Stalin kuoli kuin boheemi

Lisää
13.03.2013 22:58 #18538 : juppe

Ruumiinavausraportin perusteella Stalin menehtyi aivohalvauksen seurauksena. Raportin allekirjoittaneiden 11 lääkärin mukaan Stalinilla oli erittäin korkea verenpaine, kovettuneet verisuonet, vatsaverenvuotoa ja rasvamaksa. Verenpaine oli rappioittanut sydänlihasta ja aivoja.

Asiakirjassa puhutaan "potilaasta numero yksi". Asiakirjan antoi julki saksalainen historiantutkija Mathias Uhl Moskovassa.

Kurierin mukaan tapaus oli siitä harvinainen, että Neuvostoliiton siitä tuolloin kertoma versio saattaakin todella olla ollut totta. Kuolinajasta tosin valehdeltiin.

Stalin oli asiakirjan mukaan kuollessaan huvilallaan. Hän oli juonut edellisenä iltana paljon georgialaista punaviiniä, eikä kukaan ollut uskaltanut herättää häntä seuraavan päivän myöhäiseen iltapäivään mennessä.

Stalin oli löydetty lopulta makaamasta matolta pyjaman housut ja aluspaita päällään. Hän oli vielä elossa ja kuorsasi tai korisi. Hänen uskottiin olevan yhä humalassa, mutta hän oli ilmeisesti jo koomassa ja hänen toinen puolensa oli halvaantunut.

Halvaus ja vatsan sisäinen verenvuoto tukehduttivat diktaattorin hitaasti. Lääkärien mukaan Stalin oli ollut surkeassa fyysisessä kunnossa.


www.verkkouutiset.fi/index.php/ulkomaat/983-ulkomaat/117641-117641

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
14.03.2013 11:50 #18544 : vilunki
Vastaus käyttäjältä vilunki aiheessa Stalin kuoli kuin boheemi
Entä miten hän eli? Ehkä Stalin olikin boheemi taiteilija? Onnistunut sellainen. Ainakin jos mitataan sillä, kuinka suuria ihmisjoukkoja hänen luomuksensa kosketti. Aivan konkreettisesti, niistä ei voi todeta että 'ihan kiva'.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
14.03.2013 12:26 #18545 : hiidenhirwi
Vastaus käyttäjältä hiidenhirwi aiheessa Stalin kuoli kuin boheemi
Eikö juurikin katkeroituneista boheemeista kasva rajuimmat diktaattorit?

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
14.03.2013 14:53 #18547 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Stalin kuoli kuin boheemi
On tietenkin se toinenkin versio jonka mukaan ukko alkoi loppua kohden tulla yhä hullummaksi. suunnitteli jopa puhdistusten puhdistusta ja siihen olisi kylkiäisenä kuulunut jopa lähipiiri. Molotov ja Berija tiesivät olevansa listalla ja keksivät viimein tavan syöttää ukolle myrkkyä niin tipoittain, että sitä ei näkynyt testeissä, mutta pitkäkestoinen vaikutus oli taattu. tekivät sen ihan vaan pelastaakseen henkensä. ja hyvin toimi, suoni viimein repesi ja halvaus seurasi.

Legendan mukaan aina kun Stalin tuli tajuihinsa, Berija suuteli häntä mutta aina kun taju meni, sylki äijää naamalle. Viimein kun veivi meni; Berija kaasutti äkkiä Kremliin ehtiäkseen ekana vallanjaolle mutta Hrutsev oli nopeampi. Molotov pantiin eläkkeelle ja berija ammuttiin. Ei mitään uutta neuvostojohtajien historiassa...

Itse olen aina ihmetellyt miten Leninkin menetti järkensä ampumisen seurauksena mutta yhden version mukaan hänellä olisi ollut pitkälle edennyt kuppa aivoissa. Toisen version mukaan Stalin olisi huumannut häntä jollain aineksella joka aiheuttaa pitkäkestoisen skitsofrenian.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
14.03.2013 19:48 - 14.03.2013 19:52 #18556 : Antero
Vastaus käyttäjältä Antero aiheessa Stalin kuoli kuin boheemi

Jukkis kirjoitti: Itse olen aina ihmetellyt miten Leninkin menetti järkensä ampumisen seurauksena mutta yhden version mukaan hänellä olisi ollut pitkälle edennyt kuppa aivoissa. Toisen version mukaan Stalin olisi huumannut häntä jollain aineksella joka aiheuttaa pitkäkestoisen skitsofrenian.


Näin tuumas myös naapurin vanha isäntä aikoinaan Lenin paran kohtalosta, kuppaan kuoli joo... tieräksä että Rooseveltti tapettihi myäs, kas meni antoon ryssille atomipommin ohjeet, thyi...

Mahtoiko Stalininkin hengen lähtöön olla syynä A1 Lehmän maidon proteiini, kaseiini beta-kasomorfiini joka näyttäisi olevan riskitekijänä myös autismin ja skitsofrenian kehittymisessä. Tänään Ilikasta pisti silimään että kouluilla ja päiväkodeilla on mahdollisuus saada oppilailleen EU:lta rasvattoman eli kaseiinipitoisen maidon tukea, joka määräytyy oppilaiden kulutuksen mukaisesti enimmillään 2,5 dl:lle oppilasta ja koulupäivää kohden.

www.mavi.fi/fi/index/markkinatuet/koulumaitotuki.html

"Maatalouden yhteisestä markkinajärjestelystä annetun neuvoston asetuksen (EY) N:o
1234/2007 119 artiklan mukaan kaseiinien ja kaseinaattien käyttö juuston valmistuksessa edellyttää
ennakkolupaa."


Miksi?

www.mavi.fi/fi/index/markkinatuet/kaseiininkayttoluvat.html
Viimeksi muokattu: 14.03.2013 19:52 Antero. Syy: tekstin fiilausta
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: Susibelle

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.121 sekuntia