× Sekalaisissa puhutaan... no sekalaisia.

[:] Masennus&Ahdistus - Mitä ne ovat & apu [:]

Lisää
Lisää
12.02.2015 18:11 #25819 : Jyrkiola
Hei JohnnyDepp. Meille on annettu yksi Parantaja. Se riittää :)
www.koivuniemi.com/raamattu?tila=pikahaku&hakuehto=paransi&kirjat=kr


> Nyt olen voinut jättää pois masennuslääkkeet ilman minkäänlaisia oireita. Unen laatu on hyvää. Tämä muutos tuli siitä kun antauduin sydämestäni Jeesukselle, uskoin itselleni Hänen rakkautensa ja aloin pitämään totena Hänen Sanaansa. Lisäksi Pyhä Henki alkoi täyttämään minua ilolla ja voimalla ja rakkaudella. Nyt on helppo tehdä parannusta ja parantua, kun huomaa keskeneräisen asian. Jeesus poisti syyllisyyden ja olen täynnä iloa, mikä on suoranainen ihme jos minut aikaisemmilta vuosilta tuntee.
Leena <
www.tv7plus.fi/613/

Jeesus vapauttaa
www.google.fi/?gws_rd=ssl#q=jeesus+vapautti&tbm=vid

Mielestäni on hyvä ymmärtää, ettei maailma kiinnostu pelastuksesta, ellei Luojamme kutsu ensin.

> Pelastavan uskon lahja on armosta annettu ja suurin kaikista armolahjoista. Kukaan ei voi puristaa itsestään pelastavaa uskoa. Ei vaikka tutkisi Raamattua ja muita uskosta kertovia kirjoja 40 vuotta ja kuuntelisi 1000 saarnaa. Isä kutsuu syntisiä eri tavoin kääntymään Jeesusta kohti. Kukaan ei omasta voimastaan ja järjestään käänny kohti Jeesusta. Raamattu sanoo, että Herra kutsuu ihmisiä 2 ja jopa 3 kertaa Job 33:28. hän pelasti minun sieluni joutumasta hautaan, ja minun henkeni saa iloiten katsella valkeutta'. 29. Katso, kaiken tämän tekee Jumala kahdesti ja kolmastikin ihmiselle.

Jeesus sanoo, että Isä on antanut (kutsunut) ihmisiä Hänelle Joh. 17: 24. Isä, minä tahdon, että missä minä olen, siellä nekin, jotka sinä olet minulle antanut, olisivat minun kanssani, että he näkisivät minun kirkkauteni, jonka sinä olet minulle antanut, koska olet rakastanut minua jo ennen maailman perustamista.

Rakas lukija. Jos Isä vetää sinua tai jotain tuttuasi Jeesuksen puoleen niin käänny tai anna tutullesi ohje kääntyä Jeesuksen puoleen heti ja ota vastaan pelastava usko. Raamattu sanoo miksi Jeesus, Kristus, Messias, Herra, Jumala, Jumalan Poika, syntiemme Sovittaja on tullut maailmaan Joh. 3:16. Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.

Kuinka sitten voit ottaa vastaan Jeesuksen henkilökohtaisena pelastajana. Se on elämäsi tärkein asia. Alla on yksinkertaiset ohjeet. <
www.andreas.fi/uskoonTulo.htm

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
13.02.2015 13:48 #25841 : Kaapu
Vastaus käyttäjältä Kaapu aiheessa [:] Masennus&Ahdistus - Mitä ne ovat & apu [:]
Lopeta jo nyt tuo typerä trollaus. Tai jos et trollaa, niin lopettaisitko tuon psykoottisen kirjoittelun, kiitos. Tällä palstalla on mielenkiintoista keskustelua mielenkiintoisista aiheista, enkä minä jaksaisi pahoittaa mieltäni aina kun luen viestejäsi. Jos sun elämä on valtakristillinen näkemys Jeesuksesta, niin kiva - pidä se omana tietonas.

Sonus ad infinitum

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
13.02.2015 21:35 #25850 : Jyrkiola
Kaapu. Maailma eksyy ja eksyttää. Miksi palvot Bafometia? Toimintasi todistaa henkimaailman todellisuuden. Et voi väittää uskovasi evoluutioon.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
13.02.2015 22:39 - 13.02.2015 22:41 #25852 : Veda
Vastaus käyttäjältä Veda aiheessa [:] Masennus&Ahdistus - Mitä ne ovat & apu [:]
Ihan oikeasti, Jyrki, voisitko lopettaa tuon totuutesi toitottamisen? Eivät muutkaan täällä tuputa katsomustaan koko aikaa. Sitä paitsi me kaikki tiedämme nuo asiat jo lapsuudestamme. Et tunnu oikein tietävän esoterismista. Vain lapsellinen valtavirran dogmaattisuus tulkitsee symboleita pinnan mukaan.
Viimeksi muokattu: 13.02.2015 22:41 Veda. Syy: Kirjaimen korjaus.
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: aamutähti

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
13.02.2015 23:49 #25853 : Jyrkiola
Veda. Olen vain realisti. Ellei luomakuntaa olisi luotu, siinä ei olisi hengellisiä ominaisuuksia tai ulottuvuuksia.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.116 sekuntia