Tämä foorumi on omistettu salatieteelle ja muulle epäilyttävälle hermeettiselle menolle.

rytmihäiriö ja kosminen säteily

Lisää
4 vuotta 1 viikko sitten #44362 : Jukkis
Mulla ainakin viime viikolla pumppu tuikki kun siellä olis joku rytmihäiriö. Ny kaikki kattoo pelästyneenä ja sanoo et äkkiä lääkäriin. Syytä varmaan oliskin sillä edelliskerran taisi oireilla joskus 20v sitten. Lohdutuksena toki että kaikilla ihmisillä on rytmihäiriöitä jossain kohtaa elämässään.

Tällä kertaa syynä on että aurinkotuuli on harvinaisen hiljaista laatua ja se ei nyt suojaa maapalloa kosmiselta säteilyltä. Aurinkotuulen latistumisen myötä maapallon omatkin ilmakehäsuojat on heikompia kun yleensä. Ja tämä aiheuttaa vaikeuksia sydämenkin sähkömagneettiselle taajuudelle. Onhan tää ufoa juttua mutta asiasta on ihan tieteellisiä tutkimuksia. Yleensäkin nää kosmiset tai planetaariset muutokset näkyy ensiavuissa sydänkohtauksina joiden määrä nousee radikaalisti.

En usko olevani maailmassa ainoa joka tässä ehtii jo huolestuun. Uskoakseni monella muullakin on tässä männäviikolla sykkiny pumppu huolesttuttavasti. Toisilla tää kosminen säteily vaikuttaa psyykeseen ja ne käy kierroksilla. mutta jos uskaltaa tunnustaa että oireita on ollu niin kuulisin mielelläni.

ps. eihän nää asiat ole koskaan ollut salaisuuksia, niitä on tutkittu ihan tieteellisesti ja näytöt on kovat joten ei ne huuhaata suinkaan ole. ne on vaan asioita joille ei mahda mitään koska niiden takana on niin isoja telluriaanisia voimia, että niitä ei voi edeltä käsin torjua ja sen takia tieto näistä asioista on aina jäänyt laitapuolen asemaan.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
4 vuotta 1 viikko sitten #44363 : Osma
Vastaus käyttäjältä Osma aiheessa rytmihäiriö ja kosminen säteily
Oli muuten rytmihäiriöoloja kahtena peräkkäisenä iltana muutaman tunnin ajan viimeviikolla nukkumaanmennessä. En kyllä kosmisen säteilyn ajatellut voivan vaikuttaa....Arvelisin, että itselläni raudanpuutetta todennäköisesti.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.293 sekuntia