Tervetuloa nyt lauantaina la 12.11. klo 12-17 Ultran rajatietopäiville. On olemassa syynsä miksi puffaan tapahtumaa – minähän olen siellä itsekin melkein päätähtenä. Wow!

Tätä kirjoittaessa jännään vielä ehtiikö uutukaiseni Megaliittikivien arvoitus ilmestymään lauantaiksi, ehdinkö kurvata hakemaan ne Helsingistä vai meneekö ensi viikkoon. Pahaa pelkään että menee. Olisi ollut mukava pitää kirjajulkkarit siinä samassa, kun luennoin kumminkin aiheesta. Itse asiassa menee niin putkeen, että puhun nimenomaan sen alueen megaliiteista, ja kun sattumalta käsiini on joutunut videotykkikin, se pannaan heitteleen kuvia seinälle.

ufomerkki
Olen käynyt siellä aiemminkin hengaamassa. Muinaiskunkku voitti silloin vuoden rajatietokirjan yleisöäänestyksen ns. murskavoitolla. Taustalla alan kyltti.

Ultra-lehden kaikennähnyt päämaja sijaitsee osoitteessa Salojärventie 36, Kylämä ja noin suurissa mitoissa se on jossakin Jyväskylän ja Tampereen välimaastossa, Isojärven kansallispuiston takana. Itse Kylämähän ei ole kovinkaan kummoinen paikka ja kun näkee legendaarisen liikennemerkin joka varoittaa että ufot voivat siepata ihmisiä, tietää olevansa oikean talon pihassa. Tässä vielä jos haluaa tarkistella asioita.

http://ultra-lehti.com/tapahtumat/tapahtumat.html

Oma luentoni on siinä kolmen maissa, tai näin ainakin on sovittu. tapahtuma on maksuton, mitä nyt kahvit ja muut sörsselit maksaa, ja alan kirjallisuuttahan siellä on aina myynnissä. Tämä nyt on ensimmäinen luento tästä kadonneesta siviilisaatiosta kauan kauan sitten jotka näitä kiviä pykäsivät ja kuka tietää onko toista luentoa tulossakaan – toivotaan ainakin.

Jos satutte asumaan kolmiolla Jyväskylä – Tre – Lahti niin matka ei ole ylivoimainen mutta kauempaa en suosita tulemaan. En minä sen tason stara ole jota kannattaisi tulla kauempaakin kuunteleen. Toisia saatte kyllä tulla kuunteleen vaikka Rovaniemeltä jos katsotte asiaksenne.

Jukkis