Harjoittele täällä foorumin käyttöä.

Miksi videot eivät pyöri ?

Lisää
14 vuotta 3 kuukautta sitten #707 : Metsämenninkäinen
Tämä uuvatti täällä taas ihmettelee tietotekniikan toimimattomuutta. Joskushan olisi mukava katsoa pätkä vaikka Parkkusen haastattelua, mutta ei kestä hermo. Elävää kuvaa tulee kerrallaan ehkä kymmenen sekkaa ja sitten on puolisen minuuttia-minuutti paikallaan olevaa hiljaisuutta, sitten taas kuulen muutaman sanan ja odotan taas minuutin, niin ei helvata.... Kaikissa pätkissä sama homma, eli se niistä ilmaisista internetin video-iloista. Mistä toi voi johtua, oisko asialle jotain tehtävissä ? Läppäri kuitenkin ihan uusi, niin en ymmärrä mistä kiikastaa ?

Pitääkö sitä taas työllistää ammatti-arkeologia ?

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
14 vuotta 3 kuukautta sitten - 14 vuotta 3 kuukautta sitten #709 : Jore
Vastaus käyttäjältä Jore aiheessa Vs:Miksi videot eivät pyöri ?
Kuulostaa että nopeuden pullonkaula on nettiyhteytesi nopeudessa. Millainen nettiyhteys sulla on? Mokkula/Nettitikku yms.? Varsinkin hitaammilla nettimokkulayhteyksillä (384 ja 512 kbit/s) tahtoo meno olla verkkaista. Itsellä 1Mbit/s mokkula, jolla videot joskus harvoin jopa pätkimättä voi katsoa loppuun. Noissa mokkuloissa&co. nopeuteen vaikuttaa kännykkäverkon senhetkinen rasitus, signaalin vahvuus, ja omana huomiona jopa kuun asento. Toki sekin vaikuttaa onko HDSPA- tai 3G -verkon alueella. EDGE tai 2g alueella kummasti nopeus laskee...
Yritä laittaa ne videot pyörimään, sitten painat videon pause:lle, odottele muutaman-useamman minuutin ja painat taas pausen pois. Video latautuu välimuistiin, josta sen voi sitten katsoa ilman nykinää.
Viimeksi muokattu: 14 vuotta 3 kuukautta sitten Jore.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
14 vuotta 3 kuukautta sitten #711 : Pahakurki
Vastaus käyttäjältä Pahakurki aiheessa Vs:Miksi videot eivät pyöri ?
Juuri näin. Maaseutu ja 384 kbit mokkula saavat kaiken toimimaan hitaimmalla mahdollisella tavalla. Syy ei siis ole koneessa itsessään. Josku voi toki JuuTuupikin tökkiä.

Kuten Jorde kertoikin, niin video pauselle ja odottele sen latautumista.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
14 vuotta 3 kuukautta sitten #715 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Vs:Miksi videot eivät pyöri ?
Parempi kun asentaa Firefoxiin DownloadHelperin ja lataa videot kiintolevylle. Ne eivät vie paljoa tilaa ja ovat katsottavissa kokonaan ilman latausaikaa jos haluaa nähdä ne uudelleen. Esmes VLC Player osaa näyttää flv-tiedostot, joita näiden tuubien videot yleensä ovat.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.222 sekuntia