Persut on vähän kun lobotomialeikkauksen jäliltä kun suurin osa pyrkyreistä ei osaa tehä muuta kun vastustaa maahanmuuttoa eikä sitä oo paljon ollu pandemian alkamisen jälkeen.

Hakkarainen on muuttunu tarpeettomaks, koska se ei osaa provota muuten kun puhumalla neekeriukoista. Harva ees tietää, että se kirjottaa kolumnia kun se on vaan sellasta joskus SMP:n aikaan väsähtänyttä narinaa.

Lähinnä nää kai oottelee, että ulkomailta vois taas matkia jotain toimivaa, koska niiltä puuttuu sellaset tyypit, keillä on omia ideoita. Sen takia ne kokeili Hankamäkeä ja hylkäs sen kun siitä ei ollukkaan hyötyä.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.268 sekuntia