Harjoittele täällä foorumin käyttöä.

messuilua

Lisää
11 vuotta 6 kuukautta sitten #11988 : Jukkis
messuilua kirjoittanut Jukkis
joo, on taas se aika vuodesta kun oon liikkeellä. nyt ens viikonloppuna 17-18.3 tuun heilahtaan seinäjoen voimaannu-messuilla.
Sitten heti seuraavana viikonloppuna on hämeenlinnassa Enkelimessut la 24.3 jonne nyt menin, kun pöytäpaikka maksoi vaan muutaman kympin.
Sitten sitä seuraavana viikonloppuna eli 31.3-1.4 tampereella Äitimaa-messut, ja viimeisenä kahden viikon päästä Tampereen kirjamessut 13.4 pe la.

Koska joka paikassa saan kuitenkin taloudellisesti takkiin, eli vaan murto-osan pöytäpaikan hinnastakaan takas, olis tietenkin mukava kuluttaa aikaa jotenkin toisin. Ihan pasianssia en kehtaa pöydällä ittekseni läiskiä, mutta jos ootte maisemissa, niin tulkaa ihmeessä moikkaan. On aina mukava turista kaikkee joutavaa.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
11 vuotta 5 kuukautta sitten #12237 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Vs: messuilua
Ihan äkkiseltään että jos satutte liikkuun jyväskylän kirjamessuilla tänään perjantaina, niin oon siellä yhden pöydän ääressä, jonka omistaja pääsee paikalle vasta huomenna.
muuten oon huomisesta tampereella ÄitiMaa-messuilla.

zombie-kirja on kuulemma tullu painosta, meen kohta (klo 07.30) ryskyttään kustantamon ovea. kirja tulee virallisesti myyntiin vasta viikon kahden päästä, mutta messuilta saa sitä jo hankittua jos muhun törmää

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
11 vuotta 5 kuukautta sitten #12517 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Vs: messuilua
No niin, tässä aletaan valmistautua tampereen kirjamessuille. Ekan päivän myynti on varmaan kovaa kun on perjantai ja ihmismassat töissä, peräkonttikirppis on keskustorilla kilpailemassa, ja vieläpä luvattu sadetta koko päiväksi.

ja nämä taitaa muuten olla ekat messuni jotka alkaa kunnon reklamaatiolla. Tässähän on taas vastakkain minäpoika ja tämä kaupungissa oleva yleisasenne, joka muuten ajoi edelliset messut konkkaan pari vuotta takaperin. Kuulemani mukaan valtaosa kirjakauppiaista ja kustantamoista pitää tampereen messuja edelleen boikotissa, ja näyttäs siltä että mitään ei oo opittu.

Mun tapauksessa kyse oli pöydistä, jotka jostain syystä ei kuuluneet ylihinnoiteltuun messupaikkaan, vaan ne piti tilata. päätin vuokrata pöydän säästääkseni vaivaa. Kun sitten eilen siellä kävin katsomassa tätä 3m pituista myyntipaikkaani, oli joku roudannut siihen valmiiksi 0.7m mittaisen pöydänrääpäleen. Ei varmaan tullut siellä päässä kenellekään mieleen, että jos joku ottaa kolme metriä tilaa, hän varmaan haluaa myös 3m pöytääkin?
Noh, tästä asiasta selvittiin kun kävin kinuamassa kahta samankokoista pöytää lisää (ja laskua tulee) ja olivat sentään ne tuoneet, muistaen tietenkin ottaa myös mukaansa sen jo olemassolevan pöydän (jonka olin jo maksanutkin messumaksun yhteydessä). Firma pentele pölli sen takaisin.
Ongelman ydinhän ei ole nyt puuttuva pöytä, vaan tämä yleinen tyhmyys, jossa vahingossakaan ei ajatella asiakkaan tarpeilla. Ylipäätään koko pöytäsouvi vaan kielii ahneista liikemiehistä jotka koettaa rahastaa joka asiasta erikseen, ja käyttövoimana niillä on varmasti jonkun vuokrafirman torvelot, joille ei ajattelusta makseta - sikäli kun maksetaan ylipäätään minimipalkkaa enempää muutenkaan.

Toisaalta kun kattoo eroa vammalan vanhan kirjallisuuden päivien ja vastaavasti Tampereen kirjamessuja, näkee jo päältäkin kumpaa pyörittää kulttuuri-ihmiset ja kumpaa liikemiehet a´la Kummolan kaverit Oy. Toisessa käy ihmisiä, toisessa pyöritetään peukaloita ainoana elämänilona epäpätevien kanssa reklamointi.

mutta tulkaa nyt hemmetissä moikkaan, jos ootte kulmilla. saapahan jotain piristystä viikonlopulle

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
11 vuotta 2 kuukautta sitten #14008 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Vs: messuilua
Aivan. Sehän on perjantaina Vammalan vanhan kirjallisuuden päivät, ja tottakai olen sielläkin. Lähes ainoana esoteerikkona kun ns. kilpailijat katoaa aina tonne Turun keskiaikapäiville. Sehän tietää jokavuotista monopolia tämän alan kirjallisuudessa.
eli jos ootte kulmilla, niin ehdottomasti etitte mut käsiinne. Jostain sieltä kakkoskerroksesta

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
11 vuotta 2 kuukautta sitten #14337 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Vs: messuilua
tossa ois Häijään Markkinat 29.7 ja otin pöydän ihan kokeiluluonteisesti. aattelin kokeilla zombie-kirjalla ja panna hienon mainosplakaatin "vähän erilainen häijää-mouhijärvi -kirja" ja tietty mysteeri jonka aukeama "mouhijärven hirviö" voi puhuttaa, jos on onnea matkassa. Muuten en odota ihmeitä, mutta tämä kuuluu sarjaan kokeiluluonteiset myyntipaikat.
paitsi jos sataa, sillon jään kotiin kuten varmaan asiakaskuntakin

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
11 vuotta 1 kuukausi sitten #14454 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Vs: messuilua
Tässä on mielenkiintoinen uutinen:
www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194756497698/a...sti+odotuksista.html

Kun tätä messuhommaa on tehnyt enemmän tai vähemmän satunnaisesti - tai säännöllisesti - alkaa tajuta eri paikkakuntien merkityksen. Yksi on se vanha totuudeksi muodostunut klisee, että tamperelaiset on perinteisesti vittumaista yleisöä - sori vaan kielenkäyttö. Ne on just sellaisia että kun joku suunnittelee, toteuttaa ja tekee isolla rahalla ja vaivalla, kukaan ei juurikaan vaivaudu paikalle. Se joka sitkeästi koettaa, joutuu jossain vaiheessa ottaan lusikan kauniiseen käteen. Tampereen kirjamessut hyvänä esimerkkinä, jossa vetäjä tuntuu vaihtuvan vuosittain. Vielä parempi esimerkki tuo ÄitiMaa-messu, johon viime vuonna sentään saatiin väkeä kun ensin poltti mainostamiseen rahaa toista tonnia, jossa korosti erikseen että tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy. Yhden euron sisäänpääsymaksu olisi taannut, että salit olis ollu tyhjinä.

Olisin voinut meinaan kertoa etukäteen, että tampereella ei yleensäkään kannata järjestää mitään. eipä siellä sitten yleensä järjestetäkään

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.225 sekuntia