Kun mediaa seuraa järjen kanssa, kiistatta se alkaa tuntua päivä päivältä tympeämmältä. Tällä tarkoitan tietenkin sitä, että se mikä on näennäisesti uutisointia, onkin todellisuudessa vahvaa mielipidemuokkausta, asenteellista ja taatun puolueellista. Sen keinot ovat läpeensä raukkamaisia, ja pyrkivät halveeraamaan tietynlaisen politiikan omaavia.

Syy on tietenkin siinä, että maamme hallitus oli ja on kädet kyynärpäitä myöten Yhdysvaltain demokraattipuolueen komennossa. Näitä suhteita on alettu vaalimaan jo Stubbin aikaan, ja nyt niistä on tullut arkipäivää. Ja kun Obaman hallinto oli sidoksissa markkinaliberalismin suuntaan, on se tietenkin myös politiikan kantava voima Suomessakin. Ja koska maassamme ei ole vapaata mediaa, on uutisoinnin sävykin tietenkin markkinaliberalismi.

Selvimmin tämä näkyi siinä, että amerikkalaisille oli kova pala Sevastopolin laivastotukikohdan menettäminen venäläisille, sillä Sevastopol oli suoranainen astinlauta työntyä seuraavaksi aasian maihin. Kyseessä on jo George Bush vanhemman aikanaan luotsaama silkkitien strategia, jonka Obaman hallinto lämmitti uudelleen, ja sai siinä pelissä pahasti nenilleen. Turhaa oli Syyrian vuosikautinen pommittaminen, Isiksen organisointi, Ukrainan vallankaappauksen synnyttäminen jne. Näyttää jopa siltä että Trumpilla ei ole aikomustakaan jatkaa tätä amerikkalaisen imperialismin levittäytymistä, joka loppupelissä johtaisi amerikkalaisen ylivallan syntymiseen.

Se mikä oli vähän aika sitten Putin-uutisointia, ainakin minulle särähti ilkeästi korvaan. Vaikka Putin itse esiintyy mielellään rauhantahtoisena vekkulina, länsimedian lietsoma mielipidevaikuttaminen oli ihan toista maata. Sotaisa, neuvostolaista hegemoniaa lietsova aivovaurioinen vaimonhakkaaja, otteitaan koventava salamurhaorganisaation ylipäällikkö ja maansa talousromahdukseen ajava diktaattori. Oltakoon venäläisistä ja Putinista mitä mieltä tahansa, ei kukaan voine kiistää, etteikö uutisoinnin sävy ollut Putinia kohtaan avoimen raukkamainen, panetteleva ja härskejä keksivä. Pahinta ettei se ollut tähdätty Putinia kohtaan, vaan oli osoitettu meille kaikille. Mehän niitä lehtiä luemme.

reptilians
Hillary vaalitappionsa jälkeen kun on aika riisua naamiot. "Tämä oli meille maailmanvaltaa pyörittäville liskoille vain väliaikainen tappio" kommentoi reptiili.

Raukkamainen linjanveto hyppäsi suvereenisti Putinista Trumpiin. Mitä Trump on oikeasti sanonut? Hän on väläyttänyt nato-tukikohtien purkamista koska se rasittaa amerikkalaisten taloutta. Puhunut liennytyksestä, sivistyksestä, alikehittyneiden maiden pommittamisen lopettamisesta, työpaikkojen luomisesta. Terroristien hävittämisestä kansainvälisen yhteistyön avulla, Meksikon huumekartellien pysäyttämisestä rajalla, ja sitä, että laittomat siirtolaiset polkevat koko ajan palkkakehitystä. Vapaakauppasopimukset jotka hyödyttävät vain eliittiä ja veronkiertäjiä, pitää lopettaa. Lyhyesti sanoen, Trump on synnyttämässä uus-keynesiläisyyttä, jota me kansan syvät rivit olemme odottaneet jo pitkin maailmaa, sillä nykyinen markkinaliberalismi ei tarjoa palkansaajalle muuta kuin pankkikriisien jälkipyykkejä.

Trump saattaa olla jopa historiallinen presidentti, ja aika näyttää nouseeko hän kaikkien aikojen suosituimmaksi pressaksi, jahka antaa tekojen puhua. Ainakaan hän ei vaikuta kaverilta joka pahemmin vesittäisi itseään tai antaisi korruptoida itseään. Mediasta saa tietenkin kokonaan toisenlaisen mielikuvan; ailahteleva, mielipiteitään päivittäin muuttava vanha irstailija. Rasisti, törkeä sovinisti jonka kansansuosio on keinotekoista laatua, ja joka haluaa sotia joka paikassa. Se että hänen puheensa ovat todellisuudessa olleet koko ajan päinvastaiset, ei ole mediaa kiinnostanut.

alienit
Kansainvälisen uutisoinnin päämaja n. 150 000 km Kuun takapuolelta seuraa Yhdysvaltain vaalitulosta järkyttyneenä.

Tätä mielipidemuokkausta me seuraamme päivittäin. Se on kuitenkin kiinnostavaa koska näitä mielipideuutisia seuraamalla voi päätellä miten korruptoitunut valtamediamme on, ja ketkä siellä kulisseissa vetelevät langoista. Samalla nämä törkyuutiset kielivät myös siitä epätoivosta, sillä globalistien masinoima uutisointi on myös hätähuuto sen eliitin puolesta, joka on koko ajan menettämässä otettaan – myös mediakentässä. Trump ei ole yksin, vaan myös tulevat populistien vaalivoitot sekä tietenkin Brexit ym antavat yhdessä ymmärtää, että murros on alkamassa, ja että iso pyörä kääntyy – hitaasti, kirskuen ja pitää rumaa ääntä kaataessaan eliittisen hegemonian.

Ennustan että kun mennään muutama vuosi eteenpäin, myös mediakentässä alkaa tapahtumaan rajuja muutoksia ja jos meillä on vähänkään onnea matkassa - tämä valeuutisoinnin aikakausi päättyisi mahdollisimman äkkiä. 

Jukkis