Harjoittele täällä foorumin käyttöä.

palvelinestohyökkäys?

Lisää
7 vuotta 7 kuukautta sitten #30036 : Jukkis
Kuten tän bloggauksen kommenteissakin esiintyy niin tuli pieni ongelma heti tän bloggauksen jälkeen
jukkanieminen11.puheenvuoro.uusisuomi.fi...-vallankaappauksesta

meinaan firefox sekos heti ja päästää aloitussivulle mutta klikkaa mitä vaan, se jumittuu. Erityinen riesa ettei pääse nollaan sitä kun joka klikkaus yläpalkkiin kaataa sen samoin tein. ja on poistettukin jo kertaalleen ja mystisestä syystä lataus keskeytyy kun lataukset -kansiosta koettaa asentaa tota vuoden 2015 versiota. netistä kun hakee loput, niin ongelma vaan jatkuu. sanotaan sekin että kun käytin chromea ja koetin napata firefoxista suosikit -kansion, se sano et siellä on joku ohjelma joka koettaa muuttaa asetuksia. ilmeisesti siinä on kylkiäisenä joku silmukka-ohjelma joka kaataa selainta. Lyhyesti sanoen, virus, vai pitäiskö sanoa palvelinestohyökkäys. mistäs ihmeestä pääsis koneen kautta tyhjentään välimuisteja ja latauksia ja nollaan koko saakutin selaimen kun ei se selain-sivulta onnistu.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
7 vuotta 7 kuukautta sitten #30037 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa palvelinestohyökkäys?
Otan Mozbackupilla talteen minkä tarviit ja poistat sitten Firefoxin asennuksen ja siivoat koneen vaikka Malwarebytesin anti-malwarella.

Sitten asennat Firefoxin uudelleen ja palautat varmuuskopion Mozbackupilla.

Tän verran kyllä pitäis osata ittekkin jos ainoo netissä surffata, koska kaikkialla ei ole niin turvallista kuin pornosivuilla, jotka on tehty isolla rahalla.

Jostain Uudesta Suomesta ei yhtään tiedä mikä se on.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
7 vuotta 7 kuukautta sitten #30039 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa palvelinestohyökkäys?
En minä ihan kevyesti näitä vainoharhoja heittele mut tää on jotain joka ei oikeen enää sovi normikaavaan. Firefoxia ei pysty näemmä nollaan ollenkaan eikä sillä pääse aloitussivua pidemmälle jumittamatta. Kaiken järjen mukaan pitäis auttaa jos selaimen poistaa ja asentaa uudelleen - ja tää onkin tehty vasta kolme neljä kertaa. mutta jostain syystä juttu jatkuu vaan vaikka kahdella virusohjelmalla on menty konekin läpi. en minä enää keksi.

eikä meidän taloudessa käydä yle-uutisia vaarallisemmilla sivuilla.

Vielä on kokeilematta toi shockwawe flashin poistaminen joka vois tietty olla syypää?

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
7 vuotta 7 kuukautta sitten - 7 vuotta 7 kuukautta sitten #30040 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa palvelinestohyökkäys?
Asenna Seamonkey. Se on samaa koodia kuin Firefox, mutta se ei päivity uuteen versioon joka toinen viikko.
Viimeksi muokattu: 7 vuotta 7 kuukautta sitten juppe.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
7 vuotta 7 kuukautta sitten #30041 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa palvelinestohyökkäys?
Mulla on edellleen sellainen tunne että joku on tehny tän tieten.

pääongelma kai on etten jostain syystä tunnu saavan poistettua täydellisesti tota firefoxia asentaakseni uuden. kun teen prosessin niin se vaan yrittää jatkaa edellistä istuntoa mut miten se vois olla mahdollista kun uuden version ei pitäs tietää mitään vanhoista yrityksistä. ja kun meen oikeen verkkoyhteyksiä ja oletusselaimia tutkiin niin windows ei tietenkään puhukaan muusta kun explorerista jota en ole vissiin ikinä käyttänyt. jotenkin vaan täytys päästä firefoxin selaus- ja lataushistoriaan niin ongelma varmaan poistuis ittekseen.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
7 vuotta 7 kuukautta sitten - 7 vuotta 7 kuukautta sitten #30043 : Antero
Vastaus käyttäjältä Antero aiheessa palvelinestohyökkäys?
Tietenhän tuo on tehty, sen verran mainio kirjoitus että osui jotkuta alle navan. Ylen suhteen tuolla oli ja taitaa olla vieläkin kolme piliperkkiä jotka on hyvissä ajoin saaneet infoa. Täällä kun kommentoi Arton aiheeseen niin saa odottaa jopa konerikkoa. Joulun edellä meni tämä tapletti jumiin ja kokonaan mykäksi, oli onneksi takuuta vielä. Toisella kertaa hajottivat parin viikon päästä vuoden käytössä olleen pojan koneen emolevyn ja onneksi sekin meni takuun piikkiin. Helpoin konsti kirpeän kirjoituksen jälkeen on vetää verkkopäätteen töpseli irti ja odottaa että ip-numero vaihtuu. Juntturaan menneeseen wintoosaan on varminta konetta käynnistettäessä ja ecs:iä painaen päästä korjaustilaan ja peruuttaa pari kuukautta takaisin edelliseen käynnistyspisteeseen, jolloin ongelmia ei ollut. Myös pääkäyttäjätilaa ei kannata käyttää ja se on suojattava piitkällä loitsulla. Loitsu kun vaikuttaa kiusantekijän alitajuntaan. Niin joo wintoosan automaattipäivitykset pois, niiden jälkeen kone on lähes aina ollut juntturassa.
Viimeksi muokattu: 7 vuotta 7 kuukautta sitten Antero. Syy: tekstin fiilausta

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.277 sekuntia