× Sekalaisissa puhutaan... no sekalaisia.

Suomi24 on mielisairaitten trollisivusto

Lisää
29.01.2019 15:25 #42811 : Amidontti
Laitoin Suomi24 sivustolle palautetta palstan moderoinnista koska laittoivat minut taas kirjoituskieltoon. Poistivat tämänkin. .

(Tässä on kreationismi palstalle peräkkäin tulleita trolliviestejä. Näitä ei ylläpito poista vaikka ilmoitus on tehty. Heidän mielestään "Parhaat kieli poskessa kirjoittavat trollit tarjoavat parhaat naurut". Suomi24 ylläpito yllyttää siis itse trollaamaan "kieli poskella".

ihminenoneläin 27.1.2019 20:24 Ihminen on paskalla käyvä apina, joka tunkee eritettä palkkion toivossa reikään.
Olensairas 28.1.2019 23:48 Mulla on päässä vikaa. Saako silloin tehdä pahaa?
Iltalehtihaluaatietää 29.1.2019 0:34 Oletko vetänyt kokkelia?
Looser 28.1.2019 23:49 Inari on juoppo.
Kukamuumukamuijatpokaa 29.1.2019 0:12 Juntti ei osaa tarjota Ellalle jäätelöä.
Olenmielisairas 29.1.2019 0:33 Ne on sen tytön????????
Minäolenparas 29.1.2019 0:35 Hommaa itelles joku mies.
Iltasanomientoimittaja 29.1.2019 0:36 Onko reino nordin crack-hörhö?
Vedäkäteesosaakssä 29.1.2019 0:40 Oletko sä vähän vammainen?
Iltasanomientoimittaja 29.1.2019 1:36 Lietsomme vihaa tarkoituksella.
Parempikunsinä 29.1.2019 1:38 Ei ole mitään Jumalaa. Se on vain nössöjen kuvitelmaa, jos on vaikeaa.

Noilla viesteillä ei ole mitään tekemistä minkään palstan kanssa. Sen lisäksi eräille palstoille voi tehdä vaikka kuinka paljon pelkkiä trollialoituksia mitkä ei mitenkään liity palstan aiheeseen. Suomi24 ei ole keskustelu vaan trollipalsta ylläpidon kyvyttömyyden takia.)

Tämä on sitä sananvapautta että mielenvikaiset trollit saa täyttää palstan mutta evoluutiokriittiset eivät saa kirjoittaa mitään. Ensin ne kehoittavat antamaan palautetta mutta eivät sitä kuitenkaan sitten kestä.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
29.01.2019 15:32 #42812 : Amidontti
Vastaus käyttäjältä Amidontti aiheessa Suomi24 on mielisairaitten trollisivusto
Tässä sitten aloitus jonka tein eilen ja joka sytytti sitten sodan:

(Evoluutioteoria on niin kanveesissa että lukua on laskettu jo tuhanteen eikä se sieltä nouse. Kosminen evoluutio kaatuu jo siihen että maailma ei voi luoda itse itseään tyhjästä. Evoluutiouskovaiset kiertävät tämän heille kiusallisen asian siten että maailman synty ei kuulu evoluutioon. Tunnustavat siten että evoluutiota ei tapahdu. On niitä jotka yrittävät selittää maailman itsestään syntymistä monin sanoin mutta eivät onnistu silti kertomaan että miten se tapahtui. He yrittävät sitä 'sanan voimalla'. No, Jumala loi maailman Sanan Voimalla, Hän pystyi siihen ja siksi meillä on maailma.

Evoluutiouskovaiset eivät osaa kertoa miten elämä syntyi elottomasta aineesta (alkuliejusta) itsestään. Ei kuulemma sekään kuulu evoluutioteoriaan. Tunnustavat taas että evoluutiota ei tapahdu. Jumala pystyi luomaan Sanan Voimalla elämän, siitä on maanpäällinen elämä todisteena.

Koska evoluutiouskovaiset eivät kykene todistamaan evoluutiota todeksi niin he syyllistyvät epätoivoisiin valheisiin. Jumala loi ihmisen, sekä miehen että naisen ja määräsi heidät lisääntymään. Koska mies ja nainen on luotu erilaiseksi niin myös heidän jälkeläisensäkin ovat
hieman erilaisia kuin vanhempansa. Siitä syntyi erilaisuus lajin sisällä. Nyt evoluutiouskovaiset yrittävät selittää että lajin sisällä tapahtuva erilaisuus johtaa uusien lajien syntymiseen miljoonien vuosien aikana mikä on valhe. Jumala määräsi kunkin lajin lisääntymään lajinsa mukaan mikä on havaittavissa vielä tänäkin päivänä.

Vähittäiset muutokset lajin sisällä ei johda siihen että sammakosta tulee ihminen. Evokit ovat yrittäneet sitä suutelemalla sammakkoa mutta ei se ole onnistunut. Ei tullut uljasta prinssiä pelastamaan evokkeja. Siksi he kehittivät sadun nimeltä evoluutiotarina, nyk. evoluutioteoria.

Lähdetään kuitenkin evokit liikkeelle siitä että älkää hermostuko, PÄÄLLYKÄINEN... PÄÄLLYKÄINEN...)

Miten tuosta aloituksesta voi joku suuttua niin verisesti? hehe... Ihme että se aloitus on edelleen siellä.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
10.02.2019 15:51 - 10.02.2019 15:53 #42886 : Amidontti
Vastaus käyttäjältä Amidontti aiheessa Suomi24 on mielisairaitten trollisivusto
Tällä tavoin evoluutiota todistetaan Suomi24 Kreationismi palstalla:

(kekek-kekek 10.2.2019 0:31
Jeesuksen maitohampaista muuten olisikin riittänyt mitä arvokkaimpia reliktejä kymmenille kirkoille ja luostareille.Sitten vielä Jeesuksen hiukset ja partakarvat! Korvavaikku ja kakki!Ajatelkaapa, kun jossain kirkossa olisi pullollinen aitoa Jeesuksen pissiä, toisessa roppeellinen Jeesuksen ripulipaskaa.

kekek-kekek 10.2.2019 8:20
Jopa vielä Jeesuksen varpaiden ja sormien kynsien kappaleet. Napanöyhtä ja napanuora. Hilse! Rasvaa Jeesuksen finneistä! Reliktejä ylen
runsaasti!)

On tullut taas romutettua evoluutioteoria niin perusteellisesti että evoluution todistajilta ovat viimeisetkin päreet palaneet. Turha tulla väittämään että evoluutiosta on todisteita jos kerran sitä todistetaan typerillä uskomuksilla, valheilla ja sairaalla häiriköimisellä.

Lukuisista ilmoituksista huolimatta ylläpito ei poista näitä koska ne on evoluutiouskovaisten tekemiä, samaa uskontokuntaa kun ovat itsekin.
Viimeksi muokattu: 10.02.2019 15:53 Amidontti. Syy: Tekstin lisäys

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
10.02.2019 18:04 - 10.02.2019 18:26 #42887 : Super-Electric
Vastaus käyttäjältä Super-Electric aiheessa Suomi24 on mielisairaitten trollisivusto
Länsimainen yhteiskunta rimpuilee rappiotilassaan.. Kulttuurimarxismi rehottaa, kuin Stalinin Neuvostoliitossa tai Maolaisessa Kiinassa konsanaan.. Toisinajattelijat lynkataan aluksi verbaalisesti.. lopuksi realisesti..

Aivopestyssä yhteiskunnassa on vaikea löytää järjen valoa.."Älä usko mitä luet tai kuulet puhuttavan, ellet itse koe sitä oikeaksi (Buddha)"
Viimeksi muokattu: 10.02.2019 18:26 Super-Electric.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
11.02.2019 10:40 #42888 : Etsijä197
Vastaus käyttäjältä Etsijä197 aiheessa Suomi24 on mielisairaitten trollisivusto
Suomi24 on melkoinen likakaivo. Evoluutiosta sen verran että jos se käsitetään uusien lajien eritymysteoriana niin siltä osin se kyllä pitää paikkansa. Viimeisen sadankin vuoden aikana on syntynyt uusia kasvi- ja eläinlajeja ties kuinka paljon, kymmeniä tapauksia on varmuudella todettu.

Tieto lisää tuskaa

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
11.02.2019 15:14 #42889 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa Suomi24 on mielisairaitten trollisivusto
Tää on sen puolen aihepiiri josta on muutenkin vaikea saada asiallista keskustelua aikaan, ja itsekunkin asiantuntemus on tottakai lapsenkengissään. Joku Suomi24 nyt on vihoviimeinen paikka tälläistä aihepiiriä tuoda.

En minäkään mikään kreatonisti ole, vaikka raamatullinen luomiskertomus on tottakai erehtymätön, jos sitä osaa lukea oikein ns. kabbalististen silmälasien läpi. Kun Yhdysvalloissa kreatonismi kiellettiin kouluopetuksessa koska se ei ole tieteellinen teoria, kehittivät kreatonistit ns. älykkään suunnittelun teorian. Se on oikeastaan varsin hyvä varsinkin evoluutio- ym teorioiden kritisoijana joissa kiistatta on aihetta kriittisyyteenkin.
mutta on sitä mullistusta tiedemaailman sisälläkin. Nykyisin näyttää vahvemmin ja vahvemmin siltä että ihminen polveutuu neandherdalin ihmisestä jota vielä muutama vuosi sitten pidettiin rinnakkaislajina. Oma ongelmansa on, että meissä kaikissa on perimää kaikista alkuihmislajeista joita vaan tunnetaan, eli olisimme jonkinlainen hybridilaji. Mikä tarkoittaa että ihmisen sukupuuta ei kyetä koskaan täydellisesti selvittämään.

Seuraava taso on tutkailla itse evoluutiota ja sen mekanismeja. Vallalla on darwinistinen staattinen mukautuminen joka on nykymaailmassa huono. Tilalle on koettanut Stephen J Gould tuoda äkillistä hyppäystä eli että evoluutio pysyy paikallaan miljoonia vuosia ja sit ykskaks äkillisesti kaikki lajit muuttuu toisiksi (tai kuolee sukupuuttoon) vain muutaman vuoden sisään ja taas on sit hiljaiseloa miljoonia vuosia. Eikä syytä tiedetä mut tää on muutenkin niin kompleksinen asia ettei siitä voikaan olla ymmärrystä.

Sit yleensä puheet menee tonne alkuräjähdykseen asti. Siitähän ei ihminen tule koskaan tietään mitään. Vain siitä voidaan olla varmoja että silloin alkoi aika kulkemaan. Aikahan on siitä metka, että se on fysikaalinen suure josta ei tiedetä mitään, ei tiedetä miten sitä pitäisi tutkia, mitata tai mitä se on ja mistä se tulee.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
12.02.2019 10:37 #42895 : Amidontti
Vastaus käyttäjältä Amidontti aiheessa Suomi24 on mielisairaitten trollisivusto
Ne nykyiset lajimääritelmät ovat evoluutioon uskovien omia hihasta vetämiä lajimääritelmiä eikä ne ole päteviä. Itikoitakin on heidän mukaansa tuhansia eri lajeja eli itikka, itikka, itikka, ötökkä, hyttynen, ...tanan itikka...
Lajeja on todellisuudessa vähemmän kuin koskaan aikaisemmin koska niitä kuolee sukupuuttoon koko ajan. Nykyisin jokainen saa keksiä omat lajimääritelmänsä sen mukaan mihin uskoo.

Lajit eivät muutu kuitenkaan koskaan toiseksi lajiksi, se on ylipääsemätön este. Se, että jokainen yksilö on hieman erilainen ei tee siitä evoluution tuotosta.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.132 sekuntia