Teemu Torssosen salainen järjestö

Lisää
Lisää
23.02.2021 18:31 #47884 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Teemu Torssosen salainen järjestö

Esimerkiksi nyt syytteen saanut mies on toiminut Torssosta tukevassa yhdistyksessä. Mies kertoo tutustuneensa Torssoseen ensimmäisen kerran vuonna 2012 asuessaan Jyväskylässä, mutta paremmin hän tutustui tähän vasta viitisen vuotta sitten.

Esitutkinnan mukaan syytetyllä oli ainakin vuodesta 2017 merkittävä asema Torssosen poliittisen toiminnan taustalla ja hän vaikutti aktiivisesti siihen. Syytetyn mukaan hänen tehtävänsä oli tuottaa sisältöä Torssosen poliittisiin ehdokkuuksiin.


www.hs.fi/kotimaa/art-2000007821615.html

Tuohan sopii yhteen kirjotuksen, mikä löyty kun kattelin Katajan murhayritystä aamulla. Löytyy linkin ekasta linkistä.

puheenvuoro.uusisuomi.fi/ritvapuolakka/hommaforumin-sananvapaudesta/

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
24.02.2021 10:09 #47887 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Teemu Torssosen salainen järjestö
Oonko ainoo jolle tulee tästä jutusta DeJaVu aiempaan fuhreriin Pekka Siitoimeen? Senkin yli-innokas apuri päätti tehdä johtajaansa vaikutuksen ja kävi polttamassa jonkun kommunistien kirjapainon. Palopommin se tietenkin teippas rikospaikalla siitoin-filmien teipillä ettei vaan rikospoliisille tehdä asiaa liian vaikeaksi. Ilmeisesti Siitoin ei asiasta mitään oikeasti tienny kun tuomittiin kuritushuoneeseen.
Jos tää tapaus TT eli Torssosen Terroristit (jos kerran oli vaikee keksiä salaseuralle nimi) on niinku mediassa esitetty, niin aika samalla kaavalla menee.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
25.02.2021 07:15 #47891 : juppe
Vastaus käyttäjältä juppe aiheessa Teemu Torssosen salainen järjestö
Ääriliikkeissä pyörii kait aina suunnilleen samanlaista porukkaa eikä se kirjapainon polttaminen ollu Siitoimelle ees huono juttu, koska siitä tuli kuuluisa, niin että Torssonen vois olla seuraava koko kansan tuntema äärioikeistojohtaja, jolla on pari adjunanttia, keitten kanssa se jakaa lentolehtisiä.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.109 sekuntia