× Konspiraatio-keskustelussa tutkitaan politiikkaa ja maailmanmenoa. Vilunkimeno joutuu koville.

Litteä maa teoria

Lisää
25.04.2016 22:24 - 25.04.2016 22:35 #30924 : koizilla
Törmäsin hauskaan blogiin missä blogisti on "suomentanut" 200 perustelua siitä että maapallo ei pyöri ja on litteä, jostain jenkki-blogista.

46) Maapallolla Kap kaupungista, Etelä Afrikasta Buenos Ariesiin, Argentinaan pitäisi olla suora lento yli Atlantin seuraten samaa leveyspiiriä, mutta sen sijaan jokainen lento menee yhdistäviin lentoihin Pohjoiselle pallonpuoliskolle ensin, pysähtyen missä tahansa, Lontoohon, Turkkiin tai Dubaihin. Jälleenkerran näissä ei ole mitään järkeä pallolla, mutta ovat täysin ymmärrettävissä olevia vaihtoehtoja, kun ne kuvataan litteälle maalle.
Muutkin kohdat ovat toki mielenkiintoisia. Mä en oikein tajua miks meille mukamas haluttas uskotella että pallo ei olis litteä ja pyöri. Mitä järkeä siinä on? Ainoa mikä tulee mieleen, että ihmiset tulis tietysti uteliaiks mitä littanan maan reunojen takana on?

EDIT: unohtu tietysti laittaa se linkki blogiin, tässä: https://litteamaanpiiri.com/
Viimeksi muokattu: 25.04.2016 22:35 koizilla.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
12.05.2016 21:51 - 13.05.2016 12:20 #31099 : Veda
Vastaus käyttäjältä Veda aiheessa Litteä maa teoria
Vaikea uskoa, että blogi olisi tehty tosissaan. Jos Maa on pallo, lentokoneen muka pitäisi lentää avaruuteen? Ja jos Maa kiertää itään, kohtisuoraan ylös ammuttujen tykinkuulien muka pitäisi tippua merkittävästi sivuun ampumapaikastaan? Haloo, aika monta asiaa voi selittää painovoimalla. Painovoimaa käsitellään tuolla hyvin omituisesti.

Pohjoisen pallonpuoliskon lämpötiloissa ”ei muisteta” Golf-virran lämmittävää vaikutusta eikä Maan akselin kulmaa. Hih, NASA muka luo meille vääriä käsityksiä tähdistä ja planeetoista. Kuvia ja asioita valikoidaan (LISÄYS: blogiin) sopivasti. Heh, jopa satelliittikuvista (LISÄYS: blogissa) rajataan Maan kaarevuus pois.

Monet mainitut ”ongelmat” ovat lapsellisia, jo peruskoulussa opetettavia juttuja, mutta eräät kyllä ovat havaintoja, joita en ole tullut ajatelleeksi ja joiden selityksistä en muistaakseni ole milloinkaan edes lukenut – esim. eräät kaarevuusjutut.

Lopussa astronomiajutuissa homma menee todella väsyneeksi ja väkinäiseksi. Eniten blogissa harmittaa runsaat oikeinkirjoitusvirheet.
Viimeksi muokattu: 13.05.2016 12:20 Veda. Syy: Selvennyksiä.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
13.05.2016 00:15 #31104 : koizilla
Vastaus käyttäjältä koizilla aiheessa Litteä maa teoria
uskoisin että tuota on alkanu suomentaa yksinkertaisesti vain joku kaveri jolla on jonkinlainen lukihäiriö, tän takia ei tietenkää saisi automaattisesti lytätä alkuperäistä vieraskielistä lähdettä, joka on suht asiallista pohdintaa. anyway, mun mielestä tää aihe on mielenkiintoinen, tiede-foorumilta löytyy tästä samasta aiheesta keskustelua, olin jotenkin pettynyt sitä lukiessa, siellä lähinnä ei tätä teoriaa yritetty kumota mitenkään tieteellisesti, ainoastaan vasta-argumentit oli luokkaa "nyt takas koulunpenkille".. tuntuu että tää aihe tulee vähän väliä vastaan vähän jokaisella tän tyyppisellä foorumilla, ja niissä on kovaa vääntöä asiasta. maapallo ei kuitenkaan ole mikään ihan älyttömän kokoinen, luulisi tosiaan että kaarevuuden voisi todeta jostain, vaikka lentokoneesta.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
13.05.2016 09:11 #31109 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Litteä maa teoria
Mä jäin oikeen pähkäileen tätä koska tää on just niin tyhmä arvoitus että vetää väkisinkin puoleensa. Näähän on parhaita kun ei saa unta ja pyörii sängyssä. Luulen tietäväni vastauksen mutta eri asia osaanko sitä selittää. mut pallon pinnalla näkee siis vaan horisontin ja kaikki sen takana oleva on sit kaartunu piiloon.
Tässä olis niinku hahmottava kuva. siinä on maapallo ja sen lakipisteessä on me ja meidän näkökenttä joka yltää joka paikassa horisonttiin. ja kun me käännetään iitteemme niin horisontti on joka suunnassa yhtä kaukana jolloin kaikki mitä me nähdään esiintyy tasaisena pintana.Nyt jää tietenkin auki että onko se maapallo sitten litteä vai pyöreä. mehän ei voida näemmä pyöreyttä todeta horisontin avulla poikittaissuunnassa mut sen voi havaita pitkittäissuunnassa. Sanotaan että hyvällä ilmalla ja hyvillä kiikareilla näkee helsingistä Tallinnan radiomaston. Nimenomaan siis maston koska Tallinna ittessään on horisontin takana piilossa mutta radiomasto siinä ja siinä kohoaa vielä horisontin yläpuolelle. Litteessä pinnassa näkys tietenkin koko kaupunki.
Liitetiedostot:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
13.05.2016 12:17 #31111 : Veda
Vastaus käyttäjältä Veda aiheessa Litteä maa teoria
Minullakin tuli mieleen se vanha fakta, että merellä näkyy lähestyvästä laivasta ensiksi maston huippu ennen laivan paljon leveämpää runkoa, mikä viittaa siihen, että Maa on pallo. Ainakin Kolumbuksen aikaisten merenkävijöiden sanotaan huomanneen tämän ilmiön, mutta todennäköisesti se huomattiin jo antiikin aikana.

Tuolla blogissa puhutaan tästä ilmiöstä kohdassa 138, mutta siellä todetaan vain, että kohteen ylemmät osat ilmaantuvat kaukaa esiin ensiksi myös tasopinnalla ja myös katoavat viimeksi näkyvistä.

Valon näkyminen lamppukokeissa sadan mailin päästä (blogin kirjan kohdat 13 ja 14) saattoi johtua siitä, että valo heijastui myös ilmakehästä. Se ei siis osoita veden tasaisuutta. Myös kaukaiset kohteet kuten kaupunki voivat heijastua ilmakehästä horisonttiin.

Pitänee kyllä paikkansa, että Maan kaarevuutta ei huomaa kolmiulotteisella pinnalla. Mutta kyllä Maan, Auringon ja Kuun pallomaisuuden huomaa jokainen nykyinen tähtitaivaan tarkkailija helposti, mutta sen todistaminen, että Maa kiertää Aurinkoa (eikä päinvastoin) on ymmärtääkseni paljon kinkkisempi homma.

Tähtikuviojutut tuolla ovat minusta täyttä höpöä. Kyllä eteläisellä pallonpuoliskolla on ihan erilainen tähtitaivas kuin täällä ja kyllä se todistaa Maan pyöreyden.

koizilla kirjoitti: Muutkin kohdat ovat toki mielenkiintoisia. Mä en oikein tajua miks meille mukamas haluttas uskotella että pallo ei olis litteä ja pyöri. Mitä järkeä siinä on? Ainoa mikä tulee mieleen, että ihmiset tulis tietysti uteliaiks mitä littanan maan reunojen takana on?

Harmi kun kirjan kirjoittaja ei itse esitä mitä litteän Maan reunoilla ja alapuolella sitten on.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
21.05.2016 22:47 - 22.05.2016 12:43 #31365 : kiinnostunut
Vastaus käyttäjältä kiinnostunut aiheessa Litteä maa teoria
Litteä maa -teoria lienee jonkinlaista hämäystä ja psykologista peliä ja enteilee ehkä valtavan suuren totuuden julkituloa. Suuri osa ihmisistähän on kuullut ontto maapallo- teoriasta ja se on ihan varteen otettava mahdollisuus. Todella laajalle on levinnyt tuo teoria nykyään. Hollow Earth on aiheena kuitenkin yhä tabu, jota elokuvissakin kuitenkin on jonkin verran käsitelty...ja ensi vuoden puolellahan saa ensi-iltansa Iron Sky 2, jossa aihe on ainakin humoristisesti esillä.

Viimeksi muokattu: 22.05.2016 12:43 kiinnostunut.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
22.05.2016 14:19 - 22.05.2016 15:28 #31374 : Storyan
Vastaus käyttäjältä Storyan aiheessa Litteä maa teoria

Tähtikuviojutut tuolla ovat minusta täyttä höpöä. Kyllä eteläisellä pallonpuoliskolla on ihan erilainen tähtitaivas kuin täällä ja kyllä se todistaa Maan pyöreyden.

Sama taivas, tähtikuviot on vaan muodostettu eri lailla, mutta aivan sama, tietysti vaan viistommassa kulmassa johtuen etäisyydestä. Aikamoista kusetusta ja joihinkin uppoaa kaikki.

Me Habirut Mahabharata- autenttinen kirja Suomen alueen asuttajien identiteetistä, historiasta ja kulttuureista niin Kemi-Egyptissä, vedalaisessa Intiassa kuin Suomenkin alueella.
Viimeksi muokattu: 22.05.2016 15:28 Storyan.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
22.05.2016 14:47 #31376 : Veda
Vastaus käyttäjältä Veda aiheessa Litteä maa teoria
Kiitos vain, sanoo tämä idiootti. On se kuitenkin vaan kumma juttu, miten nuo tähtien sijainnit eri puolilla Maata muuttuvat täsmälleen sen mukaan että niiden tarkkailija on pallon pinnalla... Jokainen voi itse todentaa asian tähtikarttojen mukaan, ei tarvitse käydä esim. Chilessä tai Uudessa-Seelannissa asti katsomassa sitä.

Ontto maa on yhtä mieletön "teoria" kuin litteä maa. Noinko vain muka kumotaan Maan pyörimisliikkeen ja painovoiman osoittama Maan paino ja se että Maan ydin on kiinteä? Onko taidettu lukea liikaa Pellucidar-kirjoja?

Älkää oikeasti viitsikö.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
22.05.2016 15:11 - 22.05.2016 15:37 #31377 : Storyan
Vastaus käyttäjältä Storyan aiheessa Litteä maa teoria
No, hieman voisi ajatella niillä omillakin aivoilla jos sellaisia on. Maapallo on TODISTETUSTI litteä. Piste. Sen pyöreydestä ei ole mitään TODISTEITA muuta kuin photoshopatut Nasan kuvat, joilla ei olisi mitään todistusarvoa normaalissa oikeudessakaan. Psykopaatit joilla sattuu olemaan pankkilaitokset ja valuutat vain ajavat agendaa maan pallomaisuudesta. Ja keskiverrot eivät usko, koska pienestä pitäen on hoettu, että maa on pallo ja karttapallo koulussa jne. Ja että N on suomalaisugrilainen ja turkkilaisafrikkalaiset olivat hebrealaisia jne. Aivan täyttä...Ei valhe muutu todeksi vaikka sitä hoettaisi miten.

Mm . USA:n osavaltio Kansas testasi kuinka litteä sen 80 000 neliömailin alue on. Tosi litteä, kaarevuudesta ei ole tietoakaan:

"152) In 2003, three University Geography professors collaborated in an experiment to prove that the state of Kansas is indeed actually flatter than a pancake! Using topigraphical geodetic surveys covering over 80,000 square miles it was determined that Kansas has a flatness ratio of 0.9997 over the entire state while the average pancake, precisely measured using a confocal laser microscope comes in at 0.957, making Kansas thereby literally flatter than a pancake."

www.atlanteanconspiracy.com/2015/08/200-proofs-earth-is-not-spinning-ball.html


www.derekscope.co.uk/wp-content/uploads/2013/06/SCP.jpg
Tässä näkyy virallinen etelätaivas, mutta siitä voi havaita aivan samat tähdet kuin pohjoistaivaallakin kuten Ursa mayorin.

www.allthesky.com/various/preview/umaumim-p.jpg
Vertailun vuoksi pohjoistaivas. En saa kuvia näkymään, jos joku haluaa ne laittaa sivulle niin kiitos.

www.euanmearns.com/wp-content/uploads/2014/08/Aurora-Borealis-Manitoba-Canada.jpg
Hieno kuva revontulista, jotka muodostavat ikäänkuin putken tai renkaan- maailmanpylvään? Kysehän on varauksista.

Ja kyse on perspektiivi-ilmiöstä, kun laiva "katoaa" horisonttiin. Sen voi kuitenkin nähdä esim. hyvällä kaukoputkella silloinkin, kun se on "kadonnut horisonttiin" paljain silmin katsoen, mikä ei tietysti tapahtuisi, jos maa todella olisi pallo.
aplanetruth.info/17-if-a-flat-earth-why-does-the-sun-go-down/

Me Habirut Mahabharata- autenttinen kirja Suomen alueen asuttajien identiteetistä, historiasta ja kulttuureista niin Kemi-Egyptissä, vedalaisessa Intiassa kuin Suomenkin alueella.
Viimeksi muokattu: 22.05.2016 15:37 Storyan.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
22.05.2016 15:57 #31378 : Storyan
Vastaus käyttäjältä Storyan aiheessa Litteä maa teoria
Antarktiksella tapahtuu todella outoja. Se ei ole ollenkaan sellainen paikka, miksi se esitellään juhlapuheissa.

Marks, astrofyysikko murhattiin v. 2000 ja Usan hallituksen juutalaiset viranomaiset eivät ole antaneet tietoja tapauksesta asiaa tutkiville uusiseelantilaisille. Marks oli työskennellyt usajuutalaisten asemalla. Juutalaisia on 20 usa-asemalla, eli siis käytännössä asema on juutalaisten (Israelin). Sinne on jopa palkattu rabbi.

The last post we did on the antartica had a video that is now gutted we found out today. So if we are able to put stuff up such as additional videos, please download them since articles and videos about this subject are disappearing fast.

It could well be that these two stations were tracking stations for earthquakes and we know the planned false flag for those now that it was proven HAARP was used in Japan. That could be the other reason all of this is happening. It appears this all began with the death/murder of this scientist back in 2000 and its gotten hairier ever since, he was in the Antarctica working for New Zealand, so something is definitely important that we are not suppose to know. Another scientist has bitten the dust. vaticproject.blogspot.fi/2011/05/south-pole-death-mystery-who-killed-dr.html


Kolme kanadalaista lentäjää/ koneen miehistön jäsentä kuoli v. 2013 matkalla usajuutalaisten asemalta kohti italialaisten asemaa. Vastikään yksi kanadalainen "tippui railoon". ::)
www.livescience.com/26646-antarctica-plane-crash.html

Kolme kokenutta skydiveria kuoli, ryhmä oli lähtenyt samalta usajuutalaisten asemalta kuin lentäjätkin.
www.outsideonline.com/1836766/three-skydivers-die-antarctica-leaving-world-ask-why

Uusiseelantilainen kone törmäsi Antarktiksella vuoreen v. 1979, koska reitin koordinaatteja oli muutettu lentoa edeltävänä yönä, mutta siitä ei oltu ilmoitettu piloteille. Uudet koordinaatit saivat koneen tormäämään suoraan vuoreen. Tuskin ihan sattumaa. en.wikipedia.org/wiki/Air_New_Zealand_Flight_901

Me Habirut Mahabharata- autenttinen kirja Suomen alueen asuttajien identiteetistä, historiasta ja kulttuureista niin Kemi-Egyptissä, vedalaisessa Intiassa kuin Suomenkin alueella.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
22.05.2016 16:00 - 22.05.2016 16:06 #31379 : Storyan
Vastaus käyttäjältä Storyan aiheessa Litteä maa teoria
Etelä-korelaisia laivoja on uponnut Antarktiksella enemmänkin, joissain tapauksissa mossad haisee tosi vahvasti.
www.dailymail.co.uk/news/article-1338163/22-fishermen-feared...Korean-vessel-sinks-Antarctic-Ocean.html

forward.com/news/125410/at-the-south-pole-the-sabbath-is-welcome-even-when/
www.algemeiner.com/2012/02/22/chabad-breaks-the-ice-with-mission-to-antarctica/#

Että hulluja kannattaa varoa, Antarktiksellakin. Ja samojen hullujen AGENDA on, että maa on pallo.

Me Habirut Mahabharata- autenttinen kirja Suomen alueen asuttajien identiteetistä, historiasta ja kulttuureista niin Kemi-Egyptissä, vedalaisessa Intiassa kuin Suomenkin alueella.
Viimeksi muokattu: 22.05.2016 16:06 Storyan.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
22.05.2016 16:30 - 22.05.2016 16:32 #31380 : Storyan
Vastaus käyttäjältä Storyan aiheessa Litteä maa teoria
Tähdet muodostavat verkkomaisen kuvion "taivaankannelle", johtuen sähkömagneettisesta ilmiöstä. Ne eivät ole galakseja, vaan kaikki on ihan omaa aurinkokuntaamme.

tieku.fi/files/bonnier-ill/imagecache/std_3_2/pictures/polygonjord.jpg
img1.etsystatic.com/026/0/8003779/il_570xN.582129003_s19l.jpg
Magneettisen ilmiön muodostamat kuviot toistuvat taivaankannen tähtien muodostelmissa, ei siis niissä kirkkaamissa, vaan himmeämmissä ns. taustatähdissä. Kivien kuvioita kutsutaan kuitenkin harhaanjohtavasti "roudan aiheuttamiksi".

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/8a/M39a.jpg

Me Habirut Mahabharata- autenttinen kirja Suomen alueen asuttajien identiteetistä, historiasta ja kulttuureista niin Kemi-Egyptissä, vedalaisessa Intiassa kuin Suomenkin alueella.
Viimeksi muokattu: 22.05.2016 16:32 Storyan.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
22.05.2016 16:52 #31381 : Veda
Vastaus käyttäjältä Veda aiheessa Litteä maa teoria

Storyan kirjoitti: No, hieman voisi ajatella niillä omillakin aivoilla jos sellaisia on. Maapallo on TODISTETUSTI litteä. Piste. Sen pyöreydestä ei ole mitään TODISTEITA muuta kuin photoshopatut Nasan kuvat, joilla ei olisi mitään todistusarvoa normaalissa oikeudessakaan. Psykopaatit joilla sattuu olemaan pankkilaitokset ja valuutat vain ajavat agendaa maan pallomaisuudesta. Ja keskiverrot eivät usko, koska pienestä pitäen on hoettu, että maa on pallo ja karttapallo koulussa jne. Ja että N on suomalaisugrilainen ja turkkilaisafrikkalaiset olivat hebrealaisia jne. Aivan täyttä...Ei valhe muutu todeksi vaikka sitä hoettaisi miten.

Mm . USA:n osavaltio Kansas testasi kuinka litteä sen 80 000 neliömailin alue on. Tosi litteä, kaarevuudesta ei ole tietoakaan:

"152) In 2003, three University Geography professors collaborated in an experiment to prove that the state of Kansas is indeed actually flatter than a pancake! Using topigraphical geodetic surveys covering over 80,000 square miles it was determined that Kansas has a flatness ratio of 0.9997 over the entire state while the average pancake, precisely measured using a confocal laser microscope comes in at 0.957, making Kansas thereby literally flatter than a pancake."

www.atlanteanconspiracy.com/2015/08/200-proofs-earth-is-not-spinning-ball.html


Sinäkö sitten ajattelet omilla aivoilla? Toistat pahimpien hörhösivujen juttuja ja luulet, että vaihtoehtoinen on automaattisesti totta.

Entä kiinalaiset ja venäläiset satelliitit? Väärentävätkö nekin avaruuskuvia?

Näissä höpöhöpöjutuissa on tyypillistä, että poimitaan sekalaista tietoa ymmärtämättä mistä on kyse – taikka sitten halutaan ymmärtää tieto väärin tahallaan. Tuo Kansasin osavaltion tasaisuuden mittaus löytyy täältä . Se mittaus ei kumoa Maan kaarevuutta, vaan se tutkii pinnanmuotoja, esim. mäkisyyttä tai notkoisuutta. Ihan samalla tavoin voimme sanoa faktana, että Pohjanmaa on tasainen ilman että otetaan lainkaan kantaa maapallon kaarevuuteen.

Ovat nämä muutamat toisinajattelijat aika ässiä, kun kumoavat muutamilla heitoilla matematiikan, fysiikan, geometrian ja tähtitieteen tuomat todisteet satojen vuosien ajalta! Harrastelijatähtitieteilijöitäkin, joita minulla on ystävinä, muka viilataan linssiin koko ajan.

Mitä litteän Maan toisella puolella on ja millainen tähtitaivas siellä on? Mitä Maan reunoilla on? Mistä Kuun ja Auringon pimennys johtuvat, jos Maa ei ole pallo? Löytyykö niitä oikeita vaihtoehtoisia teorioita tilalle eikä vain kritisointia?

Voin selittää pohjoista ja eteläistä tähtitaivasta joskus myöhemmin, mutta en ole varma kannattaako. Taidat olla trolli. Ei kukaan voi tosissaan uskoa noihin salaliittoihin eikä kirjoittaa noin aggressiivisesti selvän höpön puolesta.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
22.05.2016 17:17 - 22.05.2016 17:25 #31382 : Storyan
Vastaus käyttäjältä Storyan aiheessa Litteä maa teoria
Voithan sinä ohittaa jatkuvat murhat Antarktiksella noin vain ihmettelemättä sen enempää.

Mitä tulee Kansasin yliopiston tutkimukseen, niin jos maan pinta olisi kaareutunut pallomaisesti, niin se olisi huomioitu tutkimuksessa. Jos sanotaan, että pannukakku eikä pallo, niin se tarkoittaa pannukakku eikä pallopinta.

Itsekin tunnen ja tiedän astronomiharrastajia, mutta ei se ole mikään tae mistään ett ä omistaa kaukoputken. En itsekään ajatellut maan olevan litteä ennekuin tutustuin aiheeseen. Jos on kerran oppinut, että maa on pallo, kaiketi voi tarkastella asiaa muultakin kantilta. Vai romahtaako kaikki niskaan jos joku kyseenalaistaa jotain?

Mistä Kuun ja Auringon pimennys johtuvat, jos Maa ei ole pallo?

Ajattelen kuunpimennyksen mahdollisesti johtuvan sähkömagneettisesta vuorovaikutuksesta kuun ja auringon ollessa linjassa toistensa suhteen. Jos pimennys tapahtuisi siksi, että ilmakehä heijastaa säteet niin kaiketi se heijastaisi ne aina. Maan ei pitäisi siis pimentää jos ilmakehä heijastaa säteet.

Kannattaa kuitenkin katsoa tähtikarttaa, mitä esitellään "etelätaivaana", ihan sama taivas se on kuin pohjoisenkin, nimetty vain eri lailla ja kuviot on muodostettu eri lailla. En nyt tässä viitsi kantaa kaivoon vettä loputtomiin. Mutta tsemppiä

Ovat nämä muutamat toisinajattelijat aika ässiä, kun kumoavat muutamilla heitoilla matematiikan, fysiikan, geometrian ja tähtitieteen tuomat todisteet satojen vuosien ajalta!

Voisitko kertoa tarkemmin mitä todisteita ?

Me Habirut Mahabharata- autenttinen kirja Suomen alueen asuttajien identiteetistä, historiasta ja kulttuureista niin Kemi-Egyptissä, vedalaisessa Intiassa kuin Suomenkin alueella.
Viimeksi muokattu: 22.05.2016 17:25 Storyan.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
22.05.2016 19:04 #31384 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Litteä maa teoria
Antarktikseen liittyy semmoinen salaisuus, että tutkimusasemien työntekijöistä suunnilleen kaikki on deekuja, koska melko virikkeetön ympäristö, missä joutuu olemaan paljon sisätiloissa, ei sovi ihan kaikille. Siellä sattuu ja tapahtuu enemmänkin.

The Thing liittyy luultavasti tähän eikä McCarthyn kommunistivainoihin niin kuin kriitikot arvailee, koska niissä olosuhteissa porukka voi ihan hyvin seota ja alkaa uskoa vaikka mihin.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.164 sekuntia