× Tämä foorumi on omistettu salatieteelle ja muulle epäilyttävälle hermeettiselle menolle.

Mitä jäi jääkausi-kritiikistä käteen?

Lisää
08.08.2022 20:57 #50246 : Jukkis
Ainakin se että Parkkunen on tämän mukaan kuollut 2020. Manttelinperijää ei taida löytyä vaikka aihe itsessään on hieno.
www.mtvuutiset.fi/artikkeli/spede-pasasen-dokumentti-vaitti-...39_A-Q2I_d36yXWm6TWUMVHY-tzamI#gs.81kpwz

 

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
09.08.2022 06:55 - 09.08.2022 07:30 #50249 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Mitä jäi jääkausi-kritiikistä käteen?
Parkkusen jutuissa oli turhan paljon pelkkää arvovaltakiistaa kun sitähän nää tiedejutut pyrkii tsuhnalaisille olemaan. Tuotannossa on tärkein teos joku kadonnu dokkari, mitä kukaan ei oo nähny kun geologien salaliitto on jotenkin tukahduttanu sen, ja täähän sopii kivasti wiralliseen hörhöilyyn, missä keksityt jutut vaan runnotaan totuudeks. Äkkiä joka tuutista alkaa tulla, että sisällissota johtu vihapuheesta ja sen takia pitäis lopettaa poliitikkojen ja virkamiehien maalittaminen niillä häväistysuutisilla, missä kerrotaan niitten hölmöilyistä. Se on niinku normaalia, että kaikki menee vituiks viimeistään siinä vaiheessa kun hommataan uus tietojärjestelmä ja siitä pitäis olla kiitollinen. Parkkusen tapanen tyyppi sitten on taistelevinaan tämmöstä sortajaa vastaan, mutta silläkään ei oo oikeestaan mitään tarjottavaa kun sitä dokkaria ei vaan löydy mistään. Ihan kun ne historialliset totuudet, mistä puuttuu just ne kaikkein tärkeimmät todisteet.

Ior Bock hoiti nää hommat paremmin kun se ei jääny riiteleen junttien kanssa vaan levitti sitä omaa näkemystään. Riitoja ei voi voittaa, koska niissä saa puhua paskaa vapaasti ja aina on nousemassa lauma innokkaita haastajia, keille kelpaa riidan aiheeks mikä tahansa, mutta kun ei riitele niin yleisöö löytyy siitä sakista, mikä ei enää jaksa seurata kusipäitten perseilemistä.
Viimeksi muokattu: 09.08.2022 07:30 juppe.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
09.08.2022 23:22 #50260 : Tiera
Vastaus käyttäjältä Tiera aiheessa Mitä jäi jääkausi-kritiikistä käteen?
Jukkis sano videolla jotenkin näin, että jääkausi on iskostettu meidän mieliin niin vahvasti että mitään muuta vaihtoehtoa ei voida edes ajatella.

Luulen, että samasta syystä Bockin perheen saaga kertoo jääkaudesta, vaikka sellasta ei olis ollu.
Nyt ajattelen niin, että me eletään edelleen jääkautta. Jääkausi on se kun meillä on nykyään talvi.
Ennen meillä oli aina kesä, kun maapallo oli eri asennossa.

On olemassa kaksi eri Bockin perheen saagaa. Se jonka Ior sai tehtäväkseen kertoa. Ja se joka on vielä vain Bockin perheen tiedossa.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.090 sekuntia