Tämä foorumi on omistettu salatieteelle ja muulle epäilyttävälle hermeettiselle menolle.

Kanavoinnit ja Yhden Laki (The Law of One)

Lisää
12 vuotta 6 kuukautta sitten #7380 : Nico-Jeriko
En tiedä onko täällä keskusteltu kanavoiduista viesteistä, joten päätin aloittaa oman ketjun aiheelle.

Kysymykseni kuuluukin: kuinka "luotettavana" pidätte kanavoituja viestejä ja mikä on suhteenne kanavoituihin viesteihin?

Itse olen törmännyt monenlaisiin viesteihin ja osa vaikuttaa hyvin mielenkiintoisilta ja osa onkin sitten enemmän tai vähemmän viihdyttävää viihdettä.

Monissa paikoissa tituleerataan paljon sieluryhmä RA:n kanavoituja viestejä, jotka kulkevat nimellä The Law of One : www.lawofone.info/

Itse pidän tuota yhden lakia hyvinkin mielenkiintoisena, sillä kaikki kanavoinnit ovat tehty hyvin tarkasti ja jokainen kerta on nauhoitettu ja näistä sessioista on sitten luotu kokonainen kirjasarja. Aiheeseen on perehtynyt myös Tomi Varjola blogissaan yhdenlaki yhdenlaki.wordpress.com/

Sinä olet Jumalan lapsi, korvaamaton osa hänen valtakuntaansa, jonka Hän loi osaksi itseään. Mitään muuta ei ole olemassa, ja vain se on todellista. Olet valinnut nähdäksesi unitilan, jonka aikana olet nähnyt pahoja unia, mutta unitila ei ole totta, ja Jumala kutsuu sinua heräämään....

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
12 vuotta 6 kuukautta sitten - 2 vuotta 5 kuukautta sitten #7381 : samuliloov
.
Viimeksi muokattu: 2 vuotta 5 kuukautta sitten samuliloov.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
12 vuotta 6 kuukautta sitten #7385 : Kane
Vastaus käyttäjältä Kane aiheessa Vs: Kanavoinnit ja Yhden Laki (The Law of One)
Kanavointi on vain yksi skitsofrenian tai muun yhtä vakavan henkisen sairauden sivutuote. Tosin taitoa voi myös harjoitella, jolloin tervekin ihminen pystyy "kanavoimaan" eli syltämään tekstiä suoraan alitajunnasta. Kanavointia ei tule sekoittaa käsitteeseen "flow", sillä ne eivät ole sama asia.

Jos kanavointi tulee kanavoijan mukaan jostakin muualta kuin hänestä itsestään on syytä tarkistaa lääkitys kohdilleen tai selvittää motiivi vedätykselle. Tyypillinen "kanavoija" voi olla myös suuren luokan narsisti, joka kerää haluamaansa huomiota vedätyksellä.

Muuta kiteyttäen, kanavointi johtuu, joko sairaudesta ja/tai vedätyksestä. Ei ole olemassa jumalan, humanoidien, henkien tms. "suosikkilapsia", joiden kautta välitettäisiin viestejä.

Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, etteikö kavavoinnit voisi olla viisaita ja järkeviä, tai jopa tärkeitä monille. Ei se skitsofrenia tee ihmisestä automaattisesti tyhmää saati pahaa.

Just joo...

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
12 vuotta 6 kuukautta sitten - 2 vuotta 5 kuukautta sitten #7387 : samuliloov
.
Viimeksi muokattu: 2 vuotta 5 kuukautta sitten samuliloov.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
12 vuotta 6 kuukautta sitten #7397 : Punagraniitti
Taitaa niiden kanavointien kanssa olla vähän niin ja näin. Vaikka henkiolentoihin periaatteessa uskonkin, tosin nykyisin vähemmän kuin ennen, en pidä kanavointia kovin luotettavana juttuna. Ensinnäkin ihmiset, jotka alkavat puuhailla kanavoinnin tai muun sortin spiritismin kanssa, ovat luultavasti joskus kokeneet trauman, joka olisi syytä selvittää muuten kuin ryhtymällä ronkkimaan alitajuntansa kautta esiin kaiken maailman henkiopastajia. "Aistien herkistyminen" voi siis ilmetä esimerkiksi siten, että jos on joutunut kokemaan väkivaltaa tai sen uhkaa, oppii ihmisistä "aistimaan", ovatko he luotettavia vai eivät. Tämä on kuitenkin tarkkaavaisuuden kehittymistä, eikä mitään psyykillisten kykyjen kasvua. Tukahdutettu luovuus taas saattaa henkimaailman asioista kiinnostuneella ilmetä "kanavointina". Todellisuudessa nämä ihmiset eivät ole selvillä oman mielikuvituksensa ja älynsä ulottuvuuksista ja harhautuvat luulemaan tuotoksiaan henkimaailmasta annetuiksi.

Oletteko muuten huomanneet, että kanavointiviestit ovat pohjimmiltaan samoja teosofiasta pöllittyjä teemoja kierrättäviä "all you need is love" -sepustuksia? Jotenkin tuntuu, että esim. lähes jokaisessa Ultran numerossa on aina edellistä numeroa älyttömämpiä vihkimys-, mestari- ja henkiopas- sekä kanavointijuttuja. Takavuosilta mieleeni on jäänyt juttu naisesta, joka kuulemma kanavoi edesmenneitä laulutähtiä. Kuitenkin esimerkiksi brittielokuvassa Laululintu (jos muistan nimen oikein) päänäyttelijä pystyi imitoimaan monia laulajia, ja kiertää niitä Elvis-imitaattoreita nytkin ympäri maailmaa.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
12 vuotta 6 kuukautta sitten - 12 vuotta 6 kuukautta sitten #7398 : Kane
Vastaus käyttäjältä Kane aiheessa Vs: Kanavoinnit ja Yhden Laki (The Law of One)

Punagraniitti kirjoitti: Oletteko muuten huomanneet, että kanavointiviestit ovat pohjimmiltaan samoja teosofiasta pöllittyjä teemoja kierrättäviä "all you need is love" -sepustuksia? Jotenkin tuntuu, että esim. lähes jokaisessa Ultran numerossa on aina edellistä numeroa älyttömämpiä vihkimys-, mestari- ja henkiopas- sekä kanavointijuttuja.

:laugh: :laugh:

Takavuosilta mieleeni on jäänyt juttu naisesta, joka kuulemma kanavoi edesmenneitä laulutähtiä.

Tämä nainenhan oli saanut tämän "lahjan" aikuisiässä. Kerran kuitenkin kävi niin, että tämän naisen äiti oli mukana eräässä tilaisuudessa, missä hän auliisti kertoili kuinka tämä "myöhäisen lahjan" saanut tytär oli laulanut ihan pienestä pitäen ja osasi jo tuolloin matkia muita laulajia hyvin. Pian paikalle sitten saapuikin vävypoika, joka talutti anopin pois selitellen, ettei hänellä ollut kaikki lepakot tapulissa.

Jos totta puhutaan, niin olisihan se siistiä, jos olisi olemassa se "haudantaka" mihin voisi ottaa yhteyksiä mutta kun ei ole.

Just joo...
Viimeksi muokattu: 12 vuotta 6 kuukautta sitten Kane.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.239 sekuntia