× Konspiraatio-keskustelussa tutkitaan politiikkaa ja maailmanmenoa. Vilunkimeno joutuu koville.

Virkanimitysruletti

Lisää
09.04.2011 08:03 - 09.04.2011 08:24 #7824 : Narian


Suomea hallitsee Cosa Nostraan verrattavissa oleva poliittisin virkanimityksin ylläpidettävä hyvävelijärjestelmä.
Viimeksi muokattu: 09.04.2011 08:24 Narian.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
09.04.2011 10:43 #7825 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Vs: Virkanimitysruletti
Nykyään harvoin – jos oikeastaan koskaan – kuulee noin tuhtia ja älykästä puhetta, mitä videossa toitotettiin. Täytyy panna kirjankin nimi korvan taakse, kunnon juttua lukee aina. Mun mielestä on hyvä että meillä on tässä maassa proffia jotka alkaa lähestyä eläkeikää, eikä niillä ole enää saavutettavaa tai pelättävää – eläkekassat kunnossa, niin ne voi kerrankin rehellisesti sanoa missä mennään. Ei tarvitse enää teeskennellä.

Kyllähän tätä on ollut ilmassa. Eihän se salaisuus ole, että me kaikki ylläpidämme rahoillamme tätä paarialuokkaa jota ylipursuneeksi virkamieskunnaksi sanotaan, ja vastalahjaksi veroillemme me saamme tukahduttavaa byrokratiaa, pilkkua viilaavaa ohjeistusta ja katsella kuinka ne sukkuloi ja ylentelee toinen toisiaan. Kuinka näiden byrokraattien eliitti, korkean tason virkamiehet, tosiasiassa johtaa tätä maata omien intressiensa pohjalta, eikä ne riipu millään lailla äänestyskoneistoista. Kansa ei voi näihin ylimyksiin vaikuttaa eikä tietenkään edes kansaa edustavat politiikot. Me vaan katsellaan kuinka ne ohjaa rahoja meidän puolesta, vinouttaa koulutusjärjestelmää tuottaakseen lisää byrokraatteja, manipuloi tutkimus- ja yliopistorahoja tuottaakseen haluamiaan tutkimuksia ja tutkijoita, siirtelee rahavirtoja toinen toisilleen virastosta toiseen pitäen ihmisiä vailla taloudellista vapautta. lyhyesti sanoen koko yhteiskunta toimii paarian ehdoilla. Joka tarkoittaa että koko yhteiskuntamme ei toimi enää ensinkään, mikä ei ole yllätys kenellekään.

Päivän kysymys kuuluu: onko tästä ulospääsyä jos tahdomme siitä astua ulos?

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
10.04.2011 06:45 #7838 : Vingnir
Vastaus käyttäjältä Vingnir aiheessa Vs: Virkanimitysruletti
Suomalainen yhteiskunta on erittäin mätä todellakin. Kaikkein tragikoomisinta on että joka tuutista julistetaan ettei Suomessa ole korruptiota. Muistan että koulussakin opetettiin ettei korruptiota ole. Aivan käsittämätöntä että poliitikot jäävät "housut kintuissa" kiinni valtion tai yhdistysten rahojen puhaltamisesta ja jatkavat kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Pääministeri joutui sentään eroamaan kuumien rahojen alkaessa polttaa näppejä liikaa. En tiedä sitten onko maailmassa sellaista yhteiskuntaa jossa korruptiota ei ole tai sitä on ideaalisen vähän.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
05.09.2015 15:56 #28180 : kiinnostunut
Vastaus käyttäjältä kiinnostunut aiheessa Virkanimitysruletti
Muistelen joskus lukeneeni, että Suomi on ainoa länsimaa, jossa virkamiesjohto ei vaihdu, vaikka poliittiset voimasuhteet vaalien myötä muuttuisivatkin.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
04.10.2015 10:55 #28533 : Etsijä197
Vastaus käyttäjältä Etsijä197 aiheessa Virkanimitysruletti
Minä muistan tapauksen 1980-luvulta kun poliisi tuli selittämään kouluun korruptiosta, väitti että muualla sitä on muttei suomessa. Virkakoneisto suomessa on todella korruptoitunut, hyväveliverkostot toimii suurella teholla virkakoneistossa.

Tieto lisää tuskaa

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
04.10.2015 14:39 #28536 : juppe

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
04.10.2015 15:00 #28537 : juppe

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
05.10.2015 09:02 - 05.10.2015 09:13 #28542 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Virkanimitysruletti
Katsoppas Jukkis. Näin MV:n sisältöön saa tasoa.

Ei tarvii edes tehdä kunnon artikkelia vaan ne viimeistelee raakileen itte.

www.mvlehti.net/2015/10/05/lukija-kertomuksia-suomalaisesta-korruptiosta/
Viimeksi muokattu: 05.10.2015 09:13 juppe.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
05.10.2015 14:25 - 05.10.2015 14:39 #28551 : Antero
Vastaus käyttäjältä Antero aiheessa Virkanimitysruletti
Jyväskylässä 2011 kuvatut videot. Kannattaa katsoa. Heikki Urmas kertoo lähihistoriasta ja millaista kähmintää se on ollut (ja edelleen on ) erityisesti Kekkosen aikana ja sittemmin Koiviston aikana. 1960 - luvulla sossut nuoli seiiaan saappaita ja rahaa tuli rapakon takaa tavarana, joka muutettiin rahaksi myymällä se punakoneiston omistamien osuusliikkeiden kautta. Sorsan aikana nuolu suunta vaihtui itään koopeegeen rahamassille.. Puolue välitti (myi) tietoa idästä länteen ja lännestä itään. Jenkit eivät pitäneet Sorsasta, Etyk kokous oli jäädä torsoksi ja Gerald Ford saapumatta ellei Kekkonen olisi hajottanut Sorsan johtamaa hallitusta. Koiviston tavoite oli kasvattaa vasemmiston valtaa ja kannatusta, kansalaisista ja heidän etujen ajamisesta tämä ei paskapiitannut. Keijo Liinamaa sai tästä haukut Koivistolta kun toteutti väärää politiikkaa. Huhujen mukaan mies olisi päätynyt maan multiin hämäräperäisesti (Huom.). Kekkonen oli taasen sen vuoksi vallan kahvasta kiinni mahdollisimman pitkään, koska halusi estää Koiviston ja Sorsan valtaanpääsy, joka olisi tiennyt Suomen kokonaan liittämistä Neuvostoliiton etupiiriin. Koiviston.lopulta päästyä huipulle, suunnitelma meni plörinäksi kun Neuvostoliitto hajosi. Mutta sitten kuten tiedämme, tuli uusi unelma eeuun huomassa. Kekkosen ajan päättyessä, Suomi oli käytännössä velaton maa ja työttömyyttä vain nimeksi 40000 työreservissä olevaa. Koiviston aikana alkoi päinvastainen politiikka ja kurjistaminen, joka jatkuu edelleen. Kymmenen vuotta Koiviston aikaa, Suomesta tuli velkainen maa, yrityksiä kaatui puolimiljoonaa ja elintaso romahti, työttömyys kipusi puoleen miljoonaan.

Liisa Mariaporin esitelmä oli myös kiinnostava ja se kertoi millaisia huijauksia verotarkastajat tehtailevat. Hänen kirjassa kerrotaan virheellisen verotarkastusten määrän olevan 80 prosenttia! Hän sanoi että kirjassa oleva määrä on väärä... se on täydet sata!!! Se mikä tälläisen tulokseen johti, oli valtion ja verottajan toiminnan muuttuminen tulosvastuulliseksi. Palkkansa lisäksi, verotarkastajille alettiin maksamaan käräyttämistään yrityksistä nelinkertainen tulospalkkio ja tämä johti laittomuuksiin, jokainen yritys oli sen jälkeen veronkiertäjä. Oikeuslaitos valjastettiin pelkäksi kumileimasimeksi Korkeinta hallinto-oikeutta myöden ja kuvaavaa on, ettei Korkein hallinto-oikeus ole ottanut 50 vuoteen vastaan verovalituksia ja niiden oikaisua. Mariaporin kirja mikä kuvaa näitä verottajan käytäntöjä, julistettiin pannaan eli kiellettiin kokonaan ja hän itse sai neljä vuotta vankeutta joka muutettiin ehdolliseksi. Euroopan ihmistuomioistuin tuomitsi Suomen valtion ja vasta sen jälkeen Mariaporin kirja sai vapautuksen.

Mariapori hoksasi yhden mielenkiintoisen jutun koskien pien- ja keskisuuria yrityksiä joita ei huolita kolmen koplan työmarkkinapöytään keskustelemaan työsopimuksen yleisitovuudesta. Koska nämä pien- ja keskisuurten yritysten edustajat eivät ole mukana sopimuspöydässä ja fyysisesti läsnä allekirjoittamassa, heidän ei myöskään tarvitsisi noudattaa työ- ja yleissopimuksia. Jännää!

Kummankin kirjoittajan kirjat ovat olleet pannassa herra isoherran käskystä.
Viimeksi muokattu: 05.10.2015 14:39 Antero. Syy: tekstin fiilausta
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: Aragorn, kiinnostunut

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
05.10.2015 21:14 #28557 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Virkanimitysruletti
Suomalainen kulttuuri muistuttaa paljon kiinalaistakulttuuria siinä suhteessa, että on tiettyjä asioita, joista melkein kaikki valehtelevat kunnian takia.

Suomalainen on ylpeä suomalaisesta rehellisyydestä, joten täällä ei ole korruptiota, vaikka siitä on merkkejä kaikkialla.

Kiinalainen ei häpeile korruptiota tai pane pahakseen, että pahimmat rötösherrat listitään kerran sukupolvessa, koska se on kiinalainen tapa toimia ja hän on siitä ylpeä.

Sen sijaan hän ei myönnä, että Kiinan laivasto kävi amerikoissa ennen Kolumbusta, koska se kävi rehentelemässä voimallaan kaikkialla tunnetussa maailmassa paitsi Euroopassa, missä oli voimakkaampiakin laivastoja. Historiankirjoitusta ei olla peukaloitu, koska se ei kuulu tapoihin, mutta nykysissä historian kirjoissa siitä ei mainita ja vaikkapa asianosaisen amiraalin hauta täytyy etsiä itse jos halua nähdä hänen elämänkertansa omin silmin.

Näihin juttuihin ei auta se, että totuus paljastetaan, koska tilanne johtuu siitä, ettei sitä haluta myöntää todeksi. Pitää muuttaa kulttuuria ennen kuin jotain alkaa tapahtua.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
11.10.2015 09:45 #28634 : kiinnostunut
Vastaus käyttäjältä kiinnostunut aiheessa Virkanimitysruletti

Antero kirjoitti: Jyväskylässä 2011 kuvatut videot. Kannattaa katsoa. Heikki Urmas kertoo lähihistoriasta ja millaista kähmintää se on ollut (ja edelleen on ) erityisesti Kekkosen aikana ja sittemmin Koiviston aikana. 1960 - luvulla sossut nuoli seiiaan saappaita ja rahaa tuli rapakon takaa tavarana, joka muutettiin rahaksi myymällä se punakoneiston omistamien osuusliikkeiden kautta. Sorsan aikana nuolu suunta vaihtui itään koopeegeen rahamassille.. Puolue välitti (myi) tietoa idästä länteen ja lännestä itään. Jenkit eivät pitäneet Sorsasta, Etyk kokous oli jäädä torsoksi ja Gerald Ford saapumatta ellei Kekkonen olisi hajottanut Sorsan johtamaa hallitusta. Koiviston tavoite oli kasvattaa vasemmiston valtaa ja kannatusta, kansalaisista ja heidän etujen ajamisesta tämä ei paskapiitannut. Keijo Liinamaa sai tästä haukut Koivistolta kun toteutti väärää politiikkaa. Huhujen mukaan mies olisi päätynyt maan multiin hämäräperäisesti (Huom.). Kekkonen oli taasen sen vuoksi vallan kahvasta kiinni mahdollisimman pitkään, koska halusi estää Koiviston ja Sorsan valtaanpääsy, joka olisi tiennyt Suomen kokonaan liittämistä Neuvostoliiton etupiiriin. Koiviston.lopulta päästyä huipulle, suunnitelma meni plörinäksi kun Neuvostoliitto hajosi. Mutta sitten kuten tiedämme, tuli uusi unelma eeuun huomassa. Kekkosen ajan päättyessä, Suomi oli käytännössä velaton maa ja työttömyyttä vain nimeksi 40000 työreservissä olevaa. Koiviston aikana alkoi päinvastainen politiikka ja kurjistaminen, joka jatkuu edelleen. Kymmenen vuotta Koiviston aikaa, Suomesta tuli velkainen maa, yrityksiä kaatui puolimiljoonaa ja elintaso romahti, työttömyys kipusi puoleen miljoonaan.


Uusi tutkimuksiin perustuva kirja "Koiviston Aika" - Jukka Seppinen.

www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1444117433913.html

Mielestäni mielenkiintoisin - ja kovin - väite Heikki Urmakselta on se, että 1990-luvun alun lama olisi aiheutettu tahallaan ja tarkoituksena olisi ollut Suomen liittäminen sosialististen maiden talousjärjestelmään.

Miksiköhän SDP sitoutui niin voimakkaasti vahvan markan politiikkaan ennen vuoden 1987 eduskuntavaaleja?

pankkikriisi.blogspot.fi/2008/11/suomen-pankin-rooli.html

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
16.10.2015 15:00 - 31.05.2016 17:26 #28674 : kiinnostunut
Vastaus käyttäjältä kiinnostunut aiheessa Virkanimitysruletti
.
Viimeksi muokattu: 31.05.2016 17:26 kiinnostunut.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
16.10.2015 15:56 #28675 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Virkanimitysruletti
Se edellinen päivitysrypäs pani kaikki koulun koneet melkein jumiin koko aamuksi, joten eiköhän se ihan Mikkiksen syytä ollut.

Itte en saanut ohjelmia käynnistymään ollenkaan ennen kahvia vaan homma alkoi selkiintyä vasta uudelleen käynnistämisen jälkeen.

Kotikoneelle en sitä asentanut ollenkaan, koska Seiska on päättänyt, että muuta päivitystä ei tarvita kuin Kymppi ja se on jo tällä toisella kiintolevyllä.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
16.10.2015 20:03 - 31.05.2016 17:30 #28678 : kiinnostunut
Vastaus käyttäjältä kiinnostunut aiheessa Virkanimitysruletti
.
Viimeksi muokattu: 31.05.2016 17:30 kiinnostunut.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
16.10.2015 20:11 #28679 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Virkanimitysruletti
Mitä jos yrittäisi asentaa siihen hajonneeseen koneeseen vaikka Linuxin?

Wintoosallakin voi kokeilla, mutta se mitä Microsoft-maailmassa tapahtuu antaa viitteitä siihen suuntaan, että jotain muuta olisi hyvä olla varalla.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.228 sekuntia