Uusi virushoito - reseptorien imitaatio

Lisää
10.02.2014 15:25 #21608 : JohnnyDepp
Oli pakko kyllä tulla avautuun kun tarkistin asian ja oon keksiny uuden virusinfektioiden hoitotavan.

Joskus on hyötyä siitä, että ei opiskele vaan ajattelee. Nääs kun mietin tuota virusta ja sen hyökkäystä soluun ihan perusajatukselta, että kun se virus on kuitenkin kuollut ennenkuin valtaa solun isäntäkehossa ja sitten se solu muuttuu virustehtaaksi.

Niin rokotehan perustuu siihen, että ruiskutetaan vereen noita vasta-aineita (tosin nämä uudet rokotteet eivät ole tässä mi...elessä rokotteita, mitä tuo sana alunperin tarkoitti koska ne sisältävät nanokokoisia hermomyrkkyjä esim. alumiini tai elohopea "adjuvantteja") ja ei oikeastaan ole tällä hetkellä hoitoa siihen kun virus kerran on päässyt lisääntymään kehossa, ellei ole juuri noita vasta-aineita joko luonnostaan tai sitten ruiskutettu ihmiseen.

Virus kiinnittyy solun pintarakenteeseen tietynlaisen ottimen avulla, joka tunnistaa tiety reseptorit solun rakenteessa.

Rupesin miettimään, että miksi ei ruiskuteta vereen sellaisia pieni palikoita jotka ovat samanlaisia kuin nuo solun reseptoripalikat, jotka virus tunnistaa?

Tällä tavoin virus takertuisi tuohon palikkaan, joka on ruiskutettu vereen ja muuttuu siten vaarattomaksi.

Nuo palikat ovat niin pieniä sitten taas, ettei niitä näe kuin elektronimikroskoopilla joten ne eivät aiheuttaisi haittaa verenkierrossa ja jos ne valmistetaan jostain biologisesti netraalista aineesta joka hajoaisi itsestään elimistössä: olisi kyseessä varsin vallankumouksellinen tapa hoitaa virusinfektioita.

en.wikipedia.org/wiki/Capsid#Functions


Nykyiset hoidot perustuu siihen, että elimistössä on vasta-aineita jotka aktivoi immuunijärjestelmän.

Tämä oma tapani perustuu siihen, että tehdään koko viruksesta toimintakyvytön kokonaan tukkimalla sen "koura" jolla se tarttuu isäntäsoluun. Jolloin jos esim. immuunijärjestelmä on heikko, ei tarvita edes kehon toimintaa tähän vaan virukset "muurataan" umpeen.

Rokotteet ei estä lopulta mitään jos on ärhäkkä virus ja huono kunto mutta tämä hoitoni tehoaisi 100% varmasti ja ilman hankalia vasta-aineiden eristyksiä.

Aiheesta lisää olisi hyvä opiskella, että kun nuo infuenssatkin muuttuu joka kausi ja tarvitaan uusi rokote: muuttuuko tämä "viruksen" koura myös? Epäilen, että ei muutu koska sehän tarttuu aina siihen samaan isäntäsolun vastapalikkaan kiinni joten tämä olisi siinäkin mielessä varsin voitokas tapa hoitaa virukset.

Lueskelin nopeesti nyt läpi tuon HIV-hoidon niin se tosiaan perustuu siihen, että ei yritetä tuota virusta saada toimimattomaksi tällaisella "virusansalla" kuten eräs kaverini tän keksintöni jo lanseerasi.

Nuo kaikki perustuu siihen, että yritetään tehdä sen viruksen hyökkäykset tehottomiksi mutta miksi ei tosiaan yritettäisi tehdä koko virusta alunperin toimintakyvyttömäksi edes hyökkäämään?

en.wikipedia.org/wiki/File:HIV-drug-classes.svgTämä tosiaan tuli vasta mieleeni äsken, mutta asiassa tuli jo pientä keskustelua toisella foorumilla jonka kopsaan nyt tähän sellaisenaan koska se on avoin ja sen sisältö on julkista kaikille.

Myöskin haluan saada nimeni tästä keksinnöstä historiankirjoihin: jos patentti julkistetaan esim. netissä yleisesti, sitä ei voi kukaan patentoida, en edes minä itse (Henri Lentonen).

Minua hieman kismittää koko lääketieteen bisneskuviot kun pitäisi olla tärkeintä auttaa, eikä tehdä rahaa..Ari-Matti AutioMut siis sinun ehdotuksesi mukaan minun pitäisi alkaa joka kerta kun sairastun vetämään jotain ihme mömmöjä sen sijaan että käyn kerran pari elämässä ottamassa rokotteen vaarallisimpiä viruksia vastaan(siis niitä joihin on rokote) muutama sekunti sitten · Tykkää

Henri Markku Mikael LentonenKun epäillään, että on virusinfektio niin sitten ruiskutetaan. Jos nää blockauspalikat tehdään tosiaan vaarattomista aineista, tää olis ihan apteekkikamaa.

Ja jos puhkeaa joku iso epidemia, niin ei tarvii paniikissa ettiä vasta-aineita vaan voidaan rokottaa tällaisella aineella mikä toimii heti. Soluissa on erilaisia pinta-rakenteita riippuen ihmisen geeneistäkin, mutta ei niitä ihan tuhottomasti oo erilaisia.

Vaikka sairaus ois pitkällä jo niin tää hoito tehoais silti koska se tekee kaikki virusten lisääntymiset tehottomaksi: vaikeissa tapauksissa sitten vaan suoraan suoneen tiputuksella pari viikkoa näitä leegoja, kunnes kaikki virukset on tehty toimintakyvyttömiksi.

Parasta olisi vielä, jos se palikka ei ainoastaan joutuisi siihen kouraan vaan saisi sen viruksen aktivoitumaan ja virus yrittäisi vallata solun. Kun se kerran on se virus laukaissut itsensä, se kuolee ellei tuo perintöaines pääse solun sisälle.

Veressä nämä viruksen perintöainekset eivät aiheuta mitään vaaraa vaan elimistön omat huoltomekanismit hoitavat ne, kuten minkä tahansa perintöaineksen omistakin tuhoutuneista soluistamme. muutama sekunti sitten · Muokattu · TykkääOccupy CS!

ww-tigers.clan.su/

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
10.02.2014 16:47 #21610 : Antero
Vastaus käyttäjältä Antero aiheessa Uusi virushoito - reseptorien imitaatio
Yhteen aikaan toitotettiin ettei viruksia vastaan ole rokotteita ja niitä ei voi lääkkeillä parantaa koska lääkkeet eivät vaikuta niihin. Ainoastaan bakteereja vastaan voidaan tehdä rokote ja lääkitys. Yhtkkiä sitä sitten tulikin influessarokotteet virusperäisiin räkätauteihin. Ottaappa siitä sitten selvää kun rokotteet ovatkin alkaneet tehoamaan virusksiakin vastaan ja koko rokotehomma on mennyt sen suhteen ristiriitaiseksi. Ainut aine joka ainakin tehoaa viruksiin ja virusperäisiin keuhkosairauksiin on huoltoasemilta ostettava syylärineste, propyleeniglykooli jota myös sähköisissä höyrystimissä ja astmapiipuissa sekä elintarvikkeissa käytetään. Tästä on jopa tutkittua tietoa toisen maailan sodan jälkeen tehtynä. Eli näin simppelisti ajateltuna fingeborillinen kossu tai konu ryyppy pari kolme kertaa päivässä ja alkoholi tappaa kohtuudella otettuna bakteerit ja propyleeniklykooli höyryhengitettynä virukset...

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.104 sekuntia