Totuus kiihottaa

Lisää
03.10.2020 17:50 - 03.10.2020 17:57 #46829 : juppe
Totuus kiihottaa kirjoittanut juppe
Jukkiksestakin tulee arvovaltanen lähde kun se kirjottaa kerrankin jotain hyödyllistä. Wikipediaan on kait kasattu kaikki negatiiviset arviot mitä netistä on löytynyt ja Sinikivi on päässy mukaan, koska siinä on se ongelma, ettei sitä jaksa lukea kun siihen on kasattu netistä tuttua tarinaa. Mun mielestä pituudella ei oo mitään väliä, koska se menee ikäväks heti kun on hypänny sisällysluettelon ja alkusanojen ohi.

Populismin tutkimukseen erikoistunut valtio-opin dosentti Emilia Palonen kommentoi Helsingin Sanomille, että Totuus kiihottaa jakaa ”laitapopulistien” tapaan ihmiset ”meihin” ja ”muihin”. Tämän kirja saavuttaa ”vääristelyn, syyttelyn, katkeruuden ja vihapuheen keinoin”. Teoksessa vahva naisviha yhdistyy median ja tieteen kritiikkiin. Palosen mukaan kirjaa on vaikea arvioida tieteellisin kriteerein, koska se on ”blogiteksteistä koottu lähdeviitteinen pamfletti, joka sisältää perättömiä ja tarkoitushakuisia väitteitä”.[7]

Sisällön ohella teosta kritisoitiin liiallisesta pituudesta.[6] Sinikivi-sivustolla julkaistun arvion mukaan ”kirjaa ei ole editoitu ensinkään” ja ”siitä olisi huoletta voinut leikata – – vaikka sataviisikymmentä sivua pois” kokonaisuuden kärsimättä.[54] Timo Hännikäinen arvioi Sarastus-verkkolehdessä, että puolet lyhyempänä ja kunnollisen kustannustoimittamisen jälkeen ”kirjasta olisi todennäköisesti saanut varsin hyvän”. Nykymuodossaan se on kuitenkin ”sekava henkilökohtainen purkaus”:[55]


fi.wikipedia.org/wiki/Totuus_kiihottaa


Tossa on latauslinkki jos kuka ei oo vielä yrittäny lukee sitä.

web.archive.org/web/20200609110525/https://www.suomenperusta.../Hankamaki_Totuus_kiihottaa_8_6_2020.pdf
Viimeksi muokattu: 03.10.2020 17:57 juppe.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
03.10.2020 19:47 #46830 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Totuus kiihottaa
Kyllä nyt miestä lyödään olantakaa ja pahinta kai, ettei ensimmäistäkään puolestapuhujaa tunnu löytyvän oikein mistään. Ei ole fanijoukkoa joka nousisi puoltamaan kirjaa ja sen tekijää.

Rehellisesti sanoen siinä ei ole muuta vikaa kun sen amatöörimäinen rakenne vaikka onhan sekin helmasynti että itse sisältö on asenteellinen, raskasvetoinen ja puuduttava. Ei siis mikään ihme että tässä pääsee oikein kirja-arvostelijan titteliin ihan siitä yksinkertaisesta syystä että jäin historiaan yhtenä harvoista joka sen viitsi lukea.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
03.10.2020 21:22 - 03.10.2020 21:35 #46832 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Totuus kiihottaa
Mä oikeestaan vasta kiinnostuin tosta opuksesta, koska sattu silmään, että Wikipedian artikkelia muokataan innokkaasti vieläkin, vaikka pointti oli siinä, että noita nettitrollien juttuja julkastiin veronmaksajan rahoilla tieteellisen tutkimuksen nimellä ja homolla on muka jotain pätevyyttä ymmärtää feminismin vastustajien juttuja.

fi.wikipedia.org/w/index.php?title=Totuus_kiihottaa&action=history
Viimeksi muokattu: 03.10.2020 21:35 juppe.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
04.10.2020 05:08 #46834 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Totuus kiihottaa
Aika varmaahan se on, että Hankamäen ns. ura oli sitten tässä. Lienee jo persujenkin hylkäämä. Jotenkin se vaan onnistu oleen väärässä paikassa väärään aikaan ja sen pitunen se. Tollanen moka kyllä vaatii tiettyjä erityistaitoja joihin tuikitavallinen floppaaja ei sit pystykään.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
04.10.2020 13:07 #46835 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Totuus kiihottaa
Hankamäen pitäis oikeestaan tietää, että Suomessa on hyvin paljon vieraantunutta porukkaa, mikä reagoi voimakkaasti kirjoihin ja tv-ohjelmiin. Kehitys tulee aina yllätyksenä, mutta jonninjoutavuuksien vatvominen on sellanen erittäin tärkee asia.

Toi kirjahan on vakavampaa kun joku joukkoammuskelu, koska kirjasta poimittuihin pätkiin voi reagoida somessa, mutta eihän se suomalaista haittaa jos muita kuolee. Meedia on vaan matkinu sellasen uutisointitavan ulkomailta.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
04.10.2020 14:40 #46837 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Totuus kiihottaa
Tässä on tietenkin sellainenkin puoli jota harvoin mainitaan missään. Jos Hankamäki olis tuiktavallinen tyyppi, joku taksikuski tai myyntikonsultti, se ei olis saanu mediassa mitään tilaa. Sitä ei olis noteerattu missään. Ei ees vaikka oliskin saanu persuissa jotain julkaistua. Mutta se on kouluja käyny mies ja sen takiakin siihen on pakko takertua.

Meillähän on tää systeemi suoraan neuvostoliitosta eikä se siitä ole muuttunut. Tavallinen musikka saa haukkua neuvostosysteemiä mielin määrin mutta puoluejäsen tai muuten silmäätekevä, kuten lääkäri tai opettaja olis ollu äkkiä KGBn toimistolla juttelemassa. Meilläkin kulkee tää rajalinja siinä, että jos oot joku, niin toisinajattelua ei enää suvaita. Niinhän se halla-ahokin olis aikanaan jääny vaan bloggariks ellei olis päässy helsingin kaupunginvaltuustoon ja sen juttuja luettiin kun ne olis valtuutetun mielipiteitä ja sen takia yleisesti paheksuttavia. Hankamäkeen on sovellettu tätä akateemista hygieniaa ihan vaan sen takia että sillä ny sattuu oleen tohtorintutkinto. Tää on vaan näin. Noh, se saa jatkaa mielinmäärin tavallisena maallikkona jossa sitä ei lue eikä seuraa kukaan.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
04.10.2020 16:29 #46838 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Totuus kiihottaa
Tohtoreita ja taiteilijoita koulutetaan kepillä ja porkkanalla silleen, että jos nuolee politrukkien munia, saa apurahoja, mutta jos ei nuole, niin saa haukkuja. Siinä mielessä tää kohu on ihan yhdentekevä, koska rutiininomanen haukkuminen ei oo oikeeta kritiikkiä.

Hankamäen ongelma on siinä, että suomalaiset lukee paljon kirjoja eikä niihin tehä vaikutusta huonolla kirjalla. Akateemisilla paskanpotkijoilla on vaan sellanen harha, että kun viittii kirjottaa siitä millasia muitten pitäisi olla, niin sitten voi alkaa kiukutella kun kukaan ei tottelekkaan. Sellasen vallan pitäisi seurata siitä, että valittee porkkanan, mutta järjestelmä ei toimikkaan käytännössä kun se on vaan politrukkien päiväuni, mihin on hyvä uskoa siihen saakka, että korvien välissä on liikaa kusta ja jää vaaleissa ilman kannatusta.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
07.10.2020 22:04 #46872 : picus
Vastaus käyttäjältä picus aiheessa Totuus kiihottaa
Menee vähän ohi aiheen mut pisti toi yksi kommentti silmään:
”sekava henkilökohtainen purkaus”
-Itte kuvailisin teosta Sotaromaani samoilla sanoilla
-Aiheesta on taidettu tehdä pari-kolme elokuvaakin...

Mikä on yliluonnollista?
Se mitä ei vielä ymmärretä. Tai hyväksytä tai osata

Esim. Erään arvion mukaan naisista noin 2–3 prosentilla on tetrakromaattinen näkö, jolloin he saattavat voida nähdä jopa 100 miljoonaa eri väriä.

-Yliluonnollinen asia vai nykypäivän tiedettä?

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.132 sekuntia