Harvoin törmää niin vastenmieliseen kampanjointiin kuin mitä puheet työttömiä kohtaan ovat olleet. Erityisen inhottavaksi ja vastuuttomaksi sen tekee, että se on osa tietoista hallituspolitiikkaa jollaista on syytäkin halveksia, samaten kuin niitä medioita (YLE ja Iltasanomat) jotka ovat lähteneet epäeettiselle uutisoinnin tielle.


Homman peli paljastui lopullisesti kun a-studio – joka nykyisellään on hallituspolitiikan jatke – etsi ohjelmaansa työttömiä joiden kai toivottiin olevan joko hampuuseja mutta vähintään haihattelevia  taivaanrannanmaalareita mutta löysivät vain fiksuja työnhakijoita, joten työttömiä ei sit ohjelmassa nähty. Tätä kai sanotaan tarkoitusperäiseksi journalismiksi?

Minä pidän koko kampanjointia vihakampanjana. Samanlaisena kuin rasistipiirit haluavat jahdata kansallisia vähemmistöjä, mutta nyt erona on että ei puhuta ihonväristä vaan tietystä sosiaali/tulo –luokasta. On todella vastenmielistä että joku Sipilän kaltainen kehtaa alkaa vainoamaan tiettyä sosiaaliluokkaa, joka tekee koko miehestä harvinaisen halveksittavan, ja tottakai kaikki ne toimittajat jotka touhuavat hänen pillinsä mukaan. Koko se uutisointi on ollut vieläpä kansalaisen älykkyyttä aliarvioiva, tarkoitushakuinen ja manipuloiva tempaus, joka ei tuota kunniaa kenellekään mutta todistaa kumminkin että valtamediakin osaa vihanlietsonnan taidon.

Capitalist Oligarchy

Tietenkin voi kysyä mitä tällä haetaan? Kenties jotakin suurta liikettä mutta sen taustalla voi arkinen ludendorffimainen like. Ludendorff oli tämä kenraali joka vastaili mielellään miksi Saksa hävisi ensimmäisen maailmansodan. Se valutti verensä kuiviin saavuttamatta oikeastaan mitään ja oli sanomattakin selvää – Ludendorffilta kun kysyttiin – että ainakaan kenraaleissa ei voinut olla vikaa. Missään nimessä syy ei voinut olla huonossa johtamisessa. Koska paska valuu alaspäin, mustapekka valui ensin koko armeijan läpi upseeristosta rivimiehiin ja viimein siviileihin saakka. ”Kotirintama petti” totesi tämä kenraalimme polleana. Tottahan toki. Kaikki syy olikin yksinkertaisessa kotiäidissä.

Koska hallitukseen osoitetaan kiukkua niinkin paljon, he haluavat tietenkin lietsoa vihaa jotakuta ryhmää vastaan joka saisi sen kiukun osakseen. Ja onhan se niin että vika on tottakai työttömässä. Sipilältä kun kysyy niin hallitus ei ole missään vaiheessa ollut holtiton, epäpätevä saati tehnyt ratkaisuja jotka panevat epäilemään onko ne edes aikuisen ihmisen päättämiä, vaan vika on jossakin muussa kuin kelvottomassa johtajuudessa. Keskiluokkaa ei uskalla sentään syyttää, yritysjohtajat on kavereita, eläkeläiset kiukustuu mutta se työtön reiska – kaikki on sen vikaa.

Ei tämä tietenkään oikeasti ole leikkiä. Suomi on henkisesti ahdasmielinen maa jossa työpaikka tuntuu määrittävän jopa ihmisarvonkin. Jokainen työtön tuntee sen rahattomuuden aiheuttaman alemmuudentunnon kun tuntuu ettei kelpaa mihinkään. Työnantajat tietävät oikein hyvin että kun ihminen on ollut aikansa työtön, hän alkaa vähätellä kykyjään ja toteaa jo työhaastattelussa ettei hänestä taida olla oikein mihinkään. Näin sanoo henkisesti nujerrettu ihminen joka tuntee sen koko sosiaalisen paineen niskassaan. Sitten vielä vittuillaan siihen päälle. Nämä jutut tekee oikeasti psykologista vahinkoa mutta sitä tuskin aattelee sellainen joka ei ole työttömänä ollut. Ei ainakaan politiikko joka ei kyllä ole tehnyt rehellistä työtäkään kuin poikkeustapauksessa.

Olkoon tämä kampanja ikuinen häpeä hallituspolitiikalle, toimittajille ja niille ymmärtämättömille ihmisille joihin näin vastenmielinen vihapuhekampanja on osunut ja uponnut

Jukkis
Gravatar
Super-electric
SOS-mielisairaalahallituksen logiikan mielestä globalismi on maallemme hyväksi. Valtakunta täyteen fasistisia korporaatioita, jotka ryöstää ja riistää maan tyhjäksi kaikesta, mikä irti lähtee eikä ole pultattu peruskallioon (vaikka malmimineraalitkin tosin peruskalliosta viedään). Mitään ei maamme hyödy tästä, kun ko. globalistiyritykset eivät maksa maahamme veroja.

Tuskin tässä mistään järjen köyhyydestä ole kyse vaan siitä, että maatamme johtaa rikollisjärjestöt, jotka ovat verhoutuneet puolueiden kaapuun. Aivan sama onko kokoomus keskusta vihreät sdp tai sininen uuvahtanut kokokusta.. samoja globalisteja ovat ko. sakki. Ovet on auki maamme raiskaukselle ja hyödylliset idiootit nämä vastamielenosoittajat ovat tänäänkin Tampereella (21.10.) sitä tukemassa.. siis tätä fasistista EUforiaa.57

Sairas maa ja sairaammaksi menee.. toivoton tapaus ja kohta terminaalivaiheessa.

Gravatar
Kaleeriorja
Vihakampanja työttömiä kohtaan osoittaa, kuinka alhaisella tasolla maan hallitus ja sitä perseilevät viestntävälineet toimii, nostamalla suomalaisista työttömät syylliseksi epäpätevän ja nolon hallinnon toimiin. Vähiten nämä voivat vaikuttaa maan asioiden hallinnoliseen ja yritys- sekä työllisyyspolitiikan tilaan, mutta kun vielä presidentti Niinistökin meni tähän samaan halpaan, työttömien suunnalta on alkanut kuulua napinaa, etteivät ainakaan Saulia äänestä uudelleen presidentiksi. 600 tuhatta työttömän ääntä on melkoinen määrä missattavaksi "työväen presidentillä". Pääministeri Sipilä on käväissyt Brysselissä lihaa notkuvien lihapatojen äärellä ja ehdotellut että EU:ssa alettaisiin kehittämään tekoälyä. Sehän sopii jospa tuollakin koneälyllä olisi enemmän järkeä ja tunteita, jolla korvattaisiin lopullisesti euroopan epäpätevät vallanpitäjät. Konetta ei voi lahjoa kuten ministereitä ja virkakuntaa voi, eikä sille tarvitse edes maksaa palkkaa...
Piilota kommentointilomake