Teslapiippu

Lisää
17.07.2014 15:44 - 17.07.2014 16:23 #23202 : Antero
Teslapiippu kirjoittanut Antero
Satuin hoksaamaan mielenkiintoisen ja melkoisen jutun Teslan torniin liittyen. Teslan piippu oli unelma joka ei koskaan toteutunut ja vei keksijänsä henkisesti romahduksen partaalle, omaisuuden ja mainekin sai kolauksen jonka seurauksena häntä alettiin pitää hulluna tiedemiehenä. Tesla oli pohtinut 1890 luvulla langatonta sähkönsiirtoa, jossa sähkö siirretään ilmatilassa ja maata pitkin ympäri maapalloa toisiin vastaaviin torneihin. Tavallisen kuluttajan ei tarvitse kuin nostaa piuha katolle ja tökätä toinen piuha maahan ja tupa on sähköistettu sekä valaistu ilman mitään turhia sähköpiuhoja ja nykyaikana ilman sitä helevetin kallista rahtimaksua. Teslan hanketta pidettiin haihatteluna ja pitkään on ollut se käsitys että sähkö kulkee voimalaitoksesta vain metallijohtimia pitkin kuluttajalle.


Itänaapurissa pari fyysikkoa alkoi tutkimaan Teslan langatonta sähkönsiirto menetelmää ja totesivat sen toimivaksi. Nyt siellä hanke on edennyt toteutus vaiheeseen ja tavoite on toteuttaa Teslan idea nykyisiä materiaaleja hyväksi käyttäen ja pienemmillä laitteilla. Voima langattomiin lähettimiin otetaan aurinkopaneeleilla. Karuna täytyy todeta Forttumin laittaneen sopivasti lankansa myyntiin ja rahastaneensa mukavasti 2,5 miljardia Ausseilta ja Kanadalaisilta kohta tarpeetomaksi jäävistä siirtopiuhoista.

Vuonna 1891 Nikola Tesla luennoi American Institute of Electrical Engineersin jäsenille New Yorkissa, ja siellä hän teki vaikuttavan näytöksen pitämällä kädessään loisteputkivalaisinta. Valaisimeen ei ollut liitettynä minkäänlaisia sähköjohtoja ja silti valaisin loisti kirkkaasti esittelyn aikana. Tesla selitti osallistujille että sähkö siirretään ilman kautta. Hän jatkoi spekuloiden, miten sähköä voitaisiin lisätä asteikolla ja tätä lähettettäisiin langattomasti laajalla alueella, ehkä jopa koko maapallon. Kuten usein oli käynyt Teslan esittelyissä, yleisö oli syventyneenä siihen mutta huuli pyöreänä ymmällään.

Pike 's Peaksin laboratoriossa Colorado Springsissä Tesla jatkoi työskentelyä vääntäen sähkömagnetismin salaisuudet ulos, tutkien edelleen langattoman sähkönsiirron mahdollisuutta. Testatakseen monia teorioitaan maan ja taivaan johtavuudesta, Tesla pystytti tätä varten 142-jalkaa korkean maston laboratorion katolle, jossa oli tolopan nokassa kuparipallo. Torniin kytkettiin poikkeuksellisen suuri korkeajännitteinen teslakäämi rakennuksen sisällä. Yöllä kokeilun jälkeen, yhden sekunnin ajan pimeydessä säteillä aavemaisen sininen humahdus ja Tesla määräsi hänen avustajansa täysin sähköistämään torni. Maisemaa alkoi valaisemaan useat salaman kaltaiset valot miljoonien volttien voimalla. Mahtava näytös päättyi äkillisesti, kun virta yhtäkkiä katkesi ja läheisen Colorado Springsin kaupungin valot sammui paikallisen voimalaitoksen generaattorin romahtaessa kuormituksesta. Mainittakoon että Teslan yksi avustaja oli suomalainen Arthur C. Aho ja jonka kirjoituksia löytyy netistä: www.rexresearch.com/aho/aho.htm

Teslaa itseään tämä vain innosti, maata voidaan käyttää sähköjohtimena ja kokeet antoi vahvistusta hänen epäilylle ionosfäärin johtavuudesta. Myöhemmissä testeissä hän pyrki valaisemaan lamppuja kaukaa. Joka tapauksessa Tesla tuli vakuuttuneeksi, että hänen unelmansa langattomasta sähköstä oli mahdollista.

Vuonna 1900 suuri kälttäri J.P. Morgan sai kuulla Teslan kokeista luettuaan artikkelin Centure Magazinesta, jossa Tesla kuvailee maailmanlaajuisesta suurjännite piippujen verkostosta jotka voivat jonain päivänä hallita säätä, välittää tekstiä ja kuvia langattomasti ja antaa kotitaloussähkön ilmakehän kautta kuluttajalle. Morgan tietysti innostui toivoen hyödyntää tulevaisuuden langattomasta tekniikasta ja investoi heti 150000 dollaria kehottaen Teslaa muuttamaan laboratorionsa Long Islandille ja rakentamaan koelaitos sinne. ”World Wireless Systeemin” Wardenclyffe piippu ja sen oman voimalan rakentaminen alkoikin seuraavana vuonna.


Joulukuussa 1901 rakentaminen alkoi, pahaksi onneksi kilpaileva tiedemies italialainen Guglielmo Marconi lähetti maailman ensimmäisen radiolähetyksen. Teslan sijoittajat olivat syvästi huolissaan tästä, huolimatta siitä että Marconi lainasi seitsemäntoista Teslan patenttia radioonsa. Vaikka Marconin suunnitelmat olivat huomattavasti vähemmän kunnianhimoisia, hänen laitteensa oli myös huomattavasti halvempi valmistaa. Työt Teslan piipulla jatkui, mutta samalla Tesla huomasi että tämä hänen kilpailijansa menestyi radiolla, mikä vähensi sijoittajien kiinnostusta paljon suurempaan langattoman sähkön projektiin.

Pohjimmiltaan Teslan maailmanlaajuinen langaton sähköverkko suunniteltiin "pumpuksi" hyödyntämään maan ja merien omia sähkökenttiä ja energialinjoja, johon samalla sekoittuvat luonnon telluuriset virtaukset. Samaan aikaan Wardenclyffe piipuista voisi lähettää raakaa energiaa taivasta kohti, 50 km korkeuteen osaksi sähkö-ystävälliseen ionosfääriin. Hyödyntää tätä energiaa asiakkaiden koteihin, joka varustetaan maadoituksella ja suhteellisen pienellä pallomaisella vastaanottimella katolla, mikä luo pieniresistanssinen polun sulkea jättiläinen Maan ionosfäärin piiriin. Merellä laivat voisivat käyttää samanlaista vastaanotinta saaden voimansa taivaalta ja maadottuen mereen. Sähkön lisäksi nämä virtaukset voivat kuljettaa tietoa pitkiä matkoja niputtamalla radiotaajuista energiaa sekä voimaa, aivan kuten nykyinen moderni teknologia lähettää nopeaa Internet-tietoa voimalinjoja pitkin.


Teslan hanke eteni vaivalloisesti, 1901 tuli pörssiromahdus ja materiaalit kallistui. Puisen 60 tonnia painavan tornin rakennustyöt jatkui ja sen päälle tuli 55 tonnia painava kuparinen lähetinosa. Italialaistyylinen päärakennus oli suunnitellut arkkitehti Stanford White ja tornin suunnitteli WD Crow, Whiten työtoveri . Rahoitus Teslan projekti saatiin vaikutusvaltainen teollisuuden ja muiden pääomasijoittajat . Suunnitelman alun tukena oli varakas JP Morgan joka oli sijoittanut 150.000 dollaria laitos (yli 3 miljoonan dollarin 2009 dollaria). Kesäkuussa 1902 Tesla siirsi laboratoriotoiminnan hänen West Houston Street laboratorioon lähelle Wardenclyffe. Wardenclyffe sijaitsee lähellä Shorehamin Posti toimistoa ja Shorehamin paloasemaa, osoite on Route 25A Shoreham, Long Island, New York. Wardenclyffe on jaettu kahteen pääosaan josta torni sijaitsi päärakennuksen takana. Aikoinaan tontin koko oli noin 200 hehtaaria (0,81 km 2). Nykyisin se on hieman alle 16 eekkeriä (65000 m 2).


Koordinaatit : 40 ° 56'51 0,3 "N 72 ° 53'53 0,5" W


Puuraamisen tornin korkeus oli 186 jalkaa (57 m) pitkä ja kupoli 68 jalkaa (21 m) halkaisijaltaan. Lähetin oli puolipallon muotoinen rakenne jota kutsuttiin kupoliksi. Stanfordin Whiten suunnitteli rakenteen sellaiseksi, että jokainen pala on otettava pois tarvittaessa ja vaihtaa tarvittaessa. Lähetin itse oli 200 kilowatin Westinghouse vaihtovirta generaattori. Tornin maaakseli upposi 120 jalkaa (37 m) syvälle maahan. Kuusitoista rautaputkea asetettiin peräkkäin 300 ylimääräistä jalkaa (94,4 m), jotta kone, Teslan sanoin "on kunnon ote maahan, niin koko maapallolla voi virrata." Päärakennukseen sisältyi laboratoriotilat, väline huone, pannuhuone, generaattori huone ja konepajan. Sisällä päärakennuksessa oli sähkömekaaniset laitteet, sähkö-generaattorit, sähkö-muuntajat, lasi puhallus laitteet, X-ray laitteita, Tesla kelat, kauko-ohjattava vene, putket, johdot, kaapelit, kirjasto ja toimisto.


Sijoittajat alkoivat vetäytyä Teslan hankkeesta ja siirtyivät rahoittamaan paljon yksinkertaisempaa Margonin radiota. 1903 rahat oli loppu ja Morgan käänsi selkänsä, kun Tesla oli selvittänyt miten jokainen voi saada langattomasti sähköenergiaa. Morgan vain kysyi miten hän tienaa sillä? Teslalla ei ollut selventävää vastausta siihen. Heinäkuussa 1904 Morgan ja muut rahoittajat päättivät etteivät he tarjoa mitään lisärahoitusta. Myös Teslan patentit vaihtovirtamoottoreista ja laitteista umpeutuivat ja sitä kautta ei rahaa enää tullut, vaikka hätäpäissään Tesla tarjosi teslaturbiinia ja keloja myytäväksi eri yrityksille. 1905 Teslan yleisölle esitetty markkinointi langattomasta sähkönsiirrosta epäonnistui ja tukijat olivat lopullisesti vetäytyneet ja osa toiminnoista jouduttiin sulkemaan. 1906 työvoimaa ja toimihenkilöitä jouduttiin irtisanomaan, silti osia rakennuksesta pysyi käytössä vuoteen 1907 saakka. Vuonna 1908 laitos suljettiin ja Tesla joutui hakemaan lainaa Waldorf-Astoria hotellin johtajalta George C.Boldilta, josta tuli rakennusten haltija. Käyttämättömänä ja huoltamattomana tornirakenne heikkeni samaan tahtiin, kuin Teslan talouskin. 1912 -1915 sijoittajat alkoivat tivaamaan miten he saavat investointejaan takaisin, Teslalla ei ollut antaa tähän heitä tyydyttävää vastausta. Lehdistö alkoi kirjoittamaan ”Miljoonan dollarin hulluudesta”, laitoksen päärakennus oli rikottu ja se oli joutunut ilkivallan kohteeksi. Romahdus Teslan tornille merkitsi hermoromahdusta myös Teslalle itselleen, johon myös saattoi vaikuttaa aikaisempi 1895 tapahtunut tulipalo Teslan laboratoriossa ja tärkeiden muistiinpanojen, laitteiden ja kokeiden tuhoutuminen. Wardenclyffe omaisuus siirtyi Astoria hotellin omistajalle George Boldille jolle Tesla oli velkaa 20000 dollaria (noin 400000 dollaria vuonna 2009 dollaria). 4 heinäkuu 1917, ensimmäisen maailmansodan aikana, torni purettiin kanssa dynamiitilla pamauttaen maan tasalle Yhdysvaltain hallituksen tilauksesta, joka pelkäsi Saksan vakoojien käyttävän sitä ja että sitä voitaisiin käyttää maamerkkinä Saksan sukellusveneille.

Ihan viimme vuosikymmenille saakka päärakennuksen on omistanut valokuvuksesta tuttu Agfa, joka toimintansa päätyttyä joutui puhdistamaan alueen raskasmetalleista. Vuonna 2013 suunnitelmissa on ollut Tesla-museon perustaminen sinne ja jota mm. Tesla sähköauton valmistaja on tukenut miljoonan lahjoituksella.


Sähköenergian siirto ilman johtoja


Tesla kela langaton lähetin US-patentti 1.119.732


Virtaava sähkövirta johtimen läpi kuljettaa sähköenergiaa. Maa on myös lähes pallomainen sähköjohdin. Sillä on sähkövaraus suhteessa ylempään ilmakehään joka alkaa noin 50 km korkeudessa. Kun sitä ladataan ja puretaan resonoimalla nopeasti peräkkäin tämä aiheuttaa vastaavan vaihtelun maapallon sähköstaattisessa varauksessa, tuloksena sähkövirran kulku ilman läpi maahan.

Tesla lähetin, sekä yhden ja kahden tornin muodossa on sähkökone, joka on suunniteltu erityisesti luomaan ja siirtämään maapallon sähkövaraus. Se tekee tämän vuorotellen lataamalla ja purkamalla tietyllä taajuudella, ajoittain muuttamalla maan sähköstaattisen varauksen. Yhteys maahan joko suoraan tai lauhduttimen kautta on välttämätöntä. Maadoitettu teslakela vastaanotin viritetään samalle taajuudelle kuin lähettin toisessa paikassa maan pinnalla, näiden kahden välille syntyy sähköinen virtaus ja vastaava sähköinen siirtymä tapahtuu ilmakehässä. Tämä virta voidaan käyttää vastaanottimessa ajamaan sähköä kuormaan, joka on siinä tapauksessa yksittäinen langaton vastaanotin maapallon sähkönsiirrossa, käyttäen vain pienen määrän energiaa.

Itänaapurin veljeksien langaton sähkönsiirto

Harrastajat sanovat tarvitsevansa noin 800000 dollaria rekonstruoida kuuluisa Wardenclyffe Tower kerran luonut Tesla itse toteuttaa ajatuksiaan ja löytää kaupallinen sovellus hänen ajatuksiaan pitkän matkan langaton energian siirto. Plehanov veljekset nostaa rahaa IndieGogo kickstarter. Kampanja kestää vuoteen 25 heinäkuu. Tähän mennessä projekti on onnistunut keräämään vain 2 prosenttia haluamasi summa (noin 18000 dollaria pois halutusta 800,000 dollaria kuin me julkaista tämän artikkelin). Tekijöiden mukaan hankkeen, kuten tänään kaikkien ihmisten sivilisaation sähköenergiaa voitaisiin kattaa yhdellä asennuksen aurinkopaneeli mitattuna noin 316 316 km (100000 neliökilometriä yhteensä) sijoitettu autiomaassa jossain lähellä päiväntasaajaa.

He uskovat vain kompastuskivi tällaiseen hankkeeseen on toimitus sähköenergian kuluttajille, kuten voimattomuus suoraan riippuu etäisyydestä lähetyksen.
Plehanov veljekset uskovat, että vain kokeellinen todentaminen teorian voisi auttaa alkuperäinen idea tullut todellisuutta. He myös sanovat, että heidän "luovaa tulkintaa" fyysisen ehdottama malli Tesla on jo vahvistettu "numeerinen simulointi HFSS ohjelmisto."


Tesla Tower: rt.com/news/170468-tesla-tower-rebuild-project/


Alkuperäinen Wardenclyffe Tower (myös puhuttu "Tesla Tower"), rakennettiin Nikola Tesla Shoreham, noin 100 kilometrin päässä New York, vuonna 1901-17. Se ei koskaan tullut täysin toimintakykyinen.

57 metriä korkea torni oli puusta ja kuparista ja sen jälkeen useita kokemuksia suorittaa transatlanttisen langattoman voimansiirto, sekä kaupallisen lähetystoiminnan ja langattomat puhelimet, torni purettiin vuonna 1917.

Leonid ja Sergei Plehanovin uskovat rakentamisen heidän "Planeetta energiansiirrin" olisi paljon kevyempi kuin Teslan laski yli 60 pelkiksi 2 tonnia - kaikki johtuu nykyaikaisia ​​materiaaleja käytetään puitteet ja ajan tasalla johtavat materiaalit. Luonnollisesti, asennus, voidaan varustaa kehittyneen elektroniikan.

"Olemme suoritettu perustavanlaatuinen tutkimuksia, toteuttaa laskennallisia malleja ja suunnitellut kaikki osat kokeen. Pystymme suorittamaan energian siirto-ja mitata tulokset. Onko se "global" kuin Tesla ehdotti? Tutkimuksen perusteella, että olemme jo tehneet - uskomme se on, ja me aiomme todistaa sen kokeellisesti ", tutkijat kirjoittivat.

Tutkijat aikovat toistaa Teslan kokeen syksyllä 2014.

Ja jos kokeilu toimii, tutkijat sanovat, että ilmaista energiaa maailmassa rajaton globaali energian siirto on mahdollista.
Still, on olemassa useita huomioita valtava aurinkopaneeli asennus ehdottama Plekhanovs. Sen lisäksi, että hyvin tuotanto aurinkopaneeleja, ainakin modernin teknologian tasoon, on todella vahingollista ympäristölle, tehokkuus tällaisen sähköntuotannon on edelleen hyvin alhainen .
Sen lisäksi, että tällainen tuotanto on hyvin kallista. Neliömetri aurinkopaneeli maksaa noin 200 dollaria. Yksinkertainen kertomalla summan ehdotettu 100000 neliökilometriä antaa meille upea summa 20000000000000dollaria, yli brutto BKT joko USA tai EU. Se on ilman infrastruktuuria. Ja vaikka tuotantokustannukset laskee useita kertoja, se olisi silti sanomattoman kallis, asiantuntijat sanovat.


Tornin piirustukset:
Lähteet:
Hanke: globalenergytransmission.com/index.php/en/vtem-home
Häiriottömään lukuun ja hakuun: www.proxy4free.com/list/webproxy1.html
Uutinen: www.treehugger.com/clean-technology/tesla-tower-project-wireless-energy-transmission-system.html
Uutinen: rt.com/news/170468-tesla-tower-rebuild-project/
Wikipedia eng: en.wikipedia.org/wiki/Wardenclyffe_Tower
Piirustukset (avoin hanke): globalenergytransmission.com/index.php/en/related-docs-en/37...esign-of-the-tower-s-framework-prototype
Kytkentä ja tarvikkeet: globalenergytransmission.com/index.php/en/related-docs-en/35...lementation-of-the-electrical-power-unit
cubanology.com/home/sciencesimple/2011/05/25/nikola-tesla-the-forgotten-genius/
Viimeksi muokattu: 17.07.2014 16:23 Antero. Syy: Tekstin fiilausta
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: Nico-Jeriko, Ansgarius

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
25.07.2014 16:41 - 25.07.2014 16:45 #23339 : Antero
Vastaus käyttäjältä Antero aiheessa Teslapiippu
Jatkoa Teslapiipulle, tein koosteen videotallenteistani vuodelta 2009, jolloin kokeilin miten ja miten helposti maasta ja taivaasta saadaan sähköä. Tämän jälkeen erilaiset maaperässä olevat virtaukset ja linjat alkoi kiinnostamaan todenteolla:


Viimeksi muokattu: 25.07.2014 16:45 Antero. Syy: tekstin fiilausta

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
08.10.2018 13:07 - 08.10.2018 13:34 #41736 : Antero
Vastaus käyttäjältä Antero aiheessa Teslapiippu
Televisiossa alkoi kutoskanavalla sarja Teslan "kuoleman säteestä" ja kahden jakson perusteella äijät tuntuu olevan hakoteillä. Mut ans kattoo loppua kohoren niin kaua kun jaksoja riittää.
Ensinnäkin Tesla ei kehitellyt mitään sädeasetta, ajatus on kaukana siitä. Hänen mukaansa säteen lähettäminen vaati valtavasti energiaa ja jo 20 mailin (n.35km) päässä sen hajonta oli niin suuri, ettei sen teho riittänyt kenenkään hengen viemiseen.

Teslan ideana oli puolustukseen tarkoitettu laite, jossa ilmatila ionisoidaan korkeaenergisillä hiukkasilla ja energia tuotetaan paikallisesti, jossa käytetään teslaturbiinia korkeapaineen luomiseen ja sen ulos puhalluksessa suuttimista, synnytetään sinne alipaineella tyhjiö. Teleforce niminen laite tarvitsee vähäisen määrän energiaa ja luo korkeaenergisiä hiukkasia maan tai kaupungin ympärille synnyttäen eräänlaisen kuplan, seinämän jota ei pysty ulkoapäin läpäisemään minkäänlainen uhka. Seinämä estää myös sisältä ulospäin menon, mutta antaa suojaa ulkoiselta uhalta.
Teleforce oli Nikola Teslan ehdotettu puolustusase, joka kiihdytti hiukkasia tai lohkoja materiaalista korkeaan nopeuteen tyhjiökammiossa sähköstaattisen repulsion kautta ja ampui ne sitten pois suunnitelluista suuttimista halutuihin kohteisiin. Tesla väitti saaneensa idean tutkittuaan Van de Graaffin generaattoria. Tesla kuvaili aseen kykenevän käyttämään maapohjaista jalkaväkeä tai ilma-alusten käyttöä varten.

Tesla kuvaili Teleforcen toimintaa vuonna 1934:

Laitteessani on hiukkasia, jotka voivat olla suhteellisen suuria tai mikroskooppisia pieniä, joiden avulla voimme välittää pieneen alueeseen suurilla etäisyyksillä miljoonia tuhansia kertoja enemmän energiaa kuin mahdollista kaikenlaisilla säteillä.

Monet tuhannet hevosvoimat voidaan siis välittää hiukan vähemmällä virralla, niin että mikään ei voi vastustaa niitä. Suutin lähettää keskitetyt partikkelien säteilyt vapaasti ilmalla, niin suurta energiaa, että ne tuhoavat laivaston, 10 000 vihollisen lentokonetta 200 mailin etäisyydellä puolustettavan kansakunnan rajalta ja aiheuttaa niiden putoamisen kuolleena hiukkasten jäljillä.

http://www.tfcbooks.com/images/books/tele/001.bmp


Kirjeessä, joka kirjattiin J. P. Morgan Jr: lle 29. marraskuuta 1934, Tesla kuvasi aseen:

Olen tehnyt viimeaikaisia ​​löytöjä arvokkaasta keksinnöstäni... Lentävä kone on kokonaan demonisoinut maailmaa, niin paljon, että joissakin kaupungeissa, kuten Lontoossa ja Pariisissa, ihmiset ovat kuoleman pelossa pommituksista. Uudet keinot, jotka olen täydentänyt, antavat ehdottoman suojan tätä ja muita hyökkäyksiä vastaan. ... Nämä uudet löydöt, jotka olen kokeillut rajoitetusti, ovat luoneet syvän vaikutelman. Yksi tärkeimmistä ongelmista näyttää olevan Lontoon suojelu ja kirjoitan joillekkin vaikutusvaltaisille ​​ystäville Englantiin toivoen, että suunnitelmani hyväksytään viipymättä. Venäläiset ovat hyvin innokkaita tekemään rajojaan turvallisiksi japanilaisilta hyökkäyksiltä ja olen tehnyt heille ehdotuksen, jota harkitaan vakavasti.

Vuonna 1937 Tesla kirjoitti käsikirjoituksen "Projektin taiteesta, joka keskittyy ei-dispergoivaa energiaa luonnollisen toiminnan kautta", joka koskee ladattuja hiukkaspalkkeja. Tesla julkaisi asiakirjan yrittäessään kertoa teknisen kuvauksen "superweaponista", joka lopettaisi kaiken sodan.

Tämä teos on tällä hetkellä Nikola Tesla -museon arkistossa Belgradissa.

Se kuvaa avointa imuputkea, jossa on kaasusuihkun suutin, joka mahdollistaa hiukkasten poistumisen, menetelmän hiukkasten lataamiseksi miljoonille voltteille ja menetelmän, jolla luodaan ja ohjataan ei-dispersiivisten hiukkasten virtauksia (sähköstaattisen repulsion avulla).

Teleforce mainittiin julkisesti New York Sunissa ja The New York Timesissa 11. heinäkuuta 1934. Lehdistö kutsui sitä "rauhan säteenä" tai "kuoleman säteenä". Ajatus "kuoleman säteilystä" oli Teslan termiin liittyvä väärinkäsitys, kun hän viittasi keksintöään "kuoleman palkaksi", joten Tesla joutui selittämään, että tämä keksintö ei käsitä mitään ns. "kuoleman säteitä". Säteitä ei ole sovellettavissa, koska niitä ei voida tuottaa vaadittavissa määrissä ja ne heikkenevät voimakkaasti etäisyyden kasvaessa. Kaikki New York Cityn energia, noin kaksi miljoonaa hevosvoimaa, joka muutetettaisiin säteiksi ja etäisyydeksi ammuttaisiin kaksikymmentä mailia, ei voi tappaa ihmistä. Hyvin tunnetun fysiikan lain mukaan säde hajoaisi niin paljon, että se olisi tehoton. Laitteeni lähettää korkeaenergisiä hiukkasia ...

Teslan ehdotus oli ainutlaatuinen tyhjiökammio, jossa yksi pää on avoin ilmakehään. Tesla loi ainutlaatuisen vakuumin (tyhjiön) ohjaamalla korkeanopeuksisen ilmavirran "pistoolin" kärkeen ylläpitääkseen "korkeaa tyhjiötä".

Tarvittava pumppaus operaatio toteutettaisiin suurella Tesla-turbiinilla.

Yhteensä komponentit ja menetelmät olivat:

Laite energian ilmenemismuotojen tuottamiseksi vapaassa ilmassa suuren tyhjiön sijasta kuten aikaisemmin.

Mekanismi valtavan sähkövoiman aikaansaamiseksi.
    
Toinen mekanismi, jolla voimistetaan ja vahvistetaan toisen mekanismin kehittämä voima.

Uusi menetelmä valtavan sähköisen vaimentavan voiman tuottamiseksi. Tämä olisi keksinnön mukainen projektori tai ase.

On sanottu, että varatut hiukkaset itsekeskittyisivät "kaasun purkaus suuttimen" kautta."

Tesla arvioi vuonna 1940, että kukin asema maksaisi enintään 2 000 000 dollaria ja olisi voinut olla rakennettu muutamassa kuukaudessa.

Teslan kuoleman jälkeen John G. Trump löysi 45-vuotiaan teleforce-laitteen osan vastuksen mittaamiseen tarkoitetun monidecadi-vastuslaatikon:

Elektroniikkapiirien prototyypissä laatikko on sellainen testauslaitteisto, jolla voidaan korvata tiettyjen passiivisten komponenttien eri arvojen vaihtaminen yhdellä muuttuvalla tuloksella. Vastusta, kapasitanssia ja induktanssia varten tehdään voimakentät, joiden arvoja voidaan kasvattaa inkrementaalisesti syöttämällä ja tuottamaan kosketuspisteiden kautta sarjan eri osista. Näiden laitteiden rajapinta koostuu tavallisesti soittimista tai säädettävistä nauhalaskureista, ja niitä käytetään piiriin ilman ulkoista virtalähdettä.

Marraskuussa 1934 Tesla yritteli (epäonnistuneesti) saada rahoitusta J. P. Morganin pojalta Jack Morganilta. Teslan ajatus siitä, että hänellä olisi mahdollisesti uudenlainen ase, ja hänen tarjouksensa antaakseen sen Kansakunnalle keinona ehkäistä tulevaa sotaa, katsottiin yhdeksi Yhdysvaltain diplomaatian hälyttävänä turvallisuusuhkana, jossa hänen hallituksensa ei ole samaa mieltä. Vuonna 1935 Neuvostoliitto maksoi Yhdysvaltain Amtorg Trading Corporationin kautta Teslalle 25 000 dollaria yksityiskohtaisten suunnitelmien, eritelmien ja täydellisten tietojen saamiseksi menetelmistä ja laitteista, mutta on epäselvää, onko fyysistä laitetta koskaan tuotettu. Tesla yritti myös saada rahoitusta laitteelleen vuonna 1937, lähettämällä paperille ("New Art of Projecting Concentrated Non-Dispersive Energy Through Natural Media"), jossa hän esitti suunnitelmansa Yhdysvalloille, Yhdistyneelle kuningaskunnalle, Ranskalle, Kanadalle ja Jugoslavialle.

Yhdistynyt kuningaskunta katsoi, että Teslan tarjous myydä laitetta heille 30 miljoonalla dollarilla, ehkä ajatuksella, että jopa heillä olisi super-ase, olisi varoitus Adolf Hitlerille, mutta he lopettivat kaiken kiinnostuksensa vuoteen 1938 mennessä.

Tämän ajanjakson aikana Tesla väitti, että häneltä oli pyritty varastamaan keksintö sanomalla, että hänen huoneensa oli joku saapunut ja että hänen papereitaan oli tutkittu, mutta varkaat tai vakoojat jättivät tyhjän käden. Hän sanoi, että ei ollut vaaraa, että hänen keksintöään voitaisiin varastaa, koska hän ei missään vaiheessa ollut laittanut mitään osaa paperille. Teleforce-aseen kaikki mallit oli hänen mielessään.

Vuonna 1937 hänen syntymäpäivänsä lehdistötilaisuudessa Teslalta kysyttiin hänen aseistansa ja hän väitteli siitä: "Mutta se ei ole kokeiltu ..." - Olen rakentanut, osoittanut ja käyttänyt sitä. Vain vähän aikaa kuluu, ennen kuin voin antaa sen maailmalle".

Vuoden 1940 syntymäpäivän lehdistötilaisuudessa 84-vuotias Tesla tarjoutui kehittämään aseensa Yhdysvaltoihin, mutta he eivät olleet kiinnostuneita.

Vuoteen 1937 mennessä oli selvää, että sota pian puhkeaa Euroopasta. Turhautuneina pyrkimyksissään herättää kiinnostusta ja rahoitusta hänen "rauhanpalkkiinsa", hän lähetti yksityiskohtaisen teknisen asiakirjan, jossa oli kaavioita, useille liittoutuneille kansakunnille, mukaan lukien Yhdysvallat, Kanada, Englanti, Ranska, Neuvostoliitto ja Jugoslavia. Nimeltään "New Art of Projecting Concentrated Non-Dispersive Energy Through Natural Media," paperi esitti ensimmäisen teknisen kuvauksen siitä, mitä nykyään kutsutaan varautuneen hiukkasen aseeksi. Kaikista maista, jotka saivat Teslan ehdotuksen, suurin kiinnostus tuli Neuvostoliitolta. Vuonna 1937 Tesla esitteli suunnitelman Amtorg Trading Corporationille, jota väitettiin Neuvostoliiton armeijaksi New York Cityssä. Kaksi vuotta myöhemmin, vuonna 1939, yksi suunnitelman vaihe testattiin Neuvostoliitossa ja Tesla sai 25 000 dollarin palkkion."

Viimeksi muokattu: 08.10.2018 13:34 Antero. Syy: kuva

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
08.10.2018 15:22 - 08.10.2018 15:39 #41738 : Storyan
Vastaus käyttäjältä Storyan aiheessa Teslapiippu
Suuri pyramidi oli anunnakien teslatorni, jonka korkeus oli n. 150m ja kärjessä on ollut todennäköisesti metallinen kupoli tms. Pyramidi muistuttaa monelta osin teslatornia. Nykyiset ns. akateemikot, joiden esi-isät asuivat pyramidin rakentamisen aikaan luolissa ja käyttivät iänikuisia kivityökalujaan kykenemättä minkäänlaiseen edistykseen, selittävät nyt pyramidien olleen hautoja, mikä on naurettava ajatus. Yhtään muumiota tai hautaa ei olla koskaan löydetty pyramideista.

Ihmiskunta ei ole koskaan edistynyt tai kehittynyt metsästäjä.keräilijöiden toimesta, vaan tämän superrodun anunnakien ja heidän luomiensa sivilisaatioiden kuten sumerien ja sumer-arjalaisten toimesta. Tämä vaan on totuus. Arjalaiset toivat metallikulttuurin Eurooppaankin, mutteivät suinkaan sekoittuneet metsästäjäkeräilijöihin kuin vasta pakon edessä ja asein alistettuina paavinvallan aikaan.

Teslakin joutui kamppailemaan innovaatioidensa vuoksi, tullen jopa leimatuksi hulluksi, joutuen vaihtamaan hotellia aika ajoin rahojen loputtua, niiden hulluksi leimanneiden jälkeläisten pönöttäessä nyt Teslan saavutuksilla "ihmiskunnan edistystä". Ei meillä olisi internettiäkään ilman Teslaa. Tesla oli sumerarjalaisten jälkeläinen, rh-negatiivinen vieläpä, eikä yksikään mk-taustainen pönöttäjä olisi koskaan kyennyt tekemään samaa mitä Tesla. Ihmiskunnan edistys on aina, poikkeuksetta aina tullut anunnakitaustaisista sumer-arjalaisten kulttuureista.

On äärettömän tympäisevää, että nämä hienot ja sivistyneet todelliset ihmiset joutuvat ylläpitämään apinahomidien kehittymättömiä laumoja ja yhteiskuntia, joissa heidät velvoitetaan opiskelemaan kouluissa apinahomidien mielipiteitä korkeakulttuurien historiasta "tieteenä" sekä apinahomidien ns. evoluutiotarinaa kaikkia koskevana, vaikka todisteet viittaavat ihan muuhun.

www.ancient-code.com/great-pyramid-giza-tesla-like-powerplant-created-thousands-years-ago/


Teslan ja Maxwellin tiede on kuitenkin antanut tämän vanhemman sivilisaation jälkeläisille mahdollisuuden päästä käsiksi tietoon, minkä katolinen apinahomidi- pedofiilikirkko ja apinahomidien laumat olivat sensuroineet paavinvallan tuloksena. Tuskin on sattumaa, että kehitys teknologian ja massatuhoaseiden suhteen on ollut huippunopeaa viimeisen sadan vuoden aikana.

Me Habirut Mahabharata- autenttinen kirja Suomen alueen asuttajien identiteetistä, historiasta ja kulttuureista niin Kemi-Egyptissä, vedalaisessa Intiassa kuin Suomenkin alueella.
Viimeksi muokattu: 08.10.2018 15:39 Storyan.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
30.10.2018 18:01 #42037 : Mr.Tesla
Vastaus käyttäjältä Mr.Tesla aiheessa Teslapiippu
Hieno teksti Storyan! Sepä tämänkin tekstin kirvoitti!

Edellinen katosi tuhkana tuuleen mutta periksi ei anneta!

Tässä videossa selostetaan messiaanisten juutalaisten nakökulma Annunakeista ja Nefilimeistä.
Niitäpä ilmeisimmin on olemassa. Monien kaverieni lähteitten kautta on asia varmistunut
myös muuta kautta. Nefilimit eli lisko-ihmiset. Kanadan puolustusministeri ja joku korkea armeijahemmo
kertoneivat Nefilimien syöneen pikkuvauvoja elävältä rituaaleissaan tai ravinnokseen.Seuraavassakin videossa eli Nephilim the Global greatest threat
kerrotaan näistä Nephilimeistä:

5. Mooseksen kirja 2:10 (The Emim used to live there—a great and numerous people, as tall as the Anakim.


Videossa on mielenkiintoista se, että Raamatusta löytyy muun muassa Annunakien kantaisä Anak:
Núm_13:33 We also saw there the Nephilim. (The sons of Anak are from the Nephilim.) We seemed like grasshoppers in our eyes as well as theirs!”

Videossa käydään läpi missä kohdin Nefilimit ilmestyvät kuvaan:

Gén 6:1 Kun ihmiset alkoivat lisääntyä maan päällä ja heille syntyi tyttäriä,
Gén 6:2 huomasivat Jumalan pojat ihmisten tyttäret ihaniksi ja ottivat vaimoikseen kaikki, jotka he parhaiksi katsoivat.
Gén 6:3 Silloin Adonai sanoi: "Minun Henkeni ei ole vallitseva ihmisessä iankaikkisesti, koska hän on liha. Niin olkoon hänen aikansa sata kaksikymmentä vuotta."
Gén 6:4 Siihen aikaan eli maan päällä nefilimejä, ja myöhemminkin, kun Jumalan pojat yhtyivät ihmisten tyttäriin ja nämä synnyttivät heille lapsia; nämä olivat noita muinaisajan kuuluisia sankareita.
Gén 6:5 Mutta kun Adonai näki, että ihmisten pahuus oli suuri maan päällä ja että kaikki heidän sydämensä aivoitukset ja ajatukset olivat kaiken aikaa ainoastaan pahat,
Gén 6:6 niin Luoja katui tehneensä ihmiset maan päälle, ja hän tuli murheelliseksi sydämessänsä.
Gén 6:7 Ja Adonai sanoi: "Minä hävitän maan päältä ihmiset, jotka minä loin, sekä ihmiset että karjan, matelijat ja taivaan linnut; sillä minä kadun ne tehneeni".
Gén 6:8 Mutta Nooa sai armon Adonain silmien edessä.

Videossa myös kerrotaan Venäläisen ministerin kännissä kertoneen heidän iskeneen ydinaseella veden alla Fukushimaassa.
Se on ne kälttärit, jotka näemmä vain saavat plutoniumia tuottaa? Mitä tuo kälttäri muuten tarkoittaa?
Nefilimejä ja Annunakeja?

Meidän pöhkö Vatikaanin väärentämä "kansanraamattumme" väittää Jumalan nimeä Herraksi. Siksilpä sen muutin aitoon
Tree of Life - Raamatun muötoon. Se on parhaiten käännetty messiaanisten juutalaisten toimesta. Vihdoin!

Baal tarkoittaa Herraa. Siis sitä on kirkkokansa ylistänyt veriuhri-Baalia.
.
Baal = Herra, Mestari, Omistaja tai Isäntä.

Baal-peor:ille "pannulla" kiehutettiin esikoiset joka perheestä. Ei ihme Adonai määräsi tämän oman kansanmurhaa
suorittavan kansan hävitettävksi. Kuvassa juuri uhrataan esikoista.

Kun tätä Raamatun Jumalan nimeä muutettiin oli 24 arvovaltaista päättäjää koolla. Yksi vastusti. 23
äänesti puolesta. Noh sitten nämä lähtivät Punaisen Ristin bussilla Ouluun talvisodan aikaan ja
a´vot! Tuli taivaalta rangastus! Neuvostoliittolainen punatähti-hävittäjä hoksasi bussin ja näki ison
punaisen ristin mutta siitä huolimatta päätti pudottaa pommin niskaan. Kaikki kuolivat.
Mies, joka ei ollut uskaltanut koskea Raamattuun oli jäänyt pois tästä kuljetuksesta ja ainoana
selvisi.

Videossa kerrotaan myös mihin kultaa oikeasti pitäisi käyttää Adonain Sanan mukaan.
Messiaanisessa yhteisössä Kiinassa joutui pastori Veli Taivaallinen keskitysleirille noin 1990
ja vaimo oli maaseudulla ahdingossa lasten kanssa ja olisi kuollu.
Kuitenkin kasvoivat kasvit viisinkertaisiksi pituudeltaan ihan
yhtäkkiä ja vaimo selvisi.

Meillä on laboratoriossa ollut aikamoista aikaa. On ollut tuon jesuiittaorganisaation tekemää hallaa
edestä ja takaa, ylhäältä ja alhaalta. Suomen "oma" tiedustelupalvelu on täysin tuon Amerikan
jesuiittaklubin kontrollissa kuten on koko Yhdysvallatkin ja meidän omat päättäjämme myös ja tilanne ei tule muuttumaan.
Jesuitta tarkoittaa "korkeampi kuin Jeesus" tai
"arvollisempi kuin Jeesus". Iittala siis tarkoittaa "arvollisempi paikka kuin muut". Semmoinen paikkahan
jossain Suomessa on.

Jokainen CIA:n likaisten temppujen kirjan tempuista melkein on jo käyty läpi mutta mikään ei saanut
päätäni käännettyä. Ei edes murhayritykset.

Jos ihmetellään mitä poliitikot pelkäävät on se tuo jesuiittain varjohallituksen salaiset "poliisit".
Jesuiitat kantavat arvonimeä "salamurha prinssit". Tuon nimen saamiseksi täytyy jo vähän tehdä
pahaa enemmän kuin kadun ählämi-kiihkoilijat. Sama jesuiittaorganisaatio oli jo Neuvostoliitossa
ja heidän logossaan komeili jesuiittain tunnukset ja punainen väri.

Paavinvallan mukaan Adonai antoi Pietarille (oikea nimi Kefa, juutalainen nimi) punaisen viitan.
Punainen tarkoittaa lupaa vuodattaa ihmisten verta. Tästä löytyy maalauskin Vatikaanissa.
Hienossa maalauksessa "Herra" ojentaa Pietarille tämän viitan. Korjatkaa jos referoin väärin...

Kuka sitten tätä koko ihmeellistä showta pyörittää on se tämän super-entiteetin johtohahmo.
musta paavi eli jesuiittain ylivoimainen (superior) kenraali.
Hän se on tällä hetkellä mukana luomassa näitä kymmentä maatonta kuningasta. Maaton kuningas eli
pankkiiri; omistaa osuuksia sieltä-täältä,.


Apo 17:12 Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ovat kymmenen kuningasta,
jotka eivät vielä ole saaneet kuninkuutta, mutta saavat vallan niinkuin kuninkaat yhdeksi hetkeksi pedon kanssa.

Netissä on pdf nimeltä
network of global corporate control

Siinä analysoidaan rahamaailmaa. Kaikki pankit omistavat ristiin toisensa ja muodostavat
voittamattoman super-entiteetin.

Tässä tämä tällä kertaa. Pitäkee lippu korkealla kamut!
Arvostan teidän kirjoituksianne. Täällä on paras data ja kaikista kiinnostavin stuff
täysin ylivoimaisesti.
Liitetiedostot:
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: Storyan

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
30.10.2018 19:05 #42042 : Antero
Vastaus käyttäjältä Antero aiheessa Teslapiippu
Kälttäri on huijari tarkoittaen omaa etua ajavaa koijaria ja yhteiskunnassa vaikutusvaltaista jopparia eli henkilöä joka ostaa, myy, harhauttaa ja varastaa puhuen ku ruuneberkki puppua.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
31.10.2018 21:50 - 31.10.2018 22:29 #42059 : Storyan
Vastaus käyttäjältä Storyan aiheessa Teslapiippu

Teslapiippu: 5. Mooseksen kirja 2:10 (The Emim used to live there—a great and numerous people, as tall as the Anakim.


Videossa on mielenkiintoista se, että Raamatusta löytyy muun muassa Annunakien kantaisä Anak:
Núm_13:33 We also saw there the Nephilim. (The sons of Anak are from the Nephilim.) We seemed like grasshoppers in our eyes as well as theirs!”


Uskonnolliset fanaatikot ovat värittäneet Nephilimit vauvoja syöviksi monstereiksi, mutta Raamattu ei kerro tällaisesta. Etymologisesti he olivat Ne- Pii-Lima. Jerusalem oli Se-Lima ja mm. Melkisedek oli samoja anunnakeja/Nephilimejä. Muinaiset sumerit ja sumerarjalaiset tunsivat piin arvon, olivat muutenkin matemaattisesti edistyneitä, kuten esim. suuresta pyramidista ajalta n. 10500 eaa. voi päätellä. Sen jälkeen rakennustaito laantui pikkuhiljaa, eikä sitä edes koskaan esiintynytkään metsästäjäkeräilijöiden keskuudessa. Pii viittaa paitsi piin arvoon, myös silikoniin. Muinaiset anunnakien esi-isät olivat kenties piielämänmuotoa edustavia, ei hiilipohjaisia kuten ihmiset ja muu elämä maapallolla. Tiedemiehet ovat kyenneet luomaan hiili-piiyhdisteitä ja -ketjuja, joten tuo muinainen "luominen" oli todennäköisesti geneettistä manipulaatiota ja kehitystä hiililajeihin, mitkä sopivat maan kokoon ja oloihin. Sumerien kirjoitusten mukaanhan anunnakit olivat alunperin muualta avaruudesta tai "taivaalta tulleita".

Anak oli alunperin Nakki tai Naki, ja Kalevalassakin on mainintoja näkeistä. Näkki.

Enki, joka on Raamatun saatana, ylitti valtuutensa tämän "luomisensa" kanssa. Tarkoitus oli lähinnä luoda alkeelliseen työhön kykeneviä lisääntymiskyvyttömiä apinaihmisiä, mutta luvattomasti kehitetty apinaihmisten lisääntymiskyky ja kaikennäköisiä ja -tapaisia olioita muodostui siinä sivussa...Suomenkin alueen magneettikartoissa näkyy mm. lintumies, jolla on miehen kasvot ja pää, mutta linnun vartalo ja sillä on muna vieressään. Tämä ei ole mielikuvitusta.


Tässä on muinainen jättiluomus, fossiili Suomen kallioperässä. Enemmän täällä pironeresearch.com/2018/03/06/proterozoic-aliens-and-creation/

Mitä tulee ihmisuhraamiseen jne. se oli Lähi-idän immeisten tapoja. Anunnakien ja sumerien Mesopotamiassa tätä "keittelyä" tms. ei esiintynyt. Profeetat ja Jahve hiiltyivät pahemman kerran kun arjalaiset omaksuivat paikallisia tapoja tai kun edes muodostivat seka-avioliittoja. Myöhemmässä vaiheessa Esra lähettikin kansan tuella kaikki seka-avioliittojen lapset ja vaimot pois Juutin maasta.

Mitä tulee Vatikaanin paavinperkeleisiin ja jesuiittoihin, niin jälleen on Vatikaanin tiloista löydetty luita. Paikka kuului aiemmin juutalaiselle liikemiehelle, joka oli ollut fasistipuolueen jäsen. Vatikaanin kellareista löytyy luita varmaan enemmänkin. yle.fi/uutiset/3-10485957

Samat tahot kabbaloineen ja Lontoon-Cityineen sensuroivat Teslaakin, että ei aihe lopulta kovin kauas mene..

Me Habirut Mahabharata- autenttinen kirja Suomen alueen asuttajien identiteetistä, historiasta ja kulttuureista niin Kemi-Egyptissä, vedalaisessa Intiassa kuin Suomenkin alueella.
Liitetiedostot:
Viimeksi muokattu: 31.10.2018 22:29 Storyan.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.357 sekuntia