Pitäkää minua salaliittoteoreetikkona, kunnon foliohattuna, mutta jotain hämärää tässä flunssaepidemiassa on. Olen meinaan pannut merkille että lähipiirissä kaikki jotka on pudonneet vuoteenpohjille, on olleet rokotettuja. Sen sijaan ne jotka pysyttelivät flunssapiikistä kaukana, ovat edelleen terveyden perikuvia. Miten tää on mahdollista?

Se toki myönnetään nyt yleisesti että flunssarokotteesta ei ole ollut mitään hyötyä epidemian kukistamisessa. Päinvastoin, valtaosa sairastuneista tuntuu olevan rokotettuja. Siinähän sitten rokoteasiantuntijat taas levittelee käsiään ja antelee hämäriä lääketieteellisen kuuloisia meriselityksiä. Oleellista on kuitenkin pohtia, onko tosiaan niin, että rokotetut sairastuvat ärhäkämmin. Tällöin rokotteessa pitäisi olla sellainen vika, että se alentaa immuniteetin tai jopa kutsuu virukset bilettämään.

Vai onko totuus vieläkin katalampi. Tämähän on tavallinen talviflunssa jossa ei pitäisi olla mitään sen kummempaa. Niitä jotka parannetaan kotikonstein. Sen sijaan tässä saa lukea kuinka ensiapuasemat pursuavat ihmisiä, tosin osittain sen takia että monet työnantajat vaativat lääkärin allekirjoittaman sairaslomalapun, joten valtaosa tulee ja menee kyllä omin jaloin. Silti tässä on selkeää pandemiamaista ilmiötä ilmassa. ja vieläpä tavallisen flunssan kohdalla.

mommo
Mä ainakin syön kaiken mitä lääkäri vaan keksii kirjoittaa...

Minulla on teoria. Tai siis minullahan on aina teoria, ja vieläpä kaikista kuviteltavissa olevista asioista. Epäilen ettei flunssarokotus ainoastaan ole tehoton vaan jopa levittää flunssaa. Ajatellaanpa asiaa niin että seassa on ollut muutama rokote-erä aktiivista pöpöä jota on pistelty ihmisiin. Sen takia tämä flunssa-aalto tuli niin etuajassa. Ja se on tullut ärhäkkänä sen vuoksi, että kun ne virukset syntyy tuolla aasiassa, ne on ennen Suomeen tuloaan ehtineet mutantoitua sen sataan kertaan, ja joka muuttumisen yhteydessä ne muuttuvat harmittomammiksi. Sen takia flunssat on syntysijoillaan suorastaan tappavia mutta toisella puolen maapalloa puolen vuoden päästä aiheuttaa enää nenäliinojen kysyntähuippua.

Tilanne on tietenkin toinen jos suoraan pistelee suomalaisiin sitä alkuperäistä ärhäkkää virusta jollaisiin ei tämä kansa ole tottunut – silloin kyllä ensiapuasemat täyttyy.

Totuutta emme tietenkään saa tietää. Ne jotka tietävät asian, eivät sitä tietenkään paljasta. me muut voimme vain aavistella ja aikain saatossa oppia kokemuksistamme, ettei ole hyvä pistellä itteensä kaikenlaista vain ”varmuuden vuoksi”. Emme me syö pillerilääkkeitäkään varmuuden vuoksi koska tiedämme että niissä on riskit. Tosin on sanottava että rokote pääsääntöisesti on ennaltaehkäisevä lääkintämuoto mutta valitettavasti siinä on silti samat riskit kuin lääkkeissäkin – mitä tahansa voi sattua.

Jukkis