Harjoittele täällä foorumin käyttöä.

Tapahtumat Lahdessa

Lisää
11 vuotta 10 kuukautta sitten #11510 : Jukkis
Ihan vaan tiedoksi että Lahdessa on nyt lauantaina enkeli-messut. Paikka on Aikuiskoulutuskeskus, eli Kirkkokatu 16. la 4.2.2012 klo 9 - 15. Käsittääkseni ilmainen sisäänpääsy. Aattelin vaan että kun otin piruuttani pöydän, voisitte tulla moikkaan jos ootte kulmilla. meinaan kun mulle tämä on pelkkä PR-homma, ja on enemmän kun kyseenalaista, saanko siellä siis yhtään mitään kaupaksi. Tapaa olla huono flaksi paikoissa, joissa kosmiset värähtelyt on kova sana, mutta nälkätaiteilijan on nämä hommat vaan näin tehtävä.
Pidän minä siellä jonkun luennonkin, jonka aihetta en ole vielä valinnut. Voipi olla että jääkausiteoria ei ole kova sana noissa piireissä.
Eli tervetuloo vaan pelastamaan päiväni, etten ois siellä ihan orpona piruna.

Niin ja tottakai aion olla 18.2 Lahden kirjamessuillakin. Vanhan perinteen mukaan siellä saa sen verran kirjojaan kaupaksi, että nettoaa pöydänhinnan nippa nappa takaisin.

mutta jos saa jutella yhdenkään teitin kanssa, se maksaa koko homman

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
11 vuotta 10 kuukautta sitten #11526 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Vs: Tapahtumat Lahdessa
Joo, olipahan päivä. Näki kyllä että Lahden enkelimessuissa oli selvästi potentiaalia. Tietty kun on tälläinen pakkanen, tuskin kukaan lähtee kotoonsa mihkään, ellei pakko oo. Vedin huiman kolmen hengen luennonkin, joka antaa osviittaa massiivisista yleisömääristä. Näki päältä että kävijämäärä jää niin pieneksi, ettei kannata yrittääkään muuta kun saada aikansa kulumaan jutustelemalla ihmisten kanssa. Vaan ei onnistunut sitten sekään, senkin tuumingin kaiken pilasi pienen pieni yksitysikohta.

Se oli vastapäinen ulko-ovi joka oli näitä automaattiovia, eli kun joku niistä kulkee, menee 15 sekkaa ennen kun ne menee kiinni. Kyllä sen kanssa eli, kunnes siitä alkoi rampata niin paljon ihmisiä, että se oli käytännössä enemmän aikaa auki kun kiinni. Pikkuhiljaa siinä alko yks jos toinen rihkamakauppias vetää pomppaa päälleen. Seuraavan tunnin aikana myyjät alkoi siirtymään entistä enemmän etäälle tästä `hyisen energian´ tuulesta. Sieltä ne kuikuili sitten kauempaa, onko joku kiinnostunut niitten pöytätuotteista. Ei tietenkään ollut, siinä kohtaa messuille eksyneet tuntui vetävän kaulusta korkeammalle, ja ohittavan paikan nopeesti. Enkä ihmettele, siinä kohtaa oli varmasti yhtä kylmää kun ulkona. Lähin sitten ittekkin lätkiin tuntia ennen, alko se palelu jo kyllästyttää.

Yksityiskohta oli tietenkin vaksi, jolle tuli kiistatta ehdotettua että jos vaikka kytkis ton oven automatiikan pois päältä. Ongelma oli vaan siinä, että päältä näki ettei olla einsteiniksi synnytty, joten turhahan se on tollasilta vaatia.
Voi sanoa, että olosuhteet huomioiden meni messut kunnolla pöydän alle, vaikka ennakko-odotuksia ei ollutkaan. Oli hyvä ettette tulleet moikkaan.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
11 vuotta 9 kuukautta sitten #11834 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Vs: Tapahtumat Lahdessa
joo, tapasin siis lahden kirjamessuilla perheen jolla oli varsin omintakeinen harrastus. kirjottavat yhteistä kirjaa koko perheen voimin, ja sellaista perheharrastustahan ei joka päivä nääkään. joka tapauksessa sain heiltä heidän kollektiivisen esikoisteoksensa ja lupasin tehdä siitä kirja-arvostelun. Sen voi lukee tästä:
tuulamaria.fi/Tuulamarian_kirjaikkuna/Unien_valtiaat.html

Sanotaan sama mystinen juttu joka on mainittu arvostelun lopussakin. Kahlattuani kaikki 263 sivua pääsin viimein viimeisille riveille. Kirja loppui kun toinen kirjan päähenkilöistä löytää kiven. Sinisen kiven. Kirja loppuu siihen kun hän puristaa sinistä kiveä kädessään.
Arvaatte kai että olin messuilla kaupustelemassa Sinikivi lehtee. Täytyy sanoa että taas oli mystinen yhteensattuma jollaista ei satu miljoonaan vuoteen.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.206 sekuntia