Tämä foorumi on omistettu salatieteelle ja muulle epäilyttävälle hermeettiselle menolle.

Titanic

Lisää
7 vuotta 7 kuukautta sitten #30833 : koizilla
Titanic kirjoittanut koizilla
Nyt on kyllä IS/IL alustanu viime aikoina tota titanicin uppoamista päivittäin, miksi? Mistä tää kaikki kertoo? Ei nyt pitäs olla mikään 100v juhlakaan. Tapahtuukohan kohta jotain itämerellä? En ehkä suosittelisi hyppäämää kenenkää laivaan ihan justiinsa. Pelottavaa.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
7 vuotta 7 kuukautta sitten #30834 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Titanic
Se johtuu tästä suunnattoman mielenkiintoisesta videosta, mikä julkaistiin uppoamisen vuosipäivän kunniaksi. Uutista pukkaa ympäri maailmaa.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
7 vuotta 7 kuukautta sitten #30835 : koizilla
Vastaus käyttäjältä koizilla aiheessa Titanic
No niinpä tietysti.. mut miks noin kamala rummutus? Mä en osaa sanoa. Ollu tätä titaniccia nyt päivittäin uutisissa.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
7 vuotta 7 kuukautta sitten - 7 vuotta 7 kuukautta sitten #30840 : Antero
Vastaus käyttäjältä Antero aiheessa Titanic
Hieno animaatio tuosta Titanikin kohtalosta, tosin pitkä ja sen tarina pitkälti tiedetty, joten nopeutin katselua kymmeneen minuuttiin. Toinen mielenkiintoinen tarina on Estonian turma ja sen jälkipuinti, johon saksalaisten tutkimusten mukaan liittyisi vielä salaliitto, jossa israelin mossahdus ja jenkkien seeiiaa olisi yhteistuumin upottanut aluksen. Syynä olisi aseiden salakuljetus entisen Neuvostoliiton alueelta, jolloin kaikki oli kaupan sen romahdettua. Ase mitä maasta olisi viety, ei ollut mikä tahansa kuularuisku saati aattomi, vaan Teslan kehitelmiin perustuva "kuoleman säde", jota Neuvostoliiton kerrotaan kokeilleen mm. helikopterista käsin Afganistanin sodan aikoina. Nyt kun uutisoidaan Itämeren tapahtumista ja siellä jenkkien sotalaivan kohtaamisesta kahden venäläisen hävittäjäkoneen kanssa, samalla pinnalle on noussut tieto Venäläisten käyttämästä "etälamauttimesta", jolla jenkkien sotalaivan sähköt on pantu pimiäksi:


Jk. Tulipa mieleen vielä, kun naapurin vanha isäntä oli 20 - 30 luvulla ameriikoissa Johan Johansson nimisenä, olin hevosenpään kokoinen kun tämä kertoi keksijästä joka oli esitellyt vastaavaa asetta itse "Ikelle" ja näyttäny miten höökivaunut pysäytetään pelkillä radioaalloilla. Keksijä oli kuitenkin tuhonnut laitteensa, kun olivat alkuunsa naureskelleet tälle.
Viimeksi muokattu: 7 vuotta 7 kuukautta sitten Antero. Syy: lisäys

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.226 sekuntia