× Sekalaisissa puhutaan... no sekalaisia.

sormi sijoiltaan

Lisää
10.12.2019 23:17 #44445 : Jukkis
sormi sijoiltaan kirjoittanut Jukkis
tätä kuvaa kaikki rakastaa koska makabeereja juttuja on kiva katella. Siihenhän nää sivukanavienkin ällöaiheet nojaa. Tossa viime yönä otin ja mukkasin portaissa kun luulin et siinä oli tasanne mut olikin vielä yks porras ja sit mentiin. Noustuani huomasin muuten olevani kunnossa mut pikkurilli oli pystyssä
Ei siihen ees sattunu ja lähin siitä sit ensiapuun jossa onnekseni olin ainoa. Kundi siellä nykäs sormen takas suoraks ja tuli sillä kuntoon.

Ei sillä, kaks talvee takaperin kaaduin täysin samassa kohtaa ja vieläpä samasta syystä. Jalka meni sillon nilkan päälle ja tajusin et nyt menee nilkka kokonaan ellen anna itteni kaatua ja niin sit annoin. Kylki osu kipeesti johonkin kukkalaatikkoon, nilkkaa jomotti ja kun nousin istualleni, kalautin vielä takaraivonkin metallikaiteeseen. Eikä siinä ees kaikki.Kohmettunein sormin piti ottaa kaiteesta kii ja läppäsin nimettömän suoraan metalliin ja sattu sekin. Uskoisinko itte jos mulle kerrottaisiin et kyseinen tasanne mukiloi miehen joka kohdastaan?

Sinänsä muuten arvovaltakysymys. Olen aiemmin hakenut nuorena kärrypoikana sairaslomaa 1984 tenniskyynärpään takia ja sit tavaratalon tsupparina 1987 kun sormi tulehtu. Nyt tuli siis kolmas sairasloma vuoden 2019 puolella joten oon aina tiedostanu olevani keskivertoa terveempi ihminen kun jopa flunssakuumeet kiertää kaukaa.
Liitetiedostot:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.147 sekuntia