Vaalit ja niiden vaikutukset.

Lisää
06.04.2019 14:10 #43170 : Minävain
Tullut kyllä taas huomattua miten maailman informaatio-lähteet alkaa tuottamaan maksettua sisältöä näin vaalien alla.
Joko puhutaan pahoista ihmisistä, jotka uhkaa normaalien kansalaisten turvallisuutta tai hömpötetään ilmastonmuutoksesta ja kovasti ohjataan kansaa tiettyjen puolueiden äärelle.
Varmaankin toimii moneen, ja tämä minusta harmillista että Suomen vaalien tuloksen manipulointi ei edes vaadi laittomuuksia pelkkä harhaanjohtava informaatio riittää näinä päivinä sokaisemaan kansan.
Tulin vain tokaisemaan ja asiaa harmittelemaan...

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
07.04.2019 01:15 #43174 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Vaalit ja niiden vaikutukset.
Eipä tuo ilmastohömppä ole tehnyt vihreiden kannatukselle muuta kuin ottanut pois osan siitä, minkä Haavisto toi.

Ehdolla on niin paljon turhia tyyppejä, että sama vaikka puolue kasvaisi suureksi niin nopeasti, että siltä loppuisivat kokeneet tai edes aivoilla varustetut ehdokkaat kesken, koska muutkaan suuret puolueet ei oo sen kummempia.

Turhat tyypit odottaa, että vaikka Hakkarainen pilaa uransa sekoilemalla ja sen tilalle voi mennä joku muu, mutta ei se putoo eduskunnasta, koska se jaksaa tehä muutakin kun sekoilla. Se kampanjoi itte eikä mee vaan kojulle hymyileen siinä toivossa, että puheenjohtajan kannatuksesta roiskahtais vähän siihenkin suuntaan.

Kokoomus rupee oleen heikoilla sen takia, että puolueen kannatus on puheenjohtajan varassa ja ne käytetään loppuun liian nopeesti. Orpo oli lähinnä hätäratkasu ja sen jälkeen pitää ehkä jo ruveta kierrättään entisiä puheenjohtajia. Katainen jo valmiiks naurettu, mutta kummiskin parempi kun joku Mykkänen.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
08.04.2019 15:58 #43179 : Minävain
Vastaus käyttäjältä Minävain aiheessa Vaalit ja niiden vaikutukset.
Jeps.. Kukahan mahtaa olla takana kun SDP.tä ja Antti Rinnettä mustamaalataan ja käytetään käänteispsykologiaa hyödykseen.
Esim tämänpäiväinen uutinen että kesken Netflix ohjelman Antti Rinteen naama olisi välkkynyt välillä... Varmasti niin käynytkin, kun siitä on todisteet saatu mutta ei kai nyt Antti itse niin typerä olisi että palkkasi hakkereita tai netflixin vaalikampanjaansa lähettämään oman naaman kuvaa kesken ohjelman.
Linkki uutiseen:
www.iltalehti.fi/kotimaa/a/60e523e0-3451-463c-a20c-62bd55e25768

Heikkomielinenhän nyt on syyttävä sormipystyssä että hyi Antti noin yritit aivopestä, äänestänkin nyt kokoomusta siellä on niitä turvallisia jenkkidudeja...

...........

Jenkkidudet kun tuli puheeksi niin tuo Antti Rinteen uutinen käyttää psykologisesti hyväkseen Yhdysvaltain CIA.n kansalleen tekemää aivopesu ohjelmaa, joka varmasti jokaiselle Internetiä tutkineelle on vastaan tullut .
Tässä vielä kyseiseen videoon linkki :


..

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
08.04.2019 16:06 #43180 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Vaalit ja niiden vaikutukset.
Jenkit on ollu viime aikona kiinnostuneita näistä jutuista, mutta tänne ne on tullu silleen, että niitä yritetään käyttää silleen ettei porukka huomaa. Varsinkin kaasuvalottaminen näkyy kiinnostavan kovasti, koska ihan järjetöntä paskaa vatvotaan innolla. Saatiin jotenkin lihaverovaalit, vaikka alussa oli oikeitakin asioita.

Jos hyvin käy, niin marginaalipuolueet hyötyy siitä, että isojen puolueitten väliltä valitteminen vituttaa. Saatais eduskuntaan vaikka joku SKE:n salaiittohörhö jonkun vielä turhemman tyypin tilalle.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
08.04.2019 16:28 #43181 : Minävain
Vastaus käyttäjältä Minävain aiheessa Vaalit ja niiden vaikutukset.
Salaliitto sanaa en itse tykkää käyttää kun sillä nykyään kuopataan järkevätkin asiat... Nykyinen Natgeo,tieteen kuvalehti ym saman vallan alla kaikki ja suoltaa ihmisille jos vaikka minkälaisia teorioita ihan järkevistä lähtökohdista. Huomannut että täällä sivulla harrastetaan samaa eli yritetään saada jokin mielipide pois näkyvistä leimaamalla se salaliitoksi. Minusta salaliittoa jos joku on se että reptiliaaneista ym selvitään ihmisille ihan tosissaan....

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
08.04.2019 16:31 #43182 : Minävain
Vastaus käyttäjältä Minävain aiheessa Vaalit ja niiden vaikutukset.
Ja toinen villitys tämä haplotyypeillä pelleily. Eli jos omaat verestäsi yhen poikkeaman voit lesoilee toiselle jolla sitä ei ole ja leikkiä parempaa ihmistä... Kuluttajille luotua aivopierua jolla saadaan kaikki taas vähäksi aikaa mullinmallin. Vähän sekaan reptiliaaneja vielä ja avaruusoliot jotka meidät on luonut niin meidän historian tutkimukset on hyvissä käsissä ;)

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
08.04.2019 18:59 #43184 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Vaalit ja niiden vaikutukset.
Siis tottakai on olemassa "maailmanluokan hallitus" ilman että sitä (tai niitä) tarvitsee koristella salaliittoteoria -sanalla. Tämä tapetilla oleva ilmastonmuutos on siitä hyvä esimerkki. Sehän on keksitty ihan sitä varten että aikanaan saatiin teollinen kapasiteetti länsimaista siirrettyä Kiinaan ilman että nousee halabaloo kun länsimaiden työläinen menettää työpaikkansa. Nythän sitä retoriikkaa ylläpidetään jotta eurooppalaiset pääsisi irti venäjän öljy-ja kaasukaupasta. Se on niinku se reaalipolitiikka joka vaikuttaa näiden ilmastopropagandojen taustalla.
Ja aikas selkeesti se on syntyisin Bilderbergien jostain kokouksesta koko se ilmastohullutus koska se niin yhtäkkisesti alkoi kärkipolitiikkojen, suuryhtiöiden ja valtamedian suusta. Motiivi lienee se että eurooppalaiset vanhenee ja korvautuu kolmannen maailman kansalaisilla joten tarvitsi siirtää teollisuus sinne missä väki on nuorta (kulutusystävällistä) ja omaa potentiaalia eli Kiinaan. Joka tarkoittaa että jotkut tietoisesti luotsaa milllainen maailma on 20-30v päästä. Hyvää ne kai pohjimmiltaan tarkoittaa.

Kokonaan oma lukunsa on amerikkalainen imperialismi jonka ne peri briteiltä. Menemättä siirtomaasotiin joita USA harrasti tarmokkaasti koko 1950-1960 -luvun vaikuttaa amerikkalainen hegemonia monilla aloilla ja monentasoisesti. Se mitä telkkarista tulee tai on tulematta, niiden formaatit on järjestään Yhdysvalloista jolla on kulttuurinen monopoli myös säädellä kunkin maan omaa kulttuuria. Tuotteet kaupoissa on nekin amerikkalaisten jutuista. Se miltä mun (ketju)polttama tupakki maistuu ja haisee toisten neniin, on sekin säädetty Yhdysvaltain kongressissa. Se mikä on vihapuhe, siihen on amerikkalainen ohjeistus. Mikä on suomalaispolitiikon kanta NATO:on, ilmastonmuutokseen, rokotteisiin, pakolaisiin. elintarvikehintoihin, talouspakotteisiin jne jne ne täytyy aina sanoa huomioiden amerikkalaisten kanta asiaan. Miten facebook estää "vaalimanipuloinnin" ja ohjaa poliittista korrektiutta, johtuu amerikkalaisista, ja itse asiassa koko lainsäädäntömme; länsimaisiin arvoihin nojaten, on sekin pitkälti amerikkalaisvaikutusta. Tämä on vasta asioiden kulttuurinen ja hegemoniallinen taso. On olemassa myös kaupalliset tasot ja ehkä se näkyvin - sotilaallinen taso. En silti sano että se on yksinomaan paha asia tämä.

mutta "ne" on tottakai olemassa ja lienee ollut niin kauan kun vain imperiumejakin eli jostain roomanvallan ajoista ainakin.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
08.04.2019 22:31 - 09.04.2019 15:27 #43185 : Antero
Vastaus käyttäjältä Antero aiheessa Vaalit ja niiden vaikutukset.

Jeps.. Kukahan mahtaa olla takana kun SDP.tä ja Antti Rinnettä mustamaalataan ja käytetään käänteispsykologiaa hyödykseen.
Esim tämänpäiväinen uutinen että kesken Netflix ohjelman Antti Rinteen naama olisi välkkynyt välillä... Varmasti niin käynytkin, kun siitä on todisteet saatu mutta ei kai nyt Antti itse niin typerä olisi että palkkasi hakkereita1970 - 80 luvulla kun itse opiskelin mainosalaa, jo silloin oli tiedossa kuvan sijoittelu elokuvan tmv. joukkoon ja sen helevetin tehokas vaikutus alitajuntaan jolla ohjattiin tiedostomatonta ostokäyttäytymistä. Esim. hampurilainen ja coca-cola pullo sai alitajunnasta nousevan halun ostaa ja syödä sekä juoda yllin kyllin, vaikka ei nälkä ja jano olisi ollut.

Piilovaikuttaminen kuitenkin kiellettiin jenkkilässä. Suomessa tuota ei tietääkseni ainakaan silloin käytetty kun oli vain kaksi kanavaa ja MTV sai ohjelma-aikaa jommalle kummalle Ylen kanavista. Mutta muuten kaikki mainontaan ja markkinointiin liittyvät menetelmät apinoitiin sieltä.

Nähtävästi nyt näillä ulkomaisilla maksukanavien avulla tämäkin konsti on otettu käyttöön ja...

. Asia on niin, että SDP:n Antti Rinteen tuleva pääministerinkausi on päätetty jo yli 2 v. sitten.

Nämä vaalit ovat silloin kuin toisinto vuoden 1970 eduskuntavaaleista, jolloin myös CIA:lla oli määräys, että Suomen eduskuntavaalit tulee voittaa SDP.

Yhdysvaltain tiedustelupalvelu oli laatinut jo edellisenä vuonna 1969 raportin, jossa se puhui merkittävän suomalaispoliitikon noususta.

Kyseessä oli CIA:n tekemä analyysi Kalevi Sorsasta (1930-2004), josta leivottiin SDP:n puoluesihteeri Turun puoluekokouksessa 6-9.6.1969.Nyt sitten leivotaan Anttia ja Antin todellinen puolue näkyy tästä kuvasta:Kuvan lähde: eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/search?q=Antti+rinne&m=1
Viimeksi muokattu: 09.04.2019 15:27 Antero. Syy: Tekstin fiilausta

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
09.04.2019 09:23 #43188 : Minävain
Vastaus käyttäjältä Minävain aiheessa Vaalit ja niiden vaikutukset.
Kiitos Jukkis viestistä, juuri tätä tarkoitin rahalla ohjataan kansoja yhden tahon toimesta . Itse en vain usko että Yhdysvallat on kaiken takana, kun ei nekään kauaa ole täällä kerinnyt lippua salissa pitää.
Enemmän lähtisin osoittamaan sormelle Eurooppaan Sveitsin ja Italian suunnille ;)
Yhdysvallat on perustettu erilaisten kauppiaiden toimesta ajamaan heidän itsensä parhaaksi näkemiään asioita ja luomaan lakeja jotka ajavat heidän yrityksiä parempaan suuntaan. Harmi että tämä uus kauppa talous systeemi jyrää kaikki oikeat ajan kanssa luodut järjestelmät ja kulttuurit jotka koettu hyväksi.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
09.04.2019 09:28 #43189 : Minävain
Vastaus käyttäjältä Minävain aiheessa Vaalit ja niiden vaikutukset.
Itse en jotenkin usko että nykypäivänä Internetin aikana niinkin laaja pulju kuin CIA harrastaisi noin näkyvää kansan manipulointia.. Jos noin on että Antti on CIA.n mies niin ei kyllä tämän maan tulevaisuuden näkymät kovin vapailta näytä ..

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
09.04.2019 13:55 #43193 : Super-Electric
Vastaus käyttäjältä Super-Electric aiheessa Vaalit ja niiden vaikutukset.
Heh. Unessakulkijat eivät tietenkään näe, kuinka heitä johdetaan harhaan. Motiivina manipulaatioon ja propagandaan globaalilla pankkiirieliitillä on tietysti raha ja valta.. hyvin palvelleet poliitikot saavat sitten hillotolppansa ennemmin tai myöhemmin, kuten esimerkkejä löytyy.

Jokainen eduskuntapuolue palvelee ko eliittiä, kuten heitä nostattava valtamedia. Ei tarvitse kuin avata silmät huomatakseen totuuden.

Suomessa toimivat globalistiyritykset eivät maksa veroa tai maksaa näennäisesti kun voitot siirtyvät peiteltyinä konsernisiirtoina paratiisisaarille tms halvemman verotuksen maahan. Samoin kaikki maahantuodut tavarat tulevat Suomeen lähes verotta. Etumatkaa kotimaisiin yrityksiin annetaan runsaasti jotta pienillä ja keskiauurilla yrityksillä ei ole menestymisen mahdollisuutta pankkiirien omistamiin kilpailijoihin nähden. Jos yrittäjä kuitenkin pääsee jaloilleen tapetaan hänet massiivisella byrokratialla. Yrittäjyyshän on rikos Suomessa.. ellet kuulu sisäpiiriin ja pelaat pankkiirien pelejä heidän sääntöjen mukaan. Ovathan Suomen suuryrityksetkin samoja globalisteja..

Yksinomaan tämä yritysmaailman sairaus ja syöpä kuihduttaa tämän maan.. Voisin jatkaa EU-huijauksesta, jossa olemme nettomaksajia (esim tullimaksut ym ym), omasta rahasta luopumisesta ja jatkuvasta velkaantumisesta tai ympäristöhuijauksesta, kaivoslaista tai nato hävittäjähankinnoista (joiden hintalappu on esim meidän perheelle kohdistettuna yli 10 000 €) ja lista jatkuu loputtomiin, kuinka meitä kansakuntana jatkuvasti kustaan silmään.. mutta unissa kävelijät ei sitä huomaa.. kun heillä on silmät kiinni..

"Älä usko mitä luet tai kuulet puhuttavan, ellet itse koe sitä oikeaksi (Buddha)"
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: Juhnu

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
09.04.2019 20:27 #43195 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Vaalit ja niiden vaikutukset.
Joo,ja me eletään tälläsessä lobbaritaloudessa jossa edustajiin vaikutetaan monella eri tasolla mitä moninaisemman intressipiirin taholta. Eilen kattelin uutista jossa Anni Sinnemäki (jota Vihreiden ei auttas ollenkaan päästää töllöön vaalien alla) että se harkitsee samanlaista automaksua hesan keskustaan kun mitä tukholmassa tai lontoossakin on. Et kun autolla tulee keskustan alueelle,pärähtää parin kympin lasku. Jotenkin mä en vaan osaa nähdä sitä vihreenä ajatteluna pakokaasuttoman ilmaston, julkisen liikenteen ym vihreiden arvojen puolestapuhumisena. Mutta sitäkin enemmän että joku lähiömarket -ketju joka mielellään ohjaisi liikennemassan omiin marketteihinsa keskustan pikkukauppojen sijaan, on rahoittanut puoluetta. Siis nää Prismat ja citarit ja sen sellaiset. Enkä minä tuosta lihavero -jutustakaan osaa aatella muuta kun et siinä on joku HK-ruokatalo muistanut keskustaa lihavalla shekillä... ja vastalahjaks sit muistetaan puheissa.

ja kun politiikkaa seuraa ja tajuaa etjoku puhuu aina toisen suulla, ja sellaisten jotka maksaa parhaiten niin tulee kyyniseks ja silmät on kun kuolleella kalalla kun on menettäny toivonsa. Enkä minä ihmettele sinänsä Persujen kannatusta koska siinä piirissä tunnutaan vielä ihan vilpittömästi uskovan politiikan - tai edes oman puolueen - rehellisyyteen. Sellaiseen lapsenuskoon harvoin törmää ja voi vain aavistella sitä pettymyksen määrää sit joskus tulevaisuudessa. On se varmaan niin että lobbarit ei ole vielä iskeneet niihin silmäänsä koska ne on liian pieniä tekijöitä ja hallitukseen ei ole asiaa koska toiset puolueet yhteisesti on sitä mieltä että ne on kun ilmaa. ja sekin lienee jokin taustalla häärivien rahapiirien tahto koska tätä Persu II -puoluetta ei ole vielä ehditty tai viitsitty korruptoida. Ei villejä puolueita voi päästää valtaan vaan yksinomaan sellaisia joiden kädet on jo valmiiksi kiinni jossain likaisessa. Tän takia oon epäileväinen pääseekö vasemmistoliittokaan hallitukseen.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
10.04.2019 01:59 #43200 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Vaalit ja niiden vaikutukset.
Persujen vahvuus on siinä, että ne ei nuole mediaa helppojen äänien toivossa. Se sakki lähti omille teilleen ja sen jälkeen on nähty, ettei mediakaan pidä tämmösistä tyypeistä. Julkisuuskuva parani heti.

Niitä vastustaa se osa medista, mikä yrittää aivopestä kansan uskomaan, että politiikka on paskaa ja sen takia valta kuuluis tiedotusvälineitten dirikoille. Muut puolueet ampuu vaan itteään jalkaan menemällä leikkiin mukaan ja sen takia meillä on nyt neljä suurta puoluetta, joilla ei oo hirveesti hajurakoa keskikokosiin.

Persujen viholliset on niitä, ketkä imee mediatalon dirikan kullia, ja muut on vaan vastustajia, joitten kanssa voi olla hyvissä väleissä. Niistä voi tulla vielä suurin puolue kun viholliset antaa medialle kiltisti helppoja lööppejä riitelemällä just niin kun dirika haluaa, koska politiikan olis kummiskin tarkotus miellyttää äänestäjiä.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
10.04.2019 07:37 #43201 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Vaalit ja niiden vaikutukset.
Persuilla on kanssa se etu, että ne on älykkäitä, varsinkin nyt kun uuvatit on suksinu mäkeen.

Muut puolueet on roskannu netin vaalimainonnalla sen takia, että Putin muka jotenkin mainosti Trumpin pressaks, vaikka se teoria meneekin oikeesti silleen, että se sähköpostivuoto vaikutti näin. Huuhaatyypit on vaan huomannu, että idiootit kuuntelee ihmeissään kun selittää, että se tehtiin nettimainonnalla, koska sitähän poliitikkojenkin tän alan osaaminen on. Ne kattelee Twitteristä, että voisko gallupit johtua siitä, että venäläiset kusee sielä kansaa silmään ilman, että kukaan on huomannu mitään.

Täähän johtaa tietty siihen, että tiedotusvälineet kiittää niitä yrittämällä repiä enemmän rahaa vaikka kaivamalla poliitikoista jotain paskaa, koska se myy eikä tarvii olla mielin kielin vaalimainoksien toivossa. Ei niitä lehtimainoksia oo kukaan koskaan lukenukkaan vaan ne on keksitty kokonaan sitä varten, että niillä saa myönteistä julkisuutta.

Persut on tajunnu, että miten tää menee oikeesti, ja sen takia ne satsaa radiomainontaan. Sieltä se myönteinen asenne leviää parhaiten, koska radiota yleensä kuunnellaan ajan kanssa. Suomessa tää vaan menee silleen, että jollain perseestä revästyllä idiootilla on oikeus olla älykkäämpi kun ne, jotka on oikeesti älykkäitä, niin että Persuilla on sitten tyhmän puolueen maine.

Vihreet on nyt olevinaan kaikkein älykkäämpiä kun ne on saanu puolueen kunnolla kriisiin. Haavistolla ne sai kannatuksen kasvuun ees hetkeksi, mutta muut ei oo kattonu tarpeelliseks yrittää muuttua paremmiks, niin että ne on saanu sen taas laskuun kivasti ennen vaaleja. Äänet kun on saatu laskettua, niin nähään ihan varmasti, että se on alhasempi kun viimeissä gallupeissa, koska sen nousemiseen ei oo mitään syytä.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
10.04.2019 10:54 #43206 : Minävain
Vastaus käyttäjältä Minävain aiheessa Vaalit ja niiden vaikutukset.
Totta tuo että moni ei sitä kyllä huomaa että heitä johdetaan harhaan ja vähän se itseäni ainakin huolettaa ... Miten kansan itsenäisyys ja kulttuuri menneisyys menee kaikki hukkaan yhden tai kahden sukupolven piittaamattomuuden ja ahneuden vuoksi...

Itsellä taas eri näkemys tuohon yritysmaailmaan tällä hetkellä tai se on tainnut tässä 5v aikana muuttua melkosesti.
Nykyäänhän kuka vain voi alkaa yrittäjäksi ja jos perustat suoraan osakeyhtiön saat Finnveralta hakea lainaa jopa miljoonia yrityksellesi ja takaisin maksua ei tarvitse edes kokonaisuudessaan tehdä jos yritys menee nurin. Veronmaksajat tulevat siinä vaiheessa pelastamaan ja Finnveran lainoja rahoitetaan pääasiassa verotuloilla.
Tällä pyritään luomaan ns "kevyttä yrittäjyyttä" jossa pienet riskit joka taas herättää ihmisten mielenkiinnon yrittäjyyttä kohtaan ja näin saadaan kansaan enemmän yrittäjiä.
Tällä taas tietenkin haetaan verotettava tuloja lisää, eli yrittäjät maksavat veroa kuin myös mahdolliset uudet työntekijät jotka yrittäjä mahd palkkaa..
Itse näen Suomessa yrittäjyyden mahdollisuudet erittäin suotuisaksi verrattuna muihin maihin.
Julkisilla uutisoinnissa ym tällä hetkellä luodaan ongelmaa jonka ratkaisemiseksi sitten tarvitaan valtion rahoitusta ja näin saadaan budjetoitu valtion kassaan isot menot jonka eteen kansan pitää tehdä töitä että rahat riittää valtionkassassa.
Esimerkiksi uutisoidaan espericaresta ja huonosta hoidosta kun halvalla ostetaan ... No ensi vuonna varmasti laittaa vielä enemmän kiinni vanhusten ja muihin kepulaisten laitoshoitoloihin... Kansalle asia on ok koska siitä on tehty ongelma joka pitää ratkaista tottakai.
Toinen mörkö n 5v sitten uusiutuvan energian kanssa. Kansalle tehtiin moraalisesti niin huono olo että meidän verorahoista rahoitettiin monet tuuliwatin ja st1.sen tuulivoimapuistot joiden rakentamiskustannukset on tahallaan ammuttu taivaisiin että potista saa mahd ison siivun.
Sama Äänekosken isossa biolaitoksessa, taidettiin melkosesti pulittaa yrityksen rakennus investointeihin.
Nyt sama tapahtuu paraikaa lihateollisuuden ja ruokaaine allergioiden kanssa.
Lihansyönnistä moralisoidaan ja tehdään huono omatunto ja kasviperäisiä tuotteita pitäisi vaan suosia, koska niitä on vastuuton ja nopea tuottaa kansalle syötäväksi ilman suuria kuluja ja kustannuksia vastuusta puhumattakaan.
Ja samaan aikaan ruokaaine-allergiat ja yliherkkyydet kasvaa, ja kohta katsokaa vain Jyväskyläläinen Moilas Oy on kasvattanut tuotantoaan ja heidän tarjonta on kasvanut suuresti samaan aikaan kun Kela harkitsee siirtävänsä gluteenittomat tuotteet Ruokavaliokorvauksen piiriin siten että niitä voi tietyn määrän ostaa kuukaudessa valtion piikkiin.
Eli sama missä lääkärit ja lääkefirmat jo onnistunut lukuisien lääkkeidensä kanssa...
Porukka luulee tarvitsevansa ne ja kuluttaa joka kk saman euromäärän samoihin lääkkeisiin jotka sitten kelan avustuksella maksetaan lähes kokonaan...
Toisille tehdään vaan lisää töitä...
Sama kuin kotitalousvähennys 2400€/Henk /vuosi ... Lestadiolaiset pienyrittäjät tykkää kyllä kun pääsevät vaihtaa rännejä ja kattoja puoliksi valtionmaksamana ;)

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.157 sekuntia