Harjoittele täällä foorumin käyttöä.

Pitkäperjantai vai 444-päivä?

Lisää
12 vuotta 8 kuukautta sitten #7750 : juppe
Kuten toisaalla tuli jo mainittuakin, huomenna on 444-päivä ja 444 on enkelin luku, tai Lilithin tai Jeesuksen jne. Onhan näitä tulkintoja, mutta enkelin luku vaikuttaa suosituimmalta vaihtoehdolta.

444-päivät ovat myös 13. ja 22. kuluvaa kuukautta, ja jälkimmäinen osuu samalle päivälle Pitkäperjantain kanssa. Siksipä tulikin mieleen kysyä, että kumpihan kiinnostaa hermeetikkolaisia enemmän? Kristillinen juhlapyhä vai numerologinen merkkipäivä?

Itse tykkään enempi Pitkäperjantaista, koska se on vapaapäivä. Muita merkityksiä se ei sitten kaipaakaan.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
12 vuotta 8 kuukautta sitten #7766 : Aragorn
Vastaus käyttäjältä Aragorn aiheessa Vs: Pitkäperjantai vai 444-päivä?
Minusta tämä 4.4. lukuvärähtely on hyvin raskas. Neljä kertaa maan luku. Se kyllä sopii hyvin välttämättömien (tai lähes pakollisten) käytännön töiden suorittamiseen.

1.3. on aivan eri asia. Sekä ykkösessä että kolmosessa on silloin liikkeelle saavaa dynamiikkaa.

22.4. on taas hyvin tasapainoinen ja jotenkin lohdullisempi kuin tämä 4.4. 22 on jonkinlainen hyvällä tavalla asettumisen luku.

Tämä nelosperhe voisi mielestäni olla enkeliin yhteydessä vain sillä tavoin, että enkeli ei oikeastaan pääse siihen lainkaan mukaan, vaan on siitä selvästi erillään ja sillä tavoin koettavissa.Polariteetti tälle on luosa neljä pilaria, joiden keskelle voi syntyä sydäntila, jossa kyllä enkeli voi olla koetavissa.

Kristillisten juhlien idea taas on se, että ne ovat lähellä mutta eivät aivan tilallisten juhlien kohtia, kuten kevätpäiväntasausta. Se tarkoitta sisäänrakennettua dymamiikkaa: tilallis-ajallinen rytmi on jo menossa jonnekin, ei enää tasapainokohdassa.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.219 sekuntia