Keisarin uudet vaatteet

Lisää
17.12.2019 15:17 - 17.12.2019 19:43 #44487 : juppe
Politiikassa on selkeesti vikana se, että puolueilla on liikaa rahaa. Organisaatiossa kun ylenee niin sitä pääsee hassaamaan turhuuksiin ja suosituin kohde tuntuis olevan oma virtuaalitodellisuus, missä voi pönötellä tärkeenä siinäkin vaiheessa kun kansa jo näyttää keskisormea.

Viime eduskuntavaalit oli tästä hieno esimerkki, koska vaalivoittajia oli vaihteeks paljon kun Kepu oli ainoo häviäjä ja se otti pataan kunnolla, ykskään voitto ei tullu sen takia, että puolueen johto olis onnistunu keksimään, että kuinka sen saa.

Persujen kannatuksen syyt on niin hämäriä, että ne selittelee sitä ittekin sillä, että muut vituttaa, ja täähän näky mainonnassakin ketutushirviönä. Vihreet satsas kunnolla ilmastohuutoon, mutta feministit voitti vaalit ilman satsaustakin, ja kokkareiden ja demareiden kampanjointi oli aika yhtä tyhjän kanssa, koska keskushenkilöt elikkä Orpo ja Rinne sai aika tarkalleen saman verran ääniä kun edellisissäkin vaaleissa. Ääniharavat tuli puskista ja niitä ihmeteltiin vaalien jälkeen.

Sitä edelliset vaalit meni vielä kehnommin, koska ajan ja rahan kanssa rakennellut imagot ei pystyny kilpaileen kunnolla Sipilän kanssa, vaikka se oli vasta ensimmäisen kauden kansanedustaja. Sikahan siinä säkissä oli, mutta sixpäkin jälkeen selkeesti kannatti ottaa sellanen riski.

Selkeesti imagon rakentamiseen hassatut rahat näkyy vaan humpuukimaakareiden pankkitileillä.

Halla-ahon huono esiintymistaito on kanssa keisareiden omia juttuja, koska sitä on harjoteltu yleisötilaisuuksissa sen takia, ettei Halla-aho saanu tarpeeks medianäkyvyyttä. Keisarit itte on käyttänyt kouluttajia, joitten mielestä esiintymisessä pitää olla vitsivauta ja umptsipumptsia, mutta näillä ei oo vaaleissa montaa ääntä, niin että niillä koulutuksilla ei oo hirveesti mitään virkaa. Niillä pääsee vaan pönöttään töllöttimessä sen näkösenä kun luulis olevansa jotain, koska yleisö tykkää kuitenkin enemmän siitä esiintymistavasta, mitä on harjoteltu yleisön kanssa.

Politiikassa oli paljon hyviä puhujia siihen aikaan kun yleisölle puhuminen oli ainoo toimiva keino tavottaa yleisö, mutta poliitikot on laiskistunu kun enää ei tarvii vaivautua ja tän takia vaalivoittaja voi tulla puskista. Sipiläkin käytti yleisötilaisuudet hyväks kun tilanne oli se, että se joutu johtaan puolueen vaaleihin, vaikka sitä ei vielä tunnettukaan kunnolla, ja näkyhän se sitten vaalituloksessa.

Kouluttajissa on kanssa se vika, että niitten asiakkaat edustaa kaikki sitä samaa umptsipumptsia, niin että itte oppinu puhuja vaikuttaa johtajatyypiltä ihan vaan senkin takia, että se erottuu joukosta. Muut on sellasta tykinruokaa, joka on tosi helppo korvata, koska mitään isompia eroja ei ole.

Jopa Kärnä erottuu edukseen, koska se ei sentään kuulu klooniarmeijaan, ja sen takia Kepun eduskuntaryhmää johtaa nyt ihan aito hörhö ja pelle. Muut on lähinnä sitä sakkia, mitä tulee politiikkaan puolueen nuorisojärjestön kautta. Siellä on oppinu, että muitten rahoilla on niin helppo elää, että ei tarvii opetella oikeesti mitään ja parhaiten nää järjestöt auttais puolueita opettelemalla olemaan hiljaa, koska niistä ei koskaan kuulu mitään järjellistä. Joku harva broileri onnistutaan kouluttaan bulkkipoliitikoiks, jotka turvaa ilmasen rahan tulemisen, mutta puolueelle ei osata löytää kannatusta. Se tulee vahingossa tai sen takia, että muut puolueet on onnistunu olemaan vielä enemmän haitaks ittelleen.

Kärnäkin voi vielä jotain päivänä johtaa puoluetta, koska siinä hommassa pitää erottua jotenkin joukosta eikä klooniarmeija osaa tehä sitä. Sillä on helppoja keinoja, joitten avulla jokanen voi saavuttaa pätevyyttä helposti, ja kun kaikki käyttää niitä, niin johtajaks voi periaatteessa valikoitua senkin takia, että paskoo puhuessa housuihin, koska silleenkin erottuu joukosta.

Hankalinta klooneissa on se, että ne kierrättää samoja mielipiteitä ja sitten ne on kaikki olevinaan rohkeita toisinajattelijoita, koska kouluttajat on neuvonu kaikkia erottuun joukosta samalla tavalla. Oikeeks vaihtoehdoks kelpaa sigten suunnilleen kuka tahansa, joka vaan haluaa tunkea kloonien sekaan muuttumatta klooniks. Jopa Hakkarainen pääsee ääniharavien joukkoon kun vaihtoehdot on niin vähissä.

Ajattelutapa on suunnilleen sitä samaa, millä narsistiset pellet yrittää kasvattaa penskoistaan jotain erikoista. Sekin on sellasta brändäämistä ja turhaa kehumista, millä ei vahingossakaan päästä sille tasolle, että ansioluetteloks välttää pelkkä maine, vaikka sinne pitäis päästä jos haluaa huipulle missä tahansa, koska tämmösille meiräm miikka-nyyrikeille ei oo oikeesti paljon kysyntää. Pitää osata jotain oikeesti ja nuorisojärjestöstä matkaan tarttunu kehujien kerho on pelkästään haitaks, koska se ei ees osaa puhua totta ja politiikassa on pelkästään haitaks olla valehtelijoitten keskellä.

Totuus paljastuu viimeistään siinä vaiheessa kun osaamattomuus alkaa näkyä kunnolla ja kehujien kerho yrittää korjata imagotappiota valehtelemalla, ja täähän alkaa olla jo se normaali tapa, millä pääministeri poistuu tehtävistään. Sen jälkeen yritetään yleensä päästä presidentiks, mutta se on vaan sellanen ikäloppu perinne, joka ei enää toimi, koska pääministerin pestin aikana pitää hankkiutua eroon uskottavuudesta.

Puolueissa alkaa olla paljon sellasta toimintaa, että organisaatio yrittää itsenäistyä poliitikkojen vallasta, vaikka siinä pyörii paljon sellasta mouhoa, ketkä ei onnistu pääsemään ees valtuustoon. Sellaset, ketkä pärjää vaaleissa, haluttais saada puolueen palvelijoiks, vaikka täähän on jo ihan mielisairas ajatus, koska ääniä ei saada pian enää millään ilveellä jos vaalilupaukset rikotaan vaan sen takia, että joku ihme porukka päättää asioista kansan valitsemien poliitikkojen puolesta, vaikka se ei pysty tarjoomaan muuta kun vielä enemmän tyhmyyttä ja korruptiota kun ne kansan valitsemat.
Viimeksi muokattu: 17.12.2019 19:43 juppe.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
17.12.2019 21:49 - 17.12.2019 22:03 #44490 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Keisarin uudet vaatteet
Historiallisesti tää on helppo juttu, koska kun kansa valittee johtajansa itte, ne on pian huijareita ja öykkäreitä ja sitten ne pitää tappaa.

Seuraava kehitys on perinnöllinen valta, missä joku saa syntyä hallitsijaks jos se hoitelee hijjarit ja öykkärit siististi muitten puolesta, mutta laatua on vaikee valvoa ja hallitsija voi olla väärennöskin. Huijari vaan teeskentelee tai öykkärit on vaikka hakannu hallitsijan kuuliaiseks.

Tän takia on kehitetty salainen äänestys, mutta siinä on se vika, että ylimääränen törky alkaa helposti luulla, että salaisuus on sitä varten, että sitä pelätään. Sitten se alkaa rakennella valtion sisään omia valtakuntiaan ja tää on selkeesti päässy tapahtuun Suomessa. Ulkolaisetkin huijarit osaa uida järjestelmän sisään, koska siinä ei tarvii muuta kun osata nuolla persettä.

Demarit on selkeesti helpoin vastus sen takia, että Lipponen ei suostu tajuamaan olevansa luuserin maineessa Soneran takia. Se tulee iloseks kun joku mankuu siltä suosituksia, koska niille ei oikeesti oo paljon kysyntää, koska ne vaan laskee uskottavuutta. Pitää mennä tosi kehnosti, että alentuu nuoleen sen persettä, mutta jos haluaa päästä järjestelmän sisään, niin sitten se kyllä kannattaa.

Baltzarkin on ollu niin turha tyyppi kaikessa, mihkä se on ryhtyny, että mä en ees muistanu että tällanen tyyppi on olemassa ennen kun se seksikultti paljastu. Sillä on ollut järjestelmän sisällä hyvät pisnekset, koska Lipposen kaverina pääsee hassaamaan yhteiskunnan varoja eikä epäonnistumisen mahollisuutta ole, koska järjestelmä rahtaa bussilasteittain demarimummoja kattoon teatteriesityksiä. Sama vaikka käsikirjotus olis tehty mittatilaustyönä ikäloppuja pervoja varten, koska mummot ei valita siitä, että kiimaset nuoret naiset pyörii Ilkka Kanervan ikäsen haaskan ympärillä. Vaaleissa se kyllä näkyy, koska mummoilla on paljon aikaa olla huolissaan lapsenlapsia vaanivista pervoista, mutta sen voi selittää vaikka kitisemällä, että kansa äänestää väärin.

Kun vaan pitää mafiosojen perseet kosteina, niin saa tehä suunnilleen mitä ikinä haluaa.Liitetiedostot:
Viimeksi muokattu: 17.12.2019 22:03 juppe.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.160 sekuntia