Kristallien, kivien lataaminen & aktivointi laser

Lisää
9 vuotta 9 kuukautta sitten #21739 : JohnnyDepp
Tervehdys,

joskus olen lukenutkin tällaisesta menetelmästä, missä laserilla ladataan valolla veteen informaatiota.

Itse kuitenkin tässä jokunen vuosi sitten rupesin mietiskelemään intuitiivisesti, että joskus kauan aikaa sitten: toisessa sivilisaatiossa, tietokoneetkin ovat toimineet kristalleilla ja valolla.

Tästä olen nyt alkanut tekemään erinäisiä testejä, käytän tässä kehittämään aLEDt tekniikka joka alunperin oli kasvien kasvatukseen suunnattu innovaatio.

Se siis muodostaa LED valoille tietynlaisen pulssin (rahoituksen puutteessa käytän radio-ohjattavan helikopterin kaukosäätimiä, jotka tosin hajoavat aina lopulta..) ja tämä pulssi saa LED valot käyttäytymään täysin eri tavalla, kuin jos niille normaalisti annettaisiin valoa.

Itse tekniikasta voi lukea lisää täältä, julkaisen kaikki patenttini vapaasti nettiin jokaisen hyödynnettäväksi & kehiteltäväksi:

forum.bonekobrothers.com/jaksottainen-le...d-led-technology%29/

Kuitenkin, nyt olen tekemässä testejä edelleen laservalolla (joka taas rikkoi viimeisen kaukosäätimeni) ja onnistuin saamaan ensimmäisiä anomalioita filmille. En tiedä mitä ne tarkoittavat, mutta epäilen ilmiöiden johtuvat kvanttifotonien sironnasta.

Eli videossa huomaa tietyille kivilajeilla (en tiedä kivilajien nimiä) kuinka varjokuva aina välillä näkyykin eri kohdassa, vaikka laser ei liiku eikä kivi liiku (kyseessä on soittolista missä on useita videoita):

www.youtube.com/playlist?list=PLhpi5Rxei...h6wWnQIPGU5F_WRF8Np2

Kuvia testauksista voi katsella täältä:

www.facebook.com/henri.lentonen/media_se...0002344360995&type=3

Seuraavaksi olisi tarkoitus hommata lisää lasereita ja erivärisiä: kohdistaa niitä eri kulmissa ja myöskin saada useita eri kiviä samaan testiin, jolloin ne oletettavasti reagoivat toistensa voimakenttiin.

Myöskin koska tuo kopterin kauko-ohjain antaa ns. epäharmonista impulssia, olisi mukava kokeilla myös esim. solfeggion taajuuksilla miten kivet siihen reagoivat.

Jos jollekin tulee mieleen jotain erityisiä kiviä, joita voisi testeissä käyttää niin kertokaahan. Olen ajatellut täältä tilata erilaisia kiviä myös tehdäkseni orgoniitteja, mikäli tiedätte toisia kivikauppoja kertokaa myös niistä, kiitoksia!

jalokivigalleria.com/
Liitetiedostot:

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
9 vuotta 9 kuukautta sitten #21740 : teemu
Vastaus käyttäjältä teemu aiheessa Kristallien, kivien lataaminen & aktivointi laser
Tervehdys.

Meillä on jo kaikki teknologia mitä tarvitsemme ylösnousuun, ei kannata huolehtia siitä, vaan tehdä kuten on neuvottu eli kehittää itseään. Voit toki tehdä noin niin kuin minä tein, mutta ei kannata. Olen siis pelannut juurikin näiden mainitsemiesi asioiden kanssa nelisen vuotta ja lopulta tajunnut sen olevan turhaa. Kiviä saa paljon halvemmalla Ebay:sta. Kannattaa vaan katsoa ettei osta lasia, kivinä.

Sinun viestisi vastaa niin täysin sitä mitä olen itse käynyt läpi, että epäilen tätä jopa aivopesuohjelmaksi, mutta kenen niin en kerro.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.245 sekuntia