× Harjoittele täällä foorumin käyttöä.

pikku tietokonemurhe juu

Lisää
17.01.2019 23:58 #42706 : Jukkis
mullahan on vielä niin vanha mylly et siinä on vanhanaikainen DVD-asema ja aattelin tossa pyörittää yhden disketin. joka sitten meni sisään ja sit ei tapahtunu mitään. ja mun piti poistaa se ohjelman kautta mut windows ei tunnistanu koko levykettä. no sit ettiin syytä siihen ja kone ilmotti että ajuri on rikki tai jotain.
no ei sen väliä mut levyke on tärkee... ja kuinka ollakaan et tässä mallissa ei sit ookkaan eject nappia eli sitä pienen pientä aukkoa josta tökätä.

ja sit tutkiin konetta uudelleen ja automaattinen lataus uuden ajurin saamiseks ei toiminu kun update esti ja sen kaa puoli tuntia kunnes ilmeni että vanha on ensin poistettava ja sit kun mä poistin vanhan cd-aseman ajurin niin ilmeni että uutta ei enää sit saakaan asennettua. tai sainhan mä jotain delliltä joka herjas jotain.

viimesenä sit miettiin miten avata koko kone alkutekijöihinsä ja tottakai muutama ruuvi panttas sit urakalla ja kun ei oikeen tienny mitä on tekemässä niin avaamatta toi jäi. ei auta kun viedä johkin liikkeeseen jotta saa ees levykkeensä pelastettua. Johtopäätös on että levyke on sisällä ja pysyy vaikka maailmantappiin.

kai se tarttee lähtee kaupoille, ostaa uus mylly ja avata tää vanha vaikka vasaralla.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
18.01.2019 17:37 #42714 : Jukkis
Vastaus käyttäjältä Jukkis aiheessa pikku tietokonemurhe juu
asia kumminkin ratkastu. Ongelman ydinhän siis on ettei tässä versiossa ole "eject" nappia missään. ja ohjelmassa oli joku virhekoodi 39 joka tarkoittaa että D-asema on lukittunut/kadonnut windowsilta kokonaan jonkun päivityksen tai uuden laitteen asennuksen yhteydessä. Ehdin jo tyhmyyttäni poistaa koko cd-aseman ajurinkin mut onneks se palas omia aikojaan. Te kysytte nyt miten tän ratkaisin? Aloinko tutkiin miten virhekoodin saa pois ? aloinko ettiin juurihakemistoista D-asemaa ja ettiä sieltä pikavalintanäppäintä "poista cd-levy" ? Purinko koko myllyn alkutekijöihinsä?

No vastaus tuli ihan ittekseen. Kun tässä on tapellu koneen kanssa ja sitä ravistellut niin näppäimistön alle kerääntyneet pölyt ja leivänmurut ym tukki näppäimistön ihan kokonaan ja minä sit päätin putsata sitä nuppineulalla ja tulitikulla mut kun oli niin aikaa vievää otin imurin. Ja jotenkin se imurin suutinosa vaan osu tohon cd-aukkoon ja vetäs disketin sieltä ulos. Hip huraa kun on synnynnäinen tietokoneneto. Seuraavaks sit töihin tukipalveluun.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

ykskertayks
Sivu luotiin ajassa: 0.088 sekuntia