Tämä foorumi on omistettu salatieteelle ja muulle epäilyttävälle hermeettiselle menolle.

Olemmeko vain osa tietokoneohjelmaa ?

Lisää
6 vuotta 10 kuukautta sitten #35427 : rcislandlake
tekniikanmaailma.fi/muu-tekniikka/onko-m...at-uusia-todisteita/

Tiedemiehet ovat löytäneet uusia merkkejä siitä, että koko maailmankaikkeus saattaa olla ollut alkuaikoinaan ”jättimäinen ja monimutkainen hologrammi” ja että käsitys kolmiulotteisuudesta voi olla pelkkä illuusio, kertoo uusi Physical Review Letters -lehdessä julkaistu tutkimus.

Todettakoon heti aluksi, että tutkimus ei vahvista sitä kahjolta kuulostaa teoriaa, että maailmankaikkeus on hologrammi. Tutkijat ovat vain arvioineet, että tietyissä olosuhteissa hologrammiselitys näyttää yhtä todennäköiseltä kuin perinteisetkin selitykset maailmankaikkeuden rakenteesta.

Joukko teoreettisia fyysikoita on tutkinut suuren alkuräjähdyksen ”jälkihehkun” epäsäännöllisyyksiä. Tutkijat uskovat löytäneensä ”huomattavia todisteita” tukemaan ajatusta holografisesta maailmankaikkeudesta.

Tässä mallissa maailmankaikkeuden painovoima tulee ohuista, värähtelevistä säikeistä. Nämä säikeet ovat hologrammeja tapahtumista, jotka tapahtuvat yksinkertaisemmassa, litteämmässä kaksiulotteisessa kosmoksessa.

Teoria siis väittää, että maailmankaikkeuden tiedot on alkuaikoinaan koodattu tähän piilotettuun, ”todelliseen” kaksiulotteiseen versioon maailmankaikkeudesta.

Southamptonin yliopiston tutkijat sanovat, että alkuräjähdyksen jälkisäteilyn epäsäännöllisyyksistä löytyi yhtä paljon todisteita tukemaan tätä teoriaa kuin perinteisemmille selityksille.

Tutkijoiden yhtälöt osoittivat, että jos maailmankaikkeus olisi hologrammi, se selittäisi säteilyn epäsäännöllisyydet.


Siis jos kaikkeus on vain heijastus eli kuva oikeasta, niin se on pakostakin luotu, ohjelmoitu, tehty jonkun mutta minkä toimesta ? Alkuräjähdys romukoppaan ?

גברי (בן מלחמתי) יוחָנָן חסיד משיח אִי אגם - Gav'riy (ben milchamtiy) yochanan hasid masiach iy agam

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
6 vuotta 9 kuukautta sitten #35435 : Kuutar
Vastaus käyttäjältä Kuutar aiheessa Olemmeko vain osa tietokoneohjelmaa ?
Mielenkiintoista. Yhä enemmän saa lukea tiedejulkaisuista juttuja, joista "new age" (inhoan tuota sanaa) piireissä on puhuttu jo vaikka mite kauan.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
6 vuotta 9 kuukautta sitten #35437 : Ansgarius
Vastaus käyttäjältä Ansgarius aiheessa Olemmeko vain osa tietokoneohjelmaa ?
Matrix elokuvasarja tulee mieleen tästä

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
6 vuotta 9 kuukautta sitten - 6 vuotta 9 kuukautta sitten #35440 : Storyan
Vastaus käyttäjältä Storyan aiheessa Olemmeko vain osa tietokoneohjelmaa ?

Tässä mallissa maailmankaikkeuden painovoima tulee ohuista, värähtelevistä säikeistä


Tuo ei ole mitään uutta kenellekään ajattelevalle ihmiselle. Painovoimahan on hoax eikä gravitonia ole vieläkään löydetty. Lättämaalaisten näkemyksessä "painovoima" on itseasiassa eletromagneettisten säikeiden tai aaltojen aiheuttamaa painetta aineen hiukkasissa kuten fotoneissa.
Tästä varmaan johtuu, että rauta ym. painavat suhteessa enemmän. Noin ajatellen ns. "antigravity" on ihan looginen juttu.

Maailmankaikkeus ei kyllä mielestäni ole hologrammi, vaan periaatteessa saman voiman eri muotoja limittyneinä ja lomittuneina.

The Bhagavad- Pyhäkaavat- kirja muinaisten mv- finnoarjalaisten heimojen eli kalmistokulttuurin vaiheista ja elämästä esiroomalaisen rautakauden alussa, heidän itsensä kirjoittamana.
www.bod.fi/kirjakauppa/the-bhagavad-pyha...roinen-9789523185616
Viimeksi muokattu: 6 vuotta 9 kuukautta sitten Storyan.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
6 vuotta 9 kuukautta sitten - 6 vuotta 9 kuukautta sitten #35505 : rcislandlake
Vastaus käyttäjältä rcislandlake aiheessa Olemmeko vain osa tietokoneohjelmaa ?
Jos simulaatio olisi totta, se herättää hiukan kysymyksiä.

Taivas-maa -uskomukset saattavat saada tästä lisäpotkua.
Hieman rautalangaksi yksinkertaistettuna ; Taivas; paluu todellisuuteen, maa; peliohjelma; maanalainen, manala, helvetti; roskakori - ei paluuta todellisuuteen

On todella outoa, jos simuloitavat löytävät todisteita omasta ohjelmastaan. Millainen pystyy ohjelmoimaan tietokonepelin, joka on lähes äärettömän kaltainen ja jossa myös simuloivat pystyvät simuloimaan äärettömästi eri tavoin eli tekemään myös omia simulaatiopelejä ?

Olemmeko me Matrixin kaltaisessa tilassa, josta heräämme kuoltuamme vai onko kyseessä ulottuvuusleikki, jossa me Tron-tyyppisesti vain olemme tietokoneruudun sisällä pelihahmoina pääsemättä sieltä pelaajan viereen todellisuuteen seisomaan ennenkuin aika koittaa ?

Ovatko Pimeä energia ja massa ohjelman bugeja, raamit eli rajat pelimaailman laajuudelle, pelaajan todellisuus vai mitä ne ovat ?
en.wikipedia.org/wiki/Dark_energy
en.wikipedia.org/wiki/Dark_matter

en.wikipedia.org/wiki/Simulation

Aiheesta enemmän sinätuubassa :
גברי (בן מלחמתי) יוחָנָן חסיד משיח אִי אגם - Gav'riy (ben milchamtiy) yochanan hasid masiach iy agam
Viimeksi muokattu: 6 vuotta 9 kuukautta sitten rcislandlake.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.312 sekuntia