Tuorein Halla-aho-kohu

Lisää
19.01.2012 17:00 - 19.01.2012 17:01 #11303 : juppe
Elikkä tuommoinen skanni leviää netissä ->Halla-aho kieltää sen olevan aito, mutta kertoo fyysisen kopion olevan Hesarin toimittajan hallussa.

hommaforum.org/index.php/topic,65326.msg901508.html#msg901508

Foorumin punkkarina Jukkis varmaan osaa sanoa jotain fiksua ja ehkä tunteekin jonkun, joka voi kertoa enemmän.
Viimeksi muokattu: 19.01.2012 17:01 juppe.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
19.01.2012 17:57 #11306 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Tuorein Halla-aho-kohu
Siltä varalta että Halla-aho on ansainnut Jukkiksen ikuisen vihan pieraisemalla hississä tai jotain sen suuntaista, täytyy kertoa mistä tässä oikeasti on kyse.

Skanni on täysin merkityksetön eikä sillä ole mitään tekemistä minkään kanssa, mikä selviä toimittajan alustuksesta.

Halla-aho sen sijaan on merkityksellinen. Hänhän on ponnistanut blogistanista jo Eduskunnan hallintovaliokunnan puheenjohtajaksi asti ja hänen uransa Eduskunnassa on vasta aluillaan. Ei hyvä.

Valtamediahan meillä päättää ketkä bloggaajat ovat tärkeimpiä ja vaikutusvaltaisimpia. Poikkeuksetta ne tukevat joko toimittajan tai toimituksen linjaa tai ovat täysin yhdentekeviä. Välillä julkaistaan oikein listoja Suomen luetuimmista blogeista. Niissä on lähinnä pissaliisojen trendiblogeja, joista yksikään ei kuulu Suomen luetuimpien blogien joukkoon, koska siihen kastiin ei muutamalla tuhannella käynnillä per kuukausi päästä.

Oikeasti luetuimpia ja vaikutusvaltaisimpia blogeja siteerataan kertomatta että ne ovat luetuimpia ja vaikutusvaltaisimpia, koska lukijat eivät saa päättää tällaisia asioita. Niinpä Kemppinen, Halla-aho ja kumppanit tuottavat helppoja uutisaiheita, mutta "luetuimpia" ja "vaikutusvaltaisimpia" blogeja pitävät tyhjäpäät, jotka parhaimmillaankin kertovat mitä yliopiston käytävillä tai puolueen nuorisojärjestön ryyppäjäisissä on pölötetty.

Vaikkei olisikaan Halla-ahon hengenheimolainen, hän on silti yksi meistä marginaaliin painetuista. Kansanedustajaksi pääseminen äänivyöryllä ei ole muuttanut tilannetta miksikään, sillä valtamedia määrää ketkä ovat marginaalissa.

Jukkiksen kirjatkin ovat marginaalissa ja pysyisivät siellä vaikka niitä ihmeen kautta myytäisiin miljoonia. Niiden vastapainoksi saisi valtavirtaa edustaa joku päivystävä dosentti, josta kukaan ei aiemmin ollut edes tietoinen.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
19.01.2012 17:59 #11307 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Tuorein Halla-aho-kohu
Ei mitään käsitystä puolustaudun sillä että tuo on joku speed-metalli fanzine, jota en olisi aikanaan lukenut. Kiinnostava juttu silti.
Tiesittekö että minäkin aloitin aikanaan urani tekemällä pari fanzinea vuosina 1983 ja 1985? Reteesti vaan konekirjoituspaperia, huopakynä ja sitten vaan valokopioliikkeeseen ja niittarilla yhteen. Se täytyy todeta kädet ristissä että toivottavasti ne eivät tule julkisuuteen. Mitä nuorena tekee, sitä vanhana saa katua.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
19.01.2012 18:11 #11308 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Tuorein Halla-aho-kohu
Tässä aiheesta lisää. Uutisen mukaan aitoa tekstiä. Haa, näinhän se on että mitä nuorena tekee, sitä vanhana katuu.
www.iltalehti.fi/uutiset/2012011915100430_uu.shtml

Toisaalta juttu on kyllä niinkin että nuo ovat fanzineita ja niihin kuului heitellä kaikkee mitä sylki suuhun tuo. tajunnanvirtaa ja kun ollaan junttihevi-bändissä, on itsestäänselvää mitä lauotaan. En minä tätä kohua nyt niin vakavasti ottaisi. Näkisittepä ne mun tekemät, huh.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
19.01.2012 18:27 #11309 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Tuorein Halla-aho-kohu
Tässähän ei ole lauottu mitään vaan on jätetty kysymyslappu palauttamatta, minkä johdosta jutun tekijä on keksinyt vastaukset itse, kuten hän alustuksessa mainitsee. Nyt siitä sitten revitään uutisia, mutta kukaan ei ole ottanut yhteyttä vastaukset keksineeseen Joni Solenmaiseen, jolla voi olla vähän selittämistä Halla-aholle. Jussihan ei ole niin leppoisa kuin teeskentelee.

Saman tien tätä itse keksimääni haastattelua voisi käyttää kohun aiheena:

Minä: Oletteko pedofiili, koprofiili vai himorunkkari?
Kari Kivelä: Täytyy tunnustaa, että olen noita kaikkia, mutta on minulla pahempiakin tapoja.
Minä: Myönnätte siis olevanne pedofiili.
Kari Kivelä: Kyllä, ja myös koprofiili ja himorunkkari. Ne pahemmat taipumukset olen päättänyt pitää salassa.

Tuosta saisi mainion lööpin Iltalehteen.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
19.01.2012 18:55 #11311 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Tuorein Halla-aho-kohu
Tässä on se juttu, että harva nykyään tietää mitä nuo fanzinet oli ja miten niitä tehtiin. Ei ollut ollenkaan tavatonta että tehtiin omia vastauksia tai lisäiltiin, poisteltiin tekstejä sen mukaan miten huvitti. Olen nähnyt sellaisiakin jossa bändijätkien naamat on leikattu kuvista irti ja liimattu johonkin pornolehdestä otettuun kuvaan. Eikä niistä kukaan pultteja ottanut, se kuului siihen kulttuuriin. ne oli alakulttuuria jossa kaikki tavallaan tunsi tai tiesi toisensa ja sen takia ne jutut on niin rajuja ja yliampuvia. Niitä ei voi käsittää nykypäivästä käsin.

Sen takia tästä tuleekin parin päivän kohu, kun näitä alakulttuurien juttuja tuodaan valtaväestön luettaviksi. Ei ne tajua sitä hommaa. Ne jotka on olleet mukana näissä fanzine-kulttuureissa, ne osaa ottaa kaiken omalla tavallaan.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
20.01.2012 06:28 #11313 : hiidenhirwi
Vastaus käyttäjältä hiidenhirwi aiheessa Tuorein Halla-aho-kohu
Kysymyspaperihan se oli hukassa. Vastaukset olivat kyllä saapuneet ja zinen tekijällä oli ollut vaikeuksia arpoa mikä aivopierahdus mahtoi kuulua mihinkäkin kysymykseen vastaukseksi.

Mutta eihän pointti olekaan kysymysten tai vastausten sisältö, vaan Halla-Ahon ja hänen tukijoidensa reaktio; väärennös!, kuvamanipulaatio!, en ole koskaan mitään-tyyppinen kieltäminen. Kuinka vaikeaa voi olla myöntää olleensa vatipäinen hevipoitsu nuorenpana ja myöhemmin tajunneensa. että nuorenmiehen hybriksessä lauotut typeryydet ovat typeryyksiä?

Ongelmalliseksi tämän zinegaten tekee Halla-Ahon kannalta se, että tämä sotii virallista Halla-Aho-saagaa vastaan lujasti ja kyseenalaistaa muutenkin kuvan jota "Mestari (kröhöm)" ylläpitää itsestään mielellään.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
20.01.2012 07:10 #11314 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Tuorein Halla-aho-kohu
Mulla on edelleen se vahva tunne, että tämä on niitä haastatteluja joita tehdään treenikämpällä siinä vaiheessa, kun on haettu isot säkit pussikaljaa. Mhää teen theistä jätkät jutun mun pienlehteheen…mikkäs nhe on ne teiä horoskhoopit..? Aamulla sitten lehdentekijä kattoo taskuunsa että mikäs paperi se tää on… ai niin.

Se että tästä mölinästä on sitten uutisarvoa nykypäivän tapahtumia vasten, kun katsoo sen sanamuotoja, on tietenkin äärimmäisen kiusallista ja todella huonoa tuuria. Toisaalta, tässä kannattaa aina vedota nuoruuteen ja tyhmyyteen joka ei olekaan välttämättä mikään tekosyy, kukapa ei nuori olisi ollut?

Vaistomaisesti ao. kiistää kaiken ja vetoaa muistamattomuuteen, eli tässä mielessä on jo oppinut jo ammattipolitiikon tavoille. Itselläni on kuva, että reagointi näin ammattipolitiikkomaisesti saattaa vain pahentaa asiaa. Toisaalta ymmärrän; onhan se tietenkin, että kerta toisensa jälkeen nimi tulee ilmi negatiivisessa yhteydessä.
toisaalta - ei tästä nyt ole kuin pieneksi tahraksi jo muutenkin mustassa maineessa ja tapausta ei kukaan muistakaan kuukauden päästä.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
20.01.2012 07:34 #11316 : hiidenhirwi
Vastaus käyttäjältä hiidenhirwi aiheessa Tuorein Halla-aho-kohu
Nämä ovat näitä ammattipoliitikon työn hasardeja. Aina löytyy joku tahra tai möläytys menneisyydestä, jota riepotellaan julkisuudessa. Kaiken kieltäminen kategorisesti on vain huonoa vahingonhallintaa ja kertoo kohteen herkkänahkaisuudesta lietsoen näin vain entistä nokkelampia hyökkäyksiä, kuten Halliksen tapauksessa on jo nähty.

Valheella on vain kovin lyhyet jäljet. Tarkoitan tällä Halla-Ahon myyttiä siitä miten liberaalista mamuttajasta on tullut "viiltävävän nokkela" nuiva kriitikko. Ja nyt sitten selitellään, kun on oikeasti oltu samaa mieltä jo pidempään. Melko absurdia sanoisin.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
20.01.2012 08:12 #11317 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Tuorein Halla-aho-kohu
Tuo neekeri-kysymys tuntuukin vähän irralliselta heitolta koko haastattelussa ja on pannut paljon mietintää väärennöksen puolesta. Erityisesti kun siinä on vielä korostettu Jussin nimeä erikseen.
Mulla on kuitenkin tunne, että siihen löytyy oiva selitys. Lehti on käsittääkseni tehty siinä vuoden 1991 nurkilla eli samaan aikaan kun junanvaunuista asteli ulos somalien kavalkadi. Neekerikysymys oli silloin ilmassa. Siitä uutisoitiin laajalti ja niitä näkyi tampereenkin katukuvassa. Kysymys orjakauppiaista liittyy silloiseen valtakunnan pääpuheenaiheeseen.

pahinta että juttu ei ollut ihan vitsi vaan herätti vahvoja tunteita. Sen takia lehdentekijäkin on eriyttänyt itsensä kysymyksestä, ja korostanut että se on haastateltavan mielipide.

Pidän itse lausumaa aitona. Aivan keksityssä haastattelussa ei sentään olisi Halla-ahon kotiosoitetta josta demon voi tilata. Kenenkään osotteita ei sentään pistellä ilman lupaa, siinä on se näkymätön rajalinja. Mun mielestä Halla-aho tekee nyt siinä isoimman virheen että kun lukee saitteja, niin hänen faninsa haluavat vilpittömästi uskoa mestarin syyttömyyteen, ja kääntävät puheenaihetta vaikka minne, tai kehittelevät salaliittoteorioita hänen puolestaan. Jos ja kun näin on sanottu, hän tekee faneilleen karhunpalveluksen, koska ”puolustuksen puheenvuoro” nojaa kestämättömälle teesille. Hän nolaa faninsa puolestaan jos varmistuu että näin on todellakin tullut lipsautettua.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
20.01.2012 08:44 #11318 : hiidenhirwi
Vastaus käyttäjältä hiidenhirwi aiheessa Tuorein Halla-aho-kohu
Todellisuudessahan tämä on taas yksi mitätön myrsky vesilasissa, mutta Halla-Ahon prinsessamaisuus saa toimittajat käymään kuumana. Itsekin 80-90luvulla punk-ja zineskenessä pyörineenä ja joitakin haastatteluja läpysköihin antaneena kokisin lähinnä hellyyttävänä, jos joku vaivautuisi jossakin yhteydessä lyömään jollain päättömyydellä, jonka olisin kirjoittanut yhtä älyttömään kysymykseen.

Hommalla mopo on vaan todella pahasti karannut käsistä ja salaliitot pöllyävät. Kannattaisi muistaa, että mestarikin on vain ihminen. vaikka on yliopistoja käyty ja kaikkea. ;)

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
20.01.2012 09:53 #11322 : Trolli
Vastaus käyttäjältä Trolli aiheessa Tuorein Halla-aho-kohu
Sanamuoto on niukka ja epämääräinen. Ehkä pelkkä vastauspaperi palautettiin, ehkä ei. Jos palautettiin niin kuka sen täytti? Oliko tosissaan? Oliko kännissä? Muistiko lehdykän tekijä kysymykset oikein?
Nyt pitää muistaa journalismin ensimmäinen pääsääntö 'just the facts, ma'am'. Tämä kohina on hyvä ehdokas vuoden uutisankaksi jollei joku toimittaja viitsi ottaa asioista selvää.

Tämä oli häiriköiden käyttöön tarkoitettu avoin nimimerkki, mutta ei ole enää.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
20.01.2012 10:54 #11323 : hiidenhirwi
Vastaus käyttäjältä hiidenhirwi aiheessa Tuorein Halla-aho-kohu
Ei tässä ole mistään uutisankasta kyse, vaan handusta lähteneestä henkilökultista joka aihuttaa muissa tarkoituksellista kiusaamista.

Itse koen nämä "kriitikot" ja "kukkahatut" lähinnä vaivaannuttavina turhasta valittajina, joilta jää lahjakkaasti näkemättä malka omassa okulaarissa. Mustavalkoinen ajattelu on yksinkertaista, mutta pitkään harjoitettaessa muuttuu se todella monimutkaiseksi, koska kaikelle harmaalla alueella tapahtuvalle on keksittävä mustavalkoinen selitys. Itsestäänselvyyksien ja vahinkojen kärpäsistä kasvaa helposti salaliittojen ja pahuuden härkäsiä.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
20.01.2012 15:36 #11329 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Tuorein Halla-aho-kohu

hiidenhirwi kirjoitti: Todellisuudessahan tämä on taas yksi mitätön myrsky vesilasissa, mutta Halla-Ahon prinsessamaisuus saa toimittajat käymään kuumana.
...
Hommalla mopo on vaan todella pahasti karannut käsistä ja salaliitot pöllyävät. Kannattaisi muistaa, että mestarikin on vain ihminen. vaikka on yliopistoja käyty ja kaikkea. ;)


Halla-aho on itse asiassa varsin taitava draamakuningatar ja hänen seuraajansa ovat tyypillisiä aatteellisia haahuilijoita.

Idea piilee siinä, että suuri osa ihmisistä on varsin himmeitä ja omahyväisiä. He tykkäävät elää fantasiamaailmassa, jossa he ovat fiksuja ja muut tyhmiä ja heille kuuluu paljon kaikenlaista ja muiden kuuluu palvella heitä. Johtaja on heille joku joka auttaa, tai on auttavinaan, heitä saavuttamaan tavoitteensa, ja koska asia on kovasti tärkeä, hänen ei pidä heikentää suoritustaan käyttämällä nättejä keinoja.

Halla-aho tölvii blogissaan vastustajiaan ja vetää herneen nenään kun häntä itseään loukataan. Joku pöljä kukkahattu menee yksinkertaiseen, eli pitää häntä neitinä ja kutsuu häntä tv-uutisissa "rotutohtoriksi". Se on virhe jota hän katuu lopun ikänsä, sillä blogissa ja tv-uutisissa pätevät erilaiset käyttäytymissäännöt. Blogi on luonteeltaan yksityinen eikä sitä tarvitse lukea jos siitä ei pidä, mutta tv-uutiset ovat tiedonvälitystä julkisimmillaan ja niille on asetettu paljon korkeammat tasovaatimukset.

Halla-ahon vastustajat ovat yhtä prinsessamaisia, koska heidän mielipidevaikuttajansa ovat pääosin peräisin samoista ympyröitä. Draamakuningattareksi heittäytyminen on tyypillistä akateemisesti koulutetuille henkilöille, joiden ei tarvitse pitää huolta kunniastaan, koska he ovat akateemisia ja siten kunniallisempia kuin muut.

Akateemisia piirejä riivaa tällä hetkellä ideologiaksi muuttunut suvaitsevaisuus, jonka aiheuttamat haitat näkyvät parhaiten lähiöissä. Akateemiset itse eivät niitä arkielämässä liiemmin kohtaa, ja media joko kertoo niistä heille heidän ideologiansa mukaisen version tai pimittää ne kokonaan. Ne jotka kohtaavat niitä enemmän, tarvitseva Halla-ahon kaltaisen eri mieltä olevan akateemisen johtajahahmon, joka tietää kuinka akateemiset ihmiset tappelevat työhuoneistaan ja apurahoistaan. Siitä on hyötyä kun ottaa heidän kanssaan yhteen mediassa ja politiikassa.

Koska akateeminen suvaitsevaisuus on todellisuudesta vieraantunut ideologia, aseet sitä vastaan löytyvät penkomalla netin uutistarjontaan Googlella. Osa hänen kannattajistaan, se jota kutsutaan halla-aholaisiksi, ei ole aivan tajunnut, että totuus on otettava huomioon jos haluaa korjata ongelmia, vaan luulee, että sen käyttäminen on jonkinlainen hämärä, mutta tehokas strategia, jonka Halla-aho on suunnattomassa neroudessaan keksinyt. Tämä poppoo ei ole kovin suuri, mutta se on kovaääninen ja kirjoittelee paljon nettiin.

Tämä on mielenkiintoinen ilmiö, johon kannattaa perehtyä. Siitä oppii kaiken tarvittavan ideologioista, koska sitä samaa hölmöilyähän se aina on. Valitse puolesi ja ota osaa.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
17.04.2012 16:44 - 17.04.2012 16:48 #12577 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Tuorein Halla-aho-kohu
Täytyy kyllä ihan aiheellisesti kysyä, oliko Halla-aho jollain lailla profeettamainen kun se sano päivälehtien tietoisesti kaivavan siitä kaikki karseimmat kuvat. tuli meinaan mieleen, kun oon pitkin päivää kattellu james hirvisaaren naamataulua.

todetaan nyt heti alkuun että enpä äijää ees tiedä entuudestaan. Pari vuotta sitten Porissa joku oli spreijannut talon seinään lauseen: James Hirvisaari - hieno mies!
Siitä aattelin että se on varmaan joku persujen kansanedustajaehdokas, joka on lohkonut jotain tyhmän rasistista. ajatusta kyllä korosti viereen väsätty hakaristi.
Sen koommin en oo miehestä ollut tietoinen, kunnes vasta tänään. Eikä oikeen kiinnostakaan sen luotsaama politiikka.

anyway, kun katselin sen kuvaa, siitä näkyi juuri sellainen vanha hölmö kun sen kuvittelinkin olevan. Lihava, vähän kömpelön tuntuinen hidastelija tuplalinssit päässään, jonka ryhdissä apinamaisia piirteitä. Liian vanha politiikkaan. Juuri sen oloinen jonka kanssa on ihan turha haastaa mitään älyllistä. Tuollaisten suusta tulee juuri noita "neekerit pitäs kaikki ajaa pois ja ...öh... työtä kaikille ja...tota... veteraanien arvostus tota sillee...nii.
mutta yllätys oli suuri kun kattoin sen kuvaa Wikipediasta. Kukaan ei voi kiistää etteikö komea kaveri, silmissä älykäs katse ja charmia olemuksessa. Onko nää kuvat ees samasta ihmisestä?

Liitetiedostot:
Viimeksi muokattu: 17.04.2012 16:48 Jukkis.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.191 sekuntia