Venäjälle on määrätty liuta talouspakotteita, asteittain ja mitä erinäisimmistä syistä. Teemme nyt pienen läpivalaisun näistä syistä, lukekaa ja ihmetelkää. Kaikki tämä on meille onnistuttu myymään massiivisen propagandan saattamana.

 
Krimin valtaus

Talouspakotteiden ensimmäinen syy oli Venäjän Krimin niemimaan valtauksessa, ja tälläisiä todisteita siinä esitettiin po. valtauksen todisteiksi:

USA:n ulkoministeri John Kerry ilmoitti että Venäjä keskittää joukkoja Krimille ja paikalle saapuu  marssikolonna toisensa perästä. Tästä hänellä oli satelliittikuvia, joita tosin ei koskaan näytetty julkisuudessa.

ETYK-tarkkaajat ilmoittivat että 16 000 hengen venäläistukikohtaan on saapunut n. 200 sotilasta, määrä joka vastaa suurinpiirtein viikonloppu lomalaisten määrää.

Suomen sotilas –lehti nousi maailmanmaineeseen analysoidessaan Krimin alueparlamentin tunnuksettomia joukkoja. Sellaisia liivejä ja taisteluvöitä ei kuulemma ole muilla kuin Venäjän erikoisjoukoilla. Suomessa tismalleen vastaavia voi ostaa esim Varustelekasta.

Media herkutteli pitkään miten `vihreät miehet´ ovat tunnuksettomia venäläissotilaita. Koska sellainen käsittää sotarikoksen, asian tutkivat sekä ETYK että Punainen Risti eivätkä ne saaneet minkäänlaista todistetta että Krimin alueparlamentin joukot olisivat olleet valepukuisia venäläissotilaita.

Putinin tunnustukset. YLE julkisti näkyvästi miten Putin kiitteli `Krimin valtaamisesta´ mutta todellisuudessa – alkukielellä – Putin kiitteli niemimaan joukkoja maltista kriisin aikana. Vastaavia käännöskukkasia ilmestyi kaikkiaan kolme, ja kaikki vääristeltyjä. Lopulta Putin myönsi että venäläisjoukot avustivat järjestyksenpidossa vaalipäivänä, ja vihdoin viimein saatiin se ensimmäinen todiste miehityksestä, jos nyt tätä voi sellaisena pitää edes parhaalla tahdollaan.

Venäläisjoukot Ukrainan rajallatalouspakotteiden toinen aalto tuli siitä, että Venäjä keskitti aggressiivisesti joukkojaan Ukrainan rajalle.

Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry esitteli liudan satelliittikuvia jossa näkyi, miten venäläiset harjoittelevat hyökkäystä. Muutaman päivän päästä selvisi, että ne olivat vanhoja otoksia vuosi aiemmin pidetyistä sotaharjoituksista. Obaman suosio romahti hetkellisesti tähän valheeseen.
talouspakote 1
Mediassa esitettyjä kuvia venäläisten joukkojenkeskityksestä. Todellisuudessa kuvat ovat vuosia aiemmin pidetyistä sotaharjoituksista. Obaman halllinto kärähtä näistä kuvista ja joutui skandaalin kouriin. Tätä tapausta ei uutisoitu koskaan Suomessa vaan valtaosa suomalaisista uskoo edelleenkin näiden kuvien autenttisuuteen.

Naton silloinen johtaja Rasmussen esitteli myös satelliittikuvia joiden suttuinen ja ylimalkainen kuvalaatu hämmästytti. Niin huonoa kuvanlaatua kun ei ollut enää edes 1950-luvun U2 –vakoilukoneilla. Kuvissa on joitakin epämääräisiä pisteitä nurmikolla ja edelleen väitellään olivatko kuvat otettu Ukrainan rajalla vai Rasmussenin mökkitieltä, ja mitä niiden pitäisi edes esittää.

Nato julkisti Rasmussenin johdolla toisenkin kuvasarjan, jossa oli huomattavasti parempi resoluutio. Venäjän ulkoministeri Lavrov ilmoitti kuivasti, että kyseiset kuvat ovat kuvakaappaus Flaming Cliffs 2 –videopelistä ja tämän koommin ei Nato-kuvia sittemmin nähtykään.

 talouspakote 2
Kuulu kuva venäläisjoukoista itä-ukrainassa oli todellisuudessa kuvakaappaus videopelistä.


Venäläisjoukot itä-Ukrainassa.

Tuskin mihinkään on haettu niin kiihkeästi todisteita kuin Venäjän armeijan sekaantumisen itä-Ukrainan sotaan. Tästä väitteestä syntyi talouspakotteiden kolmas vaihe.

Toimittajat kävivät valokuvaamassa venäläisten rajajoukkojen marsseja ja myivät kuvat väittäen niiden otetun Ukrainan puolella.

Ukrainan armeija sai kiinni 12 –henkisen venäläisen rajapartion joka oli eksynyt Ukrainan puolelle rajaa.

Presidentti Poroshenko esitteli kokouksessa näkyvästi venäläisiä passeja todisteena venäläisjoukoista. Oudoiksi nämä passit tekivät ne, että osa oli venäjän sisämaan passeja – eräänlaisia henkilöllisyystodistuksia – eli propuskoita, eikä niillä ole mitään tekoa rajanylityksen kanssa.Todisteet venäläisjoukoista Ukrainassa Venäjän sisältä.

Sotilaiden Äidit –järjestö – jota samanimisyydestään huolimatta ei pidä sekoittaa siihen oikeaan sotilaiden äidit –etujärjestöön väitti että liuta venäläissotilaita sotii Ukrainan puolella. Venäjän puolustusministeriö tutki välittömästi kaikki nimet omaisten huolen vuoksi, ja ilmoitti jokaisen sotilaan löytyvän palveluspaikastaan Venäjän varuskunnista. Kyseessä oli amerikkalaisrahoitteinen mediatemppu.

Sitten jahdattiin näitä venäläissotilaiden hautoja. Yhtäkään ei löytynyt ja koko juttu oli pelkkä huhu.

Mediassa nähtiin myös haavoittunut venäläissotilas joka oli pahoin palanut Ukrainassa. Epäilyttäväksi kuvan teki, että siteet olivat vain sutaistu kehon ympärille, sairaaloihin Venäjällä ei päästetä toimittajia ja rykmenttinsä numeron sijasta po. sotilas ilmoitti panssarijunan numeron.

Tapaus MH17.

Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry ilmoitti omaavansa satelliittikuvia jotka kertovat että matkustajakone MH17 pudotettiin BUK-ilmatorjuntaohjuksella. Näitä kuvia ei ole koskaan julkistettu.

Kaikki muut todisteet; haastattelut, nauhoitteet, valokuvat ym on sittemmin todettu väärennöksiksi tai väärinkäsityksiksi. Tapaus on edelleen avoin tekotapaa myöten.
talouspakote 3
Länsimaat syyttävät venäläisiä BUK-ohjuksen käytöstä. BUK-ohjuksen kaikissa malleissa on vain kuutiomaisia tai perhosmaisen kulmikkaita kappaleita. Silti itse MH17 -rungossa on löydettävissä tyystin pyöreitä reikiä. Miten kulmikas kappale voi tehdä pyöreän reiän, on maailmanhistorian suurimpia arvoituksia sillä se sotii jo puhtaasti fysikaalisia luonnonlakeja vastaan.

 Minskin sopimus

Viimeisin talouspakote määrättiiin siitä, että Venäjä ei noudata Minskin sopimusta tulitaukoineen.

Minskin sopimuksesta on hyvä tietää, että Venäjä ei voi sitä noudattaa, koska ei ole ylipäätään sopimusosapuoli. Se että koko sopimus on ylipäätään aikaansaatu, siitä on kiittäminen Venäjän ulkoministeri Lavrovia joka sitkeästi on tehnyt sen eteen diplomaattityötä ja johon länsimaat asennoituivat penseästi, ja Kiovan hallinto marssi sieltä kesken kaiken ulos, koska tulitauon sijasta se odottaa separatistiarmeijan antautuvan ehdoitta ja marssivan suosiolla vankileireille.

Mitä tulitaukorikkomuksiin tulee, on epäämättömässti näytettävissä, että sitä rikkoo lähes yksipuolisesti Kiovan hallinto ja tätä eivät länsimaat noteeraa, ainoastaan silloin kun separatistit vastaavat tuleen, on tapahtunut tulitaukorikkomus. Itse asiassa länsimaat aseistavat, kouluttavat ja toimivat yhdessä Kiovan armeijan kanssa, ja tässä mielessä niiden tekopyhyys on suoranaisen julkeaa.

Nämä ovat talouspakotteiden syyt, ja kukin voi nähdä miten hataralla pohjalla ne ovat. Suomen kaltaiselle maalle ne maksavat vuositasolla minimissään 3 miljardia per vuosi ja pahimmillaan – kaikki tekijät huomioiden – yli 12 miljardia per vuosi. Suomi on osallistunut talouspakotteisiin omasta vapaaehtoisesta halustaan haluten vain osoittaa kuuliaisuutensa Obaman hallinnolle, ja maksaa siitä ankaraa hintaa.

Jukkis