Suuri plasmakeskustelu

Lisää
17.01.2011 17:56 #6597 : Jukkis
Joo, netissäkin on päiviä jolloin on hiljaista kun huopatossutehtaalla. Kerronpa vähän miksi itsekin olen ollut repäisemättä viime aikoina, ja vain tyytynyt smalltalkiin. Tässä on keskittynyt kunnolla tähän plasmapuoleen, ja juttuhan on niin että kun johonkin paneudun, ei mikään arkinen pääse koskettamaan. Vaikka tämä onkin seuraavan kevätHermeetikon kamaa, voidaan hommaa alkaa jo alustamaan, ettei mene ns. hilseen yli sitten kun jutut tulee vastaan. Pehmeä aloitus niin sanotusti. Vaikka onhan näitä plasmajuttuja ollut jo viimeisessä kahdessa lehdessä, ettei sillä.

Joka tapauksessa jos saan suosittaa niin uhratkaa 14min elämästänne videolle The Lightning Scarred Planet Mars, joka on kerrankin tehty huolella ja saanut visuaalista ilmettä. Se kertoo ytimekkäästi että Marsin pinnalla olevat kanjonit, kraaterit etc on reippaanpuoleisen sähköiskun seurausta, ja perinteiset meteoriselitykset saa tunkea ahteriin. Jos jollekin on tämä plasmapuoli muutenkin jäänyt hämäräksi, niin tästä vaan klikkaileen. Mainitaan erikseen että päättelyketjun mukaisesti, se mikä pätee Marsiin, pätee tietty Kuuhun ja moniin Saturnuksen ym kuihinkin. ja mikä pätee niihin, pätee tietenkin myös jossain määrin Maapalloon jne.

www.thunderbolts.info/online_videos.htm

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
17.01.2011 19:57 #6598 : samuliloov
Vastaus käyttäjältä samuliloov aiheessa Vs: Suuri plasmakeskustelu
Oli laadukas dokumentti. Ei jää paljon spekuloinnille tilaa tai jos jää niin objektiivisuus puuttuu täysin. Kovasti on pikseleitä luotaimien kameroissa.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
17.01.2011 20:17 #6599 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Vs: Suuri plasmakeskustelu
Hyvä että katselit, sillä muuten ei voi ymmärtää mitä nyt aion kertoa. Tai paremmin, mitä olen tässä kammiossani tutkiskellut. Olkoonkin että tässä tulee vähän vilautettua hermeetikko nro 14 salaisuuksia, ja silloinhan menettää paitsi yllätyksen ilon, myös ulkopuoliset, nuo ei-tilaajat, pääsee vähän jyvälle salaseuramme salaisuuksista :ohmy:

Kun siis tämä sähkötäräys iski maapallolle tuossa pleistoseenin loppukaudella, niin jengi oli sitä todistamassa. Kaikki nuo kalliomaalaukset voidaan tulkita plasmapurkauksen kuvaukseksi. Se siis tuli maapallolle magneettiselle pohjoisnavalle ja muodosti tämän kliseisen axis mundin - taivaanpilarin. Kyllä, se voi olla näkyvä jos vaan elektronien virtaus on tarpeeksi voimakas. Sellainen virtaus muodostaa birkelandin virtauksen, eli käytännössä sähköisen tornadon. Alla on kuva Birkelandin virtauksesta, ja vieressä on kuva suomalaisesta kalliomaalauksesta. Niin ovat kuin kaksi marjaa.


Liitetiedostot:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
17.01.2011 20:21 #6600 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Vs: Suuri plasmakeskustelu
Pistän tähän vielä toisenkin kuvan miltä näyttää sähkötornadon ympärillä vinhasti viuhuva magneettikenttä. Kuvasssa on siis plasmaa joka liikkuu likemmäs 2 machin nopeudella. Toisessa miten jengi on sen kuvannut, mutta oleellisestihan tämä ei kyllä eroa haitarimaisista revontulista.


Liitetiedostot:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
18.01.2011 10:21 #6601 : samuliloov
Vastaus käyttäjältä samuliloov aiheessa Vs: Suuri plasmakeskustelu
Onko niitä maalauskokonaisuuksia tulkittavissa mitenkään? Minkälaisten juttujen yhteydessä nää yksittäiset kuviot on? Mikä olisi ajankohta vuosilukuina? Kauanko arveltu kestäneen?

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
18.01.2011 15:00 #6606 : frank
Vastaus käyttäjältä frank aiheessa Vs: Suuri plasmakeskustelu
Vanhimmat noista hirvensarvina ennenvanhaan pidetyistä kampakuvioista ovat 40 000:n vuoden takaa. Silloinko olisi Ukko puhunut? Nykyään noita kalliomaalauskuvioita pidetään shamaanien maalaamina, sillä transsissa näkee sellaista.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
18.01.2011 16:09 #6608 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Vs: Suuri plasmakeskustelu
Joo, se on vaikea homma selvittää miten kauan plasmapyörre on seissyt magneettisen pohjoisnavan päällä, mutta veikkaan että se lienee tullut n. 12 000 vuotta sitten. Toisaalta kun otamme huomioon, että ilmakehän kuumuus oli huipussaan holoseenin aikana n. 8000 vuotta sitten, voitaisiin kai ajatella että se on seissyt siinä useamman tuhat vuotta – vaikka niinhän myytitkin sanoo.

Voi hyvinnii olla niinkin että alkuun plasmapylvästä ei kuvattu puuna, vaan tikku-ukkomaisena ihmisenä aikalaisten keskuudessa. paleotaide – myös Suomessa – on täynnä kalliokuvia identtisistä tikku-ukoista, jotka mystisesti ovat kaikki jopa samassa asennossa. Antautumiskäsineen ja cowboymaisine länkisäärineen. Sen täytyy johtua joko siitä, että ihmiset ympäri maapallon pitivät tiukkaa kulttuurista yhteyttä keskenään, joka ei oikein ole uskottavaa, tai sitten he kaikki kuvasivat ympäri pallon samaa näkymää. Jälkimmäinen kuulostaisi järkevämmältä, mutta sen hintana on, ettei näillä tikku-ukoilla ole mitään tekoa ihmisten kanssa. Ei shamaanien eikä muidenkaan, ajatus jota varmasti ei purematta niellä. En minä nyt sitä näkemystä tietenkään kokonaan tyrmääkään, ei sillä.

Onhan tätä toistakin teoriaa esitetty. Tässä alla yksi oiva linkki. Siitä pitäisi tulla näkyviin myös Anthony Perattin pdf (on sitten 12 megaa) jossa hän on laboratoriossa tuottanut plasmavirtauksia, ja suorastaan hätkähtänyt miten ne ovat muodoltaan yhteneviä varhaisten kalliomaalausten kanssa.

www.theplasmaverse.com/verse/squatterman-plasmadischarges-petroglyphs.html

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
19.01.2011 10:01 #6609 : Mark
Vastaus käyttäjältä Mark aiheessa Vs: Suuri plasmakeskustelu
Kiehtova aihe, hyvin tehty tuo "dokumetti", viesti alkaa lupaavasti ja sitten tulee se mutta... miksi näyttää kuvia Marsista kun maassa on vastaavia paikkoja. Onko syy se että jos esimerkit otetaan maasta voi olla vaarana että sitä joutuu tukimaan itse? Unohdetaan siis Mars

Jokainen lentokoneella matkustanut tietää että joet näyttävät ilmasta salamoilta se ei ole mikään uusi asia. veden täyttämää oumaa on hankala tietysti vaikea tutkia, joten katseet on suunnattava autiomaihin esim. Siinain autiomaa näyttää sateliitti kuvassa aivan vastaavalta kuin nämä marsin video kuvat, maaperä on kivä ja hiekkaa

jos siis nämä salamat maaperässä on sähköntuotoksia on hiekkainen maaperä varmasti täynnä "ukonvaajoja", siis lasittunutta, sulanutta hiekkaa.

Lomalentoja tunisiaan jos kulku vaivatta saharaan ja lentoja egyptiin jos pääsee vaivatta siinain autiomaahan tai junalla gobin autiomaahan kaikkiin matkakulut alle 300 euroa paikanpäältä ostat lapion ja alat kaivaa vaajoja esiin. vaivattomampaa kuin matka Marsiin tai uusien sateliitti kuvien odottelu ja jos sähkö on aiheiuttanut nämä muodot on todisteet kaivettavissa hiekassa. Töihin siis kaikki tiedonjanoiset, töihin!

En tyrmää aihetta, se on kiehtova ja odotan lisätietoa. ehkä lähden itsekin aavikolle kaivamaan, saisivat lapsetkin erilaisen loman.
Liitetiedostot:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
19.01.2011 11:13 #6610 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Vs: Suuri plasmakeskustelu
Joo, Mars on varmaan helpompi tutkittava kun pinta on kuitenkin paljaampi mitä maan päällä. ja kai siihen vaikuttaa tämä mediaseksikkyys Marsia kohtaan, sillä aihe on alan piireissä ns. kuuma, ja tutkimustulosta tulee koko ajan.
Ei sillä, ettei maan päälläkin ole erityisesti kraatereita tutkittu. Geologi Louis Hissink on esimerkiksi tutkinut Wolfe Creekin kraateria Australiassa, ja huomannut radioaktiivisten aineiden ympäröivän sen reunamaa. Hänen mukaansa kyseessä täytyy olla kosmista alkuperää oleva jysäys, jolla ei kuitenkaan voi olla tekoa meteoriitin kanssa. Yleensä kraatereissa olevia kohonneita iridiumtasoja pidetään todisteena.
Tässä jotain vastaavaa arizonasta:
www.thunderbolts.info/tpod/2007/arch07/070412craterarizona.htm
Yleensä nämä kraaterit ovat siinä mielessä mielenkiintoisia, että varsinainen meteoriitti niistä tuntuu puuttuvan kokonaan. Toisaalta sitten taas ne kivet joiden varmuudella tiedetään pudonneen taivaalta, eivät vastaavasti omaa kraateria.

mutta tuosta lasittuneesta hiekasta, että näitä lasiaavikoita tunnetaan muutama sieltä täältä. Yksi saharastakin ja panen oikein roheesti kuvan mukaan. Kuuleman mukaan tämä lasittunut hiekka aiheutti monenlaisia ongelmia niin itse erämaan ketulle kuin Montgomeryllekin, kun sitä ei voinut ylittää kumisilla renkailla, ilman riskiä kuormastojen jäämisestä jälkeen.


Liitetiedostot:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
02.02.2011 22:24 #6841 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Vs: Suuri plasmakeskustelu
Näin on aina että kun aktiivinen palstamme vajoaa väliaikaiseen hengenvetämiseen eli hiljentymiseen, palaamme oppituntiimme plasmapurkauksesta. Aloitetaan lukemalla Isoa kirjaa:

Niin aurinko seisoi alallansa, ja kuu pysyi paikallansa, kunnes kansa oli kostanut vihollisilleen. Niinhän on kirjoitettuna "Oikeamielisen kirjassa". Niin aurinko pysyi paikallansa keskitaivaalla päiväkauden, kiirehtimättä laskemaan. Sellaista päivää, jona Herra tällä tavalla myöntyi ihmisen pyyntöön, ei ole ollut koskaan aikaisemmin eikä myöhemmin. (Joosua 10:13-14)

Yksinkertaisimmillaan Auringon pysähtyminen taivaalle tarkoittaa Maapallon äkillistä jarrutusta, ja jopa kokonaan pysähtymistä. Tässä on ihan suora yhteys Maapallon saamaan sähköiskuun. Joosuan kirja on siinä oikeassa, että moista päivää ei ole sitten sen koommin nähtykään. Loppujen lopuksi monet ovat siinä uskossa että maapallon pyörimisliike olisi yksinomaan gravitaation vaikutusta, mutta tämähän ei pidä paikkaansa. On havaittu jo kauan sitten, että kun auringossa alkaa sähkömyrsky, se vaikuttaa suoraan maapallon pyörimisnopeuteen. Muutokset kiertojassa ovat mitattavissa vaikkakin erot ovat sähkömyrskyn aikana vain millisekunteja. Sehän ei ole oleellista vaan itse havainto että sähkötällit vaikuttavat pyörimiseen, vaikka ei tiedetäkään miksi. Kuvitellaan että pleistoseenikauden loppupuolella planeettamme sai sellaisen tällin, että koko pallo pysähtyi vuorokaudeksi, niin koko tämä katastrofihommakin saa ainakin alkusykäyksensä.
Kuten näette, tämä plasmahomma menee aina vain eksoottisemmaksi.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
03.02.2011 02:35 #6842 : samuliloov
Vastaus käyttäjältä samuliloov aiheessa Vs: Suuri plasmakeskustelu
Virtajohdin minkä läpi kulkee virta tasaisella nopeudella, muodostaa ympärilleen sähkökentän lisäksi myös magneettikentän. Jos maapalloa pyörittää magneettikentän aiheuttama momentti, virran luoma magneettikenttä suunnasta riippuen joko jarruttaisi tai kiihdyttäisi pyörimistä. Pitäis olla sellanen virta että näkyy varmasti. Hetkinen, siinähän voi navat vaihtaa pysyvästi paikkaa, eikö vain? Eli pyöriminen jatkuisi toiseen suuntaan.

Ei olis Lontoon skideilläkään enää tylsää.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
03.02.2011 05:48 #6843 : Vingnir
Vastaus käyttäjältä Vingnir aiheessa Vs: Suuri plasmakeskustelu
Maapallo ei varmasti ole pysähtynyt vuorokaudeksi. Miettikääpä mikä valtava energia on kaikessa maapallon massassa sen kieppuessa akselinsa ympäri. Kun vauhti loppu yhtäkkiä pyrkii tuo massa sitten jatkamaan vauhtiaan, josta seuraa että tällä pallolla olisi melkoisesti sekoiteltu meriä ja maita keskenään.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
03.02.2011 07:45 #6844 : Aragorn
Vastaus käyttäjältä Aragorn aiheessa Vs: Suuri plasmakeskustelu

Maapallo ei varmasti ole pysähtynyt vuorokaudeksi. Miettikääpä mikä valtava energia on kaikessa maapallon massassa sen kieppuessa akselinsa ympäri. Kun vauhti loppu yhtäkkiä pyrkii tuo massa sitten jatkamaan vauhtiaan, josta seuraa että tällä pallolla olisi melkoisesti sekoiteltu meriä ja maita keskenään.


Jos jokin tarpeeksi suuri valo loistaa sopivasta suunnasta vuorokauden, se voi näyttää aivan siltä kuin vuorokausi tai maan kierto olisi pysähtynyt.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
03.02.2011 08:45 #6845 : Vanha Korppi
Vastaus käyttäjältä Vanha Korppi aiheessa Vs: Suuri plasmakeskustelu

Vingnir kirjoitti: Maapallo ei varmasti ole pysähtynyt vuorokaudeksi. Miettikääpä mikä valtava energia on kaikessa maapallon massassa sen kieppuessa akselinsa ympäri. Kun vauhti loppu yhtäkkiä pyrkii tuo massa sitten jatkamaan vauhtiaan, josta seuraa että tällä pallolla olisi melkoisesti sekoiteltu meriä ja maita keskenään.

Juuri näin.
Maapallo pyörii akselinsa ympäri noin 500 m/s eli n.1800 km/h. Vaikka tarina olisi miten jännä niin kyllähän nämä fysiikan lait pitää ottaa huomioon.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
03.02.2011 09:06 - 03.02.2011 10:12 #6846 : samuliloov
Vastaus käyttäjältä samuliloov aiheessa Vs: Suuri plasmakeskustelu
Tästä on aikaisemminkin juttua ollut. Mites raamatussa mainittu vedenpaisumus ja vaikka toi pystyyn noussut Kölivuoristo? Se on varmaa että maapallon napaisuus on vaihdellut jotain 5000-6000 tuhannen vuoden välein. Havaittu Atlantin pohjasta otetuista magmakivinäytteistä missä jäähtyneen magmasulan metallipartikkelit ovat asettuneet maan magneettikentän mukaisesti. Ei tiedetä mikä sen napaisuuden vaihtelun aiheuttaa, eikä tiedetä mitä se aiheuttaa.
Aboriginaali-kaveri kertoi minulle että heidän perimätiedossaan kerrotaan maapallon pyörimissuunnan vaihtelevan just jotain 5000 tuhannen vuoden välein. Nimenomaan silleen että se ensin hitaasti pysähtyy ja vuorokauden verran ollaan paikallaan ja lähdetään taaksepäin. Niillä kavereilla on 70000 vuoden katkeamaton elämäntarina takanaan.
Kyllä siinä meret tulisi mantereiden yli helposti. Täytyy kuitenkin tosiaan ottaa fysiikan lait huomioon eli mitä hitaampaa pysähtyminen olisi, sen vähemmin mantereet ja meret lähtisi liikkeelle.

Sillähän ei olisi mitään rajaa miten hidas pysähtymisprosessi olisi joten turhaa vedota fysiikan lakien kuittaavan tapahtuman mahdottomaksi.Ja tietenkin, suhteellisen nopeakin pysähtyminen on mahdollista seurauksineen.
Viimeksi muokattu: 03.02.2011 10:12 samuliloov.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.281 sekuntia