Harjoittele täällä foorumin käyttöä.

Foorumin lukemisen hankaluus

Lisää
6 vuotta 9 kuukautta sitten #34231 : JPCB
Päätinpä kirjoittaa tämän tänne, koska viimeaikoina on ollut erittäin vaikea lukea tätä foorumia. Tiedetään, että viestiketjut voivat olla satasivuisiakin. Noh, se ongelma? Eli (käytän Windows kympissä Firefoxia ja Androidissa Chromea) kun vaikka klikkaa (kirjautumatta olleena) uusimmista aiheista jonkun niin pönähtää viestiketjun alkuun => aiemmin pönähti siihen kohtaan mihin edellisellä kerralla jäi. Kirjautuneena kyseinen klikkaaminen heittää edellisellä kerralla jäämään kohtaan hienosti. Ongelma on vain se, että viestiketjujen sivunumeroinnissa ei näy selkeästi, millä sivulla kulloinkin olet. Sivunumero ei siis ole esim. lihavoitu tai alleviivattu tms. Tällöin et tiedä välttämättä millä sivulla olet ja jos haluat eteenpäin on seuraava-nappulan painaminen ainoa mahdollisuus. Mutta haluamalleen sivulle on vaikea löytää, kun ei tiedä minkä numeroisella sivulla olet. Tää ei ole ongelma jos viestiketjussa on 1 tai pari sivua, mutta heti kun sivuja alkaa kertyä niin pihalla ollaan ja menee hirveesti aikaa päästä "kartalle". Onko mahdollista saada noi sivunumeroinnit jotenkin erottumaan eli siis aktiivinen sivunumero erottuisi muista?

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
6 vuotta 9 kuukautta sitten #34232 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Foorumin lukemisen hankaluus
Mobiiliversiossa ne painikkeista avautuvat valikot eivät peitä alle jääviä valikkoja vaan on aika pitkälle tuurista kiinni mitä vaihtoehtoa onnistuu arvaamaan. Kun yrittää vastata aiheeseen niin päätyy helposti triidissä toiselle sivulle.

Tää on todettu muutamallakin selaimella.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
6 vuotta 9 kuukautta sitten #34239 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Foorumin lukemisen hankaluus
Rehellisesti sanoen koko foorumi on nykyisellään ihan onneton enkä ole itte tyytyväinen mihinkään yksityiskohtaan. Tässä on nähty hemmetin hyviä ja toimivia konsepteja - kuten edellisversio oli - ja sitten tulee näitä päivityksiä, turvaprotokollia ym jotka pakottaa ottaan uudemman version joka on aina toistaan huonompi. Ongelma on asioiden kehittyminen yleisesti kelvottomampaan suuntaan. Ulkoasullisesti ja toimivuuden kannalta pitäs vaan palata takas päin. Se joka vielä muistaa esim skepsiksen foorumin ennen kun se siirty laatikkomalliin - siitä ei palsta parane noin niinku teknisesti. Sekin jäi sit niin monen protokollavaateen alle ettei sitä voinu ylläpitää ellei joku päivät pitkät korjaa sen turva-asetuksia muun netin ehdoille.

Joka tapauksessa on selvää ettei mäsää kannata alkaa edes korjaan. Minä - me - panostamme kovaa kyytiä etusivun kommenttiraitaan joka varmaan syrjäyttää tän palstan nopeasti. etusivukin muuttuu sellaisen nettilehden näköiseksi. Teen kaikkeni että kommentteihin pääsis sit naputtaan ilman mitään kirjautumisia tai rekisteröitymisiä jolloin nämä murheet jäävät sivuseikoiksi.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
6 vuotta 9 kuukautta sitten #34251 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Foorumin lukemisen hankaluus
Vois olla repäsevää jos väritys oli mahdollisimman gay. Sitä ei oo moni uskaltanu kokeilla ja varmasti jäis mieleen. Jos tähän saa jotain animaatioita, niin discopallo vois olla kova juttu.

Tälleen sais ainakin tietyn lajin häiriköt pysyyn loitompana.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
6 vuotta 9 kuukautta sitten #34253 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Foorumin lukemisen hankaluus
Ehkä kannattais suuntautua valeuutisiin, koska ne on nyt kuumaa kamaa. Lähestymistapa vois olla samanlainen kuin vaikka snopes.comilla, joka on paljastavinaan muiden levittämä paskaa, mutta livauttaa itte omien juttujensa sekaan joskus jotain, mistä on varmaan hyötyä jollekin taholle.

Eli ei silleen liian selkee, ettei kaikki tunnistais, vaan sellanen, mikä kelpaa lähdetiedoks.

Tää valeuutiskohu paljastaa selkeesti, että tällä alalla on tulevaisuutta, koska mediakin on heränny ongelmaan vasta nyt, vaikka alan sivustot varoitteli asiasta jo talvella. Jotenkin vaan ne tökeröimmät yritelmät kiinnostaa toimittajia ja muita Twitter-urpoja eikä fiksumpia ansoja osata edes epäillä.

Voisit päästä hyville tienesteille jos ettisit yhteistyökumppaniks sellasen tahon, joka on poliitikkojen suojeluksissa. Terveellinen ruoka olis vaikka sitä mitä Raisio sattuu tekemään ja kaikki vastaväitteet debunkattais armotta.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
6 vuotta 9 kuukautta sitten #34305 : koizilla
Vastaus käyttäjältä koizilla aiheessa Foorumin lukemisen hankaluus
Lähdekoodista päätellen sinikivi näyttäs olevan joomlan päälle rakennettu. Joomlalle löytyy pilvin pimein noita "magazine" teemoja, osa ilmasia ja osa maksullisia, niiden hinta jotai 50dollaria. Ei paha. Jos siis haluaa tästä enemmin uutissivustomaisen, se ei vaadi kun tuolta katsoa joku silmää miellyttävä uutissivusto teema ja asentaa tähän. www.jooexplorer.com/best-joomla-news-magazine-themes-2014/ tänne sitten tulee kaikki omainaisuudet mitä nyt uutissivustolla pitää olla.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.249 sekuntia