Vaihtoehtoiset hoitomuodot

Lisää
10.04.2019 20:25 - 11.04.2019 08:41 #43217 : Super-Electric
Yllättäen valtavirtamediaan oli lipsahtanut artikkeli Alzheimerin syntymekanismista... tämähän on ennen kuulumatonta sillä dementia- ja alzheimer-potilaat ovat hyvä tulonlähde kälttärivetoisille hoitokodeille.. nimiä nyt mainitsematta, mutta otsikoissa viimeaikoina ollut muutamia esimerkkejä.

Siis Iltalehti paljastaa, että Alzheimerin syntymekanismi olisikin mikroobi (p.gingivalis).. samainen joka ientulehdusta (gingivitis) aiheuttaa. Dementikoillahan on tilastollisesti huomattavan huonot hampaat.. ja se ei aina johdu siitä että hampaiden pesu on unohtunut.

www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/3495effd-2ae8-45f5-b056-611c55fd4736

Alzheimeria sairastaneiden aivoista siis löytyy p.gingivalis bakteeri.. jonka syy-yhteys taudin syntyyn on tieteellisesti todistettu. Samainen bakteeri myös aiheuttaa toista ikääntyneiden vaivaa eli niveltulehdusta (arthiritis)..

clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT02905175

Niveltulehdukseen on käytetty vaihtoehtohoitona jos jonkinmoista porsaankorvaa, kukonhelttaa, kalkkunanrustoa ja hainevää.. ja jokaisella on etunsa.. Nykyään vaurastuneet ihmiset eivät syö luusoppaa tai kalanpääsoppaa.. joita hiljalleen keitettäessä elukan rustoaines liukenee liemeen. Tämähän on parasta lääkettä nivelkulumaan.. Mutta filettä se olla pitää.. köyhänkin sopassa. No onhan siinä vaivansa perkaamisessa ja keittotouhuissa.. kun purkista voi pillerin napata. Näitä pillereitä onkin Tokmannin luontaistuotehylly väärällään.

Mutta nuo em pillerit eivät auta juurisyyhyn.. eli hammasjuuristossa majailevan p.gingivalis bakteerin tappamiseen. Ratkaisu siis kaikkiin em. vaivoihin (gingivitis, arthiritis ja dementia) onkin bakteerimyrkky. Tällaisiakin on ilman reseptiä saatavilla, mutta siitä ei kälttärimedia hiiskahda.. haitannee lääketeollisuuden busineksia.

MSM tarkoittaa kälttärimediaa, Main Stream Mediaa, mutta myös MetyyliSulfonyyliMetaania ja moni vannoo sen nimeen niveltulehduksen lievittäjänä. Sen toimintamekanismi on hieman eri kuin rustouutteilla, jotka korjaavat syntynyttä vauriota. MSM tappaa bakteerin.. siis p.gingivaliksen. Puoli teelusikallista MSMää sekoitetaan pieneen tilkkaan vettä ja purskutellaan muutama minuutti hampaiden välissä.. niin p.gingivalis saa häädön ulos purskautuksen yhteydessä. Toinen samanlainen seos sisäisesti käytettynä tehoaa niveltulehdukseen.. ja alkavaan dementiaan..

"Älä usko mitä luet tai kuulet puhuttavan, ellet itse koe sitä oikeaksi (Buddha)"
Viimeksi muokattu: 11.04.2019 08:41 Super-Electric. Syy: MSM
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: Antero

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
11.04.2019 09:13 - 11.04.2019 09:38 #43226 : Super-Electric
Vastaus käyttäjältä Super-Electric aiheessa Vaihtoehtoiset hoitomuodot
Silloin aikoinaan, kun Neuvostoliitto hajosi.. siis viime vuosituhannella, idän matkailu koki suuren buumin. Sillä harvoinpa tavallinen sukankuluttaja pääsee elämään herroiksi.. viiden tähden hotelleissa, kuten Pietarin Astoriassa tai Europessa, joiden huonehinnat nykyään ovat sfääreissä. Mutta sillon oli toisin.. ja kaviaari kuohujuoman kera ym. huvitukset olivat tavistenkin tavoitettavissa. Kun vaan hoksasi lähteä.. itään.

Kerranpa matkalla kokematon kaverini.. hauskan illan jälkeen.. aamulla janoisena.. kotona totuttuun tapaansa helpotti oloaan juomalla hienon hotellimme kraanasta vettä.. siis suoraan hanasta, kuin revolverin piipusta, gulp, gulp.. No tietäähän sen, miten siinä käy.. kun pelaa venäläistä rulettia.. ammuksen sijaan suuhun ampaisikin ameeba. No viikonlopun huvittelureissun jälkeen miestä vietiin sairaalaan, kun oli kovin huonossa hapessa. Aurooran sairaala Helsinskissä oli näihin eksoottisiin tauteihin erikoistunut.. Saatiinhan se ameeba viimein häädettyä.. sopivilla myrkyillä.

Wirallisesti Suomessa ei mikroobien aiheuttamia tauteja juuri esiinny. Bakteerifaunammehan on maailman parasta A-luokkaa.. näin meille kerrotaan. Avointen rajojen ja globaalin maailman aikakautena totuus on kuitenkin hieman toinen. Mikroobikulttuurimme on rikastunut.

Nyt kun tämä rikkaus maassamme on lisääntynyt, huomaa sen moni oman vatsansa toiminnassa. Pallovatsa pullottaa.. murisee ja möyryää.. Mikroobit huutavat kuorossa.. Anna sitä safkaa! Mieluiten sokeria tms. helppoa hiilaria josta faunamme tykkää. Mikroobit varastavat huomiomne ja kaiken energiamme.. pian olemme kuin varjo entisestämme. Silmän aluset turvoksissa, iho harmaana toteamme, "kevät väsymystä varmaan"..

Onkin syytä olla hieman varovainen.. neuroottinen kuten filmimoguli Howard HughesMikroobikantamme näet määrittelee elinikämme

elifesciences.org/for-the-press/779a3695/gut-microbes-influence-life-expectancy

Howard Hughes eli 70 vuotiaaksi..

"Älä usko mitä luet tai kuulet puhuttavan, ellet itse koe sitä oikeaksi (Buddha)"
Liitetiedostot:
Viimeksi muokattu: 11.04.2019 09:38 Super-Electric.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
11.04.2019 18:16 - 11.04.2019 18:32 #43234 : Super-Electric
Vastaus käyttäjältä Super-Electric aiheessa Vaihtoehtoiset hoitomuodot


Robert Atkins oli vähähiilarisen ruokavalion uranuurtaja ja jo 70-luvulta ui vastavirtaan ja saarnasi sokerin ja hiilihydraatin haitallisuudesta. Hän loikin kuuluisan Atkinsin-dietin, joka olisi muka pitkän iän salaisuus. Robert kuoli kuitenkin 72-vuotiaana.. liukastuttuaan jäisellä jalkakäytävällä lyöden päänsä asfalttiin. Kohtalon ivaa..

Vasta Atkinsin kuoleman jälkeen hänen karppaus-ideologiansa hyväksyttiin ja sai yleistä tunnustusta sekä jäljittelijöitä jos jonkinlaisista muotidieteistä, joiden lähtökohtana kuitenkin oli Atkinsin periaatteet.. karppaus siis.

Onhan tuo insuliini-teoria selkeä ja ymmärrettävä ja siten tuloksia laihtumisessa ja hyvinvoinnissa saavutetaan nopeaan.. kun pysyy kaidalla polulla ravintonsa suhteen.

Kuitenkin vähemmälle huomiolle on jäänyt karppauksen toinen vaikutusmekanismi.. eli tuo mikroobi-puoli. Nyt kun hiilihydraattia suolistosta vähennetään, myös haitallisten bakteerien ym. otusten elinolot kaventuvat. Onhan ihmisellä useita kiloja faunaa vatsassa, joten sitä niittämälläkin saavutetaan tuloksia.

Nyt vasta viime vuosina onkin tiedostettu, että insuliiniresistanssin ja glukoosimetabolismin säätelyyn on elimistön bakteereilla suurempikin vaikutus. Esim. kakkostyypin diabeeteksen saattaakin selittää elintapojen lisäksi muutokset ruuansulatusfaunassa!

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5793163/

"Älä usko mitä luet tai kuulet puhuttavan, ellet itse koe sitä oikeaksi (Buddha)"
Liitetiedostot:
Viimeksi muokattu: 11.04.2019 18:32 Super-Electric.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
11.04.2019 18:45 #43235 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Vaihtoehtoiset hoitomuodot
Tampereellahan on tehty uraauurtavaa työtä suolistobakteerien roolista ylipainoon ja diabetekseen ym. Tiedä sitten onko suolistobakteereilla mitään roolia kovassa nousussa olevan ärtyneen paksusuolen -oireyhtymään. Sen määrähän on ollut viime vuodet rakettimaisessa nousussa ja syylliseks kyllä tiedetään elintarviketeollisuus muttei oikein tiedetä miten (vanhana paranoidikkona epäilen aina näissä jutuissa, että Monsanto on onnistunut saastuttamaan gmo:llaan elintervikeketjumme).

Sehän on tällänen kiusallinen vaiva jossa syystä tai toisesta suolisto ei vedä ja kaikki ruoka jää melkeen mahalaukkuun jossa kaasuuntuu ja tulos on vähän aikaa kun olis viimesillään raskaana. Ruokavaliohan siinä avuksi ja paras melkeen on toi karppaaminen. tai paleo-dieetti.
Se että oon tähän perehtyny johtuu siitä että yhdellä tuttavalla se on tosi paha ja sille jo lasi vettäkin aiheuttaa turvotusta. Oikeestaan se ei enää pysty syömään mitään muuta kun kuivaa kanaa. Aika pelottavaa kun aattelee. Kystia tulee suolistoon koko ajan koska suoli ei pysty imeen rasvaan joten ne jää sen seinämiin "finneiksi". Vielä pelottavammaks menee kun se sano et tulehdukset, kystat ym on jo ruoansulatuskanavan ulkopuolellakin. Lääkärit tietenkin koettaa jeesiä mut ne on samassa osassa kun joku tohtori House jossa oireet on mystiset eikä lääkärikirja tarjoo vastauksia.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
11.04.2019 19:46 - 12.04.2019 08:57 #43236 : Super-Electric
Vastaus käyttäjältä Super-Electric aiheessa Vaihtoehtoiset hoitomuodot
Näitä kauhutarinoita kuulee ihan lähipiiristä, kuinka suolta on jouduttu pätkäsemään ja kaveri joutuu elämään avannepussin kanssa lopun elämänsä. On se kehnoo.. Nämä mikroobiasiat on vakava juttu ja tuntuu, että nämä komplikaatiot vain lisääntyy. Ei ennen tämmöstä ollut.. asuttiin lintukodossa.. mutta nyt on kaikkee..

Itelläkin alkoi talvella vatsa reistaamaan ja siksi näistä kiinnostuin. Ei nyt mitään noin vakavaa kuin em. vaan kuitenkin kiusallista. En nyt mene yksityiskohtiin.. aluksi epäilin keliakiaa, mutta tulin siihen johtopäätökseen, että nyt ei ole fauna kohillaan.. ja aloin siihen perehtyyn.

Otin matokuurin. Eli hain netistä tietoo kaikesta ravinnosta, jolla huonot mikroobit häädetään elimistöstä. Nämähän on myös tulehduksiin ja flunssaviruksiin tehoavia aineita, kuten kurkuma, inkivääri, neilikka, valkosipuli, timjami jne.. Koko maustehyllyn tyhjensin irvistysten kera lärviini. Röyh.

Ei auttanut.. no ehkä vähän.

Oli otettava kovempi kalusto käyttöön.. ei kun apteekkiin ja todellinen matokuuri. Ihmisillehän sellaista ei ole tarjolla, mutta kotieläimille kyllä.. Siispä Axiluria.. ja taas irvistin.. tällä kertaa hinnasta, se on kallista. Mutta ei auttanut, kun tälle tielle lähdin.Axilur-kuurin jälkeen vatsa rauhottui.. ja sen jälkeen elämä on hymyillyt.. haittaeläimet saivat kyytiä.. Samalla läksi varmaankin ns. hyvät mikroobit.. Näitä etupäässä erilaisia maitohappobakteereita olen korvannut.. en kaupallisilla probiooteilla.. vaan hapankaalilla.

Eipä oo vatsa reistannut.. En ole vuosiin voinut näin hyvin..

"Älä usko mitä luet tai kuulet puhuttavan, ellet itse koe sitä oikeaksi (Buddha)"
Liitetiedostot:
Viimeksi muokattu: 12.04.2019 08:57 Super-Electric.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
11.04.2019 21:34 - 12.04.2019 10:05 #43237 : Super-Electric
Vastaus käyttäjältä Super-Electric aiheessa Vaihtoehtoiset hoitomuodot
Tähän väliin on hyvä muutama varoituksen sana.. elikkä..

DISCLAIMER

Älä kokeile näitä tässä keskustelussa mainittuja mömmöjä keskustelematta ENSIN lääkärisi kanssa..


FenBen elikkä fenbendatsoli sopii myös ihmisille, mutta se tappaa elimistöstä kaikki kissaa pienemmät eläimet ja organismit. Sen lisäksi että se tehoaa matoihin, toukkiin, suolinkaisiin ym luikeroihin on sillä myös antimikroobisia vaikutuksia. Matoja vastaan se on kehitetty, mutta vasta viime vuosina sen teho etenkin hiivasientä vastaan on noteerattu.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5368277/

Cryptococcus on sieni-infektio, joka leviää itiöiden kautta ja pesiytyy keuhkoihin ja aivoihin.. Hoitamattomana aiheuttaa kaikenlaista harmia ja haittaa. Näiden torjuntaan antibiootit eivät tehoa, mutta FenBen kyllä, kuten viitetekstissä kerrotaan.

"Älä usko mitä luet tai kuulet puhuttavan, ellet itse koe sitä oikeaksi (Buddha)"
Viimeksi muokattu: 12.04.2019 10:05 Super-Electric.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
12.04.2019 07:54 - 12.04.2019 08:07 #43239 : Super-Electric
Vastaus käyttäjältä Super-Electric aiheessa Vaihtoehtoiset hoitomuodot
Eli tuossa edellisen postauksen linkissä oli tutkittu 727 erilaista lääkeainetta ja niiden vaikutusta C.Neoformans hiivan eliminoimiseen ja vain 17 ainetta näistä suoriutui annetusta tehtävästä. Näistä bendazolit otettiin tarkempaan tarkasteluun ja FenBen oli ylivoimainen voittaja eliminoiden ko. patogenisen hiivan jo hyvin pienillä pitoisuuksilla.www.cdc.gov/fungal/diseases/cryptococcosis-neoformans/symptoms.html

"Älä usko mitä luet tai kuulet puhuttavan, ellet itse koe sitä oikeaksi (Buddha)"
Liitetiedostot:
Viimeksi muokattu: 12.04.2019 08:07 Super-Electric.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
12.04.2019 08:36 - 12.04.2019 08:47 #43240 : Super-Electric
Vastaus käyttäjältä Super-Electric aiheessa Vaihtoehtoiset hoitomuodot
Mielenkiintoisin asia FenBeniin liittyen on sen teho syöpäsolujen kukistajana estäen niiden ravinnon (glukoosin) saannin. Tästä on hiljan saatu rohkaisevaa uutta tietoa, joka voi auttaa syöpäpotilaiden toipumisessa. Tässä esim arvovaltaisen Nature-lehden artikkeli ko. aiheesta..

www.nature.com/articles/s41598-018-30158-6

Sieni-infektion hoitoon auttavat lääkkeet näyttäisivät tehoavan myös syöpäsoluihin, sillä myös muilla vastaavilla lääkeaineilla on saavutettu positiivisia tuloksia.

Lääkeyhtiöthän eivät tietenkään laita tikkua ristiin edistääkseen näitä tutkimuksia sillä se sotii heidän ansaintalogiikkaa vastaan. Ei ole kannattavaa valmistaa edullisia syöpälääkkeitä, kun kalliimmista saa paremmat voitot.

FenBenin vaarattomuudesta johtuen sen nauttiminen silloin tällöin, esim kun madottaa kotieläimensä, on ihan hyvä henkivakuutus kukistaen alkavat infektiot ja syöpäkasvaimet. Kaiken tämän lisäksi pääsee suoliston madoista eroon, sillä niitäkin meillä on..

"Älä usko mitä luet tai kuulet puhuttavan, ellet itse koe sitä oikeaksi (Buddha)"
Viimeksi muokattu: 12.04.2019 08:47 Super-Electric.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
12.04.2019 10:03 - 12.04.2019 10:12 #43241 : Antero
Vastaus käyttäjältä Antero aiheessa Vaihtoehtoiset hoitomuodot
Kokeilin myös matokuurin siinä samassa kun kissit ja koirat tuli madotettua, Puolikas tapetti kolmena päivänä ja välissä kolmen päivän paussi taas uudestaan kolmen päivän jakso. Maha on pelittänyt oikein hyvin ja enää ei vetelä lennä eikä myöskään ähkyn tunnetta ole enää ollut.

Meillä kun on noita kissoja ja koiria ja varsinkin keväällä kollikissit alkaa kiimaikana tuoksua voimakkaasti, vaikka ovatkin pihasiistejä muuten. Kaikenlaisten hajujen poistamiseen kannattaa hankkia "köyhän kaupasta" Kiinasta kuvan pistorasiaan laitettava ionisaattori. Eikä edes ole hinnalla pilattu:s.click.aliexpress.com/e/bQUBqtP2

Flikka muutti joulun edellä opiskelijasoluun ja sen jälkeen oli jatkuva yskä ja röörit tukossa. Hyppäsi terkkarilla ja haki antibiootti kuurin, eipä ollut olo parantunut ennenkuin vietiin kotoa ionisaattori sinne ja tietenkin konjakkipullo lääkkeeksi. Tunnin kuluessa mitä siinä oltiin, jo huomas huoneilman raikastuvan.

Jotkut ovat keksineet hyvän bisneksen näillä, Tori.fi:ssä tarjotaan isompia laitteita vuokralle alkaen 20 euroa päivä. Laite hankkii muutamassa päivässä hintansa takaisin. Näitä tehokkaampia laitteita tavataan käyttää huoneistoissa jossa ruumis on mojunut useamman päivän ja kalman haju pitää saada pois.
Liitetiedostot:
Viimeksi muokattu: 12.04.2019 10:12 Antero. Syy: Tekstin fiilausta
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: Super-Electric

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
12.04.2019 17:02 #43242 : Kuutar
Vastaus käyttäjältä Kuutar aiheessa Vaihtoehtoiset hoitomuodot
Antti Heikkilä on jo vuosia ollut Suomessa eräänlainen uranuurtaja näissä ravinto- ja terveysasioissa. Puhuu juuri noista samoista jutuista mitä tässäkin ketjussa on. Kannattaa tutustua kotisivuihin ja kirjoihin!

Tietenkin wirallinen taho on ottanut Antin hampaisiinsa, mutta sehän vain lisää hänen uskottavuuttaan.


Yksi asia mistä myös pitäisi puhua enemmän on rokotteet ja niiden vaarallisuus, jopa hengenvaarallisuus.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
12.04.2019 17:54 #43243 : temet
Vastaus käyttäjältä temet aiheessa Vaihtoehtoiset hoitomuodot


Axilur-kuurin jälkeen vatsa rauhottui..


Otitko ohjeiden mukaisen annostuksen, eli 1 tabletti 10 elopainokiloa kohti päivittäin 3 peräkkäisenä päivänä?

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
12.04.2019 18:22 #43244 : Super-Electric
Vastaus käyttäjältä Super-Electric aiheessa Vaihtoehtoiset hoitomuodot


Axilur-kuurin jälkeen vatsa rauhottui..


Otitko ohjeiden mukaisen annostuksen, eli 1 tabletti 10 elopainokiloa kohti päivittäin 3 peräkkäisenä päivänä?


3 pakettia (a 10x500 mg) 3 päivää.. Otin aamupv 5 kerralla ja iltapv mittaan loput 5.. Vähän huimausta, siksi hidastelin.. muttei muuta sivuvaikutusta. Kaikki 3 pkt meni vaikka painoa vain 90 kg..

Ei silleen jänskättänyt kun tätä muutkin harrastaa näemmä. Ja tieteellisten artikkelien mukaan myös ihmiselle käypää kamaa.

Suoliston murinat ja paineen tunne navan oikealla puolen poistui. Ilmaa ei kerry enää päivän mittaan mahaan kuin ennen.. Uloste kiinteytyi ja sykli normalisoitui. Yleinen hyvinvointi parani. "Brain fog" poistui, nukun paremmin ja vireystila koheni huomattavasti. Toki placebo vaikutus mukana, mutta kokemus pelkästään positiivista. Ens talvena taas..

Täytyy mainita että kuurin jälkeen n. 2 vkon kuluttua otin zapperin käyttöön.. ja kuuria ennen söin mm. valkosipulia, neilikkaa, inkivääriä ja kurkumaa. Nyt pääsiäisen alla vielä pientä paastoa.. kuten asiaan kuuluu.

"Älä usko mitä luet tai kuulet puhuttavan, ellet itse koe sitä oikeaksi (Buddha)"

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
12.04.2019 18:29 - 12.04.2019 18:54 #43245 : Super-Electric
Vastaus käyttäjältä Super-Electric aiheessa Vaihtoehtoiset hoitomuodot


Tilasin tosiaan ebaysta tuon Don Croftin zapperin, kun tilanne oli hieman epätoivoinen ja olin päättänyt laittaa vatsani kuntoon keinolla millä hyvänsä. Toimitus kesti yli kuukauden ja sinä aikana kerkesin ottaa tuon em kuurin. Siksi vaikea arvioida zapperin tehoa, kun jo ennen sen käyttöön ottoa vatsa oli kunnossa.

Zapperihan toimii.. hmm. super-sähköisesti ;) eli se syöttää pieniä sähköimpulsseja kehoon tappaen muka parasiitit. Se on pitkän iän salaisuus kun pääsee parasiiteista eroon, kun ne näyttäisi olevan syyllisiä lähes kaikkiin kuoleman tauteihin.

Eli käytännössä laite syöttää elektroneja kehoon, joka nyt periaatteessa kuullostaa järkevältä, sillä se saattaa lisätä elimistön emäksisyyttä (OH- ioneja). Sen nyt huomasin että aluksi zapperi poltteli ihoa, mutta ajan myötä keho tottuu siihen.. teorian mukaan muuttuessa emäksisemmäksi.

www.therawfoodworld.com/m/terminatorzapperparasiteremovaldevicebydoncroft-pi1002459

Kohtalon ivaa taas.. kun Don Croft menehtyi vain 69 vuotiaana.. liitovarjo-onnettomuudessa.

"Älä usko mitä luet tai kuulet puhuttavan, ellet itse koe sitä oikeaksi (Buddha)"
Liitetiedostot:
Viimeksi muokattu: 12.04.2019 18:54 Super-Electric.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
12.04.2019 19:12 #43246 : kirjatoukka
Vastaus käyttäjältä kirjatoukka aiheessa Vaihtoehtoiset hoitomuodot
Tää aihe on mulle myöskin läheinen, sillä olen taistellut pötsini kanssa teini-iästä asti. Vuosituhannen vaihteessa alkoi olla aika kuumat paikat, sillä kaikki aamut ja joskus illatkin meni p-ahuusissa juostessa. Ei muka ollut laktoosi-intoleranssia. Olin pitkään gluteenittomalla, mutta vaikka se helpotti, ei parantanut. Lääkäreistä ei ollut mitään apua, tyrkyttivät vain tähystyksiä jotka maksavat hunajaa koska mulle ne pitää tehdä nukutuksessa ja siten omalla kustannuksella yksityisellä. Lopulta päätin vielä kerran kokeilla laktoositonta ja sillä kertaa täydellisenä, vaikka pitäisi sitten lopettaa syöminen kokonaan, -kele. Seurasi yllätys: päivittäin käyttämässäni lääkkeessä olikin laktoosia! Se ei vain ollut pakkauksen kyljessä ilmoitettuna, vaan piti kaivaa koko ainesosaluettelo ja siinäkin se oli hienosti "laktoosimonohydraatti". Kuka muka tajuaa, että tässähän sitä laktoosia nyt sitten on ja vielä puhtaana suoraan aamutyhjään pötsiin koko päivän toimintaa rikastuttamaan?! Heitin lääkkeet hevon sinne ja jo noin viikon jälkeen jatkuva juokseminen loppui. Suolistolle jäi pysyvät tuhot: kesti pari vuotta ennen kuin pystyin juomaan hapokasta valkoviiniä tms. ja esmes appelsiineja. Sokerialkoholit, mentoli, inuliini, raakaraasteet, banaani yms. on pysyvästi out-of-the-question. Edelleen maha oireilee aika ajoin, ja silloin on syötävä jonkun aikaa atkinsin opein eli hiilarit pois, varsinkin viljat.

Hammastahnoissa muuten on myöskin yksi aine, jota kannattaa välttää kuin ruttoa: natriumlauryylisulfaatti. Tekee aftoja suoleen ja monille suuhunkin. Jostain syystä sitäkin on monissa lääkkeissä, kun se saa aineen vaahtoamaan! Tsiisus näitä lääketehtaiden virityksiä, ei voi muuta sanoa.
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: Super-Electric

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
12.04.2019 20:39 - 12.04.2019 20:59 #43250 : Super-Electric
Vastaus käyttäjältä Super-Electric aiheessa Vaihtoehtoiset hoitomuodot
Hyvä että olet löytänyt tasapainon.. Varsin yleinen tuo laktoosi-intoleranssi.. saa olla tarkkana mitä syö.. käsittääkseni elimistön kyky tuottaa laktaasi entsyymiä on rajoittunut ja se on ihan synnynnäistä. Eikö niin?

Paljon olen pohtinut just tuota faunaa, mikä olisi ideaali mikroobi/bakteerikanta ja nämä maitohappobakteerit/probiootit ovat avainasemassa terveeseen ruuansulatukseen. Olen kokeillut Asidofilusta ja Gefilusta ja G ei ainakaan toimi.. hapankaali on mielestäni paras probiootti-lähde. Eikös jotkin maitohappobakteerit pysty tuottamaan laktaasi-entsyymiä.. en tiedä onko niitä hapankaalissa vai missä..

SLS:tä sen verran, että olen myös jättänyt sen pois.. suihkussa käydessä. Hiukan vaikea oli löytää SLS vapaata shampoota.. ostin Disney-lasten shampoota aluksi, mutta nyt käytän ihan palasaippuaa.. palmuöljy-pohjaista.. sekä hiukset että kroppa samalla saippualla. Kutinat loppuivat.. Vähän on hiukset tuuheentuneet.. vai olisko se vain toiveajattelua..Hammastahnassa vielä SLS:ää mutta fluoritonta tai vähäfluorista (lasten tahnaa) suosin. Käsittämätöntä, että NaF:a saa käyttää. Jos nyt lähtisi hakemaan kosmetiikka-hyväksyntää vastaavalle pääkallopulverille (LD50 90 mg/kg), ei tulisi EU aikana ikinä onnistumaan..

"Älä usko mitä luet tai kuulet puhuttavan, ellet itse koe sitä oikeaksi (Buddha)"
Liitetiedostot:
Viimeksi muokattu: 12.04.2019 20:59 Super-Electric.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.279 sekuntia