× Tämä foorumi on omistettu salatieteelle ja muulle epäilyttävälle hermeettiselle menolle.

sähkösaatana

Lisää
30.01.2021 21:02 #47716 : Arite
sähkösaatana kirjoittanut Arite
Voisin pitää pienen mystisyyden, mutta olen kuin avoin kirja, niin kerron tämänkin luvun.
Kukaan ei tullut paikalle. Olin paikalla puoli tuntia etuajassa ja puoli tuntia yli sovitun ajan odotin.
Sitten pyysin naapuritalon naista tilaamaan taxin, koska olisin kuollut jos olisin kävellyt takaisin 15 km siinä säässä ja niillä vaatteilla. Lähdin kotoa liian vähillä vaatteilla, koska olin koko edellisen päivän siivonnut ja heiluin koko yönkin, niin en pystynyt pukeutumaan lämpimämmin, koska olin niin kuumissani lähtiessäni. Valmistelin juhlia. Olin leiponut ja aamulla viritin vielä pianonkin, jos joku olisi halunnut soittaa tai että soitan.

Syitä siihen, että kukaan ei tullut, voi olla kolme:
1. Sää (minähän sanoin, että tule vaikka kontaten).
2. Kukaan ei ymmärtänyt mikä paikka ja aika (varsin mahdollista, koska kukaan ei ole näiden kahden vuoden aikana näyttänyt ymmärtävänsä äännejärjestelmää, vaikka se on niin helppo.) Ma on maa ja la on laki, mala on maan laki, niin kuin jumala.
3. Kukaan ei uskonut minua (tämä on todennäköistä, koska usko puuttuu ihmisiltä täysin, uskoa ei ole edes sitä sinapinsiemenen vertaa, ja tähän joudun lisäämään itsestäänselvyyden, että uskolla ei ole mitään tekemistä uskonnon kanssa).

Sitten kerron muutaman väärinymmärretyn jutun kirjasta Bockin perheen saaga, koska kukaan ei ole ymmärtänyt mitä siinä kirjassa lukee. ”Saagaan ei tarvitse uskoa, mutta sitä voi yrittää ymmärtää”. Tämä tarkoittaa, että ilman uskoa voit vain yrittää ymmärtää, mutta uskomalla alat ymmärtämään. Kirjassa on myös tärkeä kohta liittyen valkoisiin ja mustiin valheisiin. Se siis tarkoittaa, että saagassa on valkoisia valheita, jotka eivät vahingoita ketään, mutta suojelevat jotain. Mikään asia ei ole saagassa ilman tarkoitusta. Jokainen lause on tarkkaan mietitty ja Ior sai tarkat ohjeet kuinka saaga täytyy kertoa.

Tämä on tärkeää tietää ja oivaltaa nyt nykyaikana mitä se tarkoittaa: ”Äiti ei koskaan hyväksynyt sähkövaloa vaan aina piti olla kynttilät”. Toinen tärkeä: ”Äidillä oli sydän. Kun on usko, toivo ja rakkaus. Kunnia, hyve ja hyvä omatunto. Niin lopulta on sydän, onni ja koti.” Tämä alkaa sanalla usko, koska ilman sitä ei voi oikeastaan olla mitään muitakaan näistä, siis kaikista tärkein on usko.

Jukkis on yllättävän hyvin ollut jäljillä ja päässyt lähelle totuutta omissa tutkimuksissaan. 33,3 mitat selitetään Iorin kirjassa otsikolla ”Linnat ja linjat”. Sammon olinpaikka kerrotaan kirjassa näin: ”Oli myös Pohjanmaa, siemen, Frei, pojanmaa”. Frei on suomeksi Sampo ja maa on aina äiti maa. Sampo on siis Suomettaren/Joutsenen sisällä eli Pohjanmaan temppelissä.

Frei, siemen, voi tarkoittaa myös minua, koska on tämä aivan ihmeellistä, että minä ainoana tajuan nämä asiat. Saagaan muka uskovat eivät usko sitä tärkeintä asiaa eli Ra:n uhRAamista toiselle, eivät ole saaneet aikaan minkäänlaista uhraamista 37 vuoden aikana ja minä olin valmis jo puolen vuoden jälkeen oman Ra:ni juomisen aloittamisesta. Minua varten ei tarvitse avata yhtäkään temppeliä, minä uskon jo. Mutta ilmeisesti kaikkia muita varten temppeli täytyy avata, jotta usko herää.

Edelliseen selvennän tämän: en halua kenenkään kullia suuhuni tai anna omaa kulliani kenenkään miehen suuhun, haluan uhrata kuppikiveen ja juoda toisen miehen Ra:ta kuppikivestä.
Rakastelu tarkoittaa nimensä mukaisesti ra kastelua. Spermaa ei pidä päästää naisen pilluun ilman lapsentekotarkoitusta. Juuri äsken join Ra:ni ex-naiseni selän päältä, se on kiva juoda ja nuolla myös tissien tai pillun päältä.

Tämän kirjoituksen jouduin kirjoittamaan offline-tilassa, koska mokkulasta lähtevä säteily häiritsee niin paljon aivojani, että en ole pystynyt joulukuun jälkeen edes lukemaan Jukkiksen pääkirjoituksia. Ette arvaakaan kuinka vaikeaa on ollut kirjoittaa, ajatus sotkeentuu ja kirjoitusvirheitä tulee. Tämä liittyy vahvasti juppen huomioon, että korona tyhmentää.

Mitään koronavirusta ei ole olemassa. Käytän kuitenkin paremman sanan puutteessa sanaa virus. Kyseessä on säteilyvirus, se tykkää sähköstä. Teillä kaikilla on varmasti täydet pykälät kuuluvuutta ja ette näe kuuluvuudessa mitään eroa, vaikka säteilyä laitettaisiin kuinka voimakkaaksi tahansa, koska pykälät näyttävät jo valmiiksi suurinta mahdollista. Mutta herkemmät ihmiset voivat tuntea säteilyn. Minä asun niin harvinaisessa paikassa, että siellä on kuuluvutta yksi pykälä tai ei yhtään (vanhassa Nokian puhelimessa 5 pykälää on maksimi) ja äärimmäisen harvoin voi tulla hetkellisesti kaksi pykälää kuuluvuutta. Nyt korostan, että milloinkaan, ei millään säällä ja ilmalla, ole ollut edes kolmea pykälää, ikinä, koskaan. Niinpä säikähdin todella, kun tunsin että kaikki ei ole kohdallaan, ja avasin sammutetun vanhan Nokian paksusta foliokääreestä ja se näytti täydet 5 pykälää kuuluvuutta! Sitten ymmärsin miksi kissani ei mennyt laatikolleen vaan paskansi ja kusi eteiseen, kissa ei halunnut mennä voimakkaan säteilyn läpi laatikolleen. Säteily haki puhelimeni, vaikka se oli sammutettuna ja paksussa foliokääreessä. Foliolla voi kyllä vaikuttaa säteilyyn, mutta ei kovin paljon näin voimakkaaseen säteilyyn. Ystäväni luona, missä on täydet pykälät kuuluvuutta, sain yhden pykälän pois tekemällä metri kertaa metri kokoisen kopin ja menemällä puhelimen kanssa kopin sisään. Suomettarella on keinoja saada säteily pois ja nyt olen saanut normalisoitua tilanteen.
Pahimmat paikat kannattaa kuitenkin folioida ja niitä ovat kaikki missä on sähköä tai metallia, mutta ihminen ei voi kuitenkaan elää täysin folion sisässä, koska silloin loppuu happi. He pystyvät kyllä löytämään sinut ja säteilyttämään, mutta se on vaikeampaa ilman sähköä.

Sähkösaatanan palvonta johtaa ihmiskunnan tuhoon. Meidän täytyy pyrkiä kaikin keinoin pois sähkösaatanasta.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
01.02.2021 15:21 #47722 : KimmoK
Vastaus käyttäjältä KimmoK aiheessa sähkösaatana
:laugh: :silly: :laugh:

Minkä kiven alta teitä aina sikiää ...

*** MH17 tutkimusta harrastava ammattimainen tekninen asiantuntija. ***
Jos mielestäsi kirjoitan asiaa MH17 tapauksesta, sano se tai anna kiitos:
www.sinikivi.com/foorumi/konspiraatio/18225-buk-ohjus?start=495#40866
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: KOSSU

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
09.02.2021 19:56 #47773 : Arite
Vastaus käyttäjältä Arite aiheessa sähkösaatana
Kalman Kimmokin on varmasti huomannut, ja KOSSUKIN, että sinikivi ei ole koskaan ollut näin hiljainen, vaikka nyt on pakkastalvi ja korona-aika. Täällä on enimmäkseen valistuneita ihmisiä. Covid-1984 ei tarkoita mitään muuta kuin sähköä ja säteilyä. Tässä nyt kaipaamaasi huomiota, koska kaikki voivat sen profiilistasi lukea (Jos mielestäsi kirjoitan asiaa MH17 tapauksesta, sano se tai anna kiitos), että sitä sinä haluat.

Bockin saagaa julistamalla ei saa muuta kuin paskaa niskaan, menee välit poikki ystäviin ja sukulaisiin, haukutaan ja pilkataan. Silti jatkan tällä tiellä loppuun asti, vaikka kiitosta (jota sinä niin kovasti kaipaat) en tule saamaan.

Ai kysyitkö sukuani? Voisin siitä hieman kirjoittaakin, koska esi-isistäni on runsaasti kirjoitettu kuuluisissa kirjoissa. Alkuperäiset suomalaiset tietävät sukunsa 1500-luvulle. He, jotka tietävät vain 1700-luvulle, ovat suurella todennäköisyydellä ison vihan (ja pikku vihan) aikoihin tänne raiskattuja, valitettavasti.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
10.02.2021 14:27 #47792 : Arite
Vastaus käyttäjältä Arite aiheessa sähkösaatana
Testatkaa tätä, tää on scifiä.
Mene paikkaan, jossa on huono kuuluvuus, hädin tuskin yksi pykälä
(jos edes pystyt löytämään sellaista paikkaa)
ja soita kaverille.
Puhu koronasta ja kaikesta, ja sitten mainitse nimi Bill Gates,
kas kummaa, puhelimeen tulee täydet pykälät!!!!!

Mulla ainakin toimii ja olis kiva tietää toimiiko muillakin.
Se varmaan auttaa myös, jos mainitsee juuttahaiset ja kiinahaiset,
mutta taikasana, siis nimi, on Bill Gates.

Puhelun jälkeen tein taas mittauksia ja sitten oli taas se normaali 0 - 1 pykälää kuuluvuutta.

Mulla on muuten parempi säteilysuoja mitä Trumpilla on vaatteiden alla.
Muinaista teknologiaa.
Näitä haluaisin ihmisille antaa, niin mua neuvottiin tekemään.
Mutta se on vaan siitä kiinni, että kuka ottaa avun vastaan.
Noin 5000 - 6000 hemmolle riittäis, ainakin.
Sitten on myös heimoille tarkotettuja suojia. Heimon minimikoko olis hyvä olla 12 hemmoa, ja maksimi 36.

Avainsana on USKO. Tästä ei tuu yhtään mitään, jos kukaan ei usko yhtään mihinkään.
Voisinhan mä olla vähät välittämättä teistä ja elää rauhassa omaa elämääni.
Koska kyllä mä yksin pärjäisin metsän kätköissä ja voisin haistattaa paskat kaikelle ja kaikille.
Mutta jatkan kuitenkin yrittämistä, vaikka vaikeeta on saada ketään tajuamaan mitään.
Haukkukaa, ilkkukaa, pilkatkaa, ja silti jatkan.

Meidän avain.
Avain vaaneri-ihmisten.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
18.02.2021 22:06 #47853 : Arite
Vastaus käyttäjältä Arite aiheessa sähkösaatana
KIRkon KIRottu KIRjoitusjärjestelmä.

Miksi Hart kysyy YV:llä, mutta ei lue vastauksia?

Poistin lähetetyt.
Luit yhden, mutta jätit lukematta toisen.
Luit kolmannen, mutta et neljättä ja viidettä.

Miksi kysyn, vaikka tiedän:
sekoileeko Hart vai kone?

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
28.02.2021 18:12 - 28.02.2021 19:25 #47902 : Arite
Vastaus käyttäjältä Arite aiheessa sähkösaatana
Mun tietokone ja mokkula/liittymä hakkeroitiin. Oliko se Hart? Vaiko ne? Vai he?

Minun vähäpätöisen urohon. Miksi nähdä sellainen vaiva? Vaikka pieni vaiva se on hakkerille.

Saisinko uuden hakkeroinnin kiitos, niin pääsis tästäkin koneesta ja mokkulasta eroon.
Viimeksi muokattu: 28.02.2021 19:25 Arite.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.110 sekuntia