× Konspiraatio-keskustelussa tutkitaan politiikkaa ja maailmanmenoa. Vilunkimeno joutuu koville.

JFK salamurha-ketju

  • h3pe
  • Kirjoittaja
  • Poissa
  • Konkari
  • Konkari
  • To boldly go where Appelgren has never gone before
Lisää
27.01.2011 19:57 #6693 : h3pe
JFK salamurha-ketju kirjoittanut h3pe
Pistämätön valokuva-kokoelma Texasin poliisin arkistoista:

texashistory.unt.edu/explore/partners/DSMA/browse/?start=0&fq=untl_collection%3AJFKDP

Katsokaapa vaikka alkupään takapihalta otettuja kuvia....

texashistory.unt.edu/ark:/67531/metapth49748/

texashistory.unt.edu/ark:/67531/metapth49654/

texashistory.unt.edu/ark:/67531/metapth49478/


Selattavaa pitkäksi aikaa.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
27.01.2011 21:13 #6694 : frank

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
Lisää
29.01.2011 06:40 #6713 : Vingnir
Vastaus käyttäjältä Vingnir aiheessa Vs: JFK salamurha-ketju

- Salaisen palvelun keskustietokone oli ainakin vielä pari vuotta sitten 80-luvun mallia, koska NSA päättää valtion it-budjetista eikä antanut hankkia uutta. Tilanne ei luultavasti ole muuttunut siitä miksikään. Google syntyi kun CIA:lta loppui laskentateho ja se alkoi tutkia Internetin mahdollisuuksia tiedon keräämisessä. Projektin siirtäminen yksityiselle sektorille mahdollisti kunnollisen rahoituksen. Yhdysvaltojen valtava it-budjetti meneekin etupäässä NSA:n omaan käyttöön.


Nyt alkaa kuullostaa jo aika foliohattukamalta. Varmaan agenttien kännyköissäkin on pari vuotta sitten ollut enemmän laskentatehoa kuin 80-luvun supertietokoneissa. Käsittääkseni USA:n budejetin laatii maan hallitus ja hyväksyy kongressi. Ei mikään turvallisuuspoliisi.

Parjatusta wikipediasta: "Google alkoi Stanford Universityn tohtoriopiskelijoiden Larry Pagen ja Sergei Brinin tutkimusprojektina tammikuussa 1996. Heidän ideansa oli parantaa Internetin hakua analysoimalla verkkosivustojen välisiä suhteita ja näin parantaa hakutuloksia. Internet-osoite google.com rekisteröitiin syyskuussa 1997 ja samanniminen yhtiö perustettiin syyskuussa 1998. Yrityksen alkuperäinen osoite oli eräs autotalli Menlo Parkissa Kaliforniassa."

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
29.01.2011 07:30 #6714 : juppe

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
29.01.2011 11:00 #6716 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Vs: JFK salamurha-ketju
Googlesta sen verran että se todellakin on osa Echelonia. Ehkä alkuun amatöörien rakennelma, kunnes liittovaltion vaitonaiset miehet kävivät vieraisilla. Sen jälkeen NSA onkin tukenut paljon Googlea, jotta koko maapallo oppisi sitä käyttämään. Osaksi kätevä hakukone, osaksi myös teollisuusvakoiluun suunnattu täsmäase. Sillä analyytikolle kertoo paljon se, millaista tietoa haetaan, ja näin on helppo päätellä myös, mitä yhtiön tuotanto-osastolla suunnitellaan.
On olemassa perustellut syynsä, miksi esim Puolustusvoimien hys-hys –osastoilla Googlen käyttö on ehdottomasti kielletty.

Vakoilu on se kapistus jolla valtiot joko nettoavat tai vaihtoehtoisesti kaikki menee päin seiniä. Ekonominen valta on kautta historiansa ollut riippuvainen vakoilusta ja se joka on etulyöntiasemassa, täytyy myös osata estää kilpailijoitaan saamasta tietoa. Varmasti yksi syy Nokian pitkälliseen alamäkeen on sekin ollut heidän tietovuotonsa vääränlaisen viestinnän seurauksena.

On toinenkin poikkeus eli Kiina, tuo tämänhetkisen maailman vientiveturi ja elävä todiste siitä, että kommunismi päihitti lopulta kapitalismin. Olemme paljon lukeneet uutisia miten Googlea sensuroidaan ja sorsitaan Kiinassa, ja meille pulliaisille asia esitellään Kiinan ihmisoikeusjuttujen takia, ei esim haluta ihmisten tietävän mitään tiananmenin verilöylystä jne. Todelliset syyt ovat tietenkin toiset, eli kiinalaiset ymmärrettävästi haluavat estää teollisuusvakoilun juurtuvan maaperälleen. Googlen kaltaiset koneet voivat aiheuttaa äkkiä tietokadon joka valuu muualle ja minne tieto kasaantuu, sinne rahakin äkkiä liikkuu.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
29.01.2011 12:22 #6717 : Kane
Vastaus käyttäjältä Kane aiheessa Vs: JFK salamurha-ketju

On olemassa perustellut syynsä, miksi esim Puolustusvoimien hys-hys –osastoilla Googlen käyttö on ehdottomasti kielletty.

Paitsi, että NATOon liitymisen myötä sielläkin käytetään nykyään googlea.

Just joo...

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
12.09.2019 02:06 #43946 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa JFK salamurha-ketju
Mä vilkasin tätä aihetta pitkästä aikaa ja se näyttää nyt ihan erilaiselta. Oswald on kuvissa ihan kun tämmönen geneerinen kuvalautatappaja, joka yrittää olla virnuilematta ja näyttää siltä kun se tietäis jotain, mitä muut ei tiedä.

www.irishexaminer.com/JFK/jfk-who-was-lee-harvey-oswald-250184.htmlVarmaan tää naamanvääntely oli 60-luvulla niin vieras asia, että teorioita alko syntyyn, mutta nykyään tiedetään, että sellaseks voi muuttua omia aikojaan tietokoneen ääressä, niin että nykyään näitä pidetään jo jotenkin syrjäytyneinä.

Aikasemmin pisti silmään se, että nykyaikasilla ammuskelijoilla oli tarvetta poseerata aseen kanssa, että media sais hyvää kuvamateriaalia, niin että nää on varmaan tunnistanu Oswaldin jo aikasemmin kaltasekseen.

Liitetiedostot:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.174 sekuntia