Miltä tuntuu?

Lisää
07.07.2017 04:22 #37381 : Antero
Miltä tuntuu? kirjoittanut Antero
Miltä tuntuu olla kuolevan kansan lapsi?
Miltä tuntuu olla ainutlaatuinen ja harvinainen?
Miltä tuntuu olla lajinsa viimeinen?

Maailman väkiluvun noustessa 7500 miljoonaan suomensukuisia on vain alle 7 miljoonaa, alle 0,1% maailman väestöstä. Meistä viitisen miljoonaa asustaa Suomessa.

Väestömme vähäisyyttä voidaan verrata harvalukuisena pidettyyn juutalaisväestöön, jonka koko on yli 14 miljoonaa, yli kaksinkertainen määrä meidän väkimääräämme nähden.

Suomalaisten syntyvyys on romahtanu 1850-luvun tasolle, jolloin maamme väestömäärä oli alle 2 miljoonaa. Syntyvyytemme on pudonnut nyt jopa Euroopan erittäin matalan syntyvyyden keskiarvon alapuolelle.

Kansa, jolla ei ole lapsia on kansa ilman tulevaisuutta. Mikään kysymys maamme kulttuurissa tai politiikassa ei ole yhtä keskeinen ja tulenpalava kuin kysymys kansamme jatkuvuudesta.

On turha pohtia sotea, maakuntamallia, Venäjän uhkaa, talouspolitiikkaa tai EU:ta, jos maassamme ei jatkossa tule olemaan väestöä, jota varten maatamme rakennetaan. Jos me emme saa kansamme syntyvyyttä nousemaan sille tasolle, että me olemme jatkossakin olemassa, kaikki muu on turhaa.

Avautuuko eteemme monen jo kadonneen kansan kohtalo; olemmeko me suomensukuisten kansojen viimeinen henkäys pohjoisen lakeuksilla? Onko fenno-ugrien viimeiset loitsut loihittu, jäämmekö me vain ohimeneväksi lehdeksi historian suuressa kirjassa? Kenelle tätä maata rakennettiin ja kenen puolesta sotaveteraanit tekivät suurimman uhrauksen?


www.nykysuomi.com/index.php/2017/07/06/nakokulma-kuolevan-kansan-lapsi/


Vituttaako vaiko panettaako edes?

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
07.07.2017 10:03 - 07.07.2017 10:06 #37384 : koizilla
Vastaus käyttäjältä koizilla aiheessa Miltä tuntuu?
Suomalais-ugrilaisia kansoja on kuitenkin maailmalla paljon olemassa. Suomihan vois säätää lain, että tänne voi tulla kävelemällä mamuks, jos haluaa, tai edustaa jotain suomensukuista. Nythän tänne kävellää mamuks noista afrikan maista, ja kotouttaminen suurilta osin lähes toivotonta. Ja tätä invaasiotahan just perustellaan sillä, että kun meitä ei oikein enää ole nimeksikää. Mutta mitäs järkeä meitä somaliaks muuttaa tulevaisuudessa, jos kerran jotkin omat kansatkin elää yhtä huonossa asemassa tuolla jossain. Autettas heitä ensin.
Viimeksi muokattu: 07.07.2017 10:06 koizilla.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
25.07.2017 00:57 #37524 : Antero
Vastaus käyttäjältä Antero aiheessa Miltä tuntuu?
Miltä tuntuu, kun tälläinen tulee yhdellä pyörällä kaupan pihassa kohti?


Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
09.08.2017 09:23 #37614 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Miltä tuntuu?
Musta tuntuu siltä että näitä outoja säitä, joita ei oo kun pari kertaa vuossadassa, on niin paljon erilaisia, ettei siihen vuossataan paljon muuta mahukkaan. Ei niitä muuten vois olla koko ajan jossakin.

Tää olis helppo kirjan aihe yritteliäälle rajatieteilijälle. Ei tarviis kun kattoa historiasta, mitä valtavirta milloinkin on vouhottanu, ja tutkia vähän jotain tilastoja.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
14.02.2019 18:08 - 14.02.2019 18:10 #42905 : Antero
Vastaus käyttäjältä Antero aiheessa Miltä tuntuu?
Miltäs tuntuisi jos valtiovalta pläjäyttäisi kerralla 35 000:n lainan jonka ehtona on vähintään yhden lapsen tekeminen kolmen vuoden sisällä. Kahden tekemisestä lainan takaisin maksu puolittuu ja kolmannen jälkeen lainaa ei tarvitse maksaa lainkaan takaisin. Tämän lisäksi lapsilisä tulee kuten nykyisinkin:

. Edistääkseen maansa kotileipoista väestönkasvua, on Unkarin pääministeri Viktor Orbán kehittänyt nerokkaan kannustimen nuorille perheille. Tai erityisesti rouville, jos ollaan oikein tarkkoja.

Unkari antaa jokaiselle naimisiin menevälle alle 40-vuotiaalle unkarilaiselle naiselle yli 31.000,- euron kokoisen valtion lainan.

Lainaehdot ovat erittäin joustavat ja ne muuttuvat sen mukaisesti, miten perhe kasvaa ja kehittyy. Laina raukeaa maksettavaksi kolmen vuoden kuluessa, mikäli avioparille ei synny lasta.

Jos avioparille syntyy toinenkin lapsi, vähennetään jäljellä olevasta lainaerästä kolmannes.

Mikäli lapsia syntyy kolme, lainan maksu raukeaa kokonaisuudessaan.

Näin Unkarissa


Lähde MV
Viimeksi muokattu: 14.02.2019 18:10 Antero. Syy: Tekstin fiilausta

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
14.02.2019 19:38 #42906 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Miltä tuntuu?
Nyt tuntuu hyvältä, koska EU on näköjään saanu sen linkkiveron aikaseks. Uutiset katoaa Google-hausta ja kaikki vaihtoehtoset lähteet saa lisää huomiota.

Erityisesti ilahduttaa se, että vajakit onnistu tekeen tän samaan aikaan kun ne on teeskennelly olevansa hirveen huolissaan valeuutisista. Tyhmyyskin voi olla arvokas lahja jos sitä on siunaantunu tarpeeks paljon.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
15.02.2019 01:06 #42907 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Miltä tuntuu?
"Sipilän syntymättömät" kuten termi kuuluu. Tietynlaisen tuhopolitiikan väistämätön seuraus vaikka perimmäisiä syitä väestökadolle on haettava yhteiskuntarakenteista. Iso syy on tietenkin että kun tekee mukulaa on sille tarjottava säälliset olosuhteet seuraavaksi 20 vuodeksi eli tarvitaan tietty tulotaso. Ironisesti sen voi hankkia vain koulutuksella joka kestää hedelmällisimmän iän ylitse.
On helppo nähdä että markkinaliberalismi on ollut tähänastisista tehokkain syntyvyydensäännöstelijä.Minne se onkaan rantautunut, alkaa syntyvyys välittömästi laskea - jopa lapsirakkaissa katolisissa maissa. Kyllähän tuon ymmärtää. Itsekukin kun voi menettää työpaikkansa - joka on kaiken perusturvallisuuden ydin - koska tahansa ja jos päällä on asuntolaina ja lastenhuoneen remontti niin siinähän sitä ollaan... varsinkin kun väistämättä joutuu hakemaan alemman tason työpaikkaa joka vuorostaan johtaa koronkiskurifirmojen velkakierteeseen. Tätähän se on.

Minä kun osaan aina itteeni ilmaista provoovasti toteen vaan että suuret ikäluokat ilmaantuivat väistämättä silloin kun vihdoin viimein vasemmisto sai vallan ja alkoi välittömästi luoda työväestölle perusturvaa elinikäisten työpaikkojen, halpojen aravalainojen ym muodossa. Se näkyi ja kuului syntyvyysluvuisssa. Ja tämä systeemi kesti jopa läpi e-pillereiden aikakauden. mutta kun sosiaalidemokraatit oikeistolaistui ja meillä on ollut porvaripuolueet vallassa vuosikymmeniä niin ihmekö tuo että syntyvyys laskee kunnes loppuu kokonaan. Varsinkin kun puhutaan oikeistolaisuuden markkinaliberaalista suuntauksesta jonka armoton messias esim Sipilä on henkeen ja vereen. Ne Sipilän syntymättömät.

On toki muitakin syitä mutta tämä on se yhteiskuntapoliittinen agenda että kun ihmisten perusturvallisuutta keikuttaa riittävästi niin kaikki palautuu biologiaan. Niin ne nisäkkäätkin hädän tullen syövät poikasensa.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
17.02.2019 22:19 #42915 : Antero
Vastaus käyttäjältä Antero aiheessa Miltä tuntuu?
Miltä tuntuu asua eurostoliitossa ja kuka enää kaipaa neuvostoliittoa. Soros on kovin huolissaan että tämäkin savijaloilla seisova maankolkka menee perseelleen kun ihmiset eivät herää. Omaa syytään lieroille, mitäs syyttävät tuutin täydeltä tajunnanvirtaa laajentavia etteivät ihmiset varmasti herää tähän täysin mätään systeemiin:

.George Sorosilta hyytävä varoitus: ”Jos he eivät herää, Euroopan unioni kaatuu samalla tavalla kuin Neuvostoliitto”


uutiskirje.uusisuomi.fi/go/1570784-253260-10566430

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
18.02.2019 06:56 #42916 : juppe

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
18.02.2019 11:48 - 18.02.2019 12:02 #42917 : Antero
Vastaus käyttäjältä Antero aiheessa Miltä tuntuu?
Miltä tuntuu kun valtion kautta omistamasi omaisuus valuu pikkuhiljaa kaikessa hiljaisuudessa kälttärien taskuun? Vituttaako vituttaako kuuntelen?

. FI SV
Valtio siirtää Altia-omistuksensa Vakeen
Valtioneuvoston viestintäosasto 7.2.2019 18.00
Tiedote 75/2019

Suomen valtio on tänään 7.2.2019 luovuttanut oman pääoman ehtoisesti apporttina kaikki omistuksessaan olevat Altia Oyj:n osakkeet Valtion kehitysyhtiö Vake Oy:lle. Osakkeiden lukumäärä on 13 097 481 kappaletta ja se vastaa 36,24 prosentin omistusosuutta. Altian omistajaohjaus säilyy valtioneuvoston kanslian omistajaohjausosastolla.

Valtioneuvosto tiedotti 5.12.2018 päätöksestä siirtää Neste Oyj:n, Posti Group Oyj:n, Vapo Oy:n ja Nordic Morning Group Oyj:n osakkeita Vakeen. Samalla kerrottiin, että tuolloin tehtävien välittömien siirtojen lisäksi muita omistajapoliittisessa periaatepäätöksessä pdf 416kB 13.5.2016 nimettyjä omistuksia tullaan siirtämään Vakeen mahdollisimman pian.

Lisätietoja: ylijohtaja, osastopäällikkö Kimmo Viertola, p. 050 442 5805, valtioneuvoston kanslia


vnk.fi/omistajaohjaus/tiedotteet

Eduskunta antoi lomakiireidensä vuoksi täydellisen tyhmän myyntivaltuutuksen joulukuussa 2016 Pääministerin johtamalla hallitukselle, jonka jälkeen kaikki valtion eli meidän kansalaisten omistus siirretään ilmaiseksi muka valtion omistamalle Vake Oy nimiselle osakeyhtiölle. Tämän puljun ei tarvitse kysellä mitään lupia eduskunnalla, kun Sipilä ja Lintilä päättää panna loputkin kansan omaisuudesta haisemaan. Myös Sote tähtää tähän kuntien ja kuntalaisten omistuksen myyntiin ja mitä tapahtuu jo nyt atkuvasti kiihtyvällä vauhdilla. Omaisuus vaihtaa ilmaiseksi tai vähintään eurolla omistajaa julkiselta puolelta yksityiselle puolelle.

Apporttina tarkoittaa sitä että rahaa ei käytetä vaan suorituksena käytetään jotain muuta kuten työsuoritusta, taikka Terrafamen jätekasoja maksuksi.
Viimeksi muokattu: 18.02.2019 12:02 Antero. Syy: Tekstin fiilausta

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
19.02.2019 04:34 #42921 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Miltä tuntuu?
Taas löyty jotain hienoa arkistojen kätköistä.

wlym.com/archive/fusion/c-sr/3mileIsland.pdf

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.174 sekuntia