× Tämä foorumi on omistettu salatieteelle ja muulle epäilyttävälle hermeettiselle menolle.

Maaperän nikkelirengas

Lisää
24.02.2017 20:06 #35734 : Jukkis
Tää oikeestaan alko ihan tyhmästä jutusta. Noista Nokian ja Sastamalan raakalaismaisista tappajista. Panin vaan merkille että molemmat raakimukset löyty samalta alueelta josta olin varoitellut kirjassa Geomantia - ikäviä paikkoja negatiiivisen nikkelikäärmeen päällä. Rehellisesti sanoen, noi nokian ja vammalan alueet on aina olleet täynnänsä hulluja, mistä lie geomantisista syistä kun maaperä itsessään tekee hulluksi.

Nyt kun sit aloin kattoon niin eihän se varsinaisesti olekaan käärme vaan rengas. Miten lie ammoin syntynytkään miljardeja ja taas miljardeja vuosia sitten... mut nikkeliä se kaikki on.Tämä on siitä mielenkiintoinen rengas ettei sen päälle ole Vaasaa lukuunottamatta minkäänlaista asutusta. Siis ei yhtään kaupunkia, kylää ja muutama hikinen maatalo voi löytyä synkkien kuusimetsien keskeltä. Se mitä aluetta tunnen, se tosiaan on synkkää kuusikkoa, täynnänsä itikoita, maaperä tuntuu aina kylmältä ja kostealta, ja järvien vesi on kylmää heinäkuussakin. Sellaista luotaantyöntävää aluetta. Sieltä se kiertää isot kaupungit ja taajamat, kiertää jostain jyväskylän takaa autioseutujen halki läpi asumattoman keskipohjanmaan, jonka maaperää ei erkkikään sano erityisen hedelmälliseksi.

Metallogeeninen kartta on taas sikäli mielenkiintoinen että jos katsoo missä kaikki menestyneet kaupungit on päässeet kasvamaan, niin ne tuntuu lähes poikkeuksetta olevan joko sinkki- tai kultasuonien päällä. Niissä maaperässä on paljon nitraattia viljanviljelyn kannalta, maaperä lämmin et voi paljain jaloin tassutella ja puusto yleensä lehtomaista sekametsää, just sellaista miellyttävää. Kyl noissa geomantisissa jutuissa tuntuu olevan vinha perä.
Liitetiedostot:
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: JPCB

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
24.02.2017 21:00 #35735 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Maaperän nikkelirengas
Suomessa ei oo kivennäisien vaikutuksia hirveesti ihmetelty, vaikka niitä on maaperässä poikkeuksellisen vähän. Kannattaa syödä ulkolaista ruokaa jos niitä haluaa saada tarpeeks.

Tälleen vissiin ylläpidetään myyttejä kansansairauksista ja saadaan kaupaks turhia lääkkeitä, koska terveysvaikutuksiahan tällaisella tietysti on.

Kivennäisien tärkeydestä on tullu vastaan jotain juttua ja ne vaikuttais olevan tärkeempiä kun vitamiinit. Pitkäikäsin populaatio asuu jossain keskellä kiinalaista aavikkoa ja juo vettä, joka on kivennäisien takia ihan oudon väristä, eli ruoan monipuolisuus ei välttämättä oliskaan kovin tärkeetä.

Tän aiheen tonkiminen olis sulle hyvä talviharrastus.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
26.02.2017 08:28 - 26.02.2017 08:41 #35756 : Super-Electric
Vastaus käyttäjältä Super-Electric aiheessa Maaperän nikkelirengas
Ihan mielenkiintoinen teoria.. mutta ennemmin hakisin loogisempia syitä näihin äskeisiin tapahtumiin. Täytys joku tilasto nähdä miten tämä mielen sairaus on jakautunut maassamme, mutta uskoisin että melko tasaisesti pitkin Suomaata.

Kyllähän tää pahoinvointiyhteiskunta luo näitä monstereita ja se on kai tarkoituskin lisätä kaaosta ja entropiaa. Tää pizzagate oli hyvä opetus kertomaan minkälainen noitaseurapiiri tätä muailmaa johtaa ja naruista vetelee. Eli näillä kälttäreillä ei ole minkäänlaista moraalia, ihmisyyden kunnioitusta saatti lähimmäisen rakkautta ja tätä ilosanomaa ne pyrkii levittämään yli koko maan. Tarkoitus on tuhota kaikki instituutiot kuten perheet, yhteisöt ja kansallisvaltiot. Ydinperhe on kaikkein pahin ja sitä yritetään kaikella pornoilupropagandalla, työttömyydellä ja päähän potkimisilla kaikin keinoin hajottaa. Kirkko varsinkin on viime vuosina kunnostautunut normiavioliiton tuhoamisella kannustaen elosteluun, pedofiliaan ja muuhun luciferilaiseen touhuiluun. Sitten kun perhe on hajoitettu seuraavaksi tai samanaikaisesti ihminen irroitetaan kaikista yhteisöistä eikä se sitoudu mihinkään, jottei lämpimiä ja läheisiä ihmissuhteita ei pääse muodostumaan. Lopuksi lopetetaan kansallisvaltiot että nämä ajelehtivat sielut on helpommin riistettävissä ja orjatyöhön alistettavissa kun mikään ei niitä enää suojele. Nyt kun tää pieni pimeä eliitti omistaa kaiken.. valtiot, median, yritykset, infrastruktuurin etc on hölmöläistä määkijäkansaa varsin helppoa paimentaa ja ohjailla haluttuun suuntaan.

Ei ole ihme, että yhä useampi ns. pimahtaa eli kovalevyyn tulee sellainen system error että ne alkaa toimia arvaamattomasti ja lähiympäristölle vaarallisella tavalla. Näitä kajahtaneitahan näkee päivä päivältä enemmän eikä sitä tarvi ihmetellä kun ymmärtää tän taustan. Sairas maa, sairas hölmöläiskansa ja yhä sairaammaksi kaikki menee..

No joo täytyy kai myöntää, että ehkä tossa sun nikkelirenkaassa voi jotain perää olla.. Itse vaan asun ton nikkelirenkaan päällä, joten osui ns. arkaan paikkaan. Eiköhän meillä jokaisella pikkasen päässä viiraa, kun tarkemmin tarkastellaan. Joo ja nikkeliä on tossa kolmen km päässä ihan pintaesiintymänä.

"Älä usko mitä luet tai kuulet puhuttavan, ellet itse koe sitä oikeaksi (Buddha)"
Viimeksi muokattu: 26.02.2017 08:41 Super-Electric.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
26.02.2017 16:14 #35758 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Maaperän nikkelirengas
Toi rengas itsessään on mielenkiintoinen - mitenkä lie ammoin syntynyt. Periaatteessa kultasuoni menee siinä poikittain lävistäen renkaan ja osa siitä kaartaa kai vähän oriveden suuntaan.
Jotenkin se näyttäs siltä että pintaan on joskus osunut kunnon nikkelitöyssy joka on levinnyt joka suuntaan. Tän täytyy olla ihan maapallon alkuvaiheen aikoja. Mielenkiintoinen kumminkin.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
27.02.2017 14:00 #35762 : kirjatoukka
Vastaus käyttäjältä kirjatoukka aiheessa Maaperän nikkelirengas
Olisko tuo jokin muinaisen törmäyksen jälki? Sellainen, mistä on niin kauan, että vain enää asteroidissa olleet aineet ovat nähtävissä. Nikkeli on nimittäin raudan ohella yleisin tietyntyyppisten asteroidien "rakennusaine". Tsekkaapa raudan jakaumat samalta alueelta? Tietysti voisi olla, että joku asteroidi on ollut melkein kokonaan nikkeliä ilman rautaa, tai että tuo nikkeli on peräisin maan vaipasta, mutta joka tapauksessa tuo on minusta ison törmäyksen jälki, sillä tulivuoren kraateriksi se on vähän turhan iso.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
01.09.2019 10:56 #43796 : JPCB
Vastaus käyttäjältä JPCB aiheessa Maaperän nikkelirengas
Gtk:n metallogeenikarttaa tsiigatessa huomasin, että tuossa Helsinkiä kiertää kaarenmuotoisesti uraanikaari. Toivottavasti pääjehu (Jukkis) ja kumppanit malttavat vähän tätä aihetta taas käsitellä, vaikka keskustelu käykin nyt muissa aiheissa. Eli huomasin tuosta kartasta myös Joensuun itäpuolella vastaavan uraanivyöhykkeen. Käytiin siellä viikko sitten ja se itäpuoli on ihan erityyppistä energioiltaan. Mitä teille tulee mieleen tuosta uraanikaaren vaikutuksesta tuolla pääkaapuntiseudulla? Intuitiivisia ja asiantuntevia ajatuksia otetaan mielenkiinnolla vastaan. Eniten mietin miten toi uraanivyöhyke vaikuttaa pääkaupunkimme energiasysteemiin ihan meidän ihmisten kannalta. Miten sitten siellä uraanialueella, jossa mm. Porvoo sijaitsee? Onko ajatuksia?

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
07.09.2019 15:23 #43889 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Maaperän nikkelirengas
Mulla on tää aihepiiri kiistatta muhinu mielessäni viimepäivät. Nämä maaperän jättirenkaathan on suht maailmanlaajuinen ilmiö, joskin niitä voidaan havaita silmällä vain jostain australian tai arizonan autiomaista jossa ei ole kasvillisuutta esteenä.Niitä on pienempiä ja isompia ja päällekäin toistensa kanssa. Antaa ymmärtää että maapallon historiassa on ollut kausi jolloin planeettamme pinta on ollut samannäköinen kuin kuun pinta nykyisin. Kokonaan oma lukunsa sitten on nuo pinnassa olleet metaanikuplat jotka on räjähdelleet, mm. pohjanmeren pohjahan on yhtä isoa kraaterivyöhykettä. Metaanin synty tältä osin on iso arvoitus koska sen on täytynyt olla jo ajalta ennen orgaanista elämää ja tuossa mittasuhteessa eivät ne voikaan olla elämästä lähtöisin.

Mineraalirenkaat, juuri nämä uraani- tai nikkelirenkaat, niiden synty onkin monimutkaisempi asia.
Liitetiedostot:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
09.09.2019 10:34 #43913 : Etsijä197
Vastaus käyttäjältä Etsijä197 aiheessa Maaperän nikkelirengas
Uraania esintyy Suomessa Graniittikivilajeissa eniten. Etelä-Suomessa on isompia pitoisuuksia aika paljon. Ks. liitetiedosto

Tieto lisää tuskaa
Liitetiedostot:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
29.09.2019 23:54 #44185 : Hart
Vastaus käyttäjältä Hart aiheessa Maaperän nikkelirengas
Tossa on mielenkiintoisen nakoinen alue dragon mining vieressa orivedella. Linnun nokka alkaa ikaankuin kutemasta ja jonkun nakoinen paalaki viitapohjassa. tietaako muuten kukaan mita noi pikkuset ympyratiet ovat tuolla tervalampien tienoilla ja kannattaako kultakaivoksen lahistolla yleensakkaan asustella?

“If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face—for ever.” So said Orwell in 1984
War is peace; Freedom is slavery; Ignorance is strength.

www.monbiot.com/2011/12/19/how-freedom-became-tyranny/

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
30.09.2019 00:32 #44186 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Maaperän nikkelirengas
Kultaesiintymän päällä nyt kannattaa ehdottomasti asustaa. Eikä yksistään ekonomisista syistään. Onhan wanhakansakin huomannut että maaperän kultasuonet luo jotain positiivista jonka päällä kannattaa oleilla.Tässä on tää eteläsuomen kultasuoni. Alkaa vissiin jostain lauhanvuorelta, menee ylöjärven haverin läpi pirkkalaan josta haarautuu sekä orivedelle että valkeakoskelle. Nykyisin tiedämme että varsinainen emäsuoni eli haarauman keskiö on sattumoisin pirkkalan lentokentän alla jota varmaan on kironnut yks jos toinen kultakuumeinen. Siitä kohtaahan sitä muinaismystistä rakennelmaa löytyy aina viikinkiajoista asti joten kyllä wanha kansa on asian vaistonnut.
Sen sijaan lähellä olevaa nikkelin ja kuparin suonta, sen päällä ei ole asuttu koskaan ja seutua on jopa kavahdettu.

Olen karttaan merkannut myös yhden lauhanvuoren linjoista. Jätin merkkaamatta sen toisen viikinkiaikaisen ley-linjan ja nehän leikkaa siellä lempäälän puolella. hyvin läheltä tätä emäkalliota ja mistä sen tietää vaikka se emäkallion oikea paikka oliskin toi ley-linjojen risteys?
Liitetiedostot:
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: Hart

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
30.09.2019 12:05 #44188 : Hart
Vastaus käyttäjältä Hart aiheessa Maaperän nikkelirengas
Sattu olemaan aika mielenkiintoinen talo myynnissa dragon mining vieressa ja silla mietin minkalaisia polyja, aania taikka saasteita sielta saattaa tulla. Onhan tuo varmaan vuoden paasta viela paikalla elikka ei sen puoleen kiiretta. Olis kylla hyva maarittaa juuri noita juttuja etta sitten on homma ainakin silta osin kunnossa.

Varmaan jo jossain keskustelussa mainittu mutta eihan tuo Kittila, Raahe, Tampere ja fiskarssin entinen talousalue olisi joku linja kun kaivoksia ja menestysta on joskus ollut.

Viimesena tuli vastaan tuo hypon julkaisu josta tuli mieleen nikkeli rengas.

“If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face—for ever.” So said Orwell in 1984
War is peace; Freedom is slavery; Ignorance is strength.

www.monbiot.com/2011/12/19/how-freedom-became-tyranny/
Liitetiedostot:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.248 sekuntia