Palstalla on säpinää !

Lisää
14.08.2009 17:43 #698 : Metsämenninkäinen
Huomaatteko, palstalla on pitkästä aikaa taas säpinää ! :lol:

Tästä minä ainakin tykkään - uusia kirjoituksia, ideoita ja ajatuksia sikiää usemman otsikon alla useamman vastauksen päivävauhdilla. Nyt voi ihan sanoa, että tämä on nimensä mukaisesti keskustelupalsta. Kivaa, jatketaan samaa rataa. :)

Pitääkö sitä taas työllistää ammatti-arkeologia ?

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
14.08.2009 19:29 #699 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Vs:Palstalla on säpinää !
Tätä minäkin olen ihmetellyt. Yleensä luen kaikki viestit ja silloin kun niitä tuli muutama viikossa, ne tuli luettua hyvinkin tarkkaan. Nyt niitä tulee jo siihen tahtiin että tässähän täytyy alkaa priorisoimaan, mitä ehtii silmäillä ja mitä ei. Tiedä sitten mistä on kyse, mutta jollakin lailla tämä juttu lienee lyönyt itsensä ns. läpi. Oli tietenkin jo aikakin, ja toivotaan että aktiviteetti kestää, eikä suosio tuo mukanaan trolleja tai kinaajia.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
14.08.2009 21:23 #702 : Metsämenninkäinen
Vastaus käyttäjältä Metsämenninkäinen aiheessa Vs:Palstalla on säpinää !
Tämän säpinän yhtenä syynä mun mielestä on nähtävissä nuo harrastaja-arkeologien kenttäreissut ja niiltä kertyneet kokemukset, löydöt ja luonnon ihmeet. Ja sitten on musta syntynyt sellainen melko voimakas "me-henki". Mulle tämä palsta on ainakin kuin toinen koti, tänne on kiva tulla ja täällä on hyvä olla. :) Kränääjiä on aina välillä yrittänyt ilmestyä, mutta eipä niistä ole ollut jäädäkseen. Lukijoita taitaa olla aika paljon, mutta vakikirjoittajia vähän, tosin niitäkin on tasaista tahtia tullut lisää uudelle palstalle. Mites se meni - mitä useampi kokki, sen pahempi soppa, mutta jos se ei tässä pätisi. ;)

Kiitos jälleen kerran mahtavasta palstasta ja mahtavista palstalaisista ! :)

Pitääkö sitä taas työllistää ammatti-arkeologia ?

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.158 sekuntia