Esko Valtaoja: Synnytystalkoista synnytyslakkoon

Lisää
Lisää
20.11.2018 22:50 #42280 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Esko Valtaoja: Synnytystalkoista synnytyslakkoon
Joo, mä luin ton kanssa ja pakko sanoo ettei se Valtaoja ole niin fiksu mies kun luulee vaikka onkin aina äänessä. Tässä sen kolumnissa oli kolmekin isoa päättelyvirhettä. Ekaks on tietenkin tunnustettava että tottahan se syntyvyys laskee länsimaissa, mitä minä sitä kieltämään. Kun oon kumminkin sauhunnu jo vuosia eurabian synnystä joka syrjäyttää vähenevän eurooppalaisen kulttuurin. markkinaliberalismihan sen tekee kun joku pirullinen Soroksen suunnitelma. Kun se tuli ny suomeenkin Sipilän myötä, syntyvyys putos lähes nollaan.Kun tota ylläolevaa kattoo noin niinku suomenkansan näkökulmasta niin ei enää tiiä onko joku jatkosodan tappioluku saati nälkävuodet edes kunnollinen vertaiilukohde. Sehän on saatana soikoon joku zombieepidemiaan rinnastettava ilmiö. parinsadan vuoden päästä ei ole suomea, suomalaisia eikä tätäkään tekstiä ja sen kieltä enää kukaan ymmärrä.

mutta se virhe... nythän on niin että tuolla saksassa, britanniassa ym asustaa ihan saatanasti ihmisiä. Meillä asuu hikiset muutama milljoona joten syntyvyyden lasku on silkkaa katastrofia. Joku 60 miljoonainen kansa kyllä sen kestää. Tämä ei tainnut tulla valtaojalle mieleen....? Ukon näkemykset on aikaa sitten todettu virheellisiksi.

Ei se nyt varsinaisesti ole valtaojan vaan halla-ahon vika että hän vaan kohauttaa olkiaan jollekin niin joutavalle kun sukupuutolle ja tyytyy heittään jotain robotiikasta. Ei taida kumpikaan tajuta että myös työpaikat eli toimeentulo pienenee samassa suhteessa ja osa jää aina väistämättä köyhäksi - ja köyhät ei lisäänny joten kierre on valmis.

ja kyllähän minäkin tunnen nuo teoriat väestönskasvun pienenemisestä elintason myötä. Ainoa vaan ettei ne vastaa todellisuutta. Jos vastais, tässäkin maassa olis syntyvyys lakannut jo 1961 mutta sehän oli vakio aina vuoteen 2010 saakka vaikka väliin mahtuu elintasoa jos toistakin. Jopa parempaa kun nykyisin.
Liitetiedostot:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
21.11.2018 02:39 #42281 : Antero
Vastaus käyttäjältä Antero aiheessa Esko Valtaoja: Synnytystalkoista synnytyslakkoon
Ehkäpä Sipilän porukoissa lestat ovat päättäneet täyttää maan ja synnytyskoneillaan vääntävät edelleen kymmenlapsisia lapsikatraita... Muualta väki sitten saakin näivettyä pois.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
21.11.2018 07:22 #42282 : Super-Electric
Tämähän on ihan suunniteltu juttu tämä syntyvyyden lasku ja väestön säännöstely. Koti- ja perheinstituutiot tuhotaan tietoisesti ja harkiten.. Murkkuikäisten isänä seuraa vain päätä pyöritellen sitä lgbt-propagandan määrää mitä lapsille jo pienestä pitäen syötetään.. Ei päivääkään ilman aivopesua.

Hedonismi on päivän sana ja tätä mielisairautta ruokitaan jatkuvalla friikki-, elostelu,- perversiotulvalla jota media, some ja populäärikulttuuri on täynnänsä. Nuori kuvittelee kapinoivansa vanhempia ja yhteiskuntaa vastaan pervoilemalla, mutta todellisuudessa noudattaa juuri sitä käsikirjoitusta jota hänelle sairas yhteiskunta on laatinut ja tyrkyttää..

Näistä kieroon kasvaneista tehdäänkin aikamme sankareita.. Kun todellinen sankari on aivan tavallinen äiti tai isä joka luo lapselle normaalin ja perusturvallisen kodin kasvaa..

www.ts.fi/lukemisto/4154593/Nain+ujosta+maatilan+tyttaresta+...uotta+sitten+lahtea+parantamaan+maailmaa

"Älä usko mitä luet tai kuulet puhuttavan, ellet itse koe sitä oikeaksi (Buddha)"

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
21.11.2018 08:52 #42283 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Esko Valtaoja: Synnytystalkoista synnytyslakkoon
Meillä on vaan pantu yhteiskunta paskaks sen takia, että jokasella vajaaälysellä runkkarilla on oikeus olla älykäs eikä nää osaa tehä muuta kun pilata sen, mikä toimii. Jengi on lähössä liikkeelle ja tämmösissä olosuhteissa sitä on yleensä kannustettu tekeen lapsia, koska se ei pääse mihinkään suuntaan ilman, että jotkut muut ampuis takasin.

Tän näkee selvästi johtajavalinnoista. Pitää olla mouhoja, jotka puhuu sellasta, mikä saa kansan riehaantumaan, mutta ei osaa tehä mitään yhteiskunnan hyväks. Kun keksitään, että olis kova kiire panna tiedustelulainsäädäntö uusiks, niin ihan ekaks pyöritellään sormea perseessä neljä vuotta, koska mitään otetta näihin asioihin ei enää oo eikä ankara vetkuttelukaan sitten oo ristiriidassa kovan kiireen kanssa. Sitten aletaan riidellä siitä, että pitäiskö poliitikolla kummiskin olla mahollisuus vuotaa tietoja ulkovalloille jos siitä hyvästä sais vaikka rahaa. Tää on niin tärkee asia, että sen vatvomiselta ottaa oma aikansa tajuta, että lainsäädäntö on ajateltu niin tarkkaan ilman minkäänlaista osaamista, ettei sitä voida toteuttaa.

Yhteiskunta on jo oikeestaan lakannu olemasta ja seuraava vaihe on viivästyny sen takia, että tämmönen autistinen kansa on huono keksiin sen tilalle jotain muuta. Ajattelijat yrittää täyttää tyhjiötä plagioimalla sitä, mitä sivistyneen maailman intelligentsija funtsii aikansa kuluks, mutta siltä suunnalta ei löydy mitään käyttökelposta. Pitää vaan kokeilla niin kauan, että löytyy jotain parempaa.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.146 sekuntia