Harjoittele täällä foorumin käyttöä.

Sinikivi nro 4

Lisää
11 vuotta 3 kuukautta sitten #14946 : Jukkis
Sinikivi nro 4 kirjoittanut Jukkis
En tainnu muuten muistaa sanoa että pistin kaikille perjantaina upouudet Sinikivet postiin. Kakkosluokan postissa joten ei kolise ennen tiistaita. Veti niin kireelle että ehdin postiin lehtiläjän kanssa vasta kahta vaille viisi ja sen hintana oli että muutama tilaaja jäi tältä päivältä rannalle – heille tulee vasta keskiviikkona. Jos ei torstaihin mennessä oo mitään kuulunu, ei tuu kuulumaankaan.
Keväällä siivottiin maksamattomat pois eli tehtiin suurieleinen etninen puhdistus. Hyvä uutinen että vain 97% perui tilauksensa. Ne kolme prossaa jotka tilauksen aikanaan teki, oli umpihumalassa eikä ne vieläkään tiedä lehteä tilanneensa ja maksaneensa – ihmettelee vaan kun tällästä tulee postiluukusta?

Mitä sitten on odotettavissa? Kun nyt kaikki aina valittaa että se nieminen jaksaa kehua tuotoksiaan ja heittää niistä vaikka mitä glooriaa niin vedetään nyt kerrankin toisin: saatte taatusti kuppaisen halvan omakustanteen jonka sisällöstä ei paljoa tasona voi puhua. Mitä lienee täytettä ja sepustetta joka panee korkeintaan kysyyn – tähänkö nää meiän mäntymetsät oikein katoaa? Ei taatusti vitosen arvoista, pitäisi mieluummin tekijän laittaa vitonen joka kuoreen ja maksaa lukijalle että tämä julkeaa ees kuoren avata. Sekin on (taas) laiha lohtu sen pettymyksen edessä joka kuoressa odottaa. Taitto on taas tehty LSDn vaikutuksessa, painopaikkana perähikiän vaarin vahakone ja sivumäärä niin onneton, ettei siitä taittele ees kunnon kärpäslätkää. Paperilaatu sitä luokkaa että jos sen tosiaan rullalle taittaa kärpäsjahdissa, ei se siitä enää oikene. ei ainakaan ilman silitysrautaa.
Viisas valitsee lehtensä viisaammin vaikka tästä laatulehdestä

Jos tämä myyntipuhe teki vaikutuksen, niin vissiin tossa tiistai-keskiviikko –akselilla olis muillekin tarjolla. Niukasti, vedin painosmäärän aikas pihisti joten sitä riittää vaan kolmellekymmenelle ensimmäiselle – ja sitten on taas painokset loppu. Onnex - huokaisee moni. Kauanko tätä piinaa muuten enää muutenkaan kestää, toivottavasti ei vaan vuoden 2013 puolelle.

Enpä ainakaan kehuskellu

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
11 vuotta 3 kuukautta sitten - 11 vuotta 3 kuukautta sitten #14947 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Vs: Sinikivi nro 4
Yhtä hyvin sisällönkin voi vuodattaa tähän, sillä ei tälle julkee etusivun päivitystä kumminkaan antaa.

Kuten arvata, niin pääkirjoitus on tietenkin omistettu Suomen Mysteerit –kirjan puffaamiselle. Ilmeisenä toiveena että tilaajakannassa olisi vielä muutama rahastettava hyväuskoinen. Kuka meistä muistaa ne ajat jolloin päätoimittajillakin oli vielä jotain arvokkuutta, eikä ne uhranneet lausuttavaansa kehnoksi mainospuheeksi? Toisilla päätoimittajilla vaan ei ole mitään moraalia. :S

Sitten on juttua tästä Charlie Chaplin –salaliitosta. Ihan suoraan netistä vedettyä kamaa sen kummemmin miettimättä. Näinhän laiskat toimittajat tapaa just tehdä. Ei mitään vaivannäköä ja vielä vähemmän minkäänlaista kunnianhimoa. :pinch:

Kuppikivien kulkusuunnat on suoraan tältä palstalta. Otettu vaan itseäni välkympien harrastajatutkijoiden juttuja ja pantu lehteen täytteeksi. Jutussa on myös kartta johon on yhtä vähän lupia kyselty kun näiden uutterien tutkijoiden hengentuotteitakaan. Näin pohjalla sitä jo ollaan. :sick:

Unikulkija on taas suoraan netistä kaivettua tavaraa. Ei siitä sen enempää, ei kehtaa. :unsure:

Miten tavata kaksoisolentonsa olisi ehkä aiheena mielenkiintoinen ellei näkökulma olisi toivottoman naivi ja ylimalkainen. :(

Kultasuoni on taas näitä juttuja joissa Jukkis on omimmillaan. Ilkkumassa vahingoniloisena niitä kohtaan joilla on ollut rohkeutta yrittää rikkauksia kovilla riskeillä ja sitten kun käy kuppasesti – Jukkis tekee taattua pilkkaa. Kuin antaen ymmärtää ettei meidän pidä tavoitella työllistämistukia kunnianhimoisempia. :angry:

Takakannen kuva on vähintäänkin outo. Johtuu siitä että selittävä kuvateksti tippui taittovaiheessa pois eikä ole muuten ensimmäinen kerta – eikä taatusti viimeinenkään. Näitä kun väsää puolentoista viinipullon jälkeen, on ihme ettei koko takakannesta jäänyt itse kuvakin pois. :blink:

Kokonaiskuvana näkee että Jukkis on jo luovuttamassa eikä näe mitään väliä enää millään. :huh:

Jos tämä myyntipuhe ei jo sytytä niin en sitten tiedä mikä… :blush:
Viimeksi muokattu: 11 vuotta 3 kuukautta sitten Jukkis.
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: MacThunder

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
11 vuotta 3 kuukautta sitten #14986 : Jusban
Vastaus käyttäjältä Jusban aiheessa Vs: Sinikivi nro 4

Jukkis kirjoitti: En tainnu muuten muistaa sanoa että pistin kaikille perjantaina upouudet Sinikivet postiin. Kakkosluokan postissa joten ei kolise ennen tiistaita. Veti niin kireelle että ehdin postiin lehtiläjän kanssa vasta kahta vaille viisi ja sen hintana oli että muutama tilaaja jäi tältä päivältä rannalle – heille tulee vasta keskiviikkona.


Niin on kiire ollut postikustillakin, että on ihan omaksi huvikseen maanantaiksi laatikkoon raahannut.

Toisaalta on Jukkiskin ollut melko reilu, kun jättänyt laskun kokonaan pois. Pelkän lehden laittanut hyvää hyvyyttään.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
11 vuotta 3 kuukautta sitten - 11 vuotta 3 kuukautta sitten #14997 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Vs: Sinikivi nro 4
Joo, aikas monelle tuli näemmä lehti jo tänään. mutta laskuja ei enää tilaajille tule, ellei nyt tällä kerralla tullu. Juttu on niin että te kaikki maksoitte koko vuoden jo keväällä. Maksoit ittekkin, et vaan muista.
Ne jotka ei maksaneet, niille kävi kun niille kroateille joita serbisotilaat talutti kohti ojanpohjaa – täydellinen etninen puhdistus. Eli jos lehteä ei näy ei kuulu torstaihin mennessä, tiedätte miksi.

Toivotaan nyt että saadaan tilauskaavake ennätysajassa tohon etusivulle. voi mennä päivä, voi mennä kaks.

Kun tässä tän Sinikivi-lehden tulevaisuus on avoin – tai rehellisesti sanoen hemmetin huono – niin vedin tosiaan sisältöä aikas vapaalla kädellä. Ei tällä kertaa vaikeita aiheita, yli-yrittämistä, hienostelua vaan ihan reippaan populaarissa hengessä. Ilman mitään paineita ja täytyy sanoa että oli aikas vapauttavaa. Rento lehti – kerrankin. Kun ei ole mitään voitettavaa tai hävittävää, voi kerrankin olla oma itsensä ja vaan fiiliksen varassa tehdä juttuja jotka tuntuu hyvältä. Ihan mielelläni kuulisin palautettakin sillä sisältö on taas tyyliltään erilainen kuin aiemmat. Tällä kertaa on varaa olla ottamatta hernettä nenään vaikka sen haukuttekin, mitä ihmeen väliä sillä tässä vaiheessa enää on?

Loppujen lopuksi Sinikivi loppuu todennäköisesti ens vuonna sen takia, ja tämä on siis se absoluuttisen rehellinen syy, että ens vuonna mun tulot putoo melkoisen roheesti. Eikä mitään apuja ole näköpiirissä. Voipi meinaan olla että ens vuonna voin joutua melkoisiin vaikeuksiin postitus- ja painokulujen ym laskujen kanssa, joten viisaampaa vetäytyä nyt kun voi sen vielä kunniallisesti tehdä. Tänä vuonna on toki varaa putkauttaa vielä muutama lehti eikä tee ees tiukkaa. Sanotaan vaikka näin että Sinikivi jäi tän laman ensiuhriksi. Luulen että lukijatkin alkaa varautua seitsemään laihaan vuoteen ja keväällä monet peru lehden, kuten varmaan kaiken muunkin turhan kulungin elämästään pois.

mutta mulle onneksi tämä on vaan yksi välivaihe elämässä kohti uusia seikkailuja...
Viimeksi muokattu: 11 vuotta 3 kuukautta sitten Jukkis.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
11 vuotta 3 kuukautta sitten #14999 : Trolli
Vastaus käyttäjältä Trolli aiheessa Vs: Sinikivi nro 4

Jukkis kirjoitti: Tällä kertaa on varaa olla ottamatta hernettä nenään vaikka sen haukuttekin, mitä ihmeen väliä sillä tässä vaiheessa enää on?


kuulostaa että maksavat asiakkaat saavat rahoilleen vastinetta. Ihailtavaa! näinhän niitä asikassuhteita vaalitaan. Ei liene ihme että suurin osa hyppäsi keväällä Kanevan ja uuden hermeetikon kelkkaa!

Tämä oli häiriköiden käyttöön tarkoitettu avoin nimimerkki, mutta ei ole enää.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
11 vuotta 3 kuukautta sitten #15001 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Vs: Sinikivi nro 4
Noo, osa aina peruu ja saman verran tulee uusia tilalle. Se kuuluu kaikkinaisen pitkäjänteisen homman luonnolliseen jatkumoon. Tuli tätä nyt vähän ehkä korostettua liikaakin. ihan vaan sen takia että tiedän vanhastaan että osa jengistä on vaan aatellut maksaa ens viikolla ja kun ens viikko on tullu, ne on unohtanu koko jutun. Kohta alkaa niiltä tulla viestejä että missäs mun lehteni on? Sama juttu joka vuosi.

Kai tässä sellaista tasaista ja hidasta kasvua on ollu tän Sinikivenkin osalta, mutta nää jutut osaa olla yllättävän monimutkaisia jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.224 sekuntia