Tähtiliike

Lisää
03.02.2019 21:36 #42857 : Antero
Tähtiliike kirjoittanut Antero
Seittemäntähden liike eli Tähtiliike lyhyesti sai joulukuussa kannattajakorttinsa kokoon ja osallistuu eduskunta vaaleihin. Tie kuitenkin sinne on kivikkoinen ja viestimet ovat ottaneet hiljaisuuden linjan. YLE oli ensimmäisenä estämässä suosimalla vain suuria puolueita ja unohtamalla että eduskunnan ulkopuolella on pienempiä kärkkymässä tilaisuutta.

Väyrysen Paavo joka on toiminnan mies, laittoi kantelun Ylen kohtelusta eduskunnan oikeusasiamiehelle ja pisti oman kanavan pystyyn perustaen verkossa toimivan Pohjantähtilehden ja juutupe videokanavan Paavon Tähti-tv

m.youtube.com/channel/UC9Xr8U4eq6W8nVhIAZbhINA

www.pohjantahtilehti.fi/

Se kuka ensimmäisenä älähtää, saattaa olla Pohjantähti vakuutusyhtiö, tosin lehden nimi periytyy aikaisemmin toimineesta ja lakkautetulta sanomalehdeltä ja nimen tulee olla vähintään kolme vuotta vakiintunut joten....

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
04.02.2019 13:49 #42859 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Tähtiliike
Minä kun aikanaan eksyin tämän kansalaispuolueen ensikiertueelle jossa Väykkä sitä esitteli, jäi jotenkin mielikuva että se perustettiin yksinomaan takaamaan Väykän pääsy presidentinvaaleihin. Sehän on se juttu josta väykkä ei koskaan jäisi pois. Sitkeästi ja masentumatta. Kansalaispuolueen ideahan oli että Väykkä pääsee pressaehdokkaksi ja muuten puolueella ei ole mitään linjaa mihinkään, tai että kukin saa tehdä sellaista politiikkaa kun huvittaa. Ei varmaan ihme että hommat meni niin solmuun kun meni kun jälkeenpäin ei väykkää sanottavasti kiinnostanut koko yhdistys.

Seitsemäntähdenliike oikeastaan vain tuhosi äijän uskottavuuden.

Väyryseltä oli paha virhe luovuttaa kisa keskustan puheenjohtajuudesta. Ei hän sitä olisi voittanut mutta olisi voinut painostaa Sipilää kokoamalla keskustan sisään omaa oppositiotaan. Sipilä on taas ihme äijä että sai väyrysen luopumaan kisasta vain yhdellä kahdenkeskisellä keskustelulla kuitenkaan tarjoamatta mitään. Sipilä on kyllä alistanut kaikki ministerinsä, hallituspuolueet, toimittajat, virkamiehet ja oikeastaan kaikki valtikkansa alle. Oppositokin on hajanainen ja tarvittaessa tukee Sipilää. Äijässä on pakko olla piilohulluutta ja valtavaa karismaa samaan aikaan. Jollain tavalla se väyrynenkin joutui hänen lumoihinsa. Ja on jotenkin kutina että väyrysen tarina politiikan kentillä taitaa loppua keväällä. Äänestäjien silmissä hän on ollut tänä vuonna poukkoileva ja yllättävän epäjohdonmukainen ja kiistatta ikääkin alkaa olla sen verran ettei sekään enää vakuuta.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
04.02.2019 18:26 #42861 : Juhnu
Vastaus käyttäjältä Juhnu aiheessa Tähtiliike
Aivan kuin muistaisin Väyrysen alkaneen erkanemaan Keskustasta, kun ulkoministerin salkku tms. jäi saamatta. Mikä hänelle olisi mielestäni kanssa kuulunutkin. Voin muistaa väärinkin, mutta joku homma se oli mitä hänelle ei suotu.
Olisin kanssa suonut hänelle arvokkaamman lopun poliittiselle uralleen, minkä epäilen kanssa vajoavan tämän kevään vaaleissa.
Monissa asioissa ollut edeltäkäsin oikeassa, mikä on tieten tahtoen väännetty jälkiviisaudeksi.
Vaikeaksi menee itsellä ainakin nyt edes mitä puoluetta äänestäisi. Vakioni IPU tuntuu olevan poissa pelistä, kun Antti Pesostakaan ei enää ole.
Aivan piruuttani voisin äänestää Persuja, kun Soini on pois sieltä.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
04.02.2019 21:58 #42862 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Tähtiliike
Väyrysen juttu oli varmasti se, että hän ministerinä oli erikoistunut idänkauppaan. Siinä missä joku Stubb vaali länsisuhteita, vaali sitten Väyrynen idänsuhteita milloin minkäkin kauppaministerin nimikkeellä.
Ongelmaks vaan nousi maailmantapahtumat eli Venäjän talouspakotteet jotka pakottivat Väykän paitsioon. Hän pyrki ministeriksi väärällä maailmanpoliittisella hetkellä, ja kun vielä julkisesti epäili ketkä ampuivat maidanilla mielenosoittajia selkään, oli selvää, ettei Stubb- vetoinen politiikka aikonut häntä katsella missään korkeassa virassa.

Väyrynen ei vaan ole sen tason kaveri joka osaisi olla hiljaa odottamassa isonpyörän kääntymistä. Siitä on alkanut hänen taistonsa paikasta auringossa ja jatkuu vissiin edelleen.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.129 sekuntia