Harjoittele täällä foorumin käyttöä.

Mitä tein tänä viikonloppuna

Lisää
12 vuotta 6 kuukautta sitten #8316 : juppe
Kyllästyin lopullisesti Kauppalehden bugiseen blogialustaan ja siirsin koko höskän WordPressiin. Kirjoituksia oli muistaakseni 153 eli mikään ihan pieni urakka se ei ollut.

Lopputulos ei ole pahan näköinen, vaikken tuohon teemaan kaikin puolin tyytyväinen olekaan. Avainsanapilvi on joka tapauksessa kätevämpi tarjota vahoja kirjoituksia lukijalle tapa kuin vanhanmallinen päivämääriin perustuva arkistointisynsdeemi ja muutto kannatti jo pelkästään sen takia.

satunnainenraportoija.wordpress.com/

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
9 vuotta 1 kuukausi sitten #24445 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Mitä tein tänä viikonloppuna
Mun on ihan pakko kysyä toisiltakin kun en oikein tiedä onko meneillään jokin henk.koht kaamosmasennus vai onko oikeasti ympärillä jotenkin tylsää ja jäyhää? Kun tuntuu ettei kellään oo oikein mitään järkevää sanottavaa mistään ja blogit ym satunnaiset luettavat vaan jauhavat politiikkaa, tai päivittelevät maailmanmenoa noin yleensäkin. Ja kun tällä alueella ollaan, niin kaikkinainen kitinä ja mielensäpahoittelu tuntuu olevan ilmapiirin nimi.

Mulla on kyllä muistikuva että ennen ihmiset puhu muustakin. Ne esitteli harrastuksiaan tai jotain marginaalijuttuja ym. Tai ihan vaan yleistiedon nimissä kaikkee muutakin. Rajatieteenkin saralla ilmestyi aina jotain uutta, mutta nykysin sekin rajoittuu youtube-pätkään jossa ilmestyy viikon uusin ufo-feikki -video tai valvontakameraan osuneet autonvalot josta sitten koetetaan saada väsynyttä juttua kummituksista. Eikä oikein näissä meitinkään aihepiireissä - muinaisteluissa ym - ole tapahtunut mitään pitkiin aikoihin.
Lamasta ja heikentyneestä ostovoimasta se johtuu mutta kun minä oon minä, uskon enemmän auringon tuottamiin maasähköisiin ilmiöihin, jotka väliin näkyy pohjattomana apatiana ja parhaimmillaankin vaan voimattomana kiukutteluna.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
9 vuotta 1 kuukausi sitten #24447 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Mitä tein tänä viikonloppuna
Mun puolesta suomalaiset voi suksia vittuun. Niillä on nyt paskat puoliksi housuissa ukrainalaisen sotapropagandan ja Loch Nessin hirviön takia ja siksi ne on vaihteeksi hiljaa, mutta sitä onnea tuskin kestää ikuisesti.

Toivon mukaan NATO ja Venäjä juhlistavat talousromahdusta näpräämäällä kasaan uuden kylmän sodan ja pelottelevat porukkaa seuraavat 50 vuotta. Tiettävästi tällaisia peliliikkeitä varten varten Venäjä on pysytellyt NATO:n ulkopuolella, vaikka siihen liittyminen olisi muuten ihan looginen siirto.

Tekemisen puutteeseen muuten auttaa tekemisen keksiminen.

civildisorder.wordpress.com/

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
9 vuotta 1 kuukausi sitten #24448 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Mitä tein tänä viikonloppuna
Samaa mieltä että tässä tapauksessa on antanut kaksinkertaisesti vetää itteensä nenästä. eka on noiden tapahtumien kulku jonka mediavarsio on pahasti ristiriidassa arkitodellisuuden kanssa. Toinen on yleisen puheenaiheagendan siirtyminen politiikkaan, kotimaiseen tai kansainväliseen, josta ei koskaan ole hyvä seurannut. Politiikka kun on myrkkyä jossa myrkyttää vaan oman sielunsa. Enkä suoraan sanoen tajua koko uutisoinnin ideaakaan jossa seurataan poliitikkojen lausumia päivät pitkät kun se kumminki on vaan ammattiryhmä toisten joukossa. eihän kukaan seuraa veturinkuljettiakaan.

mutta perusajatus oli kai että kulttuuritarjonta tuntuu olevan riippuvaista nousukauista. Kulutusvoima osaltaan ruokkii kulttuurisia ilmiöitä ja niiden imu vetää puoleensa laajemminkin. Laskukautena ei tapahdu mitään ja kulttuurikoneistot (peliteollisuus, telkkari tai musiikkiteollisuus) vaan sutii tyhjää ja koettaa keskinkertaisuudella pitää vaan ittensä hengissä. mutta on siinä muussakin. Kulttuurisessa imussa syntyy kollektiivisia ajatustenvaihtoja ja kohtaamisia. Laskukaudella taas - no jaa. Sanotaan vaikka näin että kesällä kattelin maalla maalaisia. Ei ne peltoaukeet ollu niin tyhjiä kun luuli, itse asiassa siellä näki paljonkin ihmisiä horisontin sisällä. mutta ne kaikki puuhaili jotain omiaan omilla maa-alueillaan. Joku kaato mettää tuolla ja joku paineli traktorillaan pellolla ja joku pihassaan viritteli autoonsa kauppamatkaa varten jne. mutta ne ei tehneet yhdessä mitään. ne oli kenties näköyhteyden päässä mutta kontaktit rajoittu tervehtimiseen ja sekin matkan päästä. Tän hetkisessä ilmapiirissä on paljon sitä samaa, jengi vaan pysyttelee oman mukavuusalueensa sisällä ja välttelee ryhtymästä mihinkään isompaan.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
9 vuotta 1 kuukausi sitten #24449 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Mitä tein tänä viikonloppuna
Tää paskahousuisuus on hyvin keskiluokkainen ilmiö. Se on havahtunut viihteen parista ja tietää että jotain on tekeillä, mutta ei käsitä mitä. Informaation tarjoaminen on palveluskunnan tehtävät ja sen on oltava sitten sellaista kuin herrasväki haluaa. Sitä ei saa nöyryyttää kertomalla jotain mikä se sovi sen mutuiluihin ollenkaan, kuten totuutta, joka Ukrainan tapauksessa on niin outo, ettei sitä kukaan voi arvata vaan siihen pitää perehtyä..

Elikkä se haahuilee pimeässä ja yrittää teeskennellä että näkisi jotain, että palveluskunta pitäisi sitä hirmuisen viisaana ja tukisi sitä seuraavissa palkankorotusneuvotteluissa.

Pääasiassa se kumminkin pelkää hirveästi, että jotain tapahtuisi ja sen pitäisi saada nokkansa irti viihteestä. Siksi se haluaa, että NATO tai joku panee Venäjän järjestykseen, ja Venäjä on tietty syyllinen siksi, että se oli Tuntemattomassa sotilaassakin. USA on kaveri, koska siellä asuu Ally McBeal ja Ritari Ässä.

Tyäväenluokka on paljon kriittisempi, koska jos sota syttyy, se joutuu rintamalle.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.240 sekuntia